Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Preklad a vysvetleni ... D14
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.4.2008 , 21:33   Citovat  

tudy odkaz
muze mi nekdo prelozit co jak kde kam proc ... nasledky,vysledky ... vykon,tq ....
byl bych velice vdecen
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 16.4.2008 , 21:40   Citovat  

Přivítání v toto zvláštní umístí na web, vy najdete sebe v místě které je věnovanému Hondě motory, zvláště D - series motory. Já zkouším budovat cenný informační pramen pro lidi, kteří nevěří, že přesun B - series je jediní cesta, kam jdou rychlí, ale dokonce B - serie řidiči mohl by najít cennou informaci zde. Mnoho z vás bude znát mě již tak Dodo Bizar na Holanďanech fóra (ano já žiji v Nizozemí) nebo jak Diablo NL na nějakých cizích fórech.

Kdy I dostal moje auto které přišlo vybavené 75 koňskou silou D14A3 motor mnoho lidí nemyslel, že to by nikdy ne- by běželo rychlé. O sedm let později já myslím, že já mohu prokázat je všechny špatně. 1400 cc posunutí je jen 200 cc menší než posunutí B16 motoru vytahování 160 koňské síly akcie. To je můj cíl k tomu, aby dostal blízko u stejného 100 koňských sil/litr … já jsem přišel blízký a D15Z6 z mého přítele (známý jak Spawn) udělal ten (150.3 koňská síla s 1493cc posunutím!). V mém pátrání po zlepšeních - nebo lepší, hledání slepých míst na sítnici na tomto motoru - já jsem přišel napříč mnoha jiných D - series informace kterou já zkusím nasadit toto místo a mělo to aktualizovaná jako já narazím na zajímavější informace.

Teď pro nějakou informaci o mém vlastním D14A3 motoru. V tomto bodě, dynoing je udělaný čtyřikrát s nějakými hezkými výsledky. To běží rychlý jak peklo, které mohl bys říct.

První dyno byl udělaný po; +15bhp aktualizace umocnění těsnění skříní průdušnice, otevřený přívod vzduchu, řez celého chladiva linky ze sacího potrubí, odstraněné mnoho čelních skel blokování čerstvého vzduchu v motorovém prostoru, instalaci 4- 2- 1 hlavičky, 55 mm midpipe a šály, vyměněná akcie sací potrubí pro D16Z6 IM, konvertoval enginemanagement systém z OBD2a OBD1, instaloval P06 ECU laděný s Crome. Toto nastavení táhl přes 116bhp (a mělo jednu velkou vadu: řízení vačky byly pokročilé jedny zub).

Druhý dyno (který byla jedna hodina sezení) bylo udělané s ; nahrazování akcie 190 cc vstřikovače s 240 cc vstřikovače, rekonstruovaný P06 ECU s P28 funkčností, ano to znamená, že to má VTEC hlavu (z D16Y8) s VTEC vačkou (z D16Z6), nastavitelný vačkový rozvod a heatshield (je zařazený IM a hlava) dokončit to. Toto nastavení táhl 122 koňskou sílu první provozovaný, po pořádně vačce a regulaci předstihu to vyšlo 133 koňskou sílu. Docela hezký pro akcii 75 koňská síla motorový myslí si, že bez použití turbo a ještě konvertoru kočky nebyla odstraněný. (já chci odkázat na to jak City - me nastavení, protože Civic je nazývaný ' City' a obvyklý jméno pro tento druh headswapping je ' mini- mě').

A potřetí to jelo na dyno, tentokrát s nahrazením kočky a nějaký malé změny k palivu mapy (Zeitronix širokopásmový lambda nainstalované), celkové zapalování (muselo vyměnit závratný protože starší zemřelo) a délka přístupu (přidávání 5 cm délky k sacímu potrubí nějak zdá se, že zlepší výkon, přišel napříč toto náhodou). To táhl 136.6 koňská síla @ 7500 otáčky a 140 Nm @ 6500 otáček … mohl by být více já počítám.

Čtvrtý čas na dyno, který I měl daný na Skunk2 kopii s 70 mm skříní škrticími klapkami. Já doufám, že dostat to přes 140 koňskou sílu. Bohužel, já jsem umístil konvertor kočky zpět protože myslel jsem si, že to bylo rychlejší s než bez toho … já jsem byl špatný; Skunk2 udělal tu výdělečná práce a přidala 5 větší koňská síla můj motoru, ale výkonová skupina až do 7000 otáčky byly úplně stejné jak ve druhém dyno provozované. Výsledek byl 138 koňská síla @ 7700 otáčky a nazpět k maximálnímu točivému momentu z 135 Nm nebo tak nějak v 6200 otáčkách. Tak 99 koňská síla/ litr je dosažený, teoreticky s konvertorem kočky byl bych prošel 100 koňskou silou/ značka litru I je přesvědčený .

Příště já budu mít konvertor kočky znovu, Skunk2 vačková hřídel k tomu, aby držela 140 Nm kroutivé síly celou cestu – ve skutečnosti vačková hřídel je v mém majetku a zkusil montovat to již, ale 2 VTEC laloky nebyly jen ne schopný k tomu, aby odevzdaly hlavu válců – tak musela vzít víc čas na to udělat místo v hlavě a zkusit dostat to běh. Doufejme tučná 140+ koňská síla bude dosažený za několik měsíců.

Nadto já jsem dělal nějaké šmelení kolem s novým vtokem ze Simota, dívá se dobrý a výkon zdá se normální. Vtok byl koupený znovu nainstalovat IAT senzor který dává více signálů konstantní teploty ve srovnání s TA senzorem konfigurace. Díky ve Franku a.k.a. Gaskleppie pro tento.

Toto místo budoucnosti mnoho článků o výměnách a informace, která I přišla napříč. Největší spojení v řádkovém meně neřeknou vám přesně co je v tom. To je vždy dobrý nápad k tomu, aby nahlédl dovnitř. Mayby informace je vhodný pro váš motor také, ale spojení moc se dostanou do dlouhý jestli já zkusím dát všechno v tom. Čtení je řešení. A možná, že bys mohl rozumět že toto místo je vždy ve stadiu výstavby, tak chyby mohl by vyskytovat se. Také jestli vy si myslíte mít informaci která může pomoct toto místo růst jsou zvaní pošle mi email v : Nekňuba Bizar . Vy můžete také navštivte : Honda fanatici (holandština). A v neposlední řadě já chci děkovat mé dívce kdo dává mi čas a povzbuzení k tomu, aby vykonalo toto všechno: Nicole

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 16.4.2008 , 21:54   Citovat  

Ty woe,Kojak Tak to koukám! A já myslel,že si minule s tím překladem dělal srandu je to dobrý Tak to valím bulvy je to dobrý

Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.4.2008 , 21:56   Citovat  

tak me napada ... nechtel by z toho nekdo udelat treba clanek nebo presne prelozit .... myslim ze se to hodi o pro vtecare

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 17.4.2008 , 5:59   Citovat  

Doomm napsal:
tak me napada ... nechtel by z toho nekdo udelat treba clanek nebo presne prelozit .... myslim ze se to hodi o pro vtecare
tomu nerozumíš ? Velmi šťastný

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 17.4.2008 , 6:05  Naposledy upravil monty dne 17.4.2008 , 8:47, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

citace:
+15bhp aktualizace umocnění těsnění skříní průdušnice, otevřený přívod vzduchu, řez celého chladiva linky ze sacího potrubí, odstraněné mnoho čelních skel blokování čerstvého vzduchu v motorovém prostoru, instalaci 4- 2- 1 hlavičky, 55 mm midpipe a šály, vyměněná akcie sací potrubí pro D16Z6 IM, konvertoval enginemanagement systém z OBD2a OBD1, instaloval P06 ECU laděný s Crome. Toto nastavení táhl přes 116bhp (a mělo jednu velkou vadu: řízení vačky byly pokročilé jedny zub).

slícování potrubí (asi) ,otevřený sání ,odstranění vyhřívání sacího potrubí,vyleštění spalováku uprava tvarů ,výfuk svody 4-2-1 ,55mm výfuk ,sací potrubí ze z6 ,obd2 na obd1 .-časování muselo být šouplý o zub , takže stavitelný kolo (ještě možná rezerva ,pochybuju že to vyšlo přesně.)
citace:
nahrazování akcie 190 cc vstřikovače s 240 cc vstřikovače, rekonstruovaný P06 ECU s P28 funkčností, ano to znamená, že to má VTEC hlavu (z D16Y8) s VTEC vačkou (z D16Z6), nastavitelný vačkový rozvod a heatshield (je zařazený IM a hlava) dokončit to

240(235?) vstřikovače ,uprava ecu pm6 na P28 (vtec) ,vtec hlava ,stavitelný vačkový kolo ,heat shield-izolační těsnění mezi komoru sání a motor.(vďaka minor)
citace:
potřetí to jelo na dyno, tentokrát s nahrazením kočky a nějaký malé změny k palivu mapy (Zeitronix širokopásmový lambda nainstalované), celkové zapalování (muselo vyměnit závratný protože starší zemřelo) a délka přístupu (přidávání 5 cm délky k sacímu potrubí nějak zdá se, že zlepší výkon, přišel napříč toto náhodou

nahrazení kočky ??(cat-katalizátor?) výměna zapalování ( odešlo) ,prodloužení sání o 5cm (těžko říct kde ,osobně bych řekl že větší vliv má vzdálenost klapka ventil takže možná podložka pod klapku)
citace:
Čtvrtý čas na dyno, který I měl daný na Skunk2 kopii s 70 mm skříní škrticími klapkami. Já doufám, že dostat to přes 140 koňskou sílu. Bohužel, já jsem umístil konvertor kočky zpět protože myslel jsem si, že to bylo rychlejší s než bez toho … já jsem byl špatný; Skunk2 udělal tu výdělečná práce a přidala 5 větší koňská síla můj motoru, ale výkonová skupina až do 7000 otáčky byly úplně stejné jak ve druhém dyno provozované. Výsledek byl 138 koňská síla @ 7700 otáčky a nazpět k maximálnímu točivému momentu z 135 Nm nebo tak nějak v 6200 otáčkách. Tak 99 koňská síla/ litr je dosažený, teoreticky s konvertorem kočky byl bych prošel 100 koňskou silou/ značka litru I je přesvědčený .
klapka kopie skunk pr 70mm ,konvertor kočky ??
citace:
Příště

vačka skunk , uprava hlavy , laboruje s filtrem simota, má nějakej lepší senzor teploty vzduchu.

happy je teď offline  happy
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.4.2008 , 7:54   Citovat  

tywe kojak to je des. nebylo by lepsi se radeji naucit englicky???

... to je nejaky automat prekladatel. fakt des. skoro mne to pobavilo. docela podobny jako kdyz mluvi anglicky nektery japka co se tu nastehujou. nez je v rychlokurzech spravej pořádnej výtlem

Anonymní
0
PříspěvekZaslal: 17.4.2008 , 8:05   Citovat  

Překládač Eurotran.Je dobrá věc na překládání textů. Ale je to spíše na to aby člověk věděl o co přibližně jde,bohužel při překladu neskloňuje atd.. A pak to vypadá že to psal nějakej hotentot Úsměv
   Návrat  

H+ body: 1  
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.4.2008 , 8:11   Citovat  

rooney napsal:
Překládač Eurotran.Je dobrá věc na překládání textů. Ale je to spíše na to aby člověk věděl o co přibližně jde,bohužel při překladu neskloňuje atd.. A pak to vypadá že to psal nějakej hotentot Úsměv

dobra vec jo??? myslim ze uzitecnejsi je naucit se par zakladnich englickych slovicek a budes vedet o dost vice zhruba a o co se jedna. a pak ze lidi uz neumeji psat cesky ... njn .. kdyz studujou anglicke weby s pomoci takovych bastlu, tak se fakt nedivim. ono to vliv musi mit ....

Minor je teď offline  Minor
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 17.4.2008 , 8:22   Citovat  

Heat shield je izolační těsnění mezi komoru sání a motor. k vidění třeba zde

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 17.4.2008 , 8:48   Citovat  

OK Velmi šťastný ještě tu kočku by to chtělo Velmi šťastný

Minor je teď offline  Minor
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 17.4.2008 , 8:50   Citovat  

monty napsal:
OK Velmi šťastný ještě tu kočku by to chtělo Velmi šťastný

Člověče, s tou si nevím rady. Už jsem ji šel do auta hledat, ale já ji tam asi nemám. Nejspíš konvertovala k islámu a zakryla si tvářÚsměv

PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 17.4.2008 , 8:53  Naposledy upravil PreludeZ dne 17.4.2008 , 8:54, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

ta kočka je opravdu katalyzátor HaHaaa pořádnej výtlem

ale fakt musím říct že z toho českýho překladu se to nedá...

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 17.4.2008 , 8:53   Citovat  

Minor napsal:
Člověče, s tou si nevím rady. Už jsem ji šel do auta hledat, ale já ji tam asi nemám. Nejspíš konvertovala k islámu a zakryla si tvářÚsměv
OK Velmi šťastný

blejzin je teď offline  blejzin
0
PříspěvekZaslal: 17.4.2008 , 8:56   Citovat  

To je přeložený programem

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 17.4.2008 , 9:02   Citovat  

PreludeZ napsal:
ta kočka je opravdu katalyzátor HaHaaa pořádnej výtlem

ale fakt musím říct že z toho českýho překladu se to nedá...

no jako člověk kterej anglicky neumí ani slovo , musím říct že pro mě je lepší blbej překlad z kterýho si to dopřeložím než jen anglickej originál.O naučení se pár slovíček to není , člověk si je musí zapamatovat , já se je večer naučím a ráno už je nevím , takže pořád dokola Velmi šťastný asi už jsem na to starej.

neyo je teď offline  neyo
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 17.4.2008 , 9:04   Citovat  

monty napsal:
no jako člověk kterej anglicky neumí ani slovo , musím říct že pro mě je lepší blbej překlad z kterýho si to dopřeložím než jen anglickej originál.O naučení se pár slovíček to není , člověk si je musí zapamatovat , já se je večer naučím a ráno už je nevím , takže pořád dokola Velmi šťastný asi už jsem na to starej.

Zkus se je učit ráno, prý si to mozek líp zapamtuje Velmi šťastný

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 17.4.2008 , 9:08   Citovat  

ráno jsem v práci Velmi šťastný a tam se učit slovíčka nemůžu , holt umřu blbej Velmi šťastný pořádnej výtlem

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.4.2008 , 9:53   Citovat  

monty napsal:

vecer mas delat jiny veci šuk nez se biflovat slovicka ... ale .... ono to ani poranu vlastne neni marny OK

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 17.4.2008 , 10:02   Citovat  

happy napsal:
vecer mas delat jiny veci šuk nez se biflovat slovicka ... ale .... ono to ani poranu vlastne neni marny OK

asi takhle : žena chodí brzy spát Se stydím Velmi šťastný takže na "jiný" věci nejsou lidi Velmi šťastný pořádnej výtlem po ránu po ránu, mokrej hadr na tlamu pořádnej výtlem

kojak je teď offline  kojak
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 17.4.2008 , 17:25   Citovat  

Je to překladatelem a myslím si že toto o pár slovíčkách není, prostě to přeložím a s češtinou už si pohrát jako čech umím, abych si to přeložil. Takže nevidím jediný důvod proč bych se měl učit, když to mi stačí pokud tobě ne tvoje věc. Někdo tu požádal o překlad já jednoduchým prográmkem pomohl zbytek, už si musí přelouskat sám. Pokud myslíš že to přeložíš líp o čemž nepochybuji pust se do toho když máš tolik času to překládat pokud ten čas máš tak ti mohu jen závidět.

Spoone já vím zase jsem se na dech Je to tam. Je to tam. Je to tam.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Preklad a vysvetleni ... D14
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina