Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Boj s bankovními poplatky
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 4
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 8:44   Citovat  

Tohle tema bych chtel pouzit k tomu abych zjistil zda vubec nekdo pripadne jak primo bojuje s bankovnimi poplatky / upozornuju nestojim o rady typu vymen banku zmatenej / Svoji primarni banku sem vymenil cca pred 3 roky a poplatky tam vicemene jako takove neplatim.
Vzhledem k trochu komplikovane politice teto banky ve vztahu k hypotecnim uverum /mineno spousta administrativy,slozite a zdlouhave s nejistym koncem/ sem zvolil svoji velkou banku se kterou sem se nerozloucil zcela,ale ucet ktery sem nevyuzival mi tam stale zustal.
Vyrizeni diky moji bonite bylo bezproblemove a rychle. Tehdy mi poplatek za "spravu uveru" prisel vic nez divny obzvlaste pak kdyz za nej nemate vlastne nic mimo pro vas nepouzitelny ucet ktery vam banka ve svem zajmu zridi aby vam na nej strhavala lichvarskou splatku uveru. Presto sem na toto pristoupil vzhledem k tomu,ze me pomerne drtil cas k vyrizeni bydleni. V tuto chvili sem ve stadiu kdy me cas netlaci a navic mi za par mesicu skonci 3leta fixace coz muzu samozrejme vyuzit ke zmene banky ve chvili kdy se mi cenova politika te moji uz OPRAVDU nelibi. Nedavno sem si vsiml,ze v mediich probehla zprava o konci podobnych poplatku v Nemecku a i ja jako clovek zvidavy zabrousil na google a zacal hledat.

Stranku tudy odkaz kde je vlastne navod jak postupovat proti bance jsem vyuzil a svoji bance poslal vyzvu k vraceni a zruseni podle me nepravem vybiraneho poplatku.
Vysledkem samozrejme byla predtistena odpoved banky se kterou se zatim uspesne snazi zastavit podle me snad nevyhnutelne-tedy zruseni techto poplatku.
V tuto chvili se ale s tim samozrejme nechci smirit,protoze sem clovek ktery kdyz se pro neco rozhodne-pripadne neco rozdela chce to za kazdou cenu dotahnout!
Vsiml sem si na netu zminek o zalobe proti KB ze strany dTestu - moje banka CS by mela pak byt druha v poradi,protoze stiznosti od jejich klientu je udajne porad mene nez od KB.

tudy odkaz

Zajima me zda nekdo z vas postupoval podobne jako ja,jakou mate pripadnou zkusenost primo v teto nebo primo souvisejici veci. Zda mate nejake podnety,vite o strankach kde by se proti tomuto nesvaru ceskych bank primo bojovalo,zdruzovali se na nich nespokojeni klienti,diskutovalo se primo o techto vecech a pripadne se vymyslel spolecny postup proti temto bankam. Problem je ted nasledne v omezene pusobnosti financniho arbitra ve vztahu k hypotecnim uverum a v tom,ze v CR je porad primo pravo dotykajici se techto veci kapanek odlisne a ne natolik adresne jako to nemecke.

tudy odkaz
tudy odkaz

Prikladam stazeny soubor ktery doporucuju kazdemu z vas klidne poslat sve bance,protoze tim se neda nic pokazit :hehe: myslim,ze je pro ne neprijemne videt odpor ceskych ovcanu kteri si jiz po desitky let nechaji kalet na hlavu od vsech a prakticky vsude a bankovni sektor dokaze z tohoto kaleni nam na hlavu HODNE slusne profitovat. Prikladam i predtistenou odpoved / kde si vytiskli i logo za oceneni banky jako nejlepsi za rok 2012 / ktera mi po cca 2 tydnech dorazila a kterou to ja osobne nepovazuju porad za vyrizene! Rad bych se zucastnil vseho co bude jen mozne v boji s timto podle meho nazoru nepravem. Zatim se chci informovat,sondovat a zasvecovat do veci konkretneji. Tak jako vetsina lidi nemam penez abych vyhledal draheho a opravdu kvalitniho pravnika ktery by se o vse staral za me Tak to valím bulvy

odpoved.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
odpoved.jpg, 784.13 kB

Výzva ke zruseni poplatku.doc
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  Výzva ke zruseni poplatku.doc
 Velikost:  39 kB
 Staženo:  427 krát

Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 9:16   Citovat  

Ahoj,
celé jsem to přelouskal.

Já to řešil jinak. Ale pokud se připojíš k žalobě, podpořím Tě ... Chápeš! Chápeš! Chápeš!
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 10:26   Citovat  

V tuto chvili zatim bohuzel nejsou hromadne zaloby na poradu dne..ceka se jak se vyporadaji banky s vyzvou a zalobou dTestu..osobne sem zatim prave odeslal email jako odpoved na dopis ktery sem od nich dostal..v dobe kdy bude aktualni hromadna zaloba se do ni samozrejme okamzite zapojim.
Nyni zadam vsechny kdo maji s temito poplatky stejny problem jako ja aby sirili tuto vzorovou vyzvu ke zruseni poplatku tak aby lide zacali aspn upozornovat tyto banky,ze to uz stacilo a pripadne se v budoucnu aktivne zapojili do zalob ci jinak pomohli vymoci zruseni poplatku za NIC!
   Návrat  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 10:31   Citovat  

Osobne mam letity kontokorent a uver u Raiffeisen banky. Te jsem minuly mesic napsal, ze do 1.1.2013 budu mit zpet na svem uctu cca. 3500 Kc za poplatky typu "vedeni uveroveho uctu". No a pokud ne, dopadne to stejne jako pred lety, kdy jsem jinou kauzu s eBankou tak medializoval, az mi zaplatili 7500 Kc za mlceni a celou vec tehdy rychle vyresili. Uvidime, jestli i Raiffeissen pochopi, co ji vyjde levneji Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 10:35   Citovat  

OK a to me zajima - pripadne vysledek sem nebo do PM, please OK
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 10:54   Citovat  

Me asi minuly tyden poslal CS jako vyjadreni diku za to ze jsem u nich 10 let, posilam tam vsechny prachy, mam u nich hypoteku a vyuzil jsem od nich i jine produkty a samozrejme platim mesicne asi 250-300kč za ruzny nesmyslny poplatky.... tak za to mi poslali - hrnicek pořádnej výtlem pořádnej výtlem

A s tou jejich politikou mas pravdu, taky mi to zacina lezt krkem. Kazdopadne na ten dopis kterej mi poslali k tomu hrnicku jim odpovim a asi budu hodne neprijemnej... Spis to beru jako vysmech - tak za to ze jsi tak blbej a deset let jen platis a platis tak my na tebe z vysoka kalime a posilame ti hrnecek meetallll
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 11:07   Citovat  

Ouvejs..ja dostat hrnicek tak ho tam asi nekomu dojdu omlatit rovnou o hlavu - to je jako provokace, vazne. Urcite drzim palec at radne vyformulujes sve pocity do dopisu ktery bude tvoji odpovedi a klidne se nebojim te pozadat aby byla rovnou vasi dalsi pisemnou komunikaci vyzva ke zruseni nepravem uctovaneho poplatku!

Jde o to,ze tento poplatek je veden za spravu uver.uctu ktery ti oni zridi,protoze jsou lempli a nedokazou asi pojmout to abych jim platil na jejich nejaky ucet jen s pomoci sveho var.symbolu-za spravu uveroveho uctu mi udajne poskytuji sluzby poradenske-ehm jake?kdy?ja se snad potrebuju radit?a kdyz uz musim se radit za penize?a zrovna u nich?To je jako bych sel do kramu-koupil si tam jabko a oni mi nauctovali 20kc k tomu jako poplatek kdybych se potreboval poradit co s nim mam delat pořádnej výtlem . A dalsi smesnou veci kterou mam za 200kc mesicne je udajne administrace uctu! Jaka? co administrujou? Tak to koukám! To,ze si automaticky strhavaji penize z meho uctu? pořádnej výtlem pořádnej výtlem Rozhodne se nesmirim s tou posahanou, smesnou, trapnou a predtistenou argumentaci kterou mi poslali a hodlam rozsirovat vsem ve svem okoli rozhledy k tomu co se tady deje - a o to same poprosim i vas Mr. Green

Nenechme na sebe neustale kalet Chápeš! Urcite rada z vas ma FB tak prosim sirte dal po mailu i na soc.sitich at se lidi ozvou svym bankam ktere ziji z jejich penez a jeste si za to uctuji poplatky cože cože ?
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 11:42   Citovat  

Mám taky úvěr u ČS, a jedna z položek je "Spl.popl.ve spl." Je to moje chyba, ale netuším co přesně ta zkratka znamená. Jedná se o zmíněný nesmyslný správní poplatek? Mě měsíčně stojí 204Kč a pokud s tím mám možnost něco dělat a možná to i změnit přidám se určitě taky ke stížnostem. naštvanej
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 11:47   Citovat  

MSX napsal:
Mám taky úvěr u ČS, a jedna z položek je "Spl.popl.ve spl." Je to moje chyba, ale netuším co přesně ta zkratka znamená. Jedná se o zmíněný nesmyslný správní poplatek? Mě měsíčně stojí 204Kč a pokud s tím mám možnost něco dělat a možná to i změnit přidám se určitě taky ke stížnostem. naštvanej

ano..ja tam mam 566,- protoze k tomu mam jeste povinne pojisteni

doporucim vyplnit-upravit a vytisknout prilozenou vyzvu a zaslat a nasledne se sdruzovat se vsemi ostatnimi "spokojenymi" klienty - pokud mas jen uver a neni to hypoteka jestli dobre chapu,mohl bys pravdepodobne po zamitnuti pokracovat financnim arbitrem OK pozor - je nutne je opravdu vyzvat nez budes pripadne potom kontaktovat arbitra

PS: kdyby kdokoliv vedel neco vic hned me opravte-sem lajk samouk Mrk
   Návrat  
sumy je teď offline  sumy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 11:58   Citovat  

No jsem zvědav jak to půjde dál. Sice platim u Reifky jen 150,- za vedení hypoúčtu i když u nich mám i běžný účet. Ale už to dává skoro 13.000,- Tak to koukám!
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 12:10   Citovat  

Hlavator napsal:
ano..ja tam mam 566,- protoze k tomu mam jeste povinne pojisteni

doporucim vyplnit-upravit a vytisknout prilozenou vyzvu a zaslat a nasledne se sdruzovat se vsemi ostatnimi "spokojenymi" klienty - pokud mas jen uver a neni to hypoteka jestli dobre chapu,mohl bys pravdepodobne po zamitnuti pokracovat financnim arbitrem OK pozor - je nutne je opravdu vyzvat nez budes pripadne potom kontaktovat arbitra

PS: kdyby kdokoliv vedel neco vic hned me opravte-sem lajk samouk Mrk

Hmm to by znamenalo, že za dobu co u ČS splácím úvěr jsem doposud zbytečně zaplatil 7 548Kč? to snad ne

Prosím vás a pak mi vrtá hlavou položka"Spl.jist.po spl." ???
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 12:18   Citovat  

MSX napsal:

to je ten poplatek - da se dotoho schovat i pojisteni atd..neni to tam rozdelene..musis vedet co si podepsal Mrk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 12:18   Citovat  

Dámy a pánové,
určitě se tomu věnujte.

Díky tomu, že pro mnohé z vás zařizuji platby i ze Slovenské republiky kvůli dílům a zařizuji mnohé věci, platby měsíčně vyhnali poplatky ze 109,- základní vedení na skoro 170,- a to i u manželky, tudíž jsme se dostali na částku, kdy vedení ročně ano ročně stojí:

Kč 4.000,- a nějaké drobné. - za to máte dálniční známky na rok pro ČR a SR!!! Měl jsem ČS, a.s. - nejdražší banku. Otočím tam ročně při průměrných obratech asi tak Kč 750.000-900.000,- - ne příjem ale obrat!!!

Tudíž jsem šel jinam, protože banka mi za 14let, ano čtete 14let, nenabídla nic zajímavého, a to i přesto, že vývoj za posledních 5let na finančním trhu značně vyvinul dosti dynamicky.

Tudíž jsem odešel k UniCredit Bank, vedení bezplatně při obratech 50.000,- měsíčně, jinak 199,- a všechno v ceně. Já to plním a ušetřím za 3 roky 12.000,- na vedení účtu.

Takže jakmile budou hromadné žaloby, přidávám se.
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 12:27   Citovat  

Hlavator napsal:
to je ten poplatek - da se dotoho schovat i pojisteni atd..neni to tam rozdelene..musis vedet co si podepsal Mrk

Ano je v tom právě i to pojištění. Volal jsem do ČS tam mi to taky potvrdili, ale operátor moc nevěděl co říct. Přes týden si zajdu na pobočku, a zeptám se osobně. Od ČS jsem loni odešel a přešel k jiné bance, za což jsem strašně rád! Zbyl mi u nich jen úvěr, kterému jsem nijak nedával pozornost. Čerpám ho už vlastně 4 roky. No tak snad si to na pobočce ujasním a s výsledkem se zde pak podělím ať tady netapetuji zbytečnými otázkami. Díky.

Jinak moc zajímavé a užitečné téma! je to dobrý
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 12:33   Citovat  

MSX napsal:
Ano je v tom právě i to pojištění. Volal jsem do ČS tam mi to taky potvrdili, ale operátor moc nevěděl co říct. Přes týden si zajdu na pobočku, a zeptám se osobně. Od ČS jsem loni odešel a přešel k jiné bance, za což jsem strašně rád! Zbyl mi u nich jen úvěr, kterému jsem nijak nedával pozornost. Čerpám ho už vlastně 4 roky. No tak snad si to na pobočce ujasním a s výsledkem se zde pak podělím ať tady netapetuji zbytečnými otázkami. Díky.

Jinak moc zajímavé a užitečné téma! je to dobrý

Přesně tak, já měnil ted komplet finance, jak je člověk finančně gramotný, tak najednou vše jde ... bo oni vidí, že jsi si vědom, že jsou to Tvé peníze, které jim půjčuješ, aby s nimi na trhu vydělaly banky - to bývá 8-12% a oni Ti za to dají 0-1,5% v lepší případě až 3% a když Ti půjčují, tak tam zahučíš i 30% ...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 12:42   Citovat  

Nejvetsim tlakem na banky je samozrejme odliv klientu,ale problem bude opravdu ve financni negramotnosti ceskeho naroda !
Nemam vzdelani v peneznictvi ani podobne,ale kdyz clovek zapoji vlastni rozum,veme kalkulacku a potom zajde na 2 pobocky a zrusi a zaroven jinde zavede ucet muze usporit opravdu pekne penize a hlavne ho o ne nikdo neokrada..nebudu delat reklamu ale je tu prece rada bank ktery dokazou velice lacine nebo zdarma obslouzit cloveku ucet..

Ja se sekl u CS jen skrze tu hypo,ze to bylo na honem a nebyl cas moc neco resit-kazdopadne zlodejiny na me sem si vedom od 1.dne a kdyz uz zacina byt pomalu neco v ruce tak clovek muze pridat svoji trosku do mlyna Úsměv
   Návrat  
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 12:56   Citovat  

Chápu to správně, že lidi se upíší bance(podepíší s ní smlouvu) a pak je chtějí žalovat za poplatky? To je docela slušný humor...Co takhle přejít tam, kde jsou ty poplatky nižší/žádné nebo prostě u podpisu přemýšlet? Kde není poptávka není nabídka, asi tak bych to vysvětlil...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 13:03   Citovat  

AntHraX napsal:
Chápu to správně, že lidi se upíší bance(podepíší s ní smlouvu) a pak je chtějí žalovat za poplatky? To je docela slušný humor...Co takhle přejít tam, kde jsou ty poplatky nižší/žádné nebo prostě u podpisu přemýšlet? Kde není poptávka není nabídka, asi tak bych to vysvětlil...

no chapes to dobre..nicmene ty vis jestli nekdo pred 3-5-8-10 lety nabizel hypoteku bez poplatku za spravu uctu kdyz tohle pises ?

Dalsi problem je v tom jestli ac podepisu je eticke,opravnene a zakone takovy poplatek vybirat. V pripade,ze ja jako spousta jinych si myslim,ze neni mam prece pravo se tomu branit presto,ze sem neco takoveho podepsal-nebo si myslis opak? Ted nejde jen o me nebo par dalsich. Jde o to je prinutit aby si neco takoveho neuctovali kdyz neni vlastne za co! Vysledkem nakonec podle me bude toto cim nam/mi vlastne uz v dopise vyhrozuji Se stydím

cs.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
cs.JPG, 6.27 kB
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 13:53   Citovat  

MSX napsal:
Splátka jistiny po splatnosti. Nejspíše si se zpozdil s nějakou platbou.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 14:24   Citovat  

bojujte a pak dejte vědět.
V současný době je můj čas dražší, než moje roční poplatky u ČS, takže fakt nemám čas řešit a vybírat. Nicméně držím palce všem.
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 14:38   Citovat  

co se tyka účtů, ja po zkusenostech s KB - drahy poplatky + obtloustly smradlavy lidi obou pohalvi za prepazkou ( stalo se mi nejmin trikrat) odesel, resp. vzhledem k hypotece byl dotazen do csob. Tam mam jeste porad jeden ucet, hodlam ale postupne zrusit, bo nehodlaj se ani trosicku snazit mi poplatky snizit akorat vopruzujou telefonama jak mi pridelej osobniho bankere a jak mi chtej pucit prachy. Veskery ostatni ucty u Fio, poplatky plus minus nula, kdyz prijdes na pobocku, jsou tam obycejny stoly z lamina, a klucina kterej vi vo cem mluvi oblecenej v normalni kosili, ne nejakej metrokravatak v obleku.Akorat na pokladne ti bez predchozi domluvy nedaj do ruky vic jak padesat táců.
Celkove uspora mozna v radech par tisic rocne, ale zalozeni je otazka asi pul hodiny a ten hrejivej pocit, ze ty paraziticky casti svetovy spolecnosti - tim myslim bankovni atd. sferu, ktera nevytvari skutecny hodnoty, ale jen s nima šíbuje, a to navic jak se ukazuje dost (sebe)vražedně - ten hrejivej pocit, ze jim platim zas o neco min, je k nezaplaceni
   Návrat  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 15:46   Citovat  

crxmann napsal:
bojujte a pak dejte vědět.
V současný době je můj čas dražší, než moje roční poplatky u ČS, takže fakt nemám čas řešit a vybírat. Nicméně držím palce všem.

Osobne jsem mel ten dopis pro RB napsanej za cca. pul hodiny, coz pri tom, kolik po nich chci vratit, cini asi 7.000 Kc na hodinu. A priznavam, ze tolik fakt normalne neberu Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 17:16   Citovat  

2bep napsal:
Splátka jistiny po splatnosti. Nejspíše si se zpozdil s nějakou platbou.

nesouhlas proste to maji takhle pojmenovane - nejde o zadne zpozdeni
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 17:47  Naposledy upravil MSX dne 12.12.2012 , 18:03, celkově upraveno 4 krát. Citovat  

Hlavator napsal:
nesouhlas proste to maji takhle pojmenovane - nejde o zadne zpozdeni

Pořádně jsem si to prostudoval a jde opravdu o zpoždění platby tak jak píše 2beb. Např. o jeden den. Pamatuji si, že dvakrát jsem na účtě neměl celou částku. Teď si na to už dávám pozor. V dalším případě jsem platil pak úrok z prodlení 3Kč. Ale tam vůbec nechápu za co, když platba proběhla v pořádku jako vždy. 3Kč řešit už nebudu.

Ale jak jsem psal ohledně částky 204Kč za položku "Splátka poplatek ve splatnosti" Tak to je shrnutí dvou poplatku a to za pojištění, které jsem si nechal sám sjednat, to je 155Kč, což je v pořádku. A k tomu je přičten poplatek za vedení úvěrového účtu, který mě měsíčně stojí 49Kč. To je ten poplatek, který je zákonem zakázán protiprávní, a mám právo ho požadovat zpět. Takže za ty čtyři roky to dělá 2450Kč. Jenže tam jsem už narazil, a to v tom, že poplatky starší čtyř let budou promlčeny pokud ve smlouvě nemám tuhle lhůtu delší. Což asi nemám, protože jsem ve smlouvě nic takového nenašel. Takže se pravděpodobně můžu dloubat v nose, a poučit se z vlastní neznalosti a blbosti. Každopádně si na tu pobočku zajdu a proberu to osobně.

Hlavator: Pravda zakázán není, takže opraveno. OK
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 17:51   Citovat  

MSX napsal:
Pořádně jsem si to prostudoval a jde opravdu o zpoždění platby tak jak píše 2beb. Např. o jeden den. Pamatuji si, že dvakrát jsem na účtě neměl celou částku. Teď si na to už dávám pozor. V dalším případě jsem platil pak úrok z prodlení 3Kč. Ale tam vůbec nechápu za co, když platba proběhla v pořádku jako vždy. 3Kč řešit už nebudu.

sryyyy...ja si to blbe precetl a myslel ze resime ve splatnosti OK samozrejme mate pravdu Mrk

a nic zakonem zakazano neni Úsměv ted se teprve resi jestli se to da vymoci a zakazat
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 20:36   Citovat  

Hlavator napsal:
sryyyy...ja si to blbe precetl a myslel ze resime ve splatnosti OK samozrejme mate pravdu Mrk

a nic zakonem zakazano neni Úsměv ted se teprve resi jestli se to da vymoci a zakazat

Ola,
neviděl v tom jediný problém, proč by to nemělo jít zakázat, už dost tak vydělají tím, že si půjčíš: příklad Kč 1.000.000,- a zaplatíš jim další mio navíc. Stejně tak, jak byli donuceni schválit zákon, který zakazoval lichvu, neomezené poplatky se všeho možného, půjčky zadluženým lidem.

Když se chce, tak to jde.

přátele
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.12.2012 , 7:54   Citovat  

stahujte vyzvu - posilejte a buzerujte banky..chtejte zrusit poplatek,mente banky za ty ktere vas nebudou okradat..zkratka tlacit na ne se musi..
tesim se jak dopadne ta zaloba a jestli sejme nekdo tu potentovanou zlodejskou sporitelnu
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.12.2012 , 13:15   Citovat  

Ola,
tak už o tom píší i média ... vzhledem k aktuálnímu hlasování o nejabsurdnějšímu poplatku 2012, kde se píše i o Tvém poplatku ...

tudy odkaz

přátele
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2012 , 16:51   Citovat  

já si založil přes přítelkyni účet Gratis od GE money a naprostá spokojenost, v minulosti jsem byl u KB a jak se tu
zmiňuje hrozný jednání vysoký poplatky takže jsem od nich odešel a GE mě vše převedlo o nic jsem se nestaral, sehnal jsem ještě jednoho známého který uzavřel trojici pro splnění podmínek abychom měli všichni účet zdarma a veškeré poplatky stím spojené, tzn. příkazy výběry v bankomatu spoření a spoustu dalších výhod... OK
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2012 , 17:19   Citovat  

Speedey napsal:
já si založil přes přítelkyni účet Gratis od GE money a naprostá spokojenost, v minulosti jsem byl u KB a jak se tu
zmiňuje hrozný jednání vysoký poplatky takže jsem od nich odešel a GE mě vše převedlo o nic jsem se nestaral, sehnal jsem ještě jednoho známého který uzavřel trojici pro splnění podmínek abychom měli všichni účet zdarma a veškeré poplatky stím spojené, tzn. příkazy výběry v bankomatu spoření a spoustu dalších výhod... OK

Dneska jsem tam byl taky Velmi šťastný přešli jsme k GE s celou rodinou, taky Genius Gratis. Krom výběrů z cizích bankomatů a výběrů v zahraničí poplatky 0,- je to dobrý spokojenost, minimálně 2k ročně doma na osobu a to se vyplatí když nás je jak psů HaHaaa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Boj s bankovními poplatky
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina