Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
MPČR Výzva :(
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 3 z 3
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.12.2012 , 14:56   Citovat  

M@jk napsal:
Ahoj kolego,

prosím Tě, vůbec tyhle srajdy co tu někteří píšou neřeš.

Vezmi ten papír, zajdi tam, podej vysvětlení s omluvou, že si chytil střevní problémy, že jsi tam stál chvíli, pokud je kamerový záznam, že si mohou ověřit, že si tam stál chvíli a že samozřejmě si si vědom svého prohřešku a poneseš si za něj odpovědnost. Toto mi vždy fungovalo.

Slušně bez problémů a bylo to za pár kaček. Tečka!!!

přátele

Samozřejmě můžeš to řešit jako jiní, vyskakováním a děláním machra a možná to vyjde možná ne. Ale osobně si myslím, že i tomu policistovi je příjemnější verze: Dobrý den, jdu podat prosím pěkně vysvětlení k přestupku ... viz Vaše oznámení ... a pak následují 3 věty o střevních problémech a omluvě a hotovo.

Vyřešeno.

Néééé, tady se na dvou stránkách řeší lejna, o tom, jak z toho vybruslit. Copak omluva, Kč 100,- či Kč 200,- je problém? Když utrácíte za auta tisíce. Prostě jeden průjem za Kč 100,- či Kč 200,- a vyřízeno.

pořádnej výtlem

Ano, přesně tak a žádné body za tohle nedostane jak jsem psal už výše. Hotovo zamknout
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.12.2012 , 15:11   Citovat  

optimas napsal:
A tím, že budem porušovat předpisy v dopravě a budem jezdit místo 50 60km/h tak se jako někam pohnem??? Hm, tak to je dobrá stupidita Tak to valím bulvy

slo o priklad, neber cisla doslovne, jde o princip a o to, jak moc si od statu nechas kalet na hlavu
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.12.2012 , 15:39   Citovat  

Buchtak napsal:
slo o priklad, neber cisla doslovne, jde o princip a o to, jak moc si od statu nechas kalet na hlavu

v tomto pripade ale nekalel stat, nybrz n3uro, ikdyz teda ne na hlavu Velmi šťastný
   Návrat  
Nipper je teď offline  Nipper
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.12.2012 , 18:24   Citovat  

M@jk napsal:
Ahoj kolego,

prosím Tě, vůbec tyhle srajdy co tu někteří píšou neřeš.

Vezmi ten papír, zajdi tam, podej vysvětlení s omluvou, že si chytil střevní problémy, že jsi tam stál chvíli, pokud je kamerový záznam, že si mohou ověřit, že si tam stál chvíli a že samozřejmě si si vědom svého prohřešku a poneseš si za něj odpovědnost. Toto mi vždy fungovalo.

Slušně bez problémů a bylo to za pár kaček. Tečka!!!

přátele

Samozřejmě můžeš to řešit jako jiní, vyskakováním a děláním machra a možná to vyjde možná ne. Ale osobně si myslím, že i tomu policistovi je příjemnější verze: Dobrý den, jdu podat prosím pěkně vysvětlení k přestupku ... viz Vaše oznámení ... a pak následují 3 věty o střevních problémech a omluvě a hotovo.

Vyřešeno.

Néééé, tady se na dvou stránkách řeší lejna, o tom, jak z toho vybruslit. Copak omluva, Kč 100,- či Kč 200,- je problém? Když utrácíte za auta tisíce. Prostě jeden průjem za Kč 100,- či Kč 200,- a vyřízeno.

pořádnej výtlem

Jak je vidět, je tu plno lidí, kteří se chtějí za každou cenu vyhnout zodpovědnosti a provokovat, i když je to taková blbost nebo jim jde o jejich ego a zbytečně se vystavují monohem horším postihům. Jak už jsem psal, tak v mnoha případech můžou zaplatit 5 až 10 tisíc místo pár stovek, kdyby se prostě narovinu přiznali. HaHaaa
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.12.2012 , 19:43   Citovat  

Nipper napsal:
Jak je vidět, je tu plno lidí, kteří se chtějí za každou cenu vyhnout zodpovědnosti a provokovat, i když je to taková blbost nebo jim jde o jejich ego a zbytečně se vystavují monohem horším postihům. Jak už jsem psal, tak v mnoha případech můžou zaplatit 5 až 10 tisíc místo pár stovek, kdyby se prostě narovinu přiznali. HaHaaa

Presne tak, delam taky s lidma a pokud ke me dojde rozumnej clovek ze se stalo to a to, kvuli tomu a tomu , nevymlouva se na kraviny a nevymysli kraviny tak se da vzdycky domluvit na vsem.
A myslim ze na te policii jsou prece taky jen lidi.
Jak se do lesa vola , tak se z lesa ozyva , takze prijit rict co se stalo, ze vis ze ses vul ale nemohl jsi jinak a oni te pochopi, nebo ti daj nejakej malej postih ..
Tak bych to asi resil ja, v tomto pripade si myslim nejde o tolik abys musel vymyslet ruzny klicky...
   Návrat  
n3uro je teď offline  n3uro
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.12.2012 , 20:31   Citovat  

Pro některé lidí je i pár stovek dost peněz, hlavně když ti pár věci nevyjde jak si představuješ. A já mám bohužel zkušenosti s příslovím s poctivostí nejdřív pojdeš.
Nejspíš tam zajdu a řeknu co se stalo ale tuším že na to stejně doplatím.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 15.12.2012 , 22:57   Citovat  

n3uro napsal:
Pro některé lidí je i pár stovek dost peněz, hlavně když ti pár věci nevyjde jak si představuješ. A já mám bohužel zkušenosti s příslovím s poctivostí nejdřív pojdeš.
Nejspíš tam zajdu a řeknu co se stalo ale tuším že na to stejně doplatím.

Panie,
zkus to vzít lehce, s nadlhledem, buď upřímný, přirozený a v klidu, nemachrovat a nedělat z nich voly a uvidíš. Myslím, že to nebude tak hrozné... Držím palce.

M. přátele
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2012 , 9:04   Citovat  

M@jk: za co konkretne by mel n3uro platit? Nekomu ublizil?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2012 , 10:48   Citovat  

skyline napsal:
M@jk: za co konkretne by mel n3uro platit? Nekomu ublizil?

Ne. Cemu nerozumis? Proste stat vymysli nejakej zakon a ten musime dodrzovat, kdyby stat rekl, ze za kazdy prdnuti zaplatis 100kc tak to proste pujdes zaplatit, rozumis? Velmi šťastný Velmi šťastný Jak by to tady vypadalo, kdyby sme to nedodrzovali? Kazdej by si prděl jak by chtel! Velmi šťastný Velmi šťastný

Hondan: pořádnej výtlem
   Návrat  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2012 , 14:53   Citovat  

Cau, nevim, zda uz ti to nekdo primo takhle poradil, necetl jsem celou diskusi. Navrhuji PRESNE toto a zarucuji, ze budes bez bodu a bez pokuty:

1. Pokud mas jen listek za steracem, hod ho do kose, ten pravne vubec nic neznamena.
2. Prijde-li ti na adresu trvalyho bydliste postou pozvanka na MP, dostav se tam.
3. Az prijdes na radu, dej jim ten dopis. Zatim nerikej ani slovo.
4. Primo na miste, jeste pred sepisovanim protokolu, ti musi precist pouceni o tom, kdy nemusis vypovidat. Pokud te odkazou na predtisteny text prilepeny na stole, nevsimej si toho.
5. Musi s tebou sepsat protokol. At se te kdokoliv zepta na cokoliv, reknes vzdy pouze jednu jedinou vec - "Odmitam vypovidat", idealne s doplnekem "a trvam, aby to presne takto bylo zapsano do protokolu". Bacha - zadna osoba blizka, nic takoveho. Ty proste odmitas vypovidat, zakon ti to dovoluje.
6. Protokol si pred podpisem dukladne precti, musi tam byt z tve strany jen to, ze "odmitas vypovidat". Ani slovo z tve strany navic. Pokud te ustne nepoucili, dopis tam, ze si "nebyl radne poucen o svych pravech a povinnostech".
7. Rozloucis se a jdes domu. MP ani nikdo jiny nemuze dat pokutu nekomu, o kom nemaji jediny dukaz, ze dany prestupek spachal. Normalne by to meli dat do spravniho rizeni, ale na to se vykaslou, to si bud jist. A i kdyby to tam dali, zadny svedek toho, kdo tam zaparkoval, prece neexistuje Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2012 , 16:36   Citovat  

DaM napsal:
Cau, nevim, zda uz ti to nekdo primo takhle poradil, necetl jsem celou diskusi. Navrhuji PRESNE toto a zarucuji, ze budes bez bodu a bez pokuty:

1. Pokud mas jen listek za steracem, hod ho do kose, ten pravne vubec nic neznamena.
2. Prijde-li ti na adresu trvalyho bydliste postou pozvanka na MP, dostav se tam.
3. Az prijdes na radu, dej jim ten dopis. Zatim nerikej ani slovo.
4. Primo na miste, jeste pred sepisovanim protokolu, ti musi precist pouceni o tom, kdy nemusis vypovidat. Pokud te odkazou na predtisteny text prilepeny na stole, nevsimej si toho.
5. Musi s tebou sepsat protokol. At se te kdokoliv zepta na cokoliv, reknes vzdy pouze jednu jedinou vec - "Odmitam vypovidat", idealne s doplnekem "a trvam, aby to presne takto bylo zapsano do protokolu". Bacha - zadna osoba blizka, nic takoveho. Ty proste odmitas vypovidat, zakon ti to dovoluje.
6. Protokol si pred podpisem dukladne precti, musi tam byt z tve strany jen to, ze "odmitas vypovidat". Ani slovo z tve strany navic. Pokud te ustne nepoucili, dopis tam, ze si "nebyl radne poucen o svych pravech a povinnostech".
7. Rozloucis se a jdes domu. MP ani nikdo jiny nemuze dat pokutu nekomu, o kom nemaji jediny dukaz, ze dany prestupek spachal. Normalne by to meli dat do spravniho rizeni, ale na to se vykaslou, to si bud jist. A i kdyby to tam dali, zadny svedek toho, kdo tam zaparkoval, prece neexistuje Mrk

nejsi skajlajnovo bracha? pořádnej výtlem
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2012 , 17:15   Citovat  

HonDan: dokud tady budou lidi jako oni (vycurankove), tak se nedivim, ze mame ve svete povest jakou mame. Kazdy se snazi jen nakrast, obelhat, osidit, atd..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2012 , 17:28   Citovat  

gizmi napsal:
HonDan: dokud tady budou lidi jako oni (vycurankove), tak se nedivim, ze mame ve svete povest jakou mame. Kazdy se snazi jen nakrast, obelhat, osidit, atd..

musi mit strasny nervy ty organi, bych asi takovydle mravenec vypnul obuskem nebo nevim Velmi šťastný
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.12.2012 , 17:34   Citovat  

gizmi napsal:

Takovi potom nejvic bouchaji v hospode v patek vecer pestickou do stolu, ze je nekdo porad o neco obira a ze je vsude okolo pekny .. binec.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.12.2012 , 19:48   Citovat  

gizmi napsal:

Můžeš být prosím konkrétní a dát sem seznam "vycuranku" které jsi tady v té diskusi identifikoval,děkuji.
   Návrat  
n3uro je teď offline  n3uro
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2012 , 20:34   Citovat  

Kluci, neřešte se do krve, je to zbytečné. Máme na to každej rozdílnej názor, přece si to nebudeme vyčítat - jsme tu pod jednou střechou Úsměv
Když můžu k tématu něco doplnit tak napíšu ale když nesouhlasím tak moc neřeším, zbytečně se tu dělaj flamewary to mi hlava nebere
   Návrat  
Petr Jahn je teď offline  Petr Jahn
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.12.2012 , 23:35   Citovat  

Jak psal DaM pokud máš pouze lístek za stěračem, tak ten opravdu právě nic neznamená a můžeš ho klidně zahodit nebo si ho nechat doma, ale já osobně bych nikam nechodil. Myslím si, že to vyšumí úplně do ztracena a nic dalšího ti domu nepřijde, ale kdyby přišla například výzva k podání vysvětlení od MP, tak bych přišel až na ní. Tu ti normálně donese Česká pošta v modrý obálce a ty podepisuješ, že jsi to přebral v tý výzvě máš i poučení a kontakty pro případ, že se nemůžeš dostavit. Taky tam je poučení, že když se bez řádného důvodu a bez omluvy nedostavíš, tak ti hrozí pokuta až do výše 5000. Jinak pokud by jsi tam šel na tu výzvu, tak můžeš uvést, že si na to nevzpomínáš, protože ta výzva ti přijde třeba za měsíc a po nějaké době se přestupky promlčí. Hodně přestupků se vůbec nezačne řešit, protože na jejich projednání je doba do jednoho roku a myslím, že tvoje parkování je moc nevytrhne.
To je můj názor na věc, já bych to udělal takhle. Není to žádné ochcávání státu, ale když je možnost se právně bránit, tak bych toho využil, navíc si fakt myslím, že když ten papírek za stěračem vyhodíš, tak se nic nestane a domů ti nic dalšího nepřijde.
Nic hrozného se ti stát nemůže a pokud tam půjdeš bud na ten papírek za stěračem a nebo až na tu výzvu, tak to vyjde nastejno, navíc k té výzvě dle mého mínění ani nedojde a promlčí se to.
Takhle bych to udělal já, ale záleží na tobě. Tak hodně štěstí a jedno poučení před jízdou jdi vždy nejdříve na wc
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2012 , 23:46   Citovat  

ja dostal taky vyzvu za stěrač u KB ve Znojmě a s úsměvem jsem ho zmuchlal a letěl do kastlíku, už je to asi rok a nic mě nedošlo a nikdo po mě nic nechce, takže si myslim že můžeš klidně spát, MP vsází na to že to dají mravenec kterej poutíká na služebnu a sám se přihlásí o pokutu což tak bohužel občas bejvá Tak to valím bulvy
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2012 , 9:25   Citovat  

no dobře, a platí to i když ti dá lístek Česká policie - státní?
se mnou to porušení § dycky řešili státní.
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2012 , 9:52   Citovat  

takový neškodný téma to bylo, člověk by řekl že to bude jasný po prvním příspěvku Velmi šťastný
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2012 , 10:39   Citovat  

Speedey napsal:
...že to dají mravenec kterej poutíká na služebnu a sám se přihlásí o pokutu což tak bohužel občas bejvá Tak to valím bulvy

Spis to tak byva skoro vzdy a kdo ne, je pyraaat! Kdo zna svy prava "machruje", kdo se nenecha okrast je svine protoze brani zlodeji ve vykonu "prace" a vubec bejt na svete jen samej krivej policajt, bylo by tady krasne (jen teda nevim, z ceho by je kdo platil, ale uvaha o tom, kde se jim na vyplatni pasce berou penize je uz vysoko nad jejich intelektualnimi schopnostmi, vzdyt i tady uz nekdo podobnej tvrdil, ze plati dane). K tomu se pak pridaji jini krivaci kteri uz v x-te diskusi moralizuji prestoze sami se nejsou schopni postavit celem ani naprosto banalnim situacim, to by jeden to snad ne
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.12.2012 , 13:38   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
takový neškodný téma to bylo, člověk by řekl že to bude jasný po prvním příspěvku Velmi šťastný

ale vono to po prvnim prispevku bylo zcela jasny jak ten thread dopadne Úsměv
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2012 , 14:40   Citovat  

skyline napsal:

Spis to tak byva skoro vzdy a kdo ne, je pyraaat! Kdo zna svy prava "machruje", kdo se nenecha okrast je svine protoze brani zlodeji ve vykonu "prace" a vubec bejt na svete jen samej krivej policajt, bylo by tady krasne (jen teda nevim, z ceho by je kdo platil, ale uvaha o tom, kde se jim na vyplatni pasce berou penize je uz vysoko nad jejich intelektualnimi schopnostmi, vzdyt i tady uz nekdo podobnej tvrdil, ze plati dane). K tomu se pak pridaji jini krivaci kteri uz v x-te diskusi moralizuji prestoze sami se nejsou schopni postavit celem ani naprosto banalnim situacim, to by jeden to snad ne

jezdim Hondou, piju, kouřim a jsem pyraaat a kdo ne jeho problém, co mě dojde do schránky (doporučeně) to platim a dodržuju, to co mě někdo strčí za stěrač mě nemusí zajímat, co když mě to někdo vzal, zmoklo to, zasněžilo to atd...reklamní papírky za stěračem taky jistě pravidelně lidi čtou a dodržujou Velmi šťastný
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.12.2012 , 18:55   Citovat  

Zamykam, at maji horke hlavy cas vychladnout.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
MPČR Výzva :(
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina