Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Karlosíku,není toho okrádání členů HC už moc?!
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
ALAN je teď offline  ALAN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.12.2012 , 0:13   Citovat  

Dnes se na mě obrátil s prosbou o pomoc člen GORYLUS krerý od KARLOSÍKA před 15dny koupil Hondu a opět ho Karlosík podělal o OTP!!
Nezvedá telefony,když tak lže do telefonu,pokud ho jednou vezme tak ho típne během hovoru,totalní nezájem o dění ohledně odhlášky a prodeje Hondy.
Doufám že se člen Gorylus vyjádří sám k této věci a podá info o což jsem ho požádal a také doufám že tě Karlosíku potkám a vyjasníme si věci které nás tady tíží,ty si kup koloběžku a do aut se ne...er a do Hondy už vůbec!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.12.2012 , 0:19   Citovat  

Červený Civic EG5...myslím že se tady řešil ohledně zadních světel a problémy s jejich vrácením ( Karlosík ) to snad ne
   Návrat  
gorylus je teď offline  gorylus
PříspěvekZaslal: 22.12.2012 , 0:31   Citovat  

Presne tak, KARLOSIK je peky ko..t! Protoze jestli je mu zatezko zajit na postu a poslat dopis za 10kc, tak to uz je spatne. Volal jsem mu, co jako s tim TP dela a kdy mi to hodla poslat, tak se vymlouval, ze porad pracuje a ze to posle zitra a ze zapomnel... A je to uz nejake dva tydny a porad nic! Jestli byste nekdo mel nejaky napad jak na nej, byl bych velmi rad, protoze jsem uz celkem bezradny a chudak honda stoji v garazi...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.12.2012 , 1:03   Citovat  

gorylus napsal:
Presne tak, KARLOSIK je peky ko..t! Protoze jestli je mu zatezko zajit na postu a poslat dopis za 10kc, tak to uz je spatne. Volal jsem mu, co jako s tim TP dela a kdy mi to hodla poslat, tak se vymlouval, ze porad pracuje a ze to posle zitra a ze zapomnel... A je to uz nejake dva tydny a porad nic! Jestli byste nekdo mel nejaky napad jak na nej, byl bych velmi rad, protoze jsem uz celkem bezradny a chudak honda stoji v garazi...

mam pocit,ze idealni by byla jedine osobni navsteva je to dobrý urcite nekde bydli,nekde pracuje-neni to duch kdyz ustavicne podelava lidi Mrk idealni aby byl u navstevy clovek ktereho se problem primo bezprostredne tyka a ne jen vyslanci Úsměv
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2012 , 10:34   Citovat  

Jakoby se to tady neprobíralo že kdo koupí toho Cívu tak bude mít problémy, a myslim že Zdenála (Blocka43) už neotravujte obvzláště teď před svátkama jak píše Hlavator tak by to měl vyřešit osobně kupující případně s partičkou nasran..ejch borců jinak tady bude vlákno "Karlosík" do nekonečna... Ble
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2012 , 10:51   Citovat  

že to nedáte k policii, zatím se s karlosíkem vše vyřešilo, ale dokud mu nikdo nedá nůž na krk tak s Váma bude šuk pořád. takže smlouvu > policii a čekat. je to dobrý
Speedy má prvadu, obtěžovat jeho přátele je už trapný, zvlášť ptom co tady o něm bylo napsaný... hlavně o vánocích je to dobrý
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2012 , 10:55   Citovat  

spis "kdo chce kam, pomozme mu tam" ... ja bych to auto od takoveho cloveka nechtel ani zadarmo.. Mrk
   Návrat  
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 22.12.2012 , 11:02   Citovat  

gizmi napsal:
spis "kdo chce kam, pomozme mu tam" ... ja bych to auto od takoveho cloveka nechtel ani zadarmo.. Mrk

+1
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.12.2012 , 11:39  Naposledy upravil ALAN dne 22.12.2012 , 11:45, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Myslím si že kupce minula kauza s podvodníkem a jeho obchodováním s vaší naivitou a láskou k Honde,myslím tím že když vidíte pěknou Hondu a do toho vám tam vymílá mozek podvodník tak se nacháte ukecat a věříte víc členovy komunity než cizímu.
Prosit o pomoc jeho kamarády o svátcích je jedna věc a chápu jí ale chápu taky zoufalého kupce v depresích z koupě od karlosíka,myslím že krom štědrého dne a 2dnů klidu se žije v normálním tempu a vše funguje stejně jako 365 dnů v roce,tudiž i mobilní telefon,klávesnice a srazy na benzinkách s kamarádama i s karlosíkem tak že není problém mu domluvit.
Rozmlátit karlosíka by měli v první řadě jeho kamarádi a členové clubu ze Znojma za to jakou jim dělá reklamu a špiní jméno Znojemáků jelikož Český člověk vše hází do jednoho pytle! Poté by se měli postavit do řady zástupy podvedených a jako poslední by měla stát PČR a zaklapnout želízka.
Mluvil jsem s Blockem43 a upřímě nechápu kde ještě bere sílu řešit problémy co napáchá karlosík ostatním lidem.
Block43 je Znojemský čistič z Pulp Fiction (NSX Mrk ) Úsměv ne vážně,cením si ho a věřím že až se s karlosíkem uvidí nebo uslyší tak mu to dá sežrat.
Klidné svátky vánoční přeji všem krom jednoho grázla ze Znojma.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.12.2012 , 11:42   Citovat  

[quote="gizmi"]spis "kdo chce kam, pomozme mu tam" ... ja bych to auto od takoveho cloveka nechtel ani zadarmo.. Mrk[/quote]

Nezdá se ti to vůči podvedenému trochu cinický? Jasně,může si za to sám vid? Chudák karlosík ted musí vyřizovat převod.....vlastně nemusí,vždyt jsou tady idioti ktrerý může podělávat kdy chce...kdo chce kam pomožme mu tam....
   Návrat  
Block43 je teď offline  Block43
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2012 , 12:25   Citovat  

Zdravim členy H-C... Ted sem mluvil s Karlosem. Pres Svatky se asi moc nevyresi jelikoz asi je potreba delat odhlaska pokud jsem to dobre pochopil co mi rikal karlos. Vecer bych s nim mel mluvit osobne takze pak hned pisu novymu majitely Civica... přátele
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2012 , 12:31   Citovat  

ALAN napsal:
Myslím si že kupce minula kauza s podvodníkem a jeho obchodováním s vaší naivitou a láskou k Honde,myslím tím že když vidíte pěknou Hondu a do toho vám tam vymílá mozek podvodník tak se nacháte ukecat a věříte víc členovy komunity než cizímu.

ja teda nevim, ale nikomu z hondaclubu koho neznam osobne neverim vic nez komukoliv jinymu cizimu, mozna spis este min Velmi šťastný
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.12.2012 , 12:34   Citovat  

Block43 napsal:
Zdravim členy H-C... Ted sem mluvil s Karlosem. Pres Svatky se asi moc nevyresi jelikoz asi je potreba delat odhlaska pokud jsem to dobre pochopil co mi rikal karlos. Vecer bych s nim mel mluvit osobne takze pak hned pisu novymu majitely Civica... přátele

to by bylo fajn kdyby se ten clovek probral,protoze pokud v tomhle bude pokracovat tak verim,ze to pro nej nemuze opravdu dobre dopadnout Chápeš! ac jsou tady lide ruzni a se spoustou z nich si treba nerozumim pomerne dost treba me na teto komunite zalezi a myslim,ze v tom nejsem sam
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 22.12.2012 , 12:55   Citovat  

A dokud lidi budou od nej brat veci, auta , ac presto vi co je to za dementa, tak to bude delat furt. Mrk
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2012 , 13:25   Citovat  

Sakul: +1 Mrk
alan: peknou Hondu? Nejsem vyucen v oboru aut, ale uz jen podle fotek bylo poznat, ze to je solidni past a navic od cloveka ...... . Nez koupim auto od clena, tak si minimalne dam hledat na tom foru co je to zac.. Mrk Proto jsem napsal co jsem napsal..

PS: ja trebas koupil uz nekolikatou Hondu a to od stejneho cloveka - Rom. (Roman Velinov) a dneska mu natolik duveruji, ze kdyz jsem pred par dny od nej bral hondicku, tak jsem ji vzal i bez predchozi jizdy.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.12.2012 , 14:00   Citovat  

[quote="gizmi"]Sakul: +1 Mrk
alan: peknou Hondu? Nejsem vyucen v oboru aut, ale uz jen podle fotek bylo poznat, ze to je solidni past a navic od cloveka ...... . Nez koupim auto od clena, tak si minimalne dam hledat na tom foru co je to zac.. Mrk Proto jsem napsal co jsem napsal..

PS: ja trebas koupil uz nekolikatou Hondu a to od stejneho cloveka - Rom. (Roman Velinov) a dneska mu natolik duveruji, ze kdyz jsem pred par dny od nej bral hondicku, tak jsem ji vzal i bez predchozi jizdy.[/quote]

přátele

Vím že ta Honda není uplně super,nevím ale kdo je gorylaz kterého os.neznám,může to být nezkušený kluk nebo jen důvěřiví člověk stř.let Úsměv ale tohle vše neomlouvá prodejce...naopak pro něj ideální ryba Smutný .
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.12.2012 , 14:02   Citovat  

[quote="Block43"]Zdravim členy H-C... Ted sem mluvil s Karlosem. Pres Svatky se asi moc nevyresi jelikoz asi je potreba delat odhlaska pokud jsem to dobre pochopil co mi rikal karlos. Vecer bych s nim mel mluvit osobne takze pak hned pisu novymu majitely Civica... přátele[/quote]

OK H+ přátele
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2012 , 14:11   Citovat  

Jenom doufám, že za to každý Blockovi šoupnete nějakou kačku/všimné, když za vás řeší vaše problémy...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.12.2012 , 14:19   Citovat  

[quote="Stepa"]Jenom doufám, že za to každý Blockovi šoupnete nějakou kačku/všimné, když za vás řeší vaše problémy...[/quote]

Už jsme dohodnutý ale peníze to nejsou Hihi Block43 je charakter a přítel přátele
přátele
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2012 , 14:28   Citovat  

Stepa napsal:
Jenom doufám, že za to každý Blockovi šoupnete nějakou kačku/všimné, když za vás řeší vaše problémy...

Šoupnout by měli to je pravda ,ale Karlosíkovi přes záda a dubovou holí aby si už konečně uvědomil co dělá a kolik problémů způsobuje svým chováním. Tenhle člověk to udělal už několikrát a dělá to znova a znova a věřím tomu, že tohle nebude poslední jeho exces. Měl by mu někdo domluvit tou dubovou holí naštvanej
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2012 , 14:38   Citovat  

1) koupit si auto od takového člověka s touhle pověstí je už blbost sama o sobě

2) nvm ale rozumnému člověku co tady tyhle příběhy čte už dávno došlo že slovama se tady tento problém moc nevyřeší.... zbytek si jistě doplní každý sám...
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 22.12.2012 , 14:41   Citovat  

Pokud nemeni cisla na bazosi jak ponozky, tak by jsme mu tam par lidi mohli prihodit negativni hodnoceni. Mrk
   Návrat  
Block43 je teď offline  Block43
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2012 , 17:43   Citovat  

Tak sem mluvil s Karlosem... Byly tam nějaky problemi s uřadem a s časem. Nejlip by to asi vysvětlil Karlos nechci tu psat za někoho jinyho... Takže TP v tydnu odešlu mam ho už u sebe nebo respektivě podle pošty nevím jak funguje mezi Svátky. Jinak k tomuhle konkrétnímu nedorozuměni asi došlo z neinformovasti obou stran což je muj nazor. Karlos je v TP v odhlašce ale auto těžko da do druhy odhlašky a těžko bez evidenčky (bez auta) uděla přepis na sebe aby mohl auto odhlasit... Techničák měl jít rovnou s autem protože s kupni smlouvou a TP auto bez problemu přepišu i kdybych kupoval auto od Pana "Nováka" a v odhlášce byl pan "Dvořák" proto je u přepisu ten protokol s čestným prohlášením :)Pokuď se pletu opravte mě ale ja kupoval svoji EJ2 uplně ve stejne situaci a bez problému přihlášení na mou osobu proběhlo. Takže TP určitě dorazí jen bych ještě poprosil o adresu do SZ kam to mam poslat H+ přátele je to dobrý
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2012 , 18:35   Citovat  

Block43 napsal:
Tak sem mluvil s Karlosem... Byly tam nějaky problemi s uřadem a s časem. Nejlip by to asi vysvětlil Karlos nechci tu psat za někoho jinyho... Takže TP v tydnu odešlu mam ho už u sebe nebo respektivě podle pošty nevím jak funguje mezi Svátky. Jinak k tomuhle konkrétnímu nedorozuměni asi došlo z neinformovasti obou stran což je muj nazor. Karlos je v TP v odhlašce ale auto těžko da do druhy odhlašky a těžko bez evidenčky (bez auta) uděla přepis na sebe aby mohl auto odhlasit... Techničák měl jít rovnou s autem protože s kupni smlouvou a TP auto bez problemu přepišu i kdybych kupoval auto od Pana "Nováka" a v odhlášce byl pan "Dvořák" proto je u přepisu ten protokol s čestným prohlášením :)Pokuď se pletu opravte mě ale ja kupoval svoji EJ2 uplně ve stejne situaci a bez problému přihlášení na mou osobu proběhlo. Takže TP určitě dorazí jen bych ještě poprosil o adresu do SZ kam to mam poslat H+ přátele je to dobrý

Opět bravurní vyřešení díky Tobě je to dobrý
Ty nám to Znojmo očišťuješ Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.12.2012 , 19:36   Citovat  

je to dobrý přátele
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 23.12.2012 , 12:07   Citovat  

Zdarec Block43e,
no paráda. Děkujeme.

Měl bych malou radu a prosbu pro všechny kupující a prodávájící. Sám totiž vidím v práci, jak vlastně naši všichni spoluobčané fungují respektivě nefungují:

1) hledat reference a zkušenosti s prodávajícím
2) nastudovat si pár základních věcí a dikcí Občanského zákoníku, který upravuji právní vztahy mezi fyzickými osobami - sám nejsem právník, ale ...
3) nikdy nezaplatit za zboží, aniž byste neměli fakturu, terchnický průkaz od vozidla
4) pokud ano, nezbývá než doufam v takového konání a pomoc komunity - což je mrhání časem druhých
5) musíte jen chtít mít tyto věci v pořádku - chápu, že vlastnictví auta je v ten moment větší orgasmus, ale ...

Tak držím všem palce a do nového roku hodně rozumu a VTECu do rozkroku.

přátele
   Návrat  
mimozo je teď offline  mimozo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.12.2012 , 13:21   Citovat  

Podle mne je to domluvený. Karlosik s Blockem, jeden je padouch a druhej hrdina. Není to náhodou ta samá osoba? Néééé!
Dělám si srandu ale jako námět na "rychle a zběsile po česku" dobrý ne. Sorry za offtopic Doufám že jsem nikoho neurazil.
   Návrat  
Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 23.12.2012 , 13:43   Citovat  

Achjo.. podle mě v tomto posledním (snad...) případě Karlosík neměl v úmyslu někoho podvádět nebo tak něco... ale nechci se ho zastávat, jelikož ho vůbec neznám...
Pokud je to opravdu špatný člověk, který chce okrádat slušné lidi tak mu to bohužel procházet bude, protože ne každý, kdo si kupuje hondu a nebo něco na hondu, chodí na toto fórum... takže vůbec nebude mít tušení co to je za člověka... a třeba ani neví o tomto fóru tak to sem nenapíše... třeba takových případů je víc.. KO
   Návrat  
Pepinho je teď offline  Pepinho
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.12.2012 , 14:07   Citovat  

mimozo napsal:
Podle mne je to domluvený. Karlosik s Blockem, jeden je padouch a druhej hrdina. Není to náhodou ta samá osoba? Néééé!
Dělám si srandu ale jako námět na "rychle a zběsile po česku" dobrý ne. Sorry za offtopic Doufám že jsem nikoho neurazil.

Ty seš fakt MIMO(ZO) Úsměv
   Návrat  
Karlosík je teď offline  Karlosík
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 17:24   Citovat  

Zdravím, poslední dobou sem si sypal na hlavu popel.. Mám za sebou krušné období. Chci tím říct že nejsem žádnej podvodník, jak mě tu někteří nazívají.Už při prodeji CRX jsem psal,jak funguje registr u nás ve Znojmě.Moc práce a málo času (což ví i Znojmáci), nejsu už tak časově dostupnej jak jsem býval. K mému jednání: zachoval jsem se hoodně blbě a to vím..Co na to říct..Nicméně jsem nechtěl nikoho poškodit ani s ním vy...at..A celej den čekat až na mě příjde řada, to promiňte,ale to si opravdu nemůžu dovolit!Jinak škoda,že členové nenapíšou celej příběh..To si potom konkrétní osoba napíše co se mu hodí a ostatní to skomolí..Jo a čísla neměním,(mám jedno a to už cca 6let)..Jednoduše řečeno,nechávám vše na poslední chvíli.(a čekat 2-3 týdny na papíry je nádhera,čekával jsem i měsíce),ale to je jedno. Mnoho lidí ode mě kupovalodíly, já jsem kupoval a bez problémů.

Dotyčným se tímto moc omlouvám!!

Děkuji především Zdeňkovi za jeho ochotu a pomoc :OK

Ti co mě znají,ví jakej jsem.
Znojmáci děkuji!!! Honda

Veselé Vánoce H+
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Karlosíku,není toho okrádání členů HC už moc?!
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina