Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Karlosíku,není toho okrádání členů HC už moc?!
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 17:58   Citovat  

Karlosík napsal:
Zdravím, poslední dobou sem si sypal na hlavu popel.. Mám za sebou krušné období. Chci tím říct že nejsem žádnej podvodník, jak mě tu někteří nazívají.Už při prodeji CRX jsem psal,jak funguje registr u nás ve Znojmě.Moc práce a málo času (což ví i Znojmáci), nejsu už tak časově dostupnej jak jsem býval. K mému jednání: zachoval jsem se hoodně blbě a to vím..Co na to říct..Nicméně jsem nechtěl nikoho poškodit ani s ním vy...at..A celej den čekat až na mě příjde řada, to promiňte,ale to si opravdu nemůžu dovolit!Jinak škoda,že členové nenapíšou celej příběh..To si potom konkrétní osoba napíše co se mu hodí a ostatní to skomolí..Jo a čísla neměním,(mám jedno a to už cca 6let)..Jednoduše řečeno,nechávám vše na poslední chvíli.(a čekat 2-3 týdny na papíry je nádhera,čekával jsem i měsíce)....

Čekat na papíry 2-3 týdny je nádhera?
To teda jo, když pak po tu dobu nemůže majitel s tím autem jezdit a ani si sjednat povinné ručení.
Co je komu do toho, že jsi čekal na papíry i měsíce? To je fakt přístup..... Tak to valím bulvy

Já když prodal auto v pátek, tak jsem zašel na úřad odhlásit v pondělí nebo nejpozději ve středu, ještě ten den zašel zrušit pojistku a papíry odeslal a nový majitel je u sebe měl nejpozději do týdne.
A nebylo na tom nic nezvládnutelného. Taky chodím do práce a nemám času na rozdávání.
Nebo jsem snad divnej, když jsem prodej auta dotáhnul do konce nejpozději do týdne?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 18:08   Citovat  

Ja neměl papíry od auta dva měsíce pořádnej výtlem (AAA Auto)

Na povinny ti stačí VINko, SPZ, kupní smlouva, pak musíš ale nechat přepsat SPZ u pojišťovny. Ze zákona by auto mělo být přehlášený do dvou týdnů, z čehož jsem měl celkem bobky po dvou měsících... ale nikdo mi neřekl ani popel. jezdil jsem jen na kupku a zelenou kartu je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Budizknicema je teď offline  Budizknicema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 18:09   Citovat  

Karlosiku, Karlosiku. Jako prodavajici mas taky povinnosti, treba zajit na urad a auto odhlasit, aby si ho novej majitel mohl podle zakona do deseti dni prihlasit. A ze te nebavi cekat celej den na urade? To si snad delas legraci, tak jenom kvuli tobe, ze ses linej a nedokazes splnit svoje povinnosti, tak maji trpet ostatni? Celkem sobeckej pristup. Nevim, ja bych od tebe s takovym pristupem nekoupil ani tuzku
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 18:17   Citovat  

to Karlosík: nebudu teď řešit co tady psali jiní, ale co píšeš Ty osobně...
Karlosík napsal:
Moc práce a málo času (což ví i Znojmáci), nejsu už tak časově dostupnej jak jsem býval.

Tohle je bohužel problém Tvůj a ne Tvého obchodního partnera...Ty se máš zachovat tak jak se patří, nebo neprodávat přímo, ale vrazit to do bazaru, ať to za Tebe vyřeší oni, když nemáš čas.
Karlosík napsal:
K mému jednání: zachoval jsem se hoodně blbě a to vím..Co na to říct..Nicméně jsem nechtěl nikoho poškodit ani s ním vy...at..

Lepší nic neříkat a konat...
Karlosík napsal:
A celej den čekat až na mě příjde řada, to promiňte,ale to si opravdu nemůžu dovolit!

Když si to nemůžeš dovolit, tak to máš prodávat např. přes bazar...oni na to čas mají, když se tím živí.
Karlosík napsal:
Jednoduše řečeno,nechávám vše na poslední chvíli.(a čekat 2-3 týdny na papíry je nádhera,čekával jsem i měsíce),ale to je jedno. Mnoho lidí ode mě kupovalodíly, já jsem kupoval a bez problémů.

Tohle má být omluva? Děláš tím ze sebe jenom nespolehlivého obchodního partnera...ale to je Tvůj problém a Tvoje vizitka. S tímhle přístupem pak musíš počítat s takovými reakcemi, jaké se tu objevují.

Karlosík napsal:
Děkuji především Zdeňkovi za jeho ochotu a pomoc :OK

Děkuj, máš opravdu za co.

Také přeji klidné Vánoce, lepší přístup a jednání.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 19:12   Citovat  

Bubaak napsal:
Ja neměl papíry od auta dva měsíce pořádnej výtlem (AAA Auto)

Na povinny ti stačí VINko, SPZ, kupní smlouva, pak musíš ale nechat přepsat SPZ u pojišťovny. Ze zákona by auto mělo být přehlášený do dvou týdnů, z čehož jsem měl celkem bobky po dvou měsících... ale nikdo mi neřekl ani popel. jezdil jsem jen na kupku a zelenou kartu je to dobrý

V té době tě ale policajti nestavěli, že?
Protože pokud ano, tak by to bylo zajímavé.....

Je pravda že na povinné ručení většinou velkej techničák nepotřebuješ, ale někde ho vyžadují.
Jinak já taky čekal na papíry skoro měsíc než mi je bazar poslal. Naštěstí jsem v té době s autem nepotřeboval jezdit, ale i přesto jsem je bombardoval telefonátama.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 19:24   Citovat  

Mr. Green to mi řekli v Ačkách a tam by přece nekecali Mr. Green
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 19:47   Citovat  

Bubaak napsal:
Mr. Green to mi řekli v Ačkách a tam by přece nekecali Mr. Green

Velmi šťastný jo tak o tom žádná

Já měl ve smlouvě z bazaru napsáno, že po nezbytnou dobu nahrazuje technický průkaz, ale pak jsem si zjišťoval u policajtů jaká je skutečnost. Někdo to může tolerovat, ale když narazíš na aktiváka, tak budeš mít velké problémy. Může to kvalifikovat jako jízdu bez dokladů.
   Návrat  
ALAN je teď offline  ALAN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 21:53  Naposledy upravil ALAN dne 26.12.2012 , 22:16, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

No ty woe to mě pokakej to snad ne - [color=red][size=8]edited by MOD[/size][/color]
Karlosíku já si vzal volno a jel za tebou v 7h ráno 250km vlakem,táhla mě tam koupě Hondy,ty jsi vstal a sel na parkoviště kde jsem už čekal s pěnězi,přijel kupec.
Ty prodávající jsi mě ujištoval ( mazal med kolem huby ) že hned zítra jdeš na registr a vše zařídíš a pošleš na mou adresu,že jsis na to vzal volno.NIC Z TOHO SI NEUDĚLAL!!!!!!!!!!!!!!!!
To že jsem ujel 15km a málem se rozsekal ( že by skrytá závada?) a ty jsi mi v půlce zoufalého hovoru vypnul telefon a už se neozval to ti přijde bohužel normální!!!!!!????
Musel jsem tě schánět po všech čertech,zatahoval jsi do toho jiný lidi,když jsem se ti po týdnu dovolal z jiného čísla tak jsi mi říkal že jsi zrovna jel na registr ale chytla tě PČR a tobě vzali papíry atd atd.NESMYSL!!!!!
Ze zoufalství jsem se obrátil na slušný členy HC a ty mi poradili a pomohli,kdyby ti za zadkem nestál Zdeněk a neudělal mi převod během jednoho dne tak papíry nemám dodnes,to si myslím já!

Napíšu ti věty pro jednoduchý lidi jako jsi ty jo? Čti je pomalu at je pochopíš!

Pokud prodáváš auto a někdo za tebou přijede a auto si koupí tak ten člověk ti dává peníze!Třeba ten člověk šetřil z platu a třeba dlouho a ty za ty peníze máš povinost dodržet všechny podmínky prodeje tzn. ŘÍKAT PRAVDU O STAVU VOZIDLA čti auta,NEJLÉPE IHNED DOJÍT NA REGIST VOZIDEL A ODHLÁSIT NA NOVÉHO MAJITELE,ten ti dal peníze a čeká že to uděláš,už ti za registr nezaplati víš? ZAVOLAT KUPCI A OZNÁMIT MU ŽE JSI TO PŘEVEDL A JDEŠ NA POŠTU ODESLAT VŠECHNY DOKLADY DOPORUČENĚ NA JEHO ADRESU,čeká že to uděláš aby byl v klidu že nejsi podvodník,což ty podle mě jsi.
KDYŽ TO ODEŠLEŠ MÁŠ HOTOVO A PENÍZE Z PRODEJE U SEBE,do prodejní částky si započítej 1000kč na náhradu volna v práci aby jsi měl to celodení čekání na registru uhrazený.

MYSLI SI OMĚ CO CHCEŠ,MĚ NA TOM U TEBE NEZÁLEŽÍ,jen mi je tě líto z důvodu demence,TVOJI OMLUVU ALE PŘIJÍMÁM I KDYŽ NIC NEMĚNÍ.
MĚJ SE A POKUD MOŽNO BUD TROCHU LEPŠÍ ČLOVĚK,VĚTŠINA LIDÍ JE SLUŠNÝCH A CHTĚJÍ SLUŠNÉ JEDNÁNÍ.
CHOVEJ SE K OSTATNÍM LIDEM TAK,JAK CHCEŠ ABY SE ONI CHOVALI K TOBĚ. H+
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 22:05   Citovat  

Jinak chci napsat do Znojma že vás nestrkám do jednoho pytle ale máte mezi sebou bohužel černou ovci.
Hondařům ze Znojma jsem zavázán za vyřešení problému a tím to jim opět velice děkuji!!!!!!
přátele
Do Znojma posílám PF 2013 H+ přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 22:06   Citovat  

Alane brzdi...chápu Tě, ale koleduješ si o kartu od adminů Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 22:09   Citovat  

Brzdím......tahám ručku!!!!!! Mrk přátele
Omlouvám se za případný pohoršení!
   Návrat  
Kutlas je teď offline  Kutlas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 23:28   Citovat  

Já když připravuji nějakou kupní smlouvu tak vždy napíšu že já prodávající musím do 14 pracovních dní odeslat na adresu kupujícího a pokud tomu tak nebude tak kupující si může nárokovat vrácení vozu + zaplacení nákladů stím spojená..

Takhle věta se mě již několikrát vyplatila Úsměv
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 23:32   Citovat  

To all,
Karlosíku - vše jsou sicé hezké omluvy, ale jsou to jen zbytečné výmluvy.

Jak psal Petr78,

Letos v březnu jsem takto řešil já odhlášku na mne z manželky, stačilo mít plnou moc a jen díky blbosti, že jsem si na internetu zarezervoval místo a čas na Magistrátu hl.m.Prahy, jsem čkal namísto 10ti minut, než na mne přijde řada asi 1hodinu a 15minut. Pak ale během 15ti minut, byla na základě smlouvy, změněna registrace v evidenci vozidel z mé manželky na mne, když jsem se málem rozvedl, a to včetně EKO poplatku.

Takže žádný problém, přišel jsem o Kč 3.000,- (neboť EURO 2) a 30minut mého času na oběd a zbytek jsem se uvolnil a pak si to napracoval.

ALANe: kemo, nemusíš děkovat, lidé Ti rádi pomohl, ale, prosím, dodržuj pravidla fora, než tu budeš obcházet filtry vulgarismů. Naposledy upozorňuji, opravil jsem Ti to, pak dávám upozornění.

Díky za dodržení jisté komunikační kultury ve slušných mezích.
přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.12.2012 , 0:32   Citovat  

přátele Beru na vědomí a omluv mě M@jku Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.12.2012 , 0:51   Citovat  

Kutlas napsal:
Já když připravuji nějakou kupní smlouvu tak vždy napíšu že já prodávající musím do 14 pracovních dní odeslat na adresu kupujícího a pokud tomu tak nebude tak kupující si může nárokovat vrácení vozu + zaplacení nákladů stím spojená..

Takhle věta se mě již několikrát vyplatila Úsměv

Tak, tak. Tuhle větu tam bez obav taky píšu. Dokonce tu lhůtu s klidným svědomím zkracuju na jeden týden.
   Návrat  
ironhead je teď offline  ironhead
PříspěvekZaslal: 27.12.2012 , 20:12   Citovat  

Já do smlouvy vždy napíšu větu, že prodávající musí do 7 pracovních dní odeslat na adresu kupujícího velký techničák na dobírku za cca 5000 Kč a vždicky to funguje. Samozřejmě, že při převzetí auta mu zaplatim o těch 5000,- míň než je celkova kupní cena.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.12.2012 , 21:14   Citovat  

ironhead napsal:
Já do smlouvy vždy napíšu větu, že prodávající musí do 7 pracovních dní odeslat na adresu kupujícího velký techničák na dobírku za cca 5000 Kč a vždicky to funguje. Samozřejmě, že při převzetí auta mu zaplatim o těch 5000,- míň než je celkova kupní cena.

A to je chytrá metoda je to dobrý
Peníze jsou spolehlivá motivace i na ty největší lenochy.
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2012 , 22:07   Citovat  

Nechci zakladat nove tema a trebas mi nekdo poradite.
Na aukru jsem si obednal za 1300kc vec, tipek zrusil aukci a rekl ze mi vec poslal.
Ta vsak neprisla, tipek se nejdrive vykrucoval a ted uz nereaguje ani na telefon ani na maily.
Psal jsem na aukro a ti mi rekli ze kdyz jsme tu aukci zrusili a ja jsem nebyl vyherce, tak ze je to nezajima.
Nesetkal se s tim nekdo? Co bych mohl udelat?
   Návrat  
Budizknicema je teď offline  Budizknicema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2012 , 22:12   Citovat  

Asi nic, ted uz je to jenom na osobni dohode, smlouva se automaticky uzavira jen kdyz aukci vyhrajes
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2012 , 22:13   Citovat  

Jaký měl nick a meil co jsi mu psal?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2012 , 0:10   Citovat  

Jedna se o tuhle aukci tudy odkaz
domluvili jsme se na 1200kc bez posty, poslal jsem mu 1300kc musim se podivat na internetove bankovnictvi.
mailu jsme si napsali asi 5.

Dobrý den,děkuji za nabídku.Pokud budou zítra tj.30.11.2012 převedeno na účet 2000337630/2010 FIO banka 1200 aukci ruším a zboží posílám.V případě dotazu můj tel:6058714383.Děkuji

Dobrý den,moje tel číslo je 605871383,jakmile uděláte platbu,dekte vědět,ať aukci ukončím.Děkuji

Dobrý den,
ráno tam ještě nebyly,ale platby se připisují i během dne.Obratem zasílám.Už jsem měl problém,že jsem aukci nezrušil,jen jsem vložil text.Neprodávám tak často,tak jsem to nezvládl,ale dotyčnému jsem to vysvětlil.Večer se ozvu.
Děkuji

Peníze dorazily,vzduchovku odesílám.
Langr

Takze tak to vypadalo. Úsměv Jmenuje se Marek Langr a jeho mail je moravastav@atlas.cz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2012 , 0:35   Citovat  

"Zajíc" s jedním komentářem...tohle nedělám u neprověřených osob, pouze u osob s větším počtem komentů. Tohle jde mimo aukro a moc toho neuděláš...leda že by si za ním jel osobně. Buď Tě natáhl, nebo se něco třeba stalo...těžko radit.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2012 , 1:03   Citovat  

aukro mi asi jeho adresu neda. Smutný
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2012 , 13:23   Citovat  

Aukro Ti jeho adresu nedá Ble
Teď už nemůžeš kontaktovat ani ostatní účastníky aukce...

Pochopil jsem to tak, že l...1 aukci vyhrál(v tu dobu nejvyšší nabídka), ale před vypršením času aukci zrušil s tím že to prodá Tobě?
Takže má platbu od Tebe a může mít klidně i platbu od "výherce"...mohl se s ním domluvit, že mu to prodá za jeho nabídku a aukci zruší... (a vzduchovka mu zůstane)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2012 , 13:38   Citovat  

Ano lide tam prihodili, ale ja jsem mu rekl, ze to za 1200kc beru. A on teda, ze ano a ze aukci zrusi.
Penize muze mit odemne i od toho co dal nejvíce.
Vcera vecer jsem mu napsal maila ze to dam na policii, tak uvidim co bude delat.
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2012 , 13:49   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Ano lide tam prihodili, ale ja jsem mu rekl, ze to za 1200kc beru. A on teda, ze ano a ze aukci zrusi.
Penize muze mit odemne i od toho co dal nejvíce.
Vcera vecer jsem mu napsal maila ze to dam na policii, tak uvidim co bude delat.

tipuju že bude dělat mrtvýho brouka a benga taky asi nic neudělaj-nakonec to neni tr.čin ale asi jen přestupek když je v tom 1200.nebo ne?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2012 , 13:56   Citovat  

Nad 5000 by se možná nějaký policajt obtěžoval, do 5000 je to jen přestupek
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.12.2012 , 15:46   Citovat  

Bubaak napsal:
Nad 5000 by se možná nějaký policajt obtěžoval, do 5000 je to jen přestupek

Tak neotravovat policajty,ale zajít na obecní úřad. Se stydím
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2012 , 16:36   Citovat  

Hellborn napsal:
Tak neotravovat policajty,ale zajít na obecní úřad. Se stydím

Nojo, ale kam? I když je u aukce napsaná Břeclav, nemusí odtamtud být.
podle mejlu mi to našlo : FB Profil , ale taky skoro žádný info, ale příjmení souhlasí
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2012 , 16:52   Citovat  

když kupuju auto tak majitele na místě dokopu k tomu aby to okamžitě před mýma očima odhlásil a jedu s techničákem domu .... pokud to nejde tak ať si to nechá ikdyby to auto prdělo zlatý vejce
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Karlosíku,není toho okrádání členů HC už moc?!
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina