Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Horké téma - Klausova velkorysá amnestie
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 1 z 4

Souhlasíte s vyhlášenou amnestií?
ANO
6%
 6%  [ 4 ]
NE
93%
 93%  [ 60 ]
Hlasovalo : 64
Celkem hlasů : 64

Strober je teď offline  Strober
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 21:07   Citovat  

Popravdě mě to začíná docela štvát...propuštěných je odhadem kolem 7000 + 14500 podmíněných trestů + 12200 vykonávajících veřejně prospěšné práce + 330 v domácím vězení (zdroj.Aktualně.cz) tj. nějakých 34000 omilostněných naštvanej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Petr Jahn je teď offline  Petr Jahn
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 21:15   Citovat  

S amnestií nesouhlasím, aspoň s ne takhle rozsáhlou. Je pravda, že máme nejvíce vězňů na 100 000 obyvatel, ale místo propouštění zlodějů, chmatáků a podobných individuí bych raději zavedl alternativní tresty. Nějaké neúmyslné tresty bych prominul, ale zbytek nemá venku co hledat.
Taky jsem četl, že se na svobodu dostane plno lidí ze známých kauz: tudy odkaz
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 21:16   Citovat  

Jsem naštvanej, zhnusenej, bezmocnej.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 21:16   Citovat  

Bez komentáře...tatíček Klaus se zase předvedl naštvanej a uzavřel svoji politickou kariéru doufám, že posledním svým podělaným činem(a to mi poslední dobou začínal být některými svými názory celkem sympatický). Měl to posuzovat jednotlivě, jak může propustit korupčníky a spol? Ale pěkně si to upekl...jak jsem četl nějakou glosu, kruh okolo kauz z 90tých let se uzavřel. Takže co Klaus začal, to také skončil. Amen

Dál mluvit nebudu, nechci být sprostý.
   Návrat  
Kutlas je teď offline  Kutlas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 21:19   Citovat  

To že udělil milost, tak s tím nic již neuděláme.....

Ale co mě ovšem hodně irituje je to že se šíleně navážel do Havla když také dal milost, a těch urážek !
A co on udělal teď ????

Jsem zvědav jestli nový prezident tady něco zmůže, či dokáže něco změnit.
I když to asi víme všichni Smutný
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 21:21   Citovat  

Vcera jsem shledl zajimave porovnani s velkou amnestii V.Havla v r. 1990. Mimochodem silne kritizovanou i samotnym Klausem. Propustenych bylo sice cca 2x vic nez se odhaduje nyni (15.000 vs. zatim odhadovanych 7.000), zato slo o drobne a neumyslne ciny, politicke vezne- a predevsim v zadnem pripade neslo o veznene za zabiti, vrazdy, znasilneni, zneuziti pravomoci a vubec zavazne trestne ciny obecne.
Zajima me kdy se k tomu samotny Klaus postavi celem a vyjadri se k cele situaci. Jak ma clovek verit v pravo v ceskych zemich.
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 21:28   Citovat  

Proč by se k tomu extra vyjadřoval? Ukradne někde další pero a všem nám dá najevo, že mu můžeme Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 21:28   Citovat  

A vůbec největší sranda je to, že to celé podepsal premiér vlády, která se chvástá bojem proti korupci. Ten ubožák tam taky nemá co dělat...poslední dobou to prokazuje čímdál tím častěji zmatenej
   Návrat  
OK-PPT je teď offline  OK-PPT
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 21:31   Citovat  

No co, shání lidi do nové strany...
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 21:37   Citovat  

Je to k zbliti KO
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 21:42   Citovat  

Vždy sem volil stranu, která měla ve volebním plánu nezvyšování daní, ve finále mám daně, že se z toho můžu wc , z mých daní je zaplacená celá tahle šaškárna, aby ty vězně vůbec propustili, z mých daní budou zaplacena nová trestní řízení proti těmto již většinou odsouzeným, protože jak je vidmo, někteří na svobodě vydželi až 4 hodiny a ještě než se to stane, tak čekat, kdy mě nějakej z těhle čorkařů něco někde ukradne nebo přepadne atd. případně mé blízké to snad ne Takže si tak trochu připadám jako otrok a správce peněz státu meetallll Vítejte v ČR mravenec
   Návrat  
Oncek je teď offline  Oncek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 21:46   Citovat  

holt to Vašek trochu pos... s tak velkou amnestií taky nesouhlasím.
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 21:48   Citovat  

Jako obvykle jsou na zbliti predevsim reakce jednodussich lidi (tedy te vetsiny, co tu mame), ktera nad nicim nepremysli. Prestoze s clankem nesouhlasim uplne ve vsem, podstatu vystihuje naprosto presne:
tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 21:54   Citovat  

To nám Vašík dal novoroční dárek...... to snad ne

No nic, jdu si objednat pepřák a teleskopický obušek.
Bude se to hodit po zkušenosti jakou mi dnes známej vyprávěl. Jeden tenhle amnestovanej ho obtěžoval a vyloženě provokoval. Asi se mu na svobodě nelíbí a chce zpátky do tepla domova/věznice.
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 21:56   Citovat  

rotker napsal:
Vždy sem volil stranu, která měla ve volebním plánu nezvyšování daní, ve finále mám daně, že se z toho můžu wc , z mých daní je zaplacená celá tahle šaškárna, aby ty vězně vůbec propustili, z mých daní budou zaplacena nová trestní řízení proti těmto již většinou odsouzeným, protože jak je vidmo, někteří na svobodě vydželi až 4 hodiny a ještě než se to stane, tak čekat, kdy mě nějakej z těhle čorkařů něco někde ukradne nebo přepadne atd. případně mé blízké to snad ne Takže si tak trochu připadám jako otrok a správce peněz státu meetallll Vítejte v ČR mravenec

nebo te Trpisovsky vystrci z dalnice v lepsim pripade te jen vybrzdi, protoze podle toho clanku nahore by se mela amnestie vztahovat i na jeho pripad... Tak to valím bulvy paneboze jeste ze uz tento prezident konci! Tak to valím bulvy
   Návrat  
majggi je teď offline  majggi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 21:57   Citovat  

OK-PPT napsal:
No co, shání lidi do nové strany...

tak nejako to bude. zlodeji pustaju zlodejov a kriminalnikov to snad ne KO
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 22:03   Citovat  

mot napsal:
nebo te Trpisovsky vystrci z dalnice v lepsim pripade te jen vybrzdi, protoze podle toho clanku nahore by se mela amnestie vztahovat i na jeho pripad... Tak to valím bulvy paneboze jeste ze uz tento prezident konci! Tak to valím bulvy

Zákaz řízení mu zůstal,ale ven šlo hodně odpadu,co jsem viděl... to snad ne Ale ty mají dělat jen "kouřovou clonu" (a reportáže,jak všude dělají bordel mě v tom jen utvrzují),aby se zakrylo něco, o co šlo... O podmíněnečných trestech radši ani nemluvě...

A jsem zvědav, kdy těm,co ještě nepustili, poradí, že teď sedí nezákonně a můžou chtít odškodnění... Ble
   Návrat  
Petr Jahn je teď offline  Petr Jahn
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 22:05   Citovat  

skyline napsal:
Jako obvykle jsou na zbliti predevsim reakce jednodussich lidi (tedy te vetsiny, co tu mame), ktera nad nicim nepremysli. Prestoze s clankem nesouhlasim uplne ve vsem, podstatu vystihuje naprosto presne:
tudy odkaz

Jsi docela dobrý, když dokážeš posoudit člověka podle názoru a ještě ho tak pěkně zaškatulkovat, jestli je prostý (nesouhlasí s amnestií) a jestli není prostý (s amnestií souhlasí), opravdu paráda.
Podle mě je to článek úplně k ničemu Velmi šťastný Někdo potřeboval ventilovat své pocity a tak ho prostě napsal. A o jeho úrovni taktně pomlčím Cool
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 22:20   Citovat  

Tohle Švýcaři trefili: Švýcarský Neue Züricher Zeitung označil krok české hlavy státu za „pochybný pozdrav na rozloučenou“. Podle něj se „amnestie v jistém smyslu vrací do časů, kdy byl Klaus ve vysokých vládních a parlamentních funkcích, kdy rychlost privatizace měla přednost před kvalitou a kdy prostřednictvím mocenského kartelu hlavních stran vzniklo bahno korupce, na kterou Česko trpí dodnes“.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 22:21   Citovat  

Hellborn napsal:
Tohle Švýcaři trefili: Švýcarský Neue Züricher Zeitung označil krok české hlavy státu za „pochybný pozdrav na rozloučenou“. Podle něj se „amnestie v jistém smyslu vrací do časů, kdy byl Klaus ve vysokých vládních a parlamentních funkcích, kdy rychlost privatizace měla přednost před kvalitou a kdy prostřednictvím mocenského kartelu hlavních stran vzniklo bahno korupce, na kterou Česko trpí dodnes“.

je to dobrý
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 22:50   Citovat  

Další neklamný důkaz toho, v jakých morálních wc je tahle bazvýznamná česká kotlina...

Veřejně se takto vyzvracet do tváře všem poškozeným, kterým se mnohdy zhroutil celý život a teď to ponížení prožívají znovu a ještě si to daněmi zaplatili, je něco, co patří někam do Ruska, Číny a podobných režimů.

Kraď, podváděj, páchej násilí...nic se neboj...nakonec budeš osvobozen to snad ne
   Návrat  
Spacir je teď offline  Spacir
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 23:01   Citovat  

Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 23:03   Citovat  

Hellborn napsal:
Zákaz řízení mu zůstal,ale ven šlo hodně odpadu,co jsem viděl... to snad ne Ale ty mají dělat jen "kouřovou clonu" (a reportáže,jak všude dělají bordel mě v tom jen utvrzují),aby se zakrylo něco, o co šlo... O podmíněnečných trestech radši ani nemluvě...

A jsem zvědav, kdy těm,co ještě nepustili, poradí, že teď sedí nezákonně a můžou chtít odškodnění... Ble

OK Zastaveni umyslne protahovanych rizeni ("delsich nez 8 let"- nejpalcivejsi jsou kauzy zavazne hospodarske kriminality). Kdo si mysli ze "blbou" politiku delaji blbove je na omylu, za vsim hledej umysl. Quo bene?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 23:09   Citovat  

Bully napsal:
OK Zastaveni umyslne protahovanych rizeni ("delsich nez 8 let"- nejpalcivejsi jsou kauzy zavazne hospodarske kriminality). Kdo si mysli ze "blbou" politiku delaji blbove je na omylu, za vsim hledej umysl. Quo bene?

No a ještě Santa navrhl Veseckou na zástupce Veřejného ochráce práv... Se stydím

Jsem zvědav, kdo dostane milost... Jak před chvílí řekl Kraus - projede seznam kamarádů a kdo není venku na aminu,tak dostane milost... Velmi šťastný
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 23:31   Citovat  

skoro to nejlepsi nakonec by se chtelo rict.. Lucy muklu se nebojim,ale ty co rozkradli miliardy to je narez je do toho zahrnout-to se vyznamenal OK btw: to,ze se nektere kauzy tahnou 8 a vice let to mi prijde hodne pošahane..to je asi taky neco trochu spatne
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 23:37   Citovat  

Souhlasím. Pro některé je to totiž jedniná naděje, jak ,,očistit,, sebe, neb byli lapeni fašistickým systémem policie, obhájců a soudců.
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 23:54   Citovat  

Vencu jsem měl celkem rád i za jeho chyby, byl jedno z menších zel v naší "vládě", ale poslední půl rok ho snad vyměnili marťani nebo ja nevim co mu šplouchá, měl by si dát pár facek a studenou sprchu...

že já pták ohnivák nekradl....
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 5.1.2013 , 0:22   Citovat  

skyline napsal:
tudy odkaz

Bohužel,
je to tak ... ač s Tebou mnohdy nesuhlasím, spíše s formou, jakou podáváš či prezentuješ své názory, tak bohužel máš v tomto pravdu. Co jsme si zvolili, to jsme si za posledních 20let upekli a nadávat u piva a mlít pantem, to by nám šlo.

Bohužel tento čin pana Václava Klause je jen zrcadlem naší (chápejte všech 18+ co máme občanku a právo volit a podílet se na všem) neschopnosti a neochotě a nechuti něco dělat. Je to bohužel hnus. Bohužel, říkám to pořád, je to jen výsledek naší neodpovědnosti a toho, že lhostejně přihlížíme namísto toho, abychom ty, které jsme si zvolili a dali jim mandát pracovali pro nás.

Můj otec měl tu čest být v komunální politice na v Praze. Mám tudíž nějaké praktické zkušenosti.
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2013 , 0:26   Citovat  

škoda mluvit to snad ne holt s náma zase jednou slušně šuk beztak to nevrátíme a jen jsem zvědavej, kdy vyjde na jevo co za tím bylo za wc mravenec
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 5.1.2013 , 0:34   Citovat  

Bubaak napsal:
Vencu jsem měl celkem rád i za jeho chyby, byl jedno z menších zel v naší "vládě"....

pořádnej výtlem pořádnej výtlem ... tak ten je dobrej, to máš z dikobrazu nebo ze srandokapsu ? pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Mě by zajímalo, jestli s tím svinstvem umí zatočit 10mil. lidí ... podle mě, natož milion který by se možná schrastil někde ... ti už jsou tak za vodou, že si nejsem jistý, že to půjde zvrátit. Jen nechápu, že se ještě nenašel nikdo, kdo někoho z nich prostě odstřelil ... normálně přišel a bam ... organizovaná skupina by jich třeba udělala i 20 najednou, že by přijali opatření ...

Jsou to nehumánní řeči? A co je humánní? Že s úsměvem na rtech zneužívají naší důvěry a volby v jejich osobu pouze k osobnímu prospěchu?

Tyhle lidi a jejich dementní mentalitu prostě budeme muset vyhladit ... lidstvu jako takovému jsou jen přítěží, paraziti, kteří se běžně likvidují různými odvšivovacími přípravky ...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Horké téma - Klausova velkorysá amnestie
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina