Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
accord nova cena 7 tisic
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Fífa je teď offline  Fífa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.9.2012 , 23:35  Naposledy upravil Fífa dne 2.1.2013 , 21:53, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Zdravím . Prodám sveho accorda. je to rv. 96 2.0 litr. vybava typicka...el zrdcatka, okna, sibr, vyhrivane zrdcatka, clima, ABS, SRS, priprava na radio, nova spojkova sada, vyvareny predni podbehy, nove predni horni ramena, slusne kulaky...(jete cca 5000 km) cepy rizeni nove, drzaky stabilizacni tyce predni nove, opiskovane a strikane tehlice, nove komplet vsechny loziska, repasovany poloosy , priopravene tesneni ventil vika na jedne strane protekalo..radoby blow of ventil na sani napojeny na erg, sportovni filtr, sportovni pruziny snizene o 40 mm novy pletenec...ceka na zavareni, priprava pro audio. dalkiovy central ...nedopojeny na zvukovy a svetelny efekty. vzadu delane folie...ale uz jsou zrale na vymnenu..jsou poskrabane. alu alesie R17 4 kola. 5x plechace..se sjetymi gumami ale dam k tomu dve letni a dve zimni gumi s dobrym vzorkem. nekde vyhrabu i zahradku kterou dam k tomu. jsou rozkytovane bocni listy a predni levy blatnik je na vymnenu...nabourala do mne babeta... HaHaaa Se stydím ale opravyt se da na neakou dobu...novy pravy blinkr mneneni olejovy filtr a olej v motoru i v prevodovce. v motoru je 5w40 plna sintetyka od valvoline.a v prevodovce nevim presne neplnil jsem to ja. repas pomocneho spojkoveho valecku, v levem dolnim rohu na okne je mensi prasklinka od kaminku cca 5-7 cm ( maly pavoucek) najeto ma nestocenich 155 900 cca jsou odpojene predni odstriky byly popraskane hadice a tekli....treba vymnenit...vsechny tlumice a desticky. pripadne leve sklicko v zrdcatku a otocny kloub v pravem zrdcatku. a posledni vada kera je mi znama je ze jsou blbe kontakty v pravych spolujezdcovych dverich a nejdre central jinak vse jde...jo a jeste k tomu davam cele rizeni. fotky dodam v prubehu tydne. a nebo na pzadani... Úsměv cena 26 000 Honda

uz asi jen na dily motor startuje ale nechiti se nevim kde je narazove cidlo tudis neni zapnutej privod paliva jinak vse funkcni......vlitla mi do cesty srna roztocila mne a uz sem byl ve skarpe a letel jsem.. Bueee Bueee

01012013091.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
01012013091.jpg, 1.22 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Fífa je teď offline  Fífa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.11.2012 , 23:34   Citovat  

nova cena 16 tis.

P1010330.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P1010330.JPG, 593.05 kB
   Návrat  
Martin Rudolf je teď offline  Martin Rudolf
PříspěvekZaslal: 7.1.2013 , 20:40   Citovat  

Ahoj odkud jsi ?muj meil je mb12@seznam.cz dik
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
šroub96 je teď offline  šroub96
PříspěvekZaslal: 28.2.2013 , 15:12   Citovat  

Máte ještě motor? prosím o kontakt na fofrhulka-96@seznam.cz děkuji.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
accord nova cena 7 tisic
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina