Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
vymena lambdy a nasledne chyba, a6g
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
macino je teď offline  macino
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 13:29   Citovat  

ahoj, rozhodl jsem se vymenit spise preventivne lambda sondu. u stare se nekolikrat motor zaseknul na 3000 ot a nesel nahoru, nicmene zadna kontrolka se nerozsvitila. U nove sondy (universal bosh) se hned rozsvitila kontrolku motoru. Podle navodu jsem se pokusil vyblikat chybu (delal jsem to poprve). Kontrrolka blikala neustale v pravidelnych intervalech: kratky blik a necele 2 vteriny pauza - coz jsem usoudil ze by mohla byt dokola se opakujici chyba c1 - prerusene vedeni, nespravna funkce lambdy... ??? Novou sondu zapojoval autoeletrikar, ale nema diagnostiku a nedokazal mi dal pomoct... ma nekdo podobnou zkusenost, nejake napady?? diky
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 13:32   Citovat  

macino napsal:
ahoj, rozhodl jsem se vymenit spise preventivne lambda sondu. u stare se nekolikrat motor zaseknul na 3000 ot a nesel nahoru, nicmene zadna kontrolka se nerozsvitila. U nove sondy (universal bosh) se hned rozsvitila kontrolku motoru. Podle navodu jsem se pokusil vyblikat chybu (delal jsem to poprve). Kontrrolka blikala neustale v pravidelnych intervalech: kratky blik a necele 2 vteriny pauza - coz jsem usoudil ze by mohla byt dokola se opakujici chyba c1 - prerusene vedeni, nespravna funkce lambdy... ??? Novou sondu zapojoval autoeletrikar, ale nema diagnostiku a nedokazal mi dal pomoct... ma nekdo podobnou zkusenost, nejake napady?? diky

nekoukal sem na kody,ale pokud si to urcil spravne tak zkontrolovat jestli to pan elektrikar nepotentil..i kdyz nevim co se moc da podelat zrovna na vymene lambdy zmatenej pripadne splachnout Bosch do zachoda a dat tam to co tam ma byt

0
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 14:35   Citovat  

jeste doplnim, ze do otacek jde motor normalne, ale po zahrani vubec nedrzi volnobeh, vetsinou hned chcipne...

krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2013 , 18:08   Citovat  

No mam takovy pocit ze lambdu sis koupil zbytecne. Uz se to tu parkrat resilo a vzdy s vysledkem ze v A6G nefunguje jina lambda nez original. Tedy pokud se bavime o lambde pred katem. Ta ma jako jedina z tech dvou ktere tam jsou primi vliv na mapu motoru (v close loop rezimu). Druha "jen" kontroluje funkci katu cili emise. Zkus si to tady nekde najit. Jistojiste to tu je a bude lepsi si to jeste overit OK

0
PříspěvekZaslal: 5.1.2013 , 11:28   Citovat  

motor 1.8 ma jen jednu sondu, prave ja jsem tu nasel tema kdy ve stejne motorizaci univerzalni vyrobek fungoval, proto jsem do toho sel... uvidim teda asi ve stredu, kdy jde auto na diagnostiku.... diky za reakce

FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 5.1.2013 , 11:40   Citovat  

řekl bych že ji zapojoval podle barev a nevěděl že origoška a boschka má ty barvy rozdílné. Možná ti pomůže tohle
ve sloupečku si vyber barvy podle toho, které odpovídají té nové a zapoj je podle origo honďácké
čili může to klidně vypadat, že bíly bude zapojené na černý, černý na bílý, šedý na zelený...

lambda barvy.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
lambda barvy.jpg, 23.76 kB

0
PříspěvekZaslal: 5.1.2013 , 11:53   Citovat  

FastCivic napsal:
řekl bych že ji zapojoval podle barev a nevěděl že origoška a boschka má ty barvy rozdílné. Možná ti pomůže tohle
ve sloupečku si vyber barvy podle toho, které odpovídají té nové a zapoj je podle origo honďácké
čili může to klidně vypadat, že bíly bude zapojené na černý, černý na bílý, šedý na zelený...

ano, mam pocit ze ji zapojoval podle barev, diky!

krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.1.2013 , 12:19   Citovat  

macino napsal:
motor 1.8 ma jen jednu sondu, prave ja jsem tu nasel tema kdy ve stejne motorizaci univerzalni vyrobek fungoval, proto jsem do toho sel... uvidim teda asi ve stredu, kdy jde auto na diagnostiku.... diky za reakce

To se ale pletes. Motor F18B2 o kterem pravdepodobne mluvis ma 2 sondy!

tudy odkaz

Kazdopadne pokud bude fungovat nahrada za primarni sondu, jenom dobre Velmi šťastný

0
PříspěvekZaslal: 9.1.2013 , 14:49   Citovat  

takze nakonec se jednalo o malo zasunuty stekr Tak to valím bulvy sel tam dost ztuha... univerzalni sonda zatim funguje, ale najel jsem zatim jen asi 50 km, takze uvidime...

Obsah fóra Honda-club.cz   
vymena lambdy a nasledne chyba, a6g
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina