Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Anketa: 2.kolo volby PREZIDENTA
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 32, 33, 34  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 1 z 34

koho?
Miloš Zeman
41%
 41%  [ 89 ]
Karel Schwarzenberg
58%
 58%  [ 128 ]
Hlasovalo : 217
Celkem hlasů : 217

MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 16:22  Naposledy upravil MOTyLEK dne 12.1.2013 , 16:37, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

tak koho budete volit?

zkuste napsat proč zrovna jeho, tahat špínu na druhé je vždycky jednoduší Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 16:29   Citovat  

MOTyLEK napsal:
tak koho budete volit?

každej z nich má máslo na hlavě, ale půjdu opět cestou nejmenšího zla...ale becherovka nezklamala, jak umí napadat druhý, v tomhle bude mít velkou výhodu KO
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 16:41   Citovat  

Namočení jsou oba, ale Karel je mi prostě sympatičtější.
   Návrat  
mooonwalker je teď offline  mooonwalker
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 16:47   Citovat  

Pujdu volit Milose.
- Je to obratnejsi recnik.
- Neboji se konfrontovat ostatni politiky, verim ze by vlade dost kecal do fungovani. Vzdycky do vseho kecal, a je pravda ze jeho nazory byly vzdi pro dobro nasi vlasti. Bohuzel nemel moc sanci se projevit, z opozice se toho moc udelat neda. Jako prezident sice taky nema zas takove pravomoce, ale verim ze bude aktivnejsi nez dosavadni dva Vaclavove.
- Videl jsem s nim plno videji a ten clovek orpavdu zna problemy, a zna jejich reseni. Je pravda ze ostatni jeho konkurenti vzdy jen placali vodu(a to i knize, navic si myslim ze uz jen role knizete je sama o sobe dost noblesni, a ze neni potreba aby byl knize prezidentem, myslim ze role ministra zahranici mu sedi lip)
- Karel by byl asi lepsi mezinarodni prezident, ale Milos bude na 100% lepsi vnitrostatni prezident a to co narod ted potrebuje ja velkou napravu zevnitr.
-Milos myslim neni po mrtvici(nejsem lekar, ale myslim ze clovek po mrtvici nefunguje na 100% a prezident musi fungovat na vic)
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 16:49   Citovat  

Zeman - když byl předsedou, dokázal si udělat "pořádek" , aspoň mě to tak přišlo, je mu rozumět víc jak Karlovi a zdá se mi býti více od rány - hulvát by mohl udělat pořádek
   Návrat  
LK8G je teď offline  LK8G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 17:11   Citovat  

budu volit miloše, přijde mi že se nebojí a má prořízlou hubu ... kdyby byl kníže mladší, tak bych váhal a možná ho volil, ale má blízko ke kalouskovi a ten nám to vždy spočítá jak se patří KO
   Návrat  
Giger je teď offline  Giger
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 17:11  Naposledy upravil Giger dne 12.1.2013 , 17:16, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Zeman si tenkrát dokázal s Klausem udělat pořádek, tj pravda. Spáchali tady v republice asi největší podvod na lidi a to Opoziční smlouvu. Volte dále dinosaury a nikam se nehneme. Zeman je jen člověk, který si libuje v bonmotech a rád se poslouchá. Jako nynější pan prezident. To, že nikdy nedokázal něco pořádného prosadit nebylo dané tím, že byl v opozici, ale proto, že ČSSD na to nikdy neměla. Strana obviňovačů jiných, bez vlastních návrhů. Jestli chcete mít za prezidenta zloděje, lháře a mafiána. Tak volte Zemana. Aspoň když někam přijede bude hned jasné odkud přijel.

Ono totiž na to co Zeman udělal se už dávno zapomnělo, lidi mají slabou dlouhodobou paměť a většinou si pamatují jen to dobré.
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 17:11   Citovat  

Asi tak-na tom že Zeman není nej volba se shodnem všichni,ale je to menší zlo než pravicový politik který je ve straně s největčím ožebračevotalem českého národa Kalouskem,schválil církevní restituce,ožebračování nemocných,starých,matek s dětmi,invalidů,podílí se na zvyšování daní-podílí se na řízení současnosti a současnost je to snad ne

Dost bylo ODS a ODS1 a ODS2 (TOP09,VV+Lidem) lidé chtějí žít,né přežívat-na úkor vychcánků a podnikavců naštvanej
   Návrat  
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 17:17   Citovat  

ani z jednoho kandidáta jsem nebyla nijak odvázaná a proto jsem volila cestu nejmenšího zla a pokud jsem chtěla volit kovaného Čecha, který má názory alespoň podobné jako já, má přehled, dovede argumentovat a nebude to žádná loutka v rukách prezidentových "poradců", pak mi vychází Zeman, takže v 1. kole i v 2. volím jeho
   Návrat  
simak93 je teď offline  simak93
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 17:21   Citovat  

Tak to u mne osazenstvo honda clubu hodně kleslo potom co tady čtu... Bueee (nechci se s nikym hadat a ani nikoho urazet) OK(jsem naprosto nekonfliktní člověk) je to dobrý
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 17:28   Citovat  

Mé sympatie měl Franz, ale volil jsem Schwarzenberga, protože jsem nevěřil, že by se Franz dostal do druhého kola a mohl se postavit Zemanovi. V druhém kole budu volit opět Schwarzenberga. Zeman je v mých očích podrazák. Inteligentní a obratný, přesto však podrazák.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 17:30   Citovat  

kdo je dneska totálně čistý.. bez prohřešků a podrazů.. i když to je silný slovo bez konkrétních příkladů
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 17:33   Citovat  

Minor: tohle si reklo mraky lidi a je VELKA skoda, ze to kazdy kdo vahal neudelal Smutný Franz nedostal malo hlasu Mrk

Kazdopadne schazi mi jeste tlacitko "nejdu k volbam", protoze do druheho kola ja osobne nejdu. Je mi to uplne jedno, ktery z techto dvou. Hlasoval jsem pro Franze a tim je pro me volba ukoncena je to dobrý
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 17:44   Citovat  

Budu volit Čecha Miloše Zemana.
Myslím, že prezident České republiky by měl být Čech.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 17:48   Citovat  

Petr 78 napsal:

přesně tak! OK
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 17:49   Citovat  

Petr 78 napsal:

Karel se narodil v Čechách, má zájem o vývoj ČR a má naše občanství... prosím řekni mi co to vůbec znamená pro tebe být Čech?

Jakto že maj právo tedy volit občani ČR v zahraničí? Vždyť to podle tvých slov asi nebudou Češi.. takže Bully asi vrať hlas... dmce názor trošku...

PS: Karel Kryl nebyl Čech?
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 17:54   Citovat  

Giger napsal:
Zeman si tenkrát dokázal s Klausem udělat pořádek, tj pravda. Spáchali tady v republice asi největší podvod na lidi a to Opoziční smlouvu. Volte dále dinosaury a nikam se nehneme. Zeman je jen člověk, který si libuje v bonmotech a rád se poslouchá. Jako nynější pan prezident. To, že nikdy nedokázal něco pořádného prosadit nebylo dané tím, že byl v opozici, ale proto, že ČSSD na to nikdy neměla. Strana obviňovačů jiných, bez vlastních návrhů. Jestli chcete mít za prezidenta zloděje, lháře a mafiána. Tak volte Zemana. Aspoň když někam přijede bude hned jasné odkud přijel.

Ono totiž na to co Zeman udělal se už dávno zapomnělo, lidi mají slabou dlouhodobou paměť a většinou si pamatují jen to dobré.

Svatá pravda OK

Mimochodem, kdyby tenkrát TOP 09 nevsadila právě na Karla jako osobnost , dost možná by dnes ve vládě vůbec nebyla. Což Dokazuje jakou osobností právě kníže je.
To co tady někdo píše, že nechce prezidentas po mrtvici, no promiň - to je superblábol. jak můžeš vědět, že zrovna toho úřadujícího - ať je to kdokoliv - mrtvice neklepne? A alkoholika, hulváta a člověka kterej podporuje ten tunel tady ( viz Šlouf a podobní ) a spoléhá na to že se po pár letech zapomělo co v tý politice prováděl ruku v ruce s Klausem na kterýho teď všichni nadáváme , toho tam chceš mít ?

Za mně prostě Karel - volil jsem ho v prvním a samozřejmě budu i v druhém.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 17:56   Citovat  

Petr 78 napsal:

Blbost KO
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 17:58   Citovat  

Petr 78 napsal:

Však to už zaručuje ústava . Prezident dokonce musí být Čech.
Pokud někdo pochybuje o tom , že někdo z navržených není , měl by si prostudovat alespoň životopis dannáho kandidáta.
   Návrat  
pojk je teď offline  pojk
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 17:59   Citovat  

Petr 78 napsal:

No teď ses předvedl HaHaaa jednoznačně a jako i v prvním kole Karel kouř
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 17:59   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
Však to už zaručuje ústava . Prezident dokonce musí být Čech.
Pokud někdo pochybuje o tom , že někdo z navržených není , měl by si prostudovat alespoň životopis dannáho kandidáta.

Asi tak, tj. jako když tu někdo tvrdil o Okamorovi, že je Japonec. Prosím aby si někdo přečetl jeho životopis aby zjistil jak se mu v Japonsku žilo a jaké předky doopravdy Okamura má... mimochodem uznávaná definice národnosti daného jedince neřeší primárně původ ani místo pobytu, ale především rozpoložení mysli, názorový proud atp.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 18:01   Citovat  

jaká blbost? kníže žil 40 let v Rakousku, ještě teď nemluví pořádně česky.. já třeba mám celkem ráda Okamuru, ale taky bych ho z tohoto důvodu nevolila
prostě při volbě prezidenta rozhodůjí různé osobní faktory
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 18:05   Citovat  

Komunistický režim řadu lidí zavřel na dlouhá léta do kriminálu, blázince nebo do uranových dolů, případně donutil k emigraci, kdy se nesměli podívat domů a jít ani na pohřeb příbuzných. Takže v řadě případů život v emigraci nebyl osobní volbou.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 18:06   Citovat  

mega1 napsal:
jaká blbost? kníže žil 40 let v Rakousku, ještě teď nemluví pořádně česky.. já třeba mám celkem ráda Okamuru, ale taky bych ho z tohoto důvodu nevolila

A víme proč tam žil? Ono to totiž nebylo jen tak z plezíru.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 18:09   Citovat  

tohle všechno beru, ale prostě na mě Schwarzenberg nepůsobí vůbec česky, není mu kloudně rozumět a je mi nesympatickej, navíc ty jeho prospaný hodiny ve sněmovně.. no prostě za mě ne! i když je určitě taky velice inteligentní a má obrovský přehled..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 18:09   Citovat  

Minor napsal:
Komunistický režim řadu lidí zavřel na dlouhá léta do kriminálu, blázince nebo do uranových dolů, případně donutil k emigraci, kdy se nesměli podívat domů a jít ani na pohřeb příbuzných. Takže v řadě případů život v emigraci nebyl osobní volbou.

Přesně tak.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 18:10   Citovat  

mega1 napsal:

cituji ze životopisu.
Narodil se 10. prosince 1937 v Praze. Je nejstarším synem Karla, VI. knížete ze Schwarzenbergu (1911–1986) a jeho manželky Antonie, rozené princezny z Fürstenbergu. Pochází z mladší (sekundogeniturní), tzv. orlické větve rodu Schwarzenbergů, založené Karlem Filipem (1771–1820), mladším synem Jana Nepomuka, V. knížete ze Schwarzenbergu. Své dětství strávil na zámcích Orlík a Čimelice. Po komunistickém převratu roku 1948 byl jeho rodině zabaven majetek orlické větve a i proto se uchýlili do emigrace do Rakouska.

Takže v době kdy emigroval mu bylo 10 let - emigroval s rodiči. Pochybuju , že kdokoli jako dítě může takovou věc ovlivnit....
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 18:13   Citovat  

mega1 napsal:
tohle všechno beru, ale prostě na mě Schwarzenberg nepůsobí vůbec česky, není mu kloudně rozumět a je mi nesympatickej, navíc ty jeho prospaný hodiny ve sněmovně.. no prostě za mě ne! i když je určitě taky velice inteligentní a má obrovský přehled..

Jestli je podle tebe češství kauzy jako Bamberg,Olovo a Lukoil. Zapletení se do pokusu o vraždu novinářky. Pražská mafie atd... prosím.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 18:14   Citovat  

vespula.mortifer: tady mícháš dvě věci... proč to tak bylo a že to tak bylo! já poukazuju na to, že to tak bylo a vysvětluju v dalších příspěvcích, co mi na něm vadí dál.. i když za to asi nemůže
ale jedná se o volbu českého prezidenta prostě

jdu ven se psem, to bude pro mé nejbližší okolí ten největší přínos, co dnes udělám, než se tu o tom dohadovat - ať vyhraje ten s většinou hlasů - my, kteří jsme ho nevolili, to budeme muset respektovat Mrk
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 18:18   Citovat  

budu volit Zemana tak jako dnes a vyplatilo se...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Anketa: 2.kolo volby PREZIDENTA
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 32, 33, 34  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina