Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Voda v kufru
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
Jarys je teď offline  Jarys
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.10.2009 , 19:48   Citovat  

Tak jsem měl dneska docela nepříjemný překvapení: koberec v kufru byl u pravýho světla trochu mokrej, sundal jsem ho, kouknul do prostoru, kde je rezerva, a tam hafo vody. Zadní pravý světlo je skoro pořád trochu zapařený, takže mě napadlo, že to s tím asi bude souviset. Sundal jsem ho a ejhe - ve světle byl možná čtvrt litr vody. Takže předpokládám, že do kufru se voda dostala nějak skrz světlo. Zítra se chystám zasilikonovat všechny spáry kolem světla, tak uvidíme, jestli to pomůže. Neřešil jste někdo podobnej problém? Rosení zadního pravýho světla je u C6G asi docela typická "závada" - že Becky a Hlavátore? Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.10.2009 , 19:53   Citovat  

zasilikonuj to a mas pokoj, ja sem mel to same, porad jsem zkoumal kudy to tece, a je to pres svetlo. Od ty doby co sem to udelal mam pokoj je to dobrý
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.10.2009 , 20:16   Citovat  

vitej v klubu..prave zadni a vzdy hladinka vody uvnitr..nvm kudy to tam tece...ze zhora asi ne...mozna bokem tou sparou..nemam cas se s tim placat ale za cca mesic a pul pujde auto na olej tak to necham v PK zasilikonovat to mi hlava nebere

do kufru mi to teda netece..ale proste dole spodek svetla klasicky dycky hladinecka pořádnej výtlem
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2009 , 0:21   Citovat  

ja mam na c4g zadni svetla dole navrtane mauinkym vrtackem, mne pres ne teda dovnitr neteklo ale byly porad plny vody
   Návrat  
michy je teď offline  michy
PříspěvekZaslal: 18.10.2009 , 7:12   Citovat  

já stím mám taky problém,le i po zasilikování všech spár tam stejně od někat teče??????????
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
wassil je teď offline  wassil
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.10.2009 , 7:52   Citovat  

Taky jsem řešil podobný problém, zamlžené PZ světlo a plovoucí rezerva. Za 1. teklo přes mezírku mezi gumovou izolací světla a karoserií (tehdy jsem zjistil že auto bylo trochu ťuknuté na PZ stranu a světlo bylo vyměněno. Takže jsem to zasilikonoval a dobrý. Světlo se již nemlžilo ale voda se k rezervě dostávala furt. Pak jsem přišel na další dírku a to ve spoji PZ blatníku a Z čela. Je to tam vytmeleno už z fabriky ale asi ta vrstva tmelu praskla. Teď už mám klid. VTEC
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.10.2009 , 9:03   Citovat  

jj to je tim ze to bylo bourane na zadek
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.10.2009 , 9:13   Citovat  

kamol napsal:

taky mi občas nateče do kufru a auto bouraný nebylo, ani zepředu ani zezadu Ble
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.10.2009 , 14:25   Citovat  

Tak jsem to dneska zasilikonoval a uvidíme je to dobrý
wassil napsal:
Pak jsem přišel na další dírku a to ve spoji PZ blatníku a Z čela. Je to tam vytmeleno už z fabriky ale asi ta vrstva tmelu praskla. Teď už mám klid.

Něco podobnýho jsem tam taky našel. Ne, že by byla vidět nějaká díra, ale vypadá to, že tudy taky šla voda...
kamol napsal:

Bouraný nebylo. Vim o dvou autech, který maj stejnej problém - asi je to prostě nějaký citlivý místo...
   Návrat  
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2009 , 15:55   Citovat  

Mně u preludy teče do pravé strany kufru. Dnes jsem zjistil, že kolem zadních blatníků někam odshora vede hadice a právě na pravé straně byla rozpojená. Ústí někam ven dovnitř blatníku, kousek od zadní boční pozičky. Tak uvidíme, jestli pomohlo spojení ...
   Návrat  
CZento je teď offline  CZento
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2009 , 18:27   Citovat  

taky mam ten problem cely tyden veku stalo auto pred garaži a podivam se otevru kufr a 5cm vody v prostoru pro rezervu tecet o nekde si myslim ze strany jak je nadrz vede tam nejaka pruhledna hadice nevim jestli to kolem svetla obtika nebo to ma neco spolecneho s tou hadici....
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2009 , 18:35   Citovat  

jooo, tak dnes jsme vyndaval věci z kufru a ejhle... Vody jak v přehradě. Koukal jsme na to a jde to přes světlo a ve světle tek 3deci.. Uffff...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2009 , 18:39   Citovat  

WotanMitUns napsal:
jooo, tak dnes jsme vyndaval věci z kufru a ejhle... Vody jak v přehradě. Koukal jsme na to a jde to přes světlo a ve světle tek 3deci.. Uffff...

jak to teče pre svetlo jako mezi svetlem a kastli to nejak protika?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2009 , 18:47   Citovat  

CZento napsal:
jak to teče pre svetlo jako mezi svetlem a kastli to nejak protika?
Tam je takový těsnění mězi světlem a kastlí a to už je asi špatný.. Nedokáže tu vodu, která stéká okolo zadních dvěří utěsnit... Smutný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2009 , 18:59   Citovat  

WotanMitUns napsal:
Tam je takový těsnění mězi světlem a kastlí a to už je asi špatný.. Nedokáže tu vodu, která stéká okolo zadních dvěří utěsnit... Smutný

ja si to myslim taky no... prave to steče na podlahu kufru a pak to stece do prostoru rezervy...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2009 , 19:09   Citovat  

CZento napsal:
ja si to myslim taky no... prave to steče na podlahu kufru a pak to stece do prostoru rezervy...
Přesně tak...zkusím to nějak utěsnit a zajdu se zeptat do Honda na to těsnění.... Snad za něj nebudou chtít ranec.. KO
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.10.2009 , 19:56   Citovat  

jo, to těsnění jsem měl totálně nacucaný vodou. Zasilikonoval jsem spáru mezi horní hranou světla a žlabem rámu dveří, tak doufám, že voda bude světlo obtékat a v kufru i ve světle bude sucho je to dobrý Beckymu to takhle funguje Mrk
Koukám, že je nás "rybníkářů" tady víc Velmi šťastný
   Návrat  
wassil je teď offline  wassil
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.10.2009 , 10:08   Citovat  

Jen bacha na vodu ve světle nebo jeho zamlžení. Když jsem auto koupil (z krytého autobazaru proč asi ?) všude bylo sucho. Ale po pár dnech stání v deštivém počasí se mi mlžila mlhovka. Tak jsem kouknul jestli není prasklá a ejhle chybělo zadní plastové víčko i s těsněním. Rychle do Honda kde mě to stálo 150 Kč a i když jsem mlhovku vysušil a dal nové těsnění její parabola začíná pomalu ale jistě vyrezávat. Teď už je skoro bez chromu jen tmavě hnědá. Na technické jsem prošel i když měli trochu připomínky.

Nevím jistě zda odrazový lak v parabole zadních světel dokáže taky tak pěkně vyreznout ale raději bych to řešil ihned.
   Návrat  
vencakapa je teď offline  vencakapa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.10.2009 , 13:59   Citovat  

U 4g mi prez sibr nasledne vzpery vzadu teklo do kufra Úsměv
   Návrat  
Trip je teď offline  Trip
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.10.2009 , 14:07   Citovat  

Mam C6G se stresnim oknem a kdyz prsi, tak kolem tesneni okna natece pod strechu... to je jeste v pohode, protoze jsou tam vpredu kanalky, ktery odvadi vodu skrz sloupek ke kolum. Zkousel jsem to a fakt fungujou, nejsou ucpany... jediny problem je, kdyz stojim za deste v mirnem kopci predkem do kopce. To vypada, ze tam vzadu snad zadny kanalky nejsou nebo co... voda se krasne drzi pod strechou (kdyz je vetsi lijak, tak to jde az do kufru) no a v prvni zatacce se mi to vyleje po zadnim okne do interieru Ble Nemate nekdo nejakou radu? Jsou tam ty kanalky taky vzadu?
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2009 , 15:16   Citovat  

Trip napsal:
Mam C6G se stresnim oknem a kdyz prsi, tak kolem tesneni okna natece pod strechu... to je jeste v pohode, protoze jsou tam vpredu kanalky, ktery odvadi vodu skrz sloupek ke kolum. Zkousel jsem to a fakt fungujou, nejsou ucpany... jediny problem je, kdyz stojim za deste v mirnem kopci predkem do kopce. To vypada, ze tam vzadu snad zadny kanalky nejsou nebo co... voda se krasne drzi pod strechou (kdyz je vetsi lijak, tak to jde az do kufru) no a v prvni zatacce se mi to vyleje po zadnim okne do interieru Ble Nemate nekdo nejakou radu? Jsou tam ty kanalky taky vzadu?

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pardon ale musim se smat mam stejny pripad ale na C4G taky kdyz prsi tak mi natece do sibru ale pri prvni rovince to mam vsechno za krkem ted uz ne mam auto v garazi ale jinak pokazde co prselo tak sem musel auto spustit trochu na rovinku pred garazi a byl klid jinak vzadu mam taky hadicky jsou vyusteny v rozich C sloupku
   Návrat  
Trip je teď offline  Trip
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2009 , 17:11   Citovat  

Hondik napsal:
pořádnej výtlem pořádnej výtlem pardon ale musim se smat mam stejny pripad ale na C4G taky kdyz prsi tak mi natece do sibru ale pri prvni rovince to mam vsechno za krkem ted uz ne mam auto v garazi ale jinak pokazde co prselo tak sem musel auto spustit trochu na rovinku pred garazi a byl klid jinak vzadu mam taky hadicky jsou vyusteny v rozich C sloupku

Ja to nechapu, tak to musej byt ty zadni kanalky ucpany nebo jakto, ze to neodtejka? Úsměv Koukal jsem do servisniho manualnu a dostat se k nim je pomalu na celej den... bude to chtit rozebrat skoro cely interier jen abych sundal tapec strechy Smutný Nejaky lepsi napad? Nápad je tu!
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2009 , 20:34   Citovat  

Trip napsal:
Ja to nechapu, tak to musej byt ty zadni kanalky ucpany nebo jakto, ze to neodtejka? Úsměv Koukal jsem do servisniho manualnu a dostat se k nim je pomalu na celej den... bude to chtit rozebrat skoro cely interier jen abych sundal tapec strechy Smutný Nejaky lepsi napad? Nápad je tu!

u 4g to je hned za svetly staci je vyndat a hned vidim konce tech hadicek ale u 6ky nevim jak to je tu jeste nemam Velmi šťastný
   Návrat  
Choze je teď offline  Choze
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 12:06   Citovat  

Rád bych použil toto starší vlákno, abych zbytečně nezakládal nové. Voda v kufru to je můj největší nepřítel. Já procházel H-C a skoro vše jsem zkusil dle ostatních a přesto mám pořád rybníček. Světla mám zasilikonované, ale stále se mi zevnitř mlží. Přemýšlel jsem jestli nemůžou být v háji přímo světla, například, že by to tam teklo nějakou spárou na světle. Protože už nevím kudy. Šíbr nemám, jak zde někdo psal, že to zatejká i tím. Hlavně teď v zimě s tím nijak moc neudělám. V kufru vše zmrzlé, pak přijde obleva a mám první povodňový stupeň.

Návrat  
Strober je teď offline  Strober
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 12:16  Naposledy upravil Strober dne 13.1.2013 , 12:23, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Choze napsal:
Rád bych použil toto starší vlákno, abych zbytečně nezakládal nové. Voda v kufru to je můj největší nepřítel. Já procházel H-C a skoro vše jsem zkusil dle ostatních a přesto mám pořád rybníček. Světla mám zasilikonované, ale stále se mi zevnitř mlží. Přemýšlel jsem jestli nemůžou být v háji přímo světla, například, že by to tam teklo nějakou spárou na světle. Protože už nevím kudy. Šíbr nemám, jak zde někdo psal, že to zatejká i tím. Hlavně teď v zimě s tím nijak moc neudělám. V kufru vše zmrzlé, pak přijde obleva a mám první povodňový stupeň.

Nemáš poškozené těsnění okolo dveří?...jinak můžeš vytáhnout ten špunt co tam máš a voda bude aspoň odtěkat ...

P.S.po obvodu té louže si udělej rysku křídou,fixou nebo něčím vodou ředitelným a zjistíš tak alespoň směr ze kterého to teče...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 12:22   Citovat  

Strober napsal:
Nemáš poškozené těsnění okolo dveří?...jinak můžeš vytáhnout ten špunt co tam máš a voda bude aspoň odtěkat ...

Vidíš, toho špuntu jsem si nevšiml, díky. Jinak těsnění kolem dveří se mi zdálo byt v pořádku.
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 12:29   Citovat  

Nebylo tvoje auto bourané na zadek?
Není tam někde mezi plechy neutěsněná spára nebo jiná nenormálnost?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 12:31   Citovat  

Petr 78 napsal:
Nebylo tvoje auto bourané na zadek?
Není tam někde mezi plechy neutěsněná spára nebo jiná nenormálnost?

Auto mám necelý 2 měsíce, ale je stříkaná levá strana. Takže zřejmě nějaký defekt mělo.
   Návrat  
Kutlas je teď offline  Kutlas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 12:31   Citovat  

Mám ten samej problém, je to taky u C5G HB . Tak jsem to začal řešit a zjistil jsem že to teče okolo zadního pásu takže někde nad tím...
Po sundání stropnice byla mokrá výztuha střechy hned za těsněním .....

Zalepil jsem silikonem záslepky přes které vede elektroinstalce atd. nepomohlo ....

Už taky vůbec netuším kde by to mohlo téct .
Jednu dobu to dalo pokoj ale teď se to opět ukázalo
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 12:40   Citovat  

Choze napsal:
Auto mám necelý 2 měsíce, ale je stříkaná levá strana. Takže zřejmě nějaký defekt mělo.

No tak hledej problém tam.
Může být klidně netěsnost pod střešní lištou - tam co je spoj mezi střechou a bokem (zadním blatníkem).
Nebo třeba kolem zadního bočního okna.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Voda v kufru
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina