Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotosoutěž pro nový kalendář- Prosinec- Výsledky
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2

Komu dáte svůj hlas?
zitnyp
15%
 15%  [ 38 ]
King
7%
 7%  [ 17 ]
Filipo
11%
 11%  [ 27 ]
Strober
0%
 0%  [ 1 ]
SaKaL
15%
 15%  [ 38 ]
Hellborn
11%
 11%  [ 28 ]
jirka.h
22%
 22%  [ 55 ]
M@jk
2%
 2%  [ 6 ]
Kapky
12%
 12%  [ 31 ]
Hlasovalo : 116
Celkem hlasů : 241

Dee-Ell je teď offline  Dee-Ell
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.1.2013 , 11:49   Citovat  

Jirka.H OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kutlas je teď offline  Kutlas
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.1.2013 , 11:55   Citovat  

zitnyp OK
   Návrat  
Evička je teď offline  Evička
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2013 , 13:46   Citovat  

Jirka.h Úsměv
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.1.2013 , 22:59   Citovat  

hUPs s tim nahoru! Kdo jeste nehlasoval, priznejte se Velmi šťastný
   Návrat  
majggi je teď offline  majggi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2013 , 12:30   Citovat  

SaKaL tudy špičková fotka Tak to koukám! je to dobrý
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.1.2013 , 13:16   Citovat  

pouze jeden hlas OK
   Návrat  
zitnyp je teď offline  zitnyp
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.1.2013 , 22:53   Citovat  

tak ted nevim jestli tu fotku mam poslat nebo ne Úsměv) kdyz se posilaj prvni dve Úsměv)
   Návrat  
Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2013 , 22:53   Citovat  

Gratulace je to dobrý VTEC
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.1.2013 , 23:10   Citovat  

Gratulace vítězi!
A díky všem za hlasy a za pochvalu... Se stydím
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.1.2013 , 23:11   Citovat  

zitnyp napsal:
tak ted nevim jestli tu fotku mam poslat nebo ne Úsměv) kdyz se posilaj prvni dve Úsměv)

Ale to víš že jí pošli, nebude to poprvé, co budu dělat wallpapery dva...
   Návrat  
Jirka.H je teď offline  Jirka.H
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2013 , 23:21   Citovat  

Wáu Úsměv to si snad ani nezasloužím Bueee všem děkuji za Hlasy !!
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.1.2013 , 0:07   Citovat  

Takze oficialne gratuluji vitezi- 1. misto Jirka.H s 55 hlasy, 2. se umistili zitnyp a SaKaL se shodnym poctem 38 hlasu přátele

Prosim vsechny 3 pany aby poslali snimek v originalni velikosti na fotosoutez@honda-club.cz. Resp. zbyvajici 2, od zitnyp uz tam je OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.1.2013 , 0:12   Citovat  

je to dobrý jo jo Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2013 , 0:20   Citovat  

Bully napsal:
Takze oficialne gratuluji vitezi- 1. misto Jirka.H s 55 hlasy, 2. se umistili zitnyp a SaKaL se shodnym poctem 38 hlasu přátele

Prosim vsechny 3 pany aby poslali snimek v originalni velikosti na fotosoutez@honda-club.cz. Resp. zbyvajici 2, od zitnyp uz tam je OK

máš ji tam Úsměv
   Návrat  
Monia je teď offline  Monia
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2013 , 12:34   Citovat  

KONEČNĚ tam bude pořádná a krásná fotka Úsměv gratulace, Jirko přátele je to dobrý fakt se ti povedla Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2013 , 13:07   Citovat  

Monia napsal:
KONEČNĚ tam bude pořádná a krásná fotka Úsměv gratulace, Jirko přátele je to dobrý fakt se ti povedla Úsměv

Díky, škoda že jsem to fotil obyč kompaktem a ješte k tomu na večer to už nebylo moc svetla. Mít lepší podminky fotka by byla víc ostrá a kvalitnější
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 10.1.2013 , 13:22   Citovat  

Gratulace Jiří,
dófám, že už se konečně uvidíme a obhlídnu Ti to černé Hondítko, když si do Mikulova nedorazil ... v únoru valím do Třebíče, tak něco vymyslíme.

Těším na už nyní na letošní kalendář, ehm tedy na příští. Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2013 , 13:28   Citovat  

M@jk napsal:
Gratulace Jiří,
dófám, že už se konečně uvidíme a obhlídnu Ti to černé Hondítko, když si do Mikulova nedorazil ... v únoru valím do Třebíče, tak něco vymyslíme.

Těším na už nyní na letošní kalendář, ehm tedy na příští. Velmi šťastný

Za mikulov se omlouvam ani jsem ti to nestihl napsat v patek 21.12 jsem jel do brna pro posledni darek na vanoce a nečekaně se to tam protahlo a do mikuova jsem už nestihl dojet Smutný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.1.2013 , 13:42   Citovat  

Jirka.H napsal:
Díky, škoda že jsem to fotil obyč kompaktem a ješte k tomu na večer to už nebylo moc svetla. Mít lepší podminky fotka by byla víc ostrá a kvalitnější

Tohle je pro všechny,co tvrdí, že nemá účast cenu, když nemáš zrcadlovku... OK
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 22:11  Naposledy upravil SaKaL dne 13.1.2013 , 13:18, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak nedáme zase nějaké komentáře zúčastněných fotek?
Co...?
Začněte někdo, nechci bejt zase ten, co bude první psát nějaký kritiky Úsměv

Na malý rozjezd bych snad jen napsal, že po prvním letmém prohlédnutí fotek jsem zauvažoval nad tím, zda by se nemělo toto kolo přejmenovat na "Vyfoť svojí Hondu před barákem" Úsměv
   Návrat  
Strober je teď offline  Strober
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 23:45   Citovat  

SaKaL napsal:
Co...?
Začněte někdo, nechci bejt zase ten, co bude první psát nějaký kritiky Úsměv

Na malý rozjezd bych snad jen napsal, že po prvním letmém prohlédnutí fotek jsem zauvažoval nad tím, zda by se nemělo toto kolo přejmenovat na "Vyfoť svojí hondu před barákem" Úsměv

Klidně začni...a vem to pěkně od zadu... HaHaaa ...sem už velkej a kritiku snesu...pokud je objektivní kouř
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 0:01   Citovat  

SaKaL napsal:

tak jo Úsměv

zitnyp - svoji komentovat nebudu Úsměv
King - fotka na me pusobi "divnym" dojmem, nehlede na to, ze bych si asi pral, ten strom vpravo (nejblizsi) aby byl s autem ostry, tady uz je mimo hloubku ostrosti..., ale jinak se neda rict, ze by fotka byla vylozene spatna...
Filipo - prijde me zvlastni po kompozicni strance, evokuje ve me, ze se to auto "kaci", mozna bych bral taky vic boku, aby bylo cely zrcatko a ne jen pulka...
Strober - fotka naprosto o nicem...
SaKaL - dobra fotka, daval jsem ji hlas, nemam ji co vytknout, libi se mi
Hellborn - vyvazeni bily (prijde me moc do zluta, jasne, podchycuje to atmosferu, ale podle me to je moc), nelibi se mi prepal u svetla co je u domu, kompozicne bych radsi vic mista pred autem nez za autem...
jirka.h - fotka se mi nelibi, asi z duvodu jaky jsi popsal, se stativem by mohla byt ostrejsi... asi bych si odpustil i zluty mlhovky, jinak ji nemam co vytknout, ale ta neostrost na me pusobi "divnym" dojmem, muze to byt, ale subjektivni
M@jk - origo fotka v HondaDnes byla myslim nerozmazana a prisla me lepsi... ta rozmazanost je podle me hodne spatna...
Kapky - fotka supr, na prosinec ale moc neni Úsměv a vadi me ten kerik co stini dvere, ale chapu, ze ho nevysadis kvuli fotce
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 10:31   Citovat  

Když máme ve vsi oranžové osvětlení,tak je to holt do oranžova... Úsměv Přepal - hvězda nad Betlémem,ne? HaHaaa Jinak to kryje sousedovo nedodělanou střechu.. Se stydím HaHaaa Vím,že by mělo být víc místa před,ale to bych s ním musel hýbat a to nebylo takhle zasněžené..
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 13:49   Citovat  

Tak teď něco já (díky Petře, že jsi začal Úsměv )

zitnyp - technicky a atmosférově pěkná práce, ale ten barák v pozadí se mi tam nelíbí (mám radši méně konkrétnější pozadí)...

King - je to ten stejný King, který u listopadového kola kritizoval fotku od marektomisek cituji: "U pojízdné reklamy souhlasím se Skylinem, tento způsob hloubky ostrosti zdá se mi poněkud nešťastný, ať už tedy vznikla jakkoli. Přechod je nepřirozeně ostrý, porovnej třeba s tímhle. Ale na vítězství téhle fotky vidím pozitivní alespoň to, že se Civic 9G začíná líbit."? Tak nevim no, ale ten přechod mi tam nějak nesedí a tahá mě za oči... A ta bílá čára nahoře na fotce? He?

Filipo - kompozičně mi to nějak neladí, a to pozadí je tam na můj vkus až moc "rozházený". Možná kdyby to bylo více shora a nechat vlevo jen silnici, pak by vyniklo více to auto...

Strober - sem by se hodil můj oblíbený koment - zastávka na čůraní... Ale sychravo je tam pěkně...

SaKaL - začínám si myslet, že A7G Tourer se nikomu nelíbí, jenom mně...

Hellborn - řikal jsem si, zda se na nějaké fotce dočkáme vánočního stromku, takže za ten máš u mne body k dobru, ale jinak je to kompozičně (dle mého názoru) né úplně dobře. Dole spoustu hluchého místa a zaostřený je to asi taky někam jinam, ne? Ale na druhou stranu, ta oranžová mi vůbec nevadí...

jirka.h - přijde mi, že před tím HDRkem v HondaDnes to bylo lepčí. Ale co, je zimní, nijak mi nevadí, jen možná, když už středovou kompozici, tak udělat ořez úplně na střed...

M@jk - popravdě - taky jsem trochu nepochopil tu Picasovskou kreaci, ale jako momentka dobrý...

Kapky - tahle fotka na mě působí tak nějak "americky", ten barák tam, nic pro mě...

Jak píšu vždycky, krizovat umí každej, tak to neberte osobně. přátele
Těším se na lednové kolo...
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 18:44   Citovat  

Minule jsem si dal oraz (a vice-mene moje pripominky pokrylo to, co napsali jini), ale tentokrat bych precejen rad neco pridal. Jako obvykle bez servitku, nicmene se bavime o fotkach a neni tedy duvod brat to osobne - plus nikdo nikoho nenuti snimky to souteze posilat a soucasne verim, ze lepsi otevrena kritika, ktera muze cloveku napovedet nez alibisticke politicky korektni eurokecy (a samozrejme mi to kazdy, kdo se citi urazen, muze vratit az tady budu mit fotku ja):

zitnyp: urizlej barak, prepaly, auto pritom neni skoro videt

King: nemam v podstate vyhrady, mezi stromem a autem mohlo byt trochu vic mista, ale jinak si myslim, ze by to v zarijovem/rijnovem kole dopadlo vyrazne lip, mezi fotkami "zajel jsem s autem do lesa" co tu byly v poslednich trech kolech je to nadprumer

filipo: pokud je pozadi o nicem, odbarveni tomu nepomuze (pomohlo by rozmazani, zvlast takhle zblizka by asi nebyl problem mit tu vesnici celou krasne majznutou, ale zalezi, cim se fotilo); stejne tak barvy jsou, zvlast s ohledem na odbarveni pozadi, brutalne prehnane a vetev rostouci z okynka tomu nepridava

strober: proste a jednoduse nezajimave

sakal: betonovy sloupek (?) vlevo v rohu a vetve pres spolujezdcovu stranu auta hodne rusi, vubec ta leva strana je desne zaplnena, pritom stacilo fotit trochu odjinud a/nebo preparkovat vic do stredu silnice (Tourerem to fakt neni, jinak az na jednou vyjimku - tu, cos loni vyhral - si rikam jestli tady neni jeste jeden sakal, protoze ve "fotim, fotis, fotime" jsou tvoje fotky uplne jina liga)

Hellborn: pripada mi, ze jedina ostra cast fotky je strecha domu s "bilou zari nad kladnem", celkove pozadi je o nicem (kus domu, kus brany, kus stromu, kus dalsiho domu a snehova plan pod a za autem, zabirajici asi 40% snimku)

jirkah: pekna zimni atmosfera, cekal jsem, ze fotka vyhraje, ale hlas jsem ji nedal - rozmazana RZ taha za oci, stredova kompozice s hromadou stromu ze vsech stran ma ale neco do sebe, stejne jako barvy (skoda jeste tech zvlastne rozplizlych mlhovek)

M@jk: nechapave krouceni hlavou - rozmazani je otresne a doslova rve oci tim, ze nedava smysl (veci ve stejne vzdalenosti jsou rozmazane kazda jinak), selektivni odbarveni to stejne (na igelitce te odbarvene duchodkyne je zajimaveho co ze zustala barevna? Proc je dlazba vlevo odbarvena a vpravo ne? Proc je modrobily stanek vzadu castecne odbarveny a castecne ne? Proc je tam ten kus cerveneho asi ubrusu ze stanku a ruzova bunda?)

kapky: stylove perfektni fotka, ktera ma jen 3 vady: kerik vlevo, ktery vypada jako rozlita skrvna od inkoustu, kerik pres predni dvere a fakt, ze soutezi v prosince a ne v cervnu. Podle me to chce najit lepsi popredi a bude to na vitezstvi (do leta casu dost). Souhlasim se sakalem, ze to pusobi americky, nicmene predpokladam, ze to byl zamer a me osobne se to libi.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 20:17   Citovat  

Aspon k nekterym snimkum:

zitnyp: technicky super (kdybych chtel rypat tak bych vyretusoval cervene odlesky u leveho vyfuku). Skoda ze auto nestoji pred necim trochu zajimavym, kdyz uz je pouzita tak velka HO. Prosinec- tak treba rozsvicena vanocni vyzdoba co si lidi davaji na domky a zahradky, nocni mesto v dalce, ..).

King- dobry standard. To rozostreni pozadi uz pusobi vazne prilis umele. + kdyz je auto natoceno PP rohem dopredu, cekal bych ze bude zaostreno predevsim na PP svetlomet a masku vozu ("ocicko a oblicej"), ne na zadni svetlo.

SaKal: technicky i atmosferou 1A OK Trochu ho potapi kompozice. Co kdyby misto toho cehosi v LD rohu bylo o to vic mista vpravo, pred vozem?

jirka.h: snimek nadherny, prosincova naladovka jak ma byt. Jenom je po rozkliknuti nahledu videt slabsi technicka kvalita, coz se bohuzel projevi o to vic kdyz ho ted vidim uz i v originalni velikosti. 1/25 sec. z ruky nejde udrzet vazne skoro nikdy, aby melo byt na snimku aspon neco ostreho.

Hlasoval jsem pro SaKaLa a jirku.h.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 20:46   Citovat  

abych řekl pravdu vubec sem nečekal že fotka vyhraje tipoval jsem 1. fotku a fotku od Sakala
věděl jsem že se dost hodnoti technika a kvalita fotky takže jsem ji poslal spíš jen pro větší učast Velmi šťastný
   Návrat  
Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 22:00   Citovat  

I já se připojuju s komentem k některým soutěžním fotografiím, které mě v tomhle kole zaujaly...Nejsem žádnej profík, takže moje hodnocení berte s rezervou, je to spíš o tom, jestli se mi ta či ona fotka na první nástřel líbí nebo ne.. Úsměv

zitnyp: Líbily se mi jeho fotky už z Honday 2012 a tahle není vyjimkou. Na začátku jsem si sice říkal, že ten auťák tam je tak nějak divně vidět, spíš není vidět, ale pak jsem tomu začínal přicházet na chuť a zaujalo mě, jakej má ta fotka "nádech". Pravda, to pozadí mohlo bejt lepší, jak už tady někdo zmiňoval - nějakej rozsvícenej barák by tomu třeba taky prospěl, ale celkově se mi ta fotka líbí. Přijde mi, že je to zas něco jinýho, než se tady běžně objevuje, takže i za to OK

King: Nevím proč, ale pro mě celkem nezajímavá fotka. Ty fotky mi přijdou ve většině kolech tak nějak na jedno brdo, zkrátka furt to samý, trochu bez nápadu, bohužel..Přitom si myslím, že v testu na zde focený CR-V jsou mnohem povedenější než tahle.

Strober: SaKaL to vystihl - "zastávka na čůrání".. Velmi šťastný ..ale co se nemusí extra líbit teď, může bejt příště lepší, chce to jen fotit, fotit, fotit Úsměv

SaKaL: Pro mě Pan Fotograf..! Jeho fotky se mi líbí a fotit jako on, asi bych si pískal.. Velmi šťastný Na jeho fotkách se mi líbí, že jsou přirozený, zkrátka čistá fotka tak, jak vyjde z foťáku, žádný upravování v počítači a takový serepetičky. Snad se nemýlím..? Tak to valím bulvy

jirka.h: Povedená zimní fotka, která do kalendáře na Prosinec sedne jak p*del na hrnec.. Velmi šťastný Fakt moc pěkný, škoda jen tý mírný neostrosti, ale čert to vem je to dobrý

Kapky: Na konec moje "summer" fotka.. Velmi šťastný Abych řekl pravdu, docela mě překvapilo, že se to jakžtakž líbilo. Že nevyhraje mi bylo jasný už od začátku, ale stejně jako jirka.h jsem ji poslal i proto, aby jich tady bylo víc a po pravdě, abych věděl jestli se bude líbit a jaký na ni budou ohlasy..To, aby se k tomu někdo vyjádřil a řekl "tohle a tohle je špatně" je pro mě přínosnější než výhra.. Úsměv ...ale stejně doufám, že v létě už konečně to první místo urvu..Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 22:56   Citovat  

to skyline: Je to plot z vlnitého plechu... když jsem to fotil, tak mi to přišlo zajímavý to tam mít... A ne, ne, jsem jen jeden Úsměv

to Bully: No já vim, no, ale fakt bylo docela hnusně, tak jsem tam nechtěl skotačit moc dlouho Smutný

to Kapky: Hele, klíííd, jo Se stydím Ohledně úprav fotek je to jak kdy, většinou to nějak brutálně nepřehánim (krom posledních "omalovánek" ve Fotíš, fotím, fotíme).
Tady dole jsem hodil na srovnání originál (přibližný) a výsledek. Trochu jsem oživil barvy, nějaká ta retuš nad střechou auta, RZ a trochu jsem potlačil ten zelenej odraz světla v objektivu nad Honda áčkem... Jinak snad nic...

SaKaL 2x.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
SaKaL 2x.jpg, 1.06 MB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotosoutěž pro nový kalendář- Prosinec- Výsledky
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď