Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pomoc s Prelude 4G , Olomoucký Kraj
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Martin Koszegi je teď offline  Martin Koszegi
0
PříspěvekZaslal: 14.1.2013 , 0:07   Citovat  

Ahoj,
předem píši, že jsem lama a spíše teoretik než manuálně zručnýVelmi šťastný Koupil jsem potuněnou Prelude 4G 2.3i, dával jsem to známému do servisu, ale nebyl schopný vyřešit všechny věci, proto hledám nějakého ochotného člověka co tomu rozumí z Olomouckého Kraje, popř. sousedních co by mi pomohl. Zaplatím dobře.

Zůstal mi problém s kolísáním volnoběhu, snažil jsem se vypozorovat nějaký vzorec kdy to dělá, protože jsem o tom projížděl fóra a může to být více věcí, ale zdá se to být úplně náhodné. Dělá to tak cca 30 procent času. Otáčky kolísají po nastartováni teď v zimě asi 1600-2000, později 1200-1600 atd., když se to ustálí je to na 1000. Známý vyčistil škrtící klapku, protože jsem četl, že je to častý problém, ale nepomohlo. Může to být nějaký vážný problém-znečištěné palivo nebo jen nějaké čidlo? Olej jsem teď měnil. Známý mi s tím nepomohl, že je tam moc čidel atd.že se v tom nevyzná.

Dále pak mám problém s tím, že mi to po nastartování nahodí motor ale ten za 2 sec chcípne. Tento problém se objevil až později. Je to tak v 15 procentech případů a zdá se mi, že s plynem to nastartuje vždycky, zvláště pak studené. Zahřáté bez plynu mě to ale zlobí a třeba nastartuju až napopáté s plynem. Dále jsem se chtěl zeptat jestli je možné toto auto roztlačit pokud mi to nepůjde? Podotýkám, že se mi rozbil startér a měnily se tam uhlíky a cívka, předtím jsem ten problém nezpozoroval, ale mám to jen krátce.

Pokud by se našel někdo kdo se v tom vyzná Honda a chtělo se mu v tom za solidní finanční odměnu porýpat prosím dejte mi vědět. Samozřejmě děkuji i za jakékoliv rady.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
1
PříspěvekZaslal: 14.1.2013 , 0:15   Citovat  

čti

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Martin Koszegi je teď offline  Martin Koszegi
0
PříspěvekZaslal: 14.1.2013 , 0:23   Citovat  

Minor napsal:
čti

To vypadá super, hned mu zítra zavolám. Díky moc! Je to tam.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Pomoc s Prelude 4G , Olomoucký Kraj
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina