Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Palivová pumpa jak na ní?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Bull je teď offline  Bull
0
PříspěvekZaslal: 14.2.2008 , 19:38   Citovat  

Ahoj potřeboval bych radu chystám se zkontrolovat palivovou pumpu a hadičky kolem ní protože mi v interiéru zapáchá benzín už jsem přetěsnil měřák v nádrži co je pod zadní sedačkou a tím to nebylo a pořád smrdí tak sem odstrojil kufr a tam mám poleptaný ten gumoasfalt co je na stěně k nádrži tak jsem vlezl pod auto a tam to smrdí nejvíc ale nekape tak potřeboval bych vědět jak u crx 2g se dostat na pumpu abych to mohl přetěsnit a opravit. dík předem Bull ps:jen doufám že nemusim sundat nádrž páč nevim jak to budu heverovat takovou vejšku Ble .
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 14.2.2008 , 19:54   Citovat  

Většinou bývají vadný trubky/hadičky zespodu pod autem. Pumpu bych být tebou zatím nevyndaval.

Bull je teď offline  Bull
0
PříspěvekZaslal: 14.2.2008 , 20:12   Citovat  

Ahoj minor no to řiká hodně lidí já na to ještě nekoukal chystám se na to vletět o výkendu a tak to zjistím ale zase si myslím že by to muselo kapat kdyby to bylo prohnilý nevim třeba se pletu. Zatim to nekáplo to už jsem sledoval a ještě se mi nezdá od čeho mám pořád roleptaný ten gumoasfalt v kufru v interiéru je to jen takový pruh jako kdyby ve sváru či vlisu nevim kufr mám pořád suchý nic sem tam nevilil, tak mi to připadá jako od výparů toho benzínu. No snad na to přídu kuky kuk

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2008 , 9:32   Citovat  

měls nastartováno ? v těch trubkách je tlak jen když běží čerpadlo , pak to teprv teče

DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2012 , 19:56   Citovat  

Ozivim tema. Snad vsechno se spiklo, dnes jsem proveral odkud mi to unika benzin z civica (englana). Vypada to, jako by mi uhniva zvyraznena trubice na obrazku.

Stalo se to uz nekomu? Predpokladam ze jestli se moje podezreni povrdi, tak budu muset sehnat cele to viko ve kterem je ta trubice na pevno prifarena. Smutný

Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2012 , 20:58   Citovat  

Za predpokladu,ze to neuhnilo primo u "vika",melo by se to dat nadstavit stejne jako treba uhnila/promacknuta brzdova trubicka,jen ty prevlecny matky jsou pak samozrejme na vetsi prumer.Eventuelne,pokud by situace dovolila,se samozrejme da pouzit i festovni hadice a spony na ni,nac to hned menit vsechno,zas takovy enormni tlak tam neni.

Pokud by to snad uhnivalo hned na zacatku,nekdo s TIG svareckou by jiste zvladl privarit kus trubky nove.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2012 , 21:46   Citovat  

Vypada to, ze jak ta trubicka hnije, tak se to vydrolilo az dovnitr do toho spoje s hadickou a uz to netestni. Ta trubicka ja olezla az kam jsem dohledl. Je fakt, ze by to mozna slo nastavit a vyresit, ale budu muset sundat nadrz abych se tam dostal.

Fish je teď offline  Fish
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.3.2012 , 8:28   Citovat  

DrSlimm napsal:
Ozivim tema. Snad vsechno se spiklo, dnes jsem proveral odkud mi to unika benzin z civica (englana). Vypada to, jako by mi uhniva zvyraznena trubice na obrazku.

Stalo se to uz nekomu? Predpokladam ze jestli se moje podezreni povrdi, tak budu muset sehnat cele to viko ve kterem je ta trubice na pevno prifarena. Smutný

Na kterým autě je ten problém,snad né na VTičku?

optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.3.2012 , 13:36   Citovat  

Tak mě uhnila ta trubička co se do te tvoji zasunuje. Je i na obrázku. A kolega mi tam dal místo toho panceřovou hadici a jezdilo se dál. Myslím, že kousek hadičky a 4 eskapásky to vyřeší. Někteří dávají misto trubky hadici a jsou v poho

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.3.2012 , 19:43   Citovat  

Jo, bylo to na Vti Smutný Mel jsem jet dneska do Mostu, ale rano uz to teklo po kapkach. Krive sem se na to podival a trubicka upadla. Vyresil jsem to novou hadici z metraze a svorky, ale je to porod s tim sundavanim nadrze (mel jsem plnou). V honde Lbc dela neustale pan Polic, ta origo hadicka s rychlospojkama 2100,- ! a viko s trubickama jen s celou pumpou, takze navrat do puvodniho stavu nepripada v uvahu, nema to cenu. Musim to casem vyndat cele a predelat, protoze ted je to navlecene na tu olezlou trubicku.

Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.3.2012 , 21:31   Citovat  

jak to tady tak ctu to abych se mrknul jeste na tenhle spoj kdyz uz mi uhnily ty trubky co jsou pod autem v tom plastovem krytu ted je to nahrazene palivovou hadici a svorkama
jo hold neni nad stare C4G kde vsechny trubky vedou vnitrkem auta a neni s tim zaden problem

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.3.2012 , 8:37   Citovat  

Ono by to bylo taky hned o necem jinem, kdyby na palivovou pumpu byla stejna pruchodka pod zadni sedackou jako u plovaku. Dostat se tam by pak zabralo ani ne hodinu.

Co jsem koukal na internet, tak na nekterych obrazcich jsem videl tyhle trubicky pridelane okem jako maji hadice s z brzdoveho okruhu na trmenech. Pak si dala dat nova trubicka a hotovo.

konkretne tady
tudy odkaz

Fish je teď offline  Fish
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.3.2012 , 9:42   Citovat  

DrSlimm napsal:
Ono by to bylo taky hned o necem jinem, kdyby na palivovou pumpu byla stejna pruchodka pod zadni sedackou jako u plovaku. Dostat se tam by pak zabralo ani ne hodinu.

Co jsem koukal na internet, tak na nekterych obrazcich jsem videl tyhle trubicky pridelane okem jako maji hadice s z brzdoveho okruhu na trmenech. Pak si dala dat nova trubicka a hotovo.

konkretne tady
tudy odkaz

Hmm,to nepotěší. Divím se,že trubka odešla z ničeho nic. Nebylo by lepší sehnat jetý originál. Spousu lidí tu má náhradní díly na anglány?

spyda je teď offline  spyda
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.3.2012 , 10:03   Citovat  

Tak muzem dneska zkusit, ze bych privezl flexu... a pristup by byl i ze shora .. HaHaaa offtopic

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.3.2012 , 12:05   Citovat  

Zkusim to poptat, ale divil bych se kdyby to vypadalo vyrazne lepe nez tady.

Spyda: voe, tak ale nejriv to zkusime na tvem Vti ok?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2013 , 10:34   Citovat  

Tak mám po půl roce nádrž celou dole. Koupil jsem z jiného auta celé to víko s pumpou, je v lepším stavu, ale koncovka na OEM spojku už taky urezla. Nevím, jestli shánět někoho, kdo dělá ohýbané mosazné trubičky, nebo z čeho to je, nebo se vydat cestou hadice. Tu co jsem koupil v metráži při první opravě tak po půl roce už moc pružnosti nevykazovala, ačkoliv je určená na palivo.

Taky by mě zajímalo, jestli jste někdo nesháněl obdobné spony, jako jsou na všech hadicích na okruhu chlazení atd. Na takhle malý průměr mám strach s motex páskou, při utahování už za to dost beru.

Poslední věc je, kdýž mám už celou nádž venku, rád bych jí ošetřil, na švu už je pěkně chycená a ze spodu je z výroby nastříkaná, nejakým "sajrajtem". Má ten sajrajt nějaké jméno?

miro852 je teď offline  miro852
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2013 , 11:21   Citovat  

Tu sa hodi moja otazka viac...

Docital som sa, ze ked olej smrdi po benzine viac ako normalne, benzinova pumpa prepusta benzin. Na nete som sa aj docital, ze pomaha vymenit v tejto pumpe nejaku membranu. Ma s tym niekto skusenosti? Menil to niekto, resp. nechaval si to vymenit v honde?

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2013 , 11:34   Citovat  

miro852 napsal:
Tu sa hodi moja otazka viac...

Docital som sa, ze ked olej smrdi po benzine viac ako normalne, benzinova pumpa prepusta benzin. Na nete som sa aj docital, ze pomaha vymenit v tejto pumpe nejaku membranu. Ma s tym niekto skusenosti? Menil to niekto, resp. nechaval si to vymenit v honde?

HaHaaa tos by na škodováckým foru ne ? to platí jen v případě že máš membránovou podávací pumpu nasazenou na bloku nebo hlavě a hnanou mechanicky od vačky - tam pokud praskla membrána tak se dostával benzín přes ni do motoru- oleje.
honda tohle použila snad někdy v začátcích a i tam se objevovali nízkotlaký elektrický čerpadla v nádrži. z novějších civiků myslím u 4 nebo 5g bylo jen na 1,3/1,4 karbu, jinak jak je stříkačka tak jsou vždy odstředivý vysokotlaký čerpadla a jsou celý v nádrži,viz obrázek výše . tzn víkem ven už vedou pouze trubky /hadice .

miro852 je teď offline  miro852
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2013 , 11:48   Citovat  

Hm, tak ako by sa mohol dostavat benzin do oleja na honde?

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2013 , 12:06   Citovat  

miro852 napsal:
Hm, tak ako by sa mohol dostavat benzin do oleja na honde?

klasika , bud špatný spalování netěsnej vstřik apod a nebo špatný kroužky a pronikání kolem nich .

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2013 , 12:46   Citovat  

Tak spony jsem uz nasel, maj i v Kelly v kategorii Univerzální díly → Spotřební a spojovací materiál → Hadicové spony → Hadicové spony - pérové W1

Teď už jenom co je to za asfalto-cosi, co je nastříkáno na celém podvozku Cooo???

Obsah fóra Honda-club.cz   
Palivová pumpa jak na ní?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina