Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Odborný poradce při koupi auta
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Hory88 je teď offline  Hory88
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.1.2013 , 14:10   Citovat  

Ahoj,

neznáte někdo nějakou firmu nebo přímo lidi, co dělají odborné poradenství při koupi auta. Mám namysli přímo fyzickou kontrolu. Pokud totiž nemám žádného kamaráda mechanika, chci koupit nové auto, sám jim nerozumím a proto bych rád, kdyby tam byl někdo, kdo se na auto podívá i odborným pohledem a řekne mi nezaujatý názor na jeho stav.
Mám dojem, že něco takového nabízí Cebia, ale nevíte někdo ještě o něčem jiném?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2013 , 14:22   Citovat  

stačí se zeptat strýčka googla

Ale zkušenosti s nikým nemám. Leckdy stačí si vzít nějakýho kámoše, a pokud se jedná o Honda tak se poptat tady a někdo s tebou ze tvého okolí jistě rád sjede se na konkrétní auto mrknout.
   Návrat  
gregy4 je teď offline  gregy4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.1.2013 , 16:40   Citovat  

ahoj, mam asi pul roku starou zkusenost s Alesem Zichem z autoaz (www.autoaz.cz) a muzu doporucit.

auto prohlizel vcetne zkusebni jizdy asi hodinu, a mam pocit ze nektere veci by ani mechanika nebo kamarada nenapadlo kontrolovat natoz me Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2013 , 21:32   Citovat  

nabízím své služby a zkušenosti Úsměv 4 roky na výkupu aut, a AAA (momentálně tam už nepracuju) pro rýpaly bych jen dodal, že jsem auta neprodával, nikomu jsem nic nenalhával, kilometry nestáčel a nikdy jsem nekoupil havarované auto, ani auto se změněnými identifikátory.....a že tech pokusů bylo...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.1.2013 , 22:52   Citovat  

Jonaasek napsal:
nabízím své služby a zkušenosti Úsměv 4 roky na výkupu aut, a AAA (momentálně tam už nepracuju) pro rýpaly bych jen dodal, že jsem auta neprodával, nikomu jsem nic nenalhával, kilometry nestáčel a nikdy jsem nekoupil havarované auto, ani auto se změněnými identifikátory.....a že tech pokusů bylo...

docela by me zajimalo jak dlouho trva overeni jednoho auta u AAA pri vykupu ... hodina by mi prisla docela dost, a bazar nejaka auta koupit musi aby mel pak co prodavat
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2013 , 23:24   Citovat  

gregy4 napsal:
docela by me zajimalo jak dlouho trva overeni jednoho auta u AAA pri vykupu ... hodina by mi prisla docela dost, a bazar nejaka auta koupit musi aby mel pak co prodavat

kdyz jsem tam prodaval auto, tak prohlidka trvala asi 5minut + jizda asi dalsich 5minut... vykupce si nevsimnul diry 10x10cm v prahu, vypoukliny na kapote ( od vystrelene expanzni nadobky ) coz obnaselo bouli a prasklej lak, jiny barvy podsedaku na sedacce spolujezdce, rachttajiciho a uvolnenyho katalyzatoru... jo a taky to auto bylo slusne bourany ale bylo fakt dobre nastrikany a spasovany, ale bylo to videt na pdobrusech na laku a na ruznejch zahybech okoli oknaa a kapoty ... vykupce aaa si niceho z tohole nevsim a porad to auto jen chvalil v jak je nadhernym stavu Velmi šťastný ... to ze auto chciplo kdyz bylo v nadrzi min 15l samozrejme zjistit nemohl, protoze jsme tam dojel s pulkou nadrze....

po mensim dohadovani jsme se pak i dostali na mnou pozadovanou vykupni cenu ale auto jsem tam nakonec nenechal, protoze jsem ho chtel davat protiuctem za a7g 2,4 ktery nebylo v uplne takovym stavu, v jakym bych si ho chtel poridit Úsměv

samozrejme nerikam ze Jonaasek je stejnej, ale jen abys vedel ze i "profi" vykupce/firma, ktery das nemaly penize nemusi bejt tak uzasna jak bys mohl ocekavat

radsi rekni odkdui jsi a na jaky auto mas zalusk a on se tam nekdo znalej s tebou urcite rad dojde podivat zadarmo nebo za neco na benzin Úsměv
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2013 , 23:54   Citovat  

on si toho výkupce všimnout nemusí-jsme jen lidi né stroje ale ona to potom daná společnost/autobazar dodatečně a vkusně zamaskuje a pustí dál.jestli si pamatuješ film o Ivanu Čonkinovi tak víš čeho koloběh se tam taky řešil Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2013 , 0:34   Citovat  

jde o to ze tady to nebyla jedna vec a hned nekolik docela zretelnejch Velmi šťastný kazdopadne jsem ho prodal do jinyho bazaru kde si taky niceho nevsimli + jsem dal do kufru sadu obutech alu kol, kde to jedno kolo melo zlomenej limec a nalomenej paprsek, cehoz si taky nastesti nevsimli pořádnej výtlem ... ted koukam na net a to auto jim tam na bazaru stoji porad uz od listopadu a to uz slevili 15 000 Velmi šťastný
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2013 , 0:38   Citovat  

osiris napsal:
jde o to ze tady to nebyla jedna vec a hned nekolik docela zretelnejch Velmi šťastný kazdopadne jsem ho prodal do jinyho bazaru kde si taky niceho nevsimli + jsem dal do kufru sadu obutech alu kol, kde to jedno kolo melo zlomenej limec a nalomenej paprsek, cehoz si taky nastesti nevsimli pořádnej výtlem ... ted koukam na net a to auto jim tam na bazaru stoji porad uz od listopadu a to uz slevili 15 000 Velmi šťastný

to bylo to bávo?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2013 , 1:40   Citovat  

jj, top stav pořádnej výtlem
   Návrat  
The Joker je teď offline  The Joker
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2013 , 1:45   Citovat  

osiris napsal:
jj, top stav pořádnej výtlem
jako vsechny auto co sis poridil pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2013 , 1:56  Naposledy upravil osiris dne 20.1.2013 , 12:49, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

The Joker napsal:
jako vsechny auto co sis poridil pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

nj a vis ze ja vlasnte nidy nemel auto co by bylo po koupi v pohode ? Velmi šťastný

clio - zadrenej motor - KO
accord - spojka, abs modul, lambda - 12k ( abs a lambda koupeny pouzity, jinak by to bylo 56k )
civic - ratak- no comment Velmi šťastný
e39 - podavaci pumpa, hlavni pumpa, propadlej prah 9k
st220 - spojka a setrvak - 27k ( bez znamosti v origo servisu 40k )
swift - toho uz jsem kupoval s tim ze ma KO motor a vymenil jsem si ho Úsměv

z toho plyne ponauceni - nekupujte si ojety auta, vzdycky je to zajic v pytli! Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.1.2013 , 8:50   Citovat  

diky, no 10minut mi prijde fakt malo. to je pak jasne ze i kdybys byl buhvijaky odbornik tak na vsechny zavady neprijdes a bazar se pokusi poslat auto dal zakaznikum. treba si toho taky nevsimnou Úsměv

shodou okolnosti jsem kupoval sveho civica v AAA, moc se mi nechtelo kupovat auto zrovna tam ale jinde podobny civic zrovna nebyl. pri testovani auta jsme se dostali na povest AAA, a prodejce v podstate konstatoval ze clovek co si neveme nekoho na provereni auta nebo tomu sam nerozumi je hlupak a muze si za pripadne pozdejsi problemy s autem sam.

koukam ze osirisovi by se odbornik taky hodil Velmi šťastný musim zatukat, s mym civicem zatim nic neni (tedy nic o cem bych nevedel pri koupi) a stalo me to 2-3t. mam ho neco pres pul roku ...
   Návrat  
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2013 , 9:50   Citovat  

nebudu soudit práci jiných, každopádně pokud to bylo v praze tak vemte na vědomí že se tam školí noví kluci a věř tomu že kdybys jim ho tam nechal tak by si auto odvezli na rampu a tam by si ho skontroloval starší zaměstnanec, a pak by za tebou přišli s tím co našli a že ti nabídnou míň.... Velmi šťastný každopádně já jsem dělal mobilního výkupce, kopal jsem sám za sebe a jedna prohlídka s jízdou mi trvala průměrně půl hodiny když to zákazník chtěl řešit... a neřekl jsem že chci nějaké peníze, záleží na tom kde máš auto vyhlédnuté a jestli tama jezdím....
   Návrat  
Strober je teď offline  Strober
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.1.2013 , 11:28   Citovat  

Tady je velice užitečná příručka pro potencionální kupce. S její pomocí si dokáže i lajk ohlídat hodně věcí, které by znamenaly pozdější problémy.
   Návrat  
miro852 je teď offline  miro852
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.1.2013 , 11:39   Citovat  

Strober napsal:
Tady je velice užitečná příručka pro potencionální kupce. S její pomocí si dokáže i lajk ohlídat hodně věcí, které by znamenaly pozdější problémy.

Tu som sa dozvedel, ze ked olej smrdi po benzine viac ako normalne, benzinova pumpa prepusta benzin. Na nete som sa aj docital, ze pomaha vymenit v tejto pumpe nejaku membranu. Ma s tym niekto skusenosti? Menil to niekto, resp. nechaval si to vymenit v honde?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2013 , 12:48  Naposledy upravil osiris dne 20.1.2013 , 12:56, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

gregy4 napsal:
koukam ze osirisovi by se odbornik taky hodil Velmi šťastný musim zatukat, s mym civicem zatim nic neni (tedy nic o cem bych nevedel pri koupi) a stalo me to 2-3t. mam ho neco pres pul roku ...

nejmutnejsi na tom je, ze jsem sebou nejakyho toho "odbornika" prave vzdycky mel Velmi šťastný mechanik, bazarista nebo i primo clovek z origo servisu Velmi šťastný a stejne to vzdycky dopadne katastroficky pořádnej výtlem

Jonaasek napsal:
nebudu soudit práci jiných, každopádně pokud to bylo v praze tak vemte na vědomí že se tam školí noví kluci a věř tomu že kdybys jim ho tam nechal tak by si auto odvezli na rampu a tam by si ho skontroloval starší zaměstnanec, a pak by za tebou přišli s tím co našli a že ti nabídnou míň.... Velmi šťastný každopádně já jsem dělal mobilního výkupce, kopal jsem sám za sebe a jedna prohlídka s jízdou mi trvala průměrně půl hodiny když to zákazník chtěl řešit... a neřekl jsem že chci nějaké peníze, záleží na tom kde máš auto vyhlédnuté a jestli tama jezdím....

nikdo uz to auto skoumat nechtel a dalo se tam nekam stranou a pak jsme sli zkoumat toho accorda co jsem chtel a bmw uz se vubec neresilo a pokud by to chteli resit po tom co bych odjel a podepsal tak maj docela dost smulu Úsměv a treba to acco mi vyslovene odmitali dat na hever a tvrdili furt nejaky nesmysli, pak jim vcelku sklplo kdyz jsem si umel sehant celou historii auta podle vinka asi do 2minut po telefonua zacli bejt nejak neocekavane se vsim vstricny a zacli mi i predcitat vesktery jejich zaznamy a poznatky o tom aute Velmi šťastný stzejne tak jako kdyz sem v kastliku nasel 4 roky starou kupni smlouvu kde auto bylo o 30tis levnejsi pořádnej výtlem
u bmw zacl is cenou na 40 a skoncili jsme na 80 a acco bylo za 130 a skoncili jsme na 110 .. .ja chtel doplatit jen max 20 a proto uz jsme se pak nedomluvili a stlao jim tam jeste 2 mesice pořádnej výtlem
   Návrat  
The Joker je teď offline  The Joker
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2013 , 12:50   Citovat  

taky sem zjistil ze ne kazdej se zivi zrovna tim co umi muhehe bohuzel
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.1.2013 , 13:40   Citovat  

osiris napsal:
kdyz jsem tam prodaval auto, tak prohlidka trvala asi 5minut + jizda asi dalsich 5minut... vykupce si nevsimnul diry 10x10cm v prahu, vypoukliny na kapote ( od vystrelene expanzni nadobky ) coz obnaselo bouli a prasklej lak, jiny barvy podsedaku na sedacce spolujezdce, rachttajiciho a uvolnenyho katalyzatoru... jo a taky to auto bylo slusne bourany ale bylo fakt dobre nastrikany a spasovany, ale bylo to videt na pdobrusech na laku a na ruznejch zahybech okoli oknaa a kapoty ... vykupce aaa si niceho z tohole nevsim a porad to auto jen chvalil v jak je nadhernym stavu Velmi šťastný ... to ze auto chciplo kdyz bylo v nadrzi min 15l samozrejme zjistit nemohl, protoze jsme tam dojel s pulkou nadrze....

po mensim dohadovani jsme se pak i dostali na mnou pozadovanou vykupni cenu ale auto jsem tam nakonec nenechal, protoze jsem ho chtel davat protiuctem za a7g 2,4 ktery nebylo v uplne takovym stavu, v jakym bych si ho chtel poridit Úsměv

samozrejme nerikam ze Jonaasek je stejnej, ale jen abys vedel ze i "profi" vykupce/firma, ktery das nemaly penize nemusi bejt tak uzasna jak bys mohl ocekavat

radsi rekni odkdui jsi a na jaky auto mas zalusk a on se tam nekdo znalej s tebou urcite rad dojde podivat zadarmo nebo za neco na benzin Úsměv

Ted se tady priznavas k zatajovani skryte vady, vis o tom Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2013 , 14:03   Citovat  

bordel napsal:
Ted se tady priznavas k zatajovani skryte vady, vis o tom Mrk

vubec nevim o cem to mluvis, ja jsem jim vsechno rikal a ustni dohoda ma stejnou vahu jako ta pisemna, a pokud oni tvrdej ze jsem jim to nerikal tak je to tvrzeni proti tvrzeni papa Velmi šťastný ... kdyz prijde "normalni" clovek tak mu vzdycky o vsech mejch znamejch zavadach reknu a jednam na rovinu, ale s autobazarama se nijak nepiplam a jednam s nima tak jak oni se mnou Ble
   Návrat  
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2013 , 14:24   Citovat  

Tady jsi se veřejně přiznal, že při prodeji podvádíš a zatajuješ skryté vady. Takže ono je vlastně dobře, že jsi si nikdy nekoupil auto, které by bylo v pořádku. No a vlastně už vím, že až od Tebe uvidím jakýkoliv inzerát, tak ho ladně přejdu, protože nevím jestli bys mě při prodeji považoval za "normálního" člověka... pořádnej výtlem

P.S. Já nevidím rozdíl mezi soukromou osobou a bazarem, je to prostě o přístupu člověka papa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2013 , 15:40   Citovat  

AntHraX napsal:
Tady jsi se veřejně přiznal, že při prodeji podvádíš a zatajuješ skryté vady. Takže ono je vlastně dobře, že jsi si nikdy nekoupil auto, které by bylo v pořádku. No a vlastně už vím, že až od Tebe uvidím jakýkoliv inzerát, tak ho ladně přejdu, protože nevím jestli bys mě při prodeji považoval za "normálního" člověka... pořádnej výtlem

P.S. Já nevidím rozdíl mezi soukromou osobou a bazarem, je to prostě o přístupu člověka papa

za normalniho cloveka povazuju soukromou osobu, takze i tebe... a prave je to o tom pristupu kterej ma 99% bazarniku stejnej, uz jsem toho pokoupil po bazarech dost, dost bazarniku znam a i jsme meli vlastni autobazar v rodine a vim ze to proste nikdy neni uplne "cistej" prodej a vzdycky na tom aute neco je... uz jen logicky, proc by auto nekdo prodaval, kdyz je 100% v poradku ? Velmi šťastný bazarnik ti k tem "skrytejm" vadam stejne vetsinou nic nerekne protoze je bud nezna protoze s autem nikdy nejezdil, max jednou pri vykupu a nebo o nich vi a kdyby ti to rek tak si to nekoupis a on prijde o kseft ... a protoze ve vetsine bazarech mas kupni smlouvu asi o jedny strance kdy je napsano ze nemas narok na vraceni, a auto stavem odpovida stari a poctu najetych km a je doporuceny okamzite navstivt autorizovanej servis pro GO , pripadne u tech levnejsich aut je tam rovnou ze je to urceny na ND... se soukromnikem jednam vzdycky na rovinu a rikam o aute vsechno co vim, protoze ten clovek se na to menchce obohacovat, ale chce ho puzivat pro sebe, vozit tam rodinu a dava za to svoje tezce vydreny penize a ja nejsem zadna svine Úsměv
   Návrat  
Badunclesam je teď offline  Badunclesam
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2013 , 19:29   Citovat  

AntHraX napsal:

OK OK OK
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2013 , 19:46   Citovat  

U jetýho auta člověk vždycky musí počítat že do něj bude muset zainvestovat, vždycky... proto mam raději lidi, co řeknou je v haji tohle a tohle je načaty... než TOPstav bez investic

A jednou mi bylo řečeno: "chovám se stejně, jak bych si přál aby se prodavající choval ke mně..."

Přiznal vše o čem věděl, to že se ještě pár věcí objevilo? Ten Civik je z roku 99 dalo se čekat že se budou objevovat nový věci

Aneb, kdo jínému jámu kopá.... škoda že některým mravenec to prochází
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2013 , 19:51   Citovat  

Bubaak napsal:
U jetýho auta člověk vždycky musí počítat že do něj bude muset zainvestovat, vždycky... proto mam raději lidi, co řeknou je v haji tohle a tohle je načaty... než TOPstav bez investic

A jednou mi bylo řečeno: "chovám se stejně, jak bych si přál aby se prodavající choval ke mně..."

Přiznal vše o čem věděl, to že se ještě pár věcí objevilo? Ten Civik je z roku 99 dalo se čekat že se budou objevovat nový věci

Aneb, kdo jínému jámu kopá.... škoda že některým mravenec to prochází

Asi vím o co Go Se stydím Velmi šťastný
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2013 , 19:52   Citovat  

Ty by si to měl vědět nejlíp Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2013 , 20:19   Citovat  

Ale všechno zapřu Velmi šťastný
   Návrat  
Hory88 je teď offline  Hory88
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.1.2013 , 23:35   Citovat  

Děkuju všem za rady a nabídky. Už se mě povolaná osoba ujala, takže věřím, že nákup dopadne dobře Úsměv

gregy4: mám dojem, že jsem toho chlápka z autoaz.cz viděl v pořadu "reportéři na vaší straně" na primě. Byla tam reportáž právě o koupi jetých aut a měli tam jeho jako odborníka je to dobrý

Pokud se nákup vydaří, tak se hodlám svůj stávající kočár taktéž předat do rukou AAA, takže pak můžu hodit info jak důkladná bude prohlídka u mě Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.1.2013 , 23:52   Citovat  

mas spravny dojem, byl to on Úsměv
   Návrat  
Kondik je teď offline  Kondik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.1.2013 , 10:31   Citovat  

Hory88 napsal:
Ahoj,

neznáte někdo nějakou firmu nebo přímo lidi, co dělají odborné poradenství při koupi auta. Mám namysli přímo fyzickou kontrolu. Pokud totiž nemám žádného kamaráda mechanika, chci koupit nové auto, sám jim nerozumím a proto bych rád, kdyby tam byl někdo, kdo se na auto podívá i odborným pohledem a řekne mi nezaujatý názor na jeho stav.
Mám dojem, že něco takového nabízí Cebia, ale nevíte někdo ještě o něčem jiném?

Ja to delam ve "volnem case" jako dalsi zdroj Barevnych Papirku. Specializaci mam sice pouze jednu znacku, Ale koncept automobilu chapu dostatecne , tudy odkaz

Howgh
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Odborný poradce při koupi auta
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina