Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
UPDATE- rada -problém s dmnt palubky c5g
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
svanvo je teď offline  svanvo
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2013 , 19:54  Naposledy upravil svanvo dne 22.1.2013 , 17:17, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zdravím pánové,

dnes to byl boj ( civic 5g), snažil jsem se vymontovat panel topení, v kterém se mění žárovky pro osvětlení. Nejdříve jsem vymontovat středový rozuměj panel pod rádiem jakoby ( 4 šroubky ) . Pak jsem vyndal a odpojil rádio. teď jsem zespod přes tu díru která vznikla po rádiu vymontoval dalších 5 šroubků, jakoby zespod toho panelu topení. Posledí šroubek se mi prostě nepodařilo ani za boha vymontovat, špatnej přístup s*al jsem se s tím asi 2 hodiny. Když už jsem používat jen bit s nádstavcem nemel jsem silu na pootočeni a vysroubování ..
Jdu na to dobře , nebo je třeba vymontovat ještě nějakou cast palubky ?

Druhá věc, jak vymontuju celou tu část palubky kolem topení rádia, nad volantem a dál vlevo ?

Další věc, nemá někdo doma ( nejlépe okolí ostravy, nebo v normální výzdálenosti ) bud táhlo topení - levé, nebo jen ten plastový prvek který je na táhlu a do kterého se zastrkává čudlík ( posuvník intenzity tepla) ? Mě se ho podařilo zlomit v tom boji : )

Díky za radu , ps vím, že tady topis už je, ale nic moc mi neporadil : )

dík

Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2013 , 20:03   Citovat  

jsem z toho blbej, já zespod odšrouboval asi pět šroubku .. a jedem mi furt chybi Velmi šťastný

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2013 , 20:25   Citovat  

DJ_BOBŘÍKUUU ty s tím máš osobní zkušenosti, tak porad : )))

94EJ★1 je teď offline  94EJ★1
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2013 , 20:31   Citovat  

offtopic
co to mas za radio

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2013 , 20:33   Citovat  

To je ilustrační foto, já mám úplně jiné rádio Velmi šťastný

vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2013 , 21:35   Citovat  

asi takhle, jak už je někde psáno - pokud nechceš na prasáka ten šroubek co je dole uprostřed našroubovaný jakoby zevnitř palubky , musíš celej ten panel topení vyndat, pak teprve se k němu dostaneš.
A na tom ilustračním fotu bys možná mohl zakroužkovat co jetě chceš demontovat , z tohle popisu zto není moc ochopitelný --- dál kolem radia a topení vlevo k volantu...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2013 , 21:39   Citovat  

No jediný co potřebuju momentálně vyndat je panel topení . Vyndal jsem teda rádio, střední panel, a pak začal oddělávat šroubky zespod panelu topení, bylo jich tam 6 - 5 jich mám, k sestymu se nějak nedostanu.

V ruznych obrázkách co jsem tady našel jsem viděl, ale jen vyšroubované tři šroubky a vyndanej panel. Musí se ještě něco odpojit ? táhla topení, nebo něco ?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2013 , 23:33   Citovat  

Tak poradí někdo ? potřebuju jen vyměnit ty žárovky kolem topení ve středu na to mám čas i garáž tak prosííím : ) přátele

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2013 , 23:58   Citovat  

normálně ten prostřední malej šroubek vylom ....

panel topení.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
panel topení.jpg, 259.21 kB

Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2013 , 23:59   Citovat  

svanvo napsal:
Tak poradí někdo ? potřebuju jen vyměnit ty žárovky kolem topení ve středu na to mám čas i garáž tak prosííím : ) přátele

Z toho panelu topení odšroubuješ tři šrouby a jde ven. A ne šest. Dva jsou vpředu,v každém rohu jeden, a třetí vzadu uprostřed. U těch vpředu dej pozor ať vyndáš ty správné,jsou tam dva a nemusí se oba.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.1.2013 , 0:02   Citovat  

Až bude ten panel venku,tak sundáš ten přední kryt,je tam jeden malinkej troubek a jinak je to na packách...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.1.2013 , 0:02   Citovat  

Kmóďa napsal:
Z toho panelu topení odšroubuješ tři šrouby a jde ven. A ne šest. Dva jsou vpředu,v každém rohu jeden, a třetí vzadu uprostřed. U těch vpředu dej pozor ať vyndáš ty správné,jsou tam dva a nemusí se oba.

oo tak o tom vzadu jsem nevěděl, to mě nenapadlo a odpojovat na tom nic neumím, normalne ten panel vysunu ? no ja práve odsrouboval vsecky i v tom rohu, ale jeden v rohu ne a ne odšroubovat neumím se tam dostat. Ve středu to ještě nějak zkusím no.. dík za radu ..

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.1.2013 , 0:05   Citovat  

Kmóďa napsal:
Až bude ten panel venku,tak sundáš ten přední kryt,je tam jeden malinkej troubek a jinak je to na packách...

jojo dík to jsem potřeboval, jestli jdu správnou cestou, tak teda odšroubuju ten zadní a nějak jeden v rohu a mělo by to konečně jít ven .. : )

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.1.2013 , 0:11   Citovat  

Ještě tě bude držet kabel,jeden velký konektor vycvakneš a někde je připevněn páskem. Když tam zespodu koukneš a pujdeš po kabelu,na všechny přijdeš...
Jo ještě táhlo na teplotu vzduchu. Odpojit u topeni...

dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.1.2013 , 10:20   Citovat  

aha, člověk tu den není a už je po něm touženo Velmi šťastný

(ale přicházím už asi s křížkem po funuse, co?)

Panel topení se nám nakonec vyndat nepodařilo, jen tak čistě pro zajímavost. Problém je v tom šroubku vlevo vpředu, kam se nedalo žádným nástrojem, co jsme měli k dispozici, rozumně dostat..
Táhlo na teplotu vzduchu jemně! odpojit a nervat z toho plastového držáku o kousek dál - jen vysunout..

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.1.2013 , 10:21   Citovat  

dj-bobr napsal:
aha, člověk tu den není a už je po něm touženo Velmi šťastný

(ale přicházím už asi s křížkem po funuse, co?)

Panel topení se nám nakonec vyndat nepodařilo, jen tak čistě pro zajímavost. Problém je v tom šroubku vlevo vpředu, kam se nedalo žádným nástrojem, co jsme měli k dispozici, rozumně dostat..
Táhlo na teplotu vzduchu jemně! odpojit a nervat z toho plastového držáku o kousek dál - jen vysunout..

No pujdu na to znova ve středu, mám to na pul vymontované, mám taky problém se šroubkem vepředu, ale vpravo Velmi šťastný
No mi se podařil právě ulomit ten plast na který se nacvakává ten finální čudlík po složení, tak ted nevím co s tím : )

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.1.2013 , 17:18   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
normálně ten prostřední malej šroubek vylom ....

Tak jsem to konečně vymontoval, jsem v téhlé fázi zhruba, vyměnit ty žárovky je nereálný vylámané patice, udělám si to podobně. Mám jen dotaz, když si koupít ty diodové pásky, kde je můžu připojit ( je mi jasné, že třeba na baterku Velmi šťastný ) ale kde je můžu připojit tak, aby se mi to rozsvítilo jen, když otočím klíčkem ?

díky za radu

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 22.1.2013 , 17:24   Citovat  

Kyon napsal:
offtopic
co to mas za radio
kamošovo bývale c5g, je to škodovácký radio. jinak ten panel je naprd přístupnej, nejlip se vyndavá když je sundana palubka.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 22.1.2013 , 17:25   Citovat  

svanvo napsal:
Tak jsem to konečně vymontoval, jsem v téhlé fázi zhruba, vyměnit ty žárovky je nereálný vylámané patice, udělám si to podobně. Mám jen dotaz, když si koupít ty diodové pásky, kde je můžu připojit ( je mi jasné, že třeba na baterku Velmi šťastný ) ale kde je můžu připojit tak, aby se mi to rozsvítilo jen, když otočím klíčkem ?

díky za radu
a proč to nenechaš origo že se to rozsviti při zapnutí parkovaček??? já osobně sem tam dával do každý patice 2 ledky, pokusim se vyhrabat fotky.

panel topení led.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
panel topení led.jpg, 76.24 kB

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.1.2013 , 17:29   Citovat  

sablos napsal:
a proč to nenechaš origo že se to rozsviti při zapnutí parkovaček??? já osobně sem tam dával do každý patice 2 ledky, pokusim se vyhrabat fotky.

Jo, ale řekni mi jak mám ty zarovicky z tech patic vyndat , Velmi šťastný Klidně bych je jen vymenil...

no supr jak si toho docílil ? Velmi šťastný je to pěkný Úsměv mám to už komplet rozebraný zítra vjedu do garáze a musim to nějak dodělat a složit Úsměv

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 22.1.2013 , 17:37   Citovat  

svanvo napsal:
Jo, ale řekni mi jak mám ty zarovicky z tech patic vyndat , Velmi šťastný Klidně bych je jen vymenil...

no supr jak si toho docílil ? Velmi šťastný je to pěkný Úsměv mám to už komplet rozebraný zítra vjedu do garáze a musim to nějak dodělat a složit Úsměv
ty žárovičky tam jsou zarostlý jestli je někdo neměnil, vim to měl sem to samý, musíš zkoušet vyviklat je apod, a s těma LEDkama sem dal 2diody na + pol sem napájel odpor a ohnul je do pravého uhlu, takže jedna svíti doleva a druha doprava, s LED páskem co chceš ty by asi byl problem v přilepení na panel ale možna žeby to šlo.je to o tom si vyhrát.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.1.2013 , 17:43   Citovat  

svanvo napsal:

díky za radu

Měto svítí při rozsvýcených světlech. Mám z těch ledpásek vyvedený kabýlky - napájený na ně a strčený do těch původních patic. Mezi konce těch kabýlků musíš něco malýho dát, aby se nedotýkaly a nesmí to být moc široký abys to do tý patky nacpala ne moc úzký, aby se to nevyklalo a neztrácelo kontakt.
Nebo když už máš ten panel venku celej ( já ho teda neměl vyndanej ) tak si můžeš vzít tu eletriku z vodičů , který vedou do těch patek , to je asi nejlepší ale nejsložitější řešení. Já to mám nabastlený do těch patek jak píšu. A pozor- jsem neskutečný nemehlo, nemám ani jemnou motoriku, ani trpělivost, ani elektrotechnický vzdělání a navíc blbě vidím. Jsem na tyhle věci kopyto , když si dělám nějakou drobnost na autě tak je to na celej víkend , ale dokázal jsem to. Takže pokud jsem to zvládl já , dokáže to skutečně každej.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.1.2013 , 17:51   Citovat  

sablos napsal:
ty žárovičky tam jsou zarostlý jestli je někdo neměnil, vim to měl sem to samý, musíš zkoušet vyviklat je apod, a s těma LEDkama sem dal 2diody na + pol sem napájel odpor a ohnul je do pravého uhlu, takže jedna svíti doleva a druha doprava, s LED páskem co chceš ty by asi byl problem v přilepení na panel ale možna žeby to šlo.je to o tom si vyhrát.

Ale kecy - to přilepíš takovou tou oboustranou samolepkou - taková ta žvejkačka , drží to dobře a svítí taky - viz ta moje fotka tady vejš. A pásky jsou o to jednodušší, že už maj ty odpory v sobě , je to hotový a stojí to cca korunu centimetr, stříhá se to po třech , taže za 10 korun to má hotový a nemusí se patlat ještě s odporama.

svanvo : vem si malý kleštičky a normálně ty žárovičky vylom , pak to dovytaháš pinzetou , tím si vyčišíš ty kontakty v patkách.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.1.2013 , 19:32   Citovat  

Pánové tak díky za všecky rady, podařilo se mi udělat podsvětlení topení, trošku poupravit stropní osvětlení, at to svítí trošku líp a příjemněji ( je to studená bílá, nepálí do očí, ale svítí moc pěkně) a trošku decentní podsvětlení pod nohy Velmi šťastný

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.1.2013 , 20:40   Citovat  

no vidíš je to dobrý ... tak ještě budíky a máš to komplet VTEC

Obsah fóra Honda-club.cz   
UPDATE- rada -problém s dmnt palubky c5g