Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
praxe se semi slicky Federal SS-595??
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Zvejk-acka je teď offline  Zvejk-acka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 13:02   Citovat  

Máte někdo zkušenost??? dobrou nebo špatnou?? Dík za odpověď Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Denny85 je teď offline  Denny85
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 18:09   Citovat  

Čau hele mám je na civic 8.generace v rozměru 225/40 R18 na zadní nápravě..vzorek je sice už jen na dojezd, protože jsem je na autě měl již od koupi,ale můžu říct ,že držej jak přilepený,hluk taky není velkej.Ve předu mám uniroyal rainsport 2 téntýž rozměr a ty jsou ještě lepší kouř Takže bych se jich vůbec nebal! Rozhoduju se že si je koupím znovu pokud ne tyhle tak uniroyal stopro!Volba je na Tobě,ale za mě bych se jich rozhodně nebál viděl jsem je na spoustě daleko výkonějších aut než je moje 150koňovka.Navíc firma je sice taiwanská ale vyvážejí do celého světa a jejich technologie a kvalita materialu rozhodně nepokulhává za konkurencí navíc mají výrazně příznivější cenu.Koukal jsem na konkrétně můj rozměr a v R18 bych dal za všechny kola i s dopravou 9tisíc pokud budu chtít ty uniroyalky tak to bude 13 a nejsem si jist jestli ty 4 tisíce navíc přinesou znatelný rozdíl.Dle označení co se od roku 2010 musí dávat na pneu mají Federal SS 595 spotřebu paliva F stejně jako Uniroyal a klouzavost za mokra C oproti Uniroyal které mají B. Takže zvaž to sám..neříkám šetřit na gumách to v žádném případě,je to to co ti mnohdy může první zachrání život! Ale tohle nejsou ty gumy na kterejch bych se já bál jezdit. Takže asi tak Mrk měj se kámo
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 18:46   Citovat  

Pokud opravdu myslis semi-slicky od Federalu, tak to jsou RSR-595 a ne SS-595

edit: Co se tyce k tem RSRkam, tam sem je chtel, nenasel sem na netu v podstate negativni recenzi. Jezdej je docela v hojnym poctu na driftech, ze jsou hodne citelny a pokud koupis ty ZRka tak maj i tvrdou bocnici.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
praxe se semi slicky Federal SS-595??
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina