Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zkusenosti s tuning-in.cz?
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 0:10   Citovat  

Nemate nekdo zkusenosti s brnenskym e-shopem Tuning-in.cz, alias Tuning-No1.cz, alias Tuning-car.cz, pripadne kdovijak jeste? Jedna se o firmy se stejnou adresou, zastoupene stejnym clovekem se stejnym tel. cislem se sidlem v Brne na stejne adrese.
Divam se po catbacku Invidia pro FN2 a maji zrejme nejlepsi cenu, jenomze na muj dotaz po mailu nikdo uz tyden neodpovida. Kdyz jsem vygoogloval ze jde o vic nazvu jedne firmy, tak popravde vubec nevim co si o tom myslet to mi hlava nebere

Pripadne kdo vite o nejake dobre cene pro toto zbozi, ev. jinem osvedcenem catbacku pro FN2 s ABE homologaci- podminkou je kvuli dokladum a nutne homologaci a zapisu do TP Evropa. Dekuji přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 0:47   Citovat  

Tak to koukám! Ted jsem objevil jeste ten samy obchod, jenom s koncovkou .eu (tuning-in.eu) pro neceske zakazniky a v anglictine a cenou cca 840 € misto 720 € z ceskeho eshopu po prepoctu z CZK.
   Návrat  
strudlik je teď offline  strudlik
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 6:16   Citovat  

Já jsem od nich před dvěma, třemi rokama kupoval přes internet středový díl od SRS na civica protože to u nich vycházelo nejlevněji, a všechno mi dorazilo v pořádku českou poštou.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 7:37   Citovat  

To,ze je eShop na nekolika webovych adresach mi prijde ne az tak neobvykle - a ta cena jina pro zahranici taky neni nic proti nicemu..proste je to obchod ..ale jinak promin za offtopic neznam-nemam zkusenost
   Návrat  
rattray je teď offline  rattray
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 7:55   Citovat  

Invidia g200 na CTR od nich dorazil za 14 dní ,vše v naprostém pořádku...
   Návrat  
Kleeman je teď offline  Kleeman
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 8:06   Citovat  

Kousek od mého bydliště mají i kamenou pobočku. Majitel velký fanda aut, s nákupem není problém, asi je toho před vánoci moc. Za mě palec nahorů.
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 8:19   Citovat  

Mám od nich kola. Mailová komunikace tehdy taky vázla, takže po telefonu a obchod proběhl v pohodě OK
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 8:26   Citovat  

dřív to byl eshop tuning-honda.cz Úsměv Měl sem od něj komplet SRS G55 vše v pořádku(komunikace přes telefon) je to dobrý
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 8:28   Citovat  

Kupoval jsem tenkrát u nich LED světla na civica co máme doteď a bez jedinýho problému je to dobrý
   Návrat  
Strober je teď offline  Strober
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 9:34   Citovat  

včera jsem chtěl u nich objednat světla pro tatu a jedno číslo vyplé a druhé hlasovka...možná na ně bylo moc brzo (cca 8:30), každopádně mě odradilo, že u dané položky nebylo uvedeno počet ks skladem popř. doba dodání, takže jsem nakonec objednal na tuningshop.cz, tam píšou, že jsou přímým dovozcem těch světel. Nedávno jsem od nich bral filtr a bez problémů...jen sem zvědavý jestli to stihne do Vánoc dojít to mi hlava nebere
   Návrat  
filipJDM je teď offline  filipJDM
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 9:39   Citovat  

já u nich obědnával sadu silentbloků hned druhej den mi volaly že je nemaj skladem že je musej obědnat a
že mi přídou tak za 14 dní no a za tejden už byly doma je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 15:25   Citovat  

Já u nich objednával jen loketku do C7G a ta byla doma do tří dnů, takže bych to případně zkusil obvolat a kdyžtak se tam stavit osobně (nevím, jestli pobýváš zrovna v Čechách). Jsem si jistej, že i tady někdo z fóra by se Ti tam stavil a zkusil je, jak to vypadá. Kdybys do toho i tak šel, dej sem pak vědět, jak na tom ta Invidia je, co se týče zvukového projevu. Jde mi spíš o zvuk/hluk uvnitř vozu, jestli je to stravitelné nebo bych si musel přibalit špunty, když to takhle řeknu.. Velmi šťastný Za tu cenu jsem po tom taky pokukoval, ale jelikož mám CTR8G krátce, tak dám ty peníze nejdřív asi do brzd a uvidím, co potom dál. Z vlastní zkušenosti mi asi nejvíc sedla Toda, co jsem měl možnost ji slyšet a projet v Německu na eSku, ale to je bohužel za úplně jiný peníze Bueee
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 15:31   Citovat  

Bully napsal:
Nemate nekdo zkusenosti s brnenskym e-shopem Tuning-in.cz, alias Tuning-No1.cz, alias Tuning-car.cz, pripadne kdovijak jeste? Jedna se o firmy se stejnou adresou, zastoupene stejnym clovekem se stejnym tel. cislem se sidlem v Brne na stejne adrese.
Divam se po catbacku Invidia pro FN2 a maji zrejme nejlepsi cenu, jenomze na muj dotaz po mailu nikdo uz tyden neodpovida. Kdyz jsem vygoogloval ze jde o vic nazvu jedne firmy, tak popravde vubec nevim co si o tom myslet to mi hlava nebere

Pripadne kdo vite o nejake dobre cene pro toto zbozi, ev. jinem osvedcenem catbacku pro FN2 s ABE homologaci- podminkou je kvuli dokladum a nutne homologaci a zapisu do TP Evropa. Dekuji přátele

Mame a majitele zname Velmi šťastný .Mam mu cinknout a zeptat se ho kde to vazne Mrk ?
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 16:23   Citovat  

Taky uz jsem tam bral par veci a zitra rano si tam jdu pro silenty tak se ti muzu poptat Mrk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 19:27   Citovat  

Tak dekuji vsem! přátele Úsměv
Asi proste jenom neodpovedel, kdyz je toho pred Vanoci tolik. Nijak na to nespecham a budu nakupovat a montovat az na jare, ale ted mam proste par dotazu na ktere bych potreboval odpoved.

zyx: Velmi šťastný Neni potreba na nej tlacit, zavolam tam az budu mit cas. Ev. pojedu za 2 tydny do CR na 14 dni, byva na tom obchode nekdo stabilne, kdybych se tam otocil osobne?

Kapky: brzdy to chce taky to mi hlava nebere Ale neni to tak davno co jsem je musel resit, kvuli casovemu presu jsem tam dal nove komplet OEM. Takze dalsi az na to prijde rada = bude po kotoucich. Ted delam prescasy od nevidim do nevidim, tak si za ne chci udelat radost vyfukem. U Accorda si kravalu neuziju Se stydím Poreferuju potom. Kazdopadne co jsme zkouseli na Honday-i, moje sani (CAI Injen) mi rve dovnitr do auta bezkonkurencne nejvic, ostatni i s brutalne poladenymi FN2 s ladenymi vyfuky uz od svodu a bez katu meli v interieru i tak vetsi ticho. Takze smerem dovnitr uz vetsi prusvih necekam Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 22:10   Citovat  

Bully: Fííha, tak to je mazec.. Velmi šťastný ..To se u tebe budu muset příští Honday asi stavit na čumandu.. Velmi šťastný Jinak, já vím, že to auto by o sobě mělo dát zvukově taky trochu vědět, vždyť je to Type R, ale nerad bych z toho pak byl hluchej.. Velmi šťastný Mám takovou blbou zkušenost od kámoše, co si kdysi dal na Opel Tigru laďák a říkal mi, jakej to má bezvadnej zvuk - no, příšerný, už nikdy víc Velmi šťastný Na takovejhle zážitek jen tak nezapomenu, ..Velmi šťastný Ale o to nejde, spíš mi přijde, že na to, jakej má CTR charakter by ten zvuk mohl bejt přeci jen trochu lepší, takže přemýšlím, co případně vybrat. Ale jak říkám, nejdřív budu řešit asi nový brzdy a v neposlední řadě pak i "křidýlko" od Mugenu, na který tak dlouho stůňu. Už teď je dozadu prd vidět, tak tímhle už nic víc nezkazím.. Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 23:29   Citovat  

Kridlo od Mugen taky silne muzu je to dobrý Jenze original prijde okolo 1000 € i kdyz je v akci. Plus doprava z Japonska nebo USA, + lak a spasovani s montazi, + poplatky za homologaci (bez ni na aute nic zmenit nemuzu). Trochu moc za aerodynamickou brzdu a zatez pro vzpery kufru. To uz dam penize radsi do jinych veci nez vicemene stylingu.
   Návrat  
BigJohn je teď offline  BigJohn
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 7:20   Citovat  

Bully napsal:
Ev. pojedu za 2 tydny do CR na 14 dni, byva na tom obchode nekdo stabilne, kdybych se tam otocil osobne? Velmi šťastný

Je tam každý den přímo majitel
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 13:56   Citovat  

Jojo, já vím, za takovej ranec, co si za to Mugen nechá zaplatit, to je šílená suma Bueee Viděl jsem tady fotku, tuším, od Maxxiho, když kupoval Mugen Front grill a jen za to dal něco okolo 10 litrů + ještě lakování atd. Zas ale, to jeho CTR je vážně luxusní.. je to dobrý Mně už to stejně asi nikdo nevymluví - jsem už dost "zkaženej" z fóra civinfo, kde to křídlo má na autě skoro každej a pak to s tím vypadá ještě úplně jinak :twisted: Nechci říkat, že jsem takovej ten českej "tuner", co auto polepí samolepkama, prskne na to hustokrutopřísnej bodykit a myslí si, jakou má káru, to určitě ne, ale i kdybych tomu autu chtěl pomoct výkonově, tak já to bohužel asi stejně nevyužiju. Na okruh jsem se nikdy nedostal - mám z toho CTR i eSka stále takovej ten zdravej respekt a nemyslím si o sobě, že bych byl kdo ví jakej řidič.. Bueee I proto zatím asi řeším spíš takový ty věci okolo než honit výkon, ale kdo ví, třeba do toho po čase taky "spadnu" Velmi šťastný Jinak, ještě k tomu catu Invidia, někde jsem na YouTube viděl, že to po změření na brzdě přidalo komplet sériovému CTR 13koníků, je to možný, tolik? Tak to koukám!
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 19:09   Citovat  

BigJohn:
diky.

Kapky:
tak pak budu jednim z tech co ti to kridlo budou snad i zavidet Velmi šťastný Chces origo, nebo fake Mugen?
Jinak tomu udaji o narustu vykonu bych veril mozna kdyby slo o komplet soustavu i se svody, bez katu a bez stredoveho tlumice. Bezne se u vsech catback systemu udava vagni informace "narust az o 8k". Takze bych mozna veril tem 5,6k ciste jenom diky vyfuku od katu.
Pro zajimavost- OEM katalyzator pry neni az takova brzda v cele soustave, jeho vynechani pry da navic snad jen nejak ani ne 5k, tusim. Bylo to proste v radu par drobnych poniku.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 19:56   Citovat  

Jj, kdyby šlo o komplet svody atd, tak bych to bral, ale jen z katu 13 koníků to mi přišlo trochu přestřelený. To je jedno, to jen, že jsem na to narazil, tak mě to docela zaujalo. Ta Invidia je, myslím, za hodně rozumný peníze, akorát by mě fakt zajímalo, jakej to dělá uvnitř rachot.. Velmi šťastný A co se týče toho křídla, tak abych řekl pravdu, tak nevím - na jednu stranu je mi to docela proti srsti nejít do origo Mugen, ale origo stojí kolik, zhruba 1000euro + nějaká doprava + lak. Fake je za 530euro. Nevím, pořád je to cca o polovinu levnější a to už peníze jsou, kort když jde o takovou "srandu", když to tak řeknu. GP kit byl teda taky mastnej, ale tam to celkem i beru, za křídlo mi to přijde zkrátka hodně. Jinak ty fejkový křídla dělá, myslím, nějakej chlapík z civinfo - někdo mi tam psal, ať v případě zájmu napíšu na fóru přímo jemu a že se s ním určitě domluvím, tak nad tím furt přemejšlím, ale do léta zatím času dost. Kdyžtak mrkni sem, nějakej týpek objednával právě ten fake, tak to tady má nafocený, jak to vypadalo než to hodil na auto odkaz Mrk A s tím GP kitem to nevypadá vůbec zle.. Velmi šťastný
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 23:43   Citovat  

S tym kridlom a GP kitom to vyzera neskutocne SUPER!!! cože cože ? je to dobrý je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.2.2013 , 23:15   Citovat  

Takze zkusenost s timhle e-shopem: pri osobni navsteve kdyz jsem byl v Brne super, pri dojednavani objednavky (chtel jsem totiz ten vyfuk nakonec uz hned Velmi šťastný ) mne oznamili zvyseni ceny- oproti udavane cene na internetu. Tak jsem ho nakonec s diky vzal z nemeckeho tudy odkaz , kde byl za prakticky stejnou cenu jako za tu puvodne udavanou v CR + postovne do Lucemburska pouhych 12€ (UPS). Navic jde platit pres Pay-Pal a od objednani a zaplaceni je vyfuk doma po zhruba 36 hodinach(!!!).
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zkusenosti s tuning-in.cz?
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina