Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Liší se něco u Civic 8g během 06-10?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Ronin je teď offline  Ronin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.2.2013 , 21:15   Citovat  

Liší se něco u Civica 8g u jednotlivých roků výroby...něco na víc nebo něco vylepšené? Jde mi o Civic 1.8 5dv.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
sumy je teď offline  sumy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2013 , 9:57   Citovat  

Spousta věcí, od tlumičů až po vybavu ve stejných verzích a i základní motor. 1,4i-DSI nahrazen 1,4 i-VTEC. Stejně tak i čalounění interiéru, zadní světla atd, atd. Mě osobjně se víc líbí ty z počátku výroby. Klasický akvárko (ne ta divno věc-akvárko s dírama) vepředu a alcantrový interiér, ale zas tam buší zadní tlumiče a nejsou tam některý fajn serepetky. Třeba USB vstup do rádia, nebo i zbytečnější serepetky, jako například indikátor ražení. Najde se toho určitě spousta, ale že mám jen "socka" verzi s 1,4 i-DSI modelový rok 2008, tak se po tom raději moc nepídim, abych z toho nebylakorát tak mrzutej HaHaaa
Nelze než doporučit 8g.hondaclub.cz přátele
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.2.2013 , 18:45   Citovat  

Taky je u poface 1,8i-VTEC jinak naladena RJ, motor ma rychlejsi reakci na seslapnuti el. plynu. Jinak najdes opravdu nejvic na UFO-foru tudy odkaz
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 5.2.2013 , 20:13   Citovat  

V rychlosti jsem u nás našel toto vlákno: tudy odkaz

A jinak ve stručnosti. Existují 3 základní modelové roky:
- MY06 maska ala "akvárko", bez cuvacích senzorů, lesklý plast kolem hlavního budíků (rychle se poškrábe a háže odlesky), "semišové" polstrování dveří a loketní opěrky (často rychle vydřené, látkové čalounění sedadel.

- v roce 2007 proběhly nějaké úpravy na podvozku, které měly řešit hlavní nedostatky.

- MY09 maska ala "nozdry", Sport a Exe dostávájí couvací senzory, "obyčejný" plast kolem budíku ala Type-R, odolnější polstrování dveří a loketní opěrky, nejsem si jistý, ale snad jiné látkové čalounění sedadel.

- MY11 normální maska ala "CTS, CTR" (viz. moje auto), Sport a Exe dostávají čalounění sedadel v kombinace látka + alcantra

V průběhu výroby se dále měnily barvy. Vyhřívání předních sedadel se lišilo podle zemně určení (pro západní a jižní Evropu bez, pro severní s), neni spojené s konkrétním modelovým rokem ani výbavou, takže je to o štěstí.

Víc mě teď nenapadá.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Liší se něco u Civic 8g během 06-10?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina