Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 98, 99, 100  Další 
Zaslat odpověď

Strana 19 z 100
Jirka.H je teď offline  Jirka.H
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.2.2013 , 6:50  Naposledy upravil Jirka.H dne 5.2.2013 , 7:29, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Do honda-dnes se to nehodí a nejspíš by to smazaly Úsměv V praci na noční jsem se trošku nudil tak jsem si oživil kůži a prošití na volantu. před tím nešlo prošití ani videt a kůže byla pekně zašlá...

ssd.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
ssd.jpg, 291.79 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
smidolinek je teď offline  smidolinek
PříspěvekZaslal: 5.2.2013 , 6:59   Citovat  

Jaký přípravek jsi použil. Tak to koukám!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2013 , 7:26   Citovat  

smidolinek napsal:
Jaký přípravek jsi použil. Tak to koukám!

tohle: tudy odkaz v praci ho používame na všechno tak jsem s tím zkusil vyčistit volat Velmi šťastný
   Návrat  
sumy je teď offline  sumy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2013 , 13:18   Citovat  

Pěkný, jen to chtělo ještě vzít i fofrklacek. Teď je tam dobrej pro srovnání-to prošití na něm taky skoro není vidět HaHaaa Nemyslím to ve zlym, volant je fakt parádní přátele
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2013 , 14:55   Citovat  

Dej nám ještě za pár měsíců vědět co na to říkala ta kůže Velmi šťastný
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2013 , 15:20   Citovat  

Kůže umí přežít i dost brutální čištění všelijakejma dryjákama, pokud se velmi ryche po čištění usuší a nakrémuje resp. naimpregnuje..

(jinak se po pár tejdnech doslova rozpadne, rozpraská a zesvětlá do fleků - kolegovy kožené sedačky vs Carlan 0:1, ale já ho varoval, ať to nedělá)
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 5.2.2013 , 20:27   Citovat  

Jirka.H napsal:
Do honda-dnes se to nehodí a nejspíš by to smazaly Úsměv V praci na noční jsem se trošku nudil tak jsem si oživil kůži a prošití na volantu. před tím nešlo prošití ani videt a kůže byla pekně zašlá...

Ola,
naprostá paráda.

Smazaly? Jako dámy? Mezi moderátory a adminy není ani jedna žena, takže možná smazali s měkkým i.

A na rovinu - nesmazali, protože vizuelně i evidentně tam spojitost s hondou je ... je to dobrý přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 6:25   Citovat  

M@jk napsal:
Ola,
naprostá paráda.

Smazaly? Jako dámy? Mezi moderátory a adminy není ani jedna žena, takže možná smazali s měkkým i.

A na rovinu - nesmazali, protože vizuelně i evidentně tam spojitost s hondou je ... je to dobrý přátele

pardom Úsměv gramatika neni moje silná stranka ale tohle si už budu pamatovat Velmi šťastný
   Návrat  
Knedlik je teď offline  Knedlik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 7:39   Citovat  

Zdravim, stala se mi nemila vec, praskla mi zarovka v budikach mezi otackomerem a tachometrem, takze ve tme moc dobre nevidim kolik jedu v rozmezi 0-100km/h Velmi šťastný nevi nekdo jaka tam patri zarovka a nejaky podrobny navod jak se kni dostat? Nebo bude lepsi prenechat tuto praci servisu?Mrk predem dekuji za jakekoliv info;)
   Návrat  
R4ms3S je teď offline  R4ms3S
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 8:18   Citovat  

Tady máš návod: tudy odkaz je to dobrý
   Návrat  
smouk01 je teď offline  smouk01
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 21:02   Citovat  

Chci se zeptat jak sundat tapecírunk na dveřích Honda Civic 7G 3D r.v. 2003, jestli je na to nějaký grif nebo něco podobnýho??
   Návrat  
Nipper je teď offline  Nipper
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 21:49   Citovat  

smouk01 napsal:
Chci se zeptat jak sundat tapecírunk na dveřích Honda Civic 7G 3D r.v. 2003, jestli je na to nějaký grif nebo něco podobnýho??

1. sundat trojúhelník u zrcátka (je pouze nacvaknutý, ale často se láme)
2. šroubováčkem sundat krytku pod opěrkou a zahnutým drátem vytlačit stříbrnou krytku madla (z vnitřní strany dole by měla být malá díra)
3. odšroubovat jeden šroub pod stříbrnou krytkou a dva pod černou (tři největší křížové šrouby)
4. zapáčit nebo pro silnější jedince odtáhnout prsty tapecír od spodní strany (je nacvaknutý po obvodu příchytkami)
5. vyháknout vrchní část tapecíru a odpojit táhlo a kabely
   Návrat  
bigy je teď offline  bigy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.2.2013 , 16:47   Citovat  

řešil už někdo ostřikovače? změnu za ty rozprašovací..a ne ty puvodní co stříkaj jak pistolka na vodu.. Úsměv
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.2.2013 , 16:55   Citovat  

Samozrejme Úsměv menil som ich na zeninom Civicu za rozprasovacie z H Jazz je to dobrý
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.2.2013 , 18:26   Citovat  

varuj napsal:
Samozrejme Úsměv menil som ich na zeninom Civicu za rozprasovacie z H Jazz je to dobrý

Mám to stejně...
   Návrat  
Dejw83 je teď offline  Dejw83
PříspěvekZaslal: 7.2.2013 , 18:47   Citovat  

[quote="Stepa"]Mám to stejně...[/quote]
A osřikuje to dobře, popřípadě dá se to nějak seřídit? Mám C7G Coupe, tak aby mě to neostřikovalo "mimo" Úsměv
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.2.2013 , 19:56   Citovat  

Ostrekuju paradne cele predne sklo je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.2.2013 , 20:09   Citovat  

R4ms3S napsal:
Tady máš návod: tudy odkaz je to dobrý

dekuii moc, a nevite nekdo co je to za zarovku? podle nazvu v topicu ji nikde na zadnem ceskem eshopu nemuzu najit, dekuji OK
   Návrat  
James je teď offline  James
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.2.2013 , 20:09   Citovat  

a daju sa nastavit, ako vertikalne tak aj horizontalne.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.2.2013 , 20:40   Citovat  

Knedlik napsal:
dekuii moc, a nevite nekdo co je to za zarovku? podle nazvu v topicu ji nikde na zadnem ceskem eshopu nemuzu najit, dekuji OK

podle napeti a vykonu a mozna i vzhledu by to mohla byt tato, co myslite?
tudy odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.2.2013 , 20:45   Citovat  

Knedlik napsal:

Jestli myslíš žárovku do přístrojovky, tak by to měla být žárovka 14V 1,4W s paticí T5, případně i 12V 1,2W nebo podobné.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.2.2013 , 20:46   Citovat  

no je to zarovka do budiku a podle toho co se pise na tomto foru tudy odkaz tak by to melo byt 12v 1,2w
kazdopadne dekuji za informaci, asi bude nejlepsi zarovku vymontovat a zejet stim do prodejny Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.2.2013 , 20:53   Citovat  

Originál je 14V a 1.4W, aby nepraskla při výkyvech v palubním napětí, ale u nás se těžko shání, tak se nahrazuje žárovkou 12V 1.2W, které prodávají téměř všude v autodoplňcích nebo tuning shopech.
   Návrat  
jiricerm je teď offline  jiricerm
PříspěvekZaslal: 7.2.2013 , 22:32   Citovat  

Stepa napsal:
Mám to stejně...
a z jaky rok jazz. a da se to poridit nekde na netu?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.2.2013 , 22:35   Citovat  

jiricerm napsal:
a z jaky rok jazz. a da se to poridit nekde na netu?

Máš to všechno v tomhle vlákně na stránce v odkazu: tudy odkaz a tady na fóru je prodává Rom.
   Návrat  
oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 20:46   Citovat  

predem napisu jestli se to tady uz resilo tak me prosim neukamenujte. urcite uz nekdo resil problemy s rizenim, popisu vam svuj problem.
dela to presne toto: z plneho rejdu se volant vraci, ale ne uplne do roviny - vyjedu ze zatacky a volant zustane natoceny o 30°a sam se nesrovna. Nevim jestli to jde pochopit tak to zkusim jeste jinak: kdyz mam volant uplne rovne a o trochu zatocim rekneme o tech 30° a volant pustim tak auto zataci dal v tom smeru - jak kdyby ten volant nekdo drzel. Normalne se ma prece vratit do uplne roviny. Vypada to jak kdyby nekdo utahoval hreben rizeni a utahl to moc. Na miste jde tocit volantem uplne lehoucko ale za jizdy uz to jde dost z tuha coz me nevadi ale jen kdyby se vracel do pozice rovno.
Jeste jsem uslysel na kostkach(kocicich hlavach) ze to dela takovej drncivej zvuk od spolujezdcove strany

co myslite jak to resit, dik
jsem novopecenej majitel 7g sport :twisted:
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 21:03   Citovat  

oorrbb napsal:
predem napisu jestli se to tady uz resilo tak me prosim neukamenujte. urcite uz nekdo resil problemy s rizenim, popisu vam svuj problem.
dela to presne toto: z plneho rejdu se volant vraci, ale ne uplne do roviny - vyjedu ze zatacky a volant zustane natoceny o 30°a sam se nesrovna. Nevim jestli to jde pochopit tak to zkusim jeste jinak: kdyz mam volant uplne rovne a o trochu zatocim rekneme o tech 30° a volant pustim tak auto zataci dal v tom smeru - jak kdyby ten volant nekdo drzel. Normalne se ma prece vratit do uplne roviny. Vypada to jak kdyby nekdo utahoval hreben rizeni a utahl to moc. Na miste jde tocit volantem uplne lehoucko ale za jizdy uz to jde dost z tuha coz me nevadi ale jen kdyby se vracel do pozice rovno.
Jeste jsem uslysel na kostkach(kocicich hlavach) ze to dela takovej drncivej zvuk od spolujezdcove strany
jsem novopecenej majitel 7g sport :twisted:

Přesně takové tuhé řízení jsem zažil u několika C7G, je to pravděpodobně způsobeno větším utažením toho šroubu . Klepající řízení C7G asi nemá cenu znovu probírat , to není vada ale vlastnost Velmi šťastný
   Návrat  
oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 21:15   Citovat  

hopit napsal:
Přesně takové tuhé řízení jsem zažil u několika C7G, je to pravděpodobně způsobeno větším utažením toho šroubu . Klepající řízení C7G asi nemá cenu znovu probírat , to není vada ale vlastnost Velmi šťastný

dik za rychle info taky jsem si to myslel. Jake je reseni? znovu to povolit a o kolik? pokus/omyl nebo mas nejakou radu.

P.S.mimo tema: mam ho na LPG je super Velmi šťastný ale chci se zeptat kdyz tankuju plyn tak na jedne benzince me tankovala zenska a kdyz zacalo takove to drnceni tak tankovala dal a rikala to je v pohode a natlacila tam jeste pal litru. No a na druhe benzince me tankoval borec a hend prestal jak to zacalo drncet. Co to drnceni znamena - je jasny ze tam chci natlacit co nejvic.

Dik za odpoved Honda
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 21:19   Citovat  

Jak píše hopit, máš přetažené řízení a stejně to klepe(patrně to řízení, ale možná i čepy) Velmi šťastný. Když ho povolíš, začne klepat víc...řešení je koupit náhradní pružinu, která tlačí na hřeben. Do poface se dávala posílená, nebo vyměnit celé řízení za poface...ale o tom se toho tady už psalo fakt hodně. Prohledej to.

nejdřív zjisti, odkud to klepe, jestli to je čep řízení, nebo silenty, tyčky atp. Potom povoluj řízení.
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 22:25   Citovat  

C7 nafta 200t km resume Úsměv

koupeno při stavu tacho 50t km jako poleasová "voňavka" Velmi šťastný jedinou vadou na kráse byl problém s převodovkou, který mi jaksi při koupi nikdo neřekl, ne že by to předchozí majitel tajil, ale H salon to takticky zamlčel, i když jí sami předtím opravovali....ale k tomu dojdem.

Závadu/záhadu převodovky jsme zjistili +/- po půl roce, když vždycky v teplým počasí "škrtala" trojka. Přes zimu byl klid. V rámci záruky se měnil synchron, pak se dělalo přetěsnění, vždycky dočasný řešení. V tu dobu jsem potkal i předešlýho majitele a ten mi to vyklopil hned jako první věc po pozdravu ... a hele řekli to to s tou převodovkou ? Takže asi tak Úsměv

No nic, když to vezmu podle stavu tacho tak 50-100t km nic mimořádnýho všechno o.k. od nějakých najetých 130t km se začla víc projevovat ta převodovka, vždycky v letním období trojka škrtá, někdy málo, někdy vůbec ne, někdy naopak furt, s příchodem podzimu je vždycky až do jara klid kuky kuk

Tak a pomalu startujeme ... najeto mezi 130-140 a začínám měnit:

Porucha čidla-snímače otáček (klikového nevím jistě) hřídele - to byla jediná závada kdy jsem zůstal viset na silnici, musel dopumpovat ručně naftu a dohrkat se domu
Přední+zadní kotouče - origo vydrželi opravdu hafo
Tyčky stabilizátorů
Rozvodový řemen, vodní pumpa, řemen kompresoru, řemenice, napínák,palivovej filtr,silentbloky na přední nápravě
Přední tlumiče, zadní tlumiče, dorazy, prachovky, manžety
Znova vodní pumpa + řemen....že bych zrovna já trefil špatnej kus ? No.....na faktuře u rozvodů z H servisu fakturovaná byla.....
Čepy řízení
Spodní čepy přední náprava
.
.
opětovné pátrání po záhadě převodovky, výměna gufer u poloos, interval výměny MTF je už asi 15t km Smutný
.
.
nakonec výměna převodovky v cca 180t km

Vyjádřeno v korunách, +/- 70 tisíc a nafťák je jak novej Úsměv

Na práci na podvozku měl mamutí podíl Becky, já asistence (svačina a kafe Velmi šťastný ), výměna převodovky p. Kuhnel - do rozvodů se mu u nafty moc nechtělo, takže dělal H salon a upřímě se mi o tom ani moc rozepisovat nechce.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 98, 99, 100  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina