Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Recenze : Honda Civic 1.5 Vtec-E
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 
Zaslat odpověď

Strana 5 z 5
bahamontes je teď offline  bahamontes
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.1.2013 , 23:43   Citovat  

gear napsal:
Hlavně že jste v pořádku, auto vem čert, ikdyž bylo hezké je to dobrý

Předek chápu, ale jak se povedlo vzít i LZ a PP dveře ?

V té nehodě byly tři auta - já, který jsem narazil do fábky, která mi vjela z vedlejší zleva přímo před čumák, do té jsem narazil, otočil jí o 180 stupňů a přitom jsem se odrazil ještě trochu doprava, kde jsem bokem narazil do auta, které čekalo na přednosti zprava...Ten byl naštvanej nejvíc, jenom čekal na přednosti a dostal ránu, měl škodu taky za cca 50 tis.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
rake-motors je teď offline  rake-motors
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.2.2013 , 10:07   Citovat  

Ahojte.
Když si to tady tak čtu, o tom motoru 1,5 Vtec, tak se musím přidat. Měl jsem Aerodecka 1,4 66kw, a z toho jsem měl pocit, že to teda není vůbec žádný zázrak a taky nebyl. Už když jsem sháněl Aerodecka, chtěl jsem 1,5Vtec, ale nikde nebyly, ale musel jsem řešit auto, aby měla drahá polovička s naším přírustkem čím jezdit. Po čase se náhodou naskytl Civic Aerodeck 1,5 Vtec a tak jsem nepřemýšlel, a 1,4 jsem prodal a 1,5 Vtec koupil. Ted když mám 1,5 Vtec tak pocitově to oproti 1,4 jede líp, ale že by to byl zásadní skok se říct nedá a taky bych od 84kw v TP čekal víc. Mám taky pocit, že s tím prostě něco musí být, navíc spotřeba je taky špatná na nádrž najedu asi tak 400 - 420km jednou dokonce v zimě 360km, což se mi vůbec nelíbí. Rozvody jsem si na tom dělal, a nastavené jsou správně, palivový filtr mám koupenej new, tak ten zkusím pak tedy jednině vyzkoušet ten regulátor tlaku paliva. Ale dostat se na spotřebu 5,5 - 6 litrů je naprostý nesmysl a štve mě to. Rád bych to nějak vyřešil, protože to auto se mi prostě moc líbí a hlavně jsem odjakživa Hondař a ještě mám závodního Civica 6G VTI na rally. Aerodecka jsem pořídil hlavně pro přítelkyni na nákupy apod., ta si ho strašně pochvaluje, máme už dva potomky, takže dozadu usadí dvě děti, do kufru kočár a hromadu nákupu a je naprosto spokojená a vlétě si zapne třeba klimu když je vedro. Přes zimu když auto nepotřebuje, tak s ním jezdím já, protože si rád toho auto užívám. Výkon by teda mohl být větší, což by m tak pro ni ani nevadilo, ale tu spotřebu by to chtělo pořešit. Každá rada dobrá.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
rattray je teď offline  rattray
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2013 , 11:39   Citovat  

mně taky zklamala spotřeba,Mám EK3 2000 sedan a čekal jsem že najedu alespon 700km na bandu,v což mě dost lidí přesvědčovalo před koupí,ale zklamaní přišlo hned ....Když se snažim aby zelená kontrolka svítila imrvere,tak se dostanu tak na 550km,ale ježděním do práce víc jak 500 nenajedu...A co se týče dynamiky,tak tam je to rozporuplné,ale dole je to mrtví hrozně zmatenej
   Návrat  
Strober je teď offline  Strober
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2013 , 11:56   Citovat  

rake-motors napsal:
Ale dostat se na spotřebu 5,5 - 6 litrů je naprostý nesmysl a štve mě to...

Uváděná kombinovaná spotřeba u 1.5 VTECe je 6,5l/100km (viz.odkaz)...jsem schopný se dostat v kombinaci na spotřebu 5,9l...a to na motor o takovém obsahu není vůbec špatná hodnota...fabia 1.2HTP žere +- stejně... kouř
   Návrat  
rake-motors je teď offline  rake-motors
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.2.2013 , 11:59   Citovat  

Strober napsal:
Uváděná kombinovaná spotřeba u 1.5 VTECe je 6,5l/100km (viz.odkaz)...jsem schopný se dostat v kombinaci na spotřebu 5,9l...a to na motor o takovém obsahu není vůbec špatná hodnota...fabia 1.2HTP žere +- stejně... kouř

To máš pravdu, to je super hodnota a co bych za to dal, proto píšu, že je něco u mého vozidla špatně.
   Návrat  
FoxíkCTR je teď offline  FoxíkCTR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2013 , 12:10   Citovat  

já očekával ve směs to co jsem od toho auta dostal,jsem s nim spokojenej,do práce a běžný ježdění v dostačující,nač dravce do práce,když mam v garáži jednoho na okruh Velmi šťastný Se stydím
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.2.2013 , 13:02   Citovat  

To je divne ze vam to nekterym zere tolik, ja jezdil na benzin bezne 700km na nadrz, delsi trasy i vic... odkaz
   Návrat  
.:Generic:. je teď offline  .:Generic:.
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2013 , 19:18   Citovat  

rattray napsal:
mně taky zklamala spotřeba,Mám EK3 2000 sedan a čekal jsem že najedu alespon 700km na bandu,v což mě dost lidí přesvědčovalo před koupí,ale zklamaní přišlo hned ....Když se snažim aby zelená kontrolka svítila imrvere,tak se dostanu tak na 550km,ale ježděním do práce víc jak 500 nenajedu...A co se týče dynamiky,tak tam je to rozporuplné,ale dole je to mrtví hrozně zmatenej

Jsme dva. Moje auto má nějak zafixovaný že přes 500km na nádrž se prostě nedostane..a to můžu jet jako důchodce nebo tomu dávat karate..vyjde to nastejno
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2013 , 19:21   Citovat  

Ja zajel Chorvatsko taky kolem 700km 5,4ltr/100km akorat teda D15Z6
   Návrat  
bahamontes je teď offline  bahamontes
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 20:15   Citovat  

Moje zkusenost byla cca 650 - 700 km na nadrz, vic jsem radsi nejezdil, padz mi obcas zapominalo svitit hladovy oko. O dynamice uz jsem toho napsal dost, snad jen dodam, ze nahradni fabia 1.2 htp, kterou jsem mel cca 3 tydny, byla zivejsi - vespodu do cca 4 tis. ot., v rychlostech do zhruba 130 - 140 km/h, pak uz mela moc vysoko otacky, jelikoz ji otacky nad 5 tis. uz nesedely jako honde. Takze v normalnich podminkach pusobi fabka jako zivejsi auto, 1.5 vtec - e se probira az nad 4. tis. Moje dlouhodoba spotreba byla 7,3 / 100 km, na dalnici pri 140 - 150 km/h tacho to bylo 7,5 - 8,0 l/ 100 km.
   Návrat  
eman07 je teď offline  eman07
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 20:53   Citovat  

ja minuli tyden zajel dlouhou trat za 5.5 l/100km, ale byl jsem porad v ekorezimu, bylo totiz skarede pocasi, tak jsem nel opatrne.Jinak hledim, protoze jsou na aute nejake upravy.Jinak mesto mam cca 7litru.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Recenze : Honda Civic 1.5 Vtec-E
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina