Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
foto meho civica
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
hometuner je teď offline  hometuner
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2008 , 21:28   Citovat  

tak tady nejaky ty fotky pro Robika i ostatni je to dobrý

po drivejsich zkusenostech uz nechci snizenej tvrdej podvozek a ospojlerovany auto az k zemi, ja uz ted spis nejaky kola, peknej lak, taky autohifi sem blazen a interier, ale na venek radsi zachovam original vzhled az na par deatilu (nalakovany prahy listy, zrcatka, ciry svetla (dopredu jen obyc ne cocky, a dozadu jen cerveny napul bily ciry) a xenony budou casem..) jinak jeste bych rad folie a dodelal konecne ty zrezlej lem a dvere

Dnesni foto

tady sem calounil tapecy kozenkou (bylo to peklo to udelat...)

na orig vyfuk sem navaril ladenou koncovku

a narazniky pred lakem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.4.2008 , 22:03   Citovat  

Co ty výplně polstrování...jdou lehce vycvaknout??? A čím si lepil tu koženku...je to koženka ne? Jinak vypadá docela pěkně...koukám že máme stejné barvu a křídlo taky Velmi šťastný
Byl velký problém napasovat ten přední nárazník?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2008 , 10:40   Citovat  

no na lepeni sem pouzil Glue Spray od RETECHU neco jako chemopren ve spreji, a taky sem to musel nahrivat fenem aby se to dalo lip tvarovat ale furt se tam delali bubliny byla to hrozna nervni prace jeden tapec se vsim vsudy mi trval 3 hodiny !!!!!!

vycvaknout nejdou, ty cudliky tam jsou roztaveny takze sem je musel odvrtat, zpatky sem pouzil siroky podlozky kovovy a prisrouboval to, fakt horznej voser ale vysledek ja parada, jak opravdova kuze a navic to stalo jen par stovek...

ten predni naraznik bylo horsi tam dat, lem ma o neco sirsi takze z blizka je to videt i blinkry torsku vylezly ven ale vypada to lip (aspon ja mylsim) a z torchou nasili tam sel uchytit, kdyz clovek stoji pred autem neni to poznat...

civic9.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
civic9.jpg, 73.51 kB

civic10.jpg

civic10.jpg, 69.76 kB

civic11.jpg

civic11.jpg, 58 kB

civic12.jpg

civic12.jpg, 69.61 kB

civic13.jpg

civic13.jpg, 65.63 kB
   Návrat  
martas je teď offline  martas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2008 , 10:42   Citovat  

hometuner napsal:
no na lepeni sem pouzil Glue Spray od RETECHU neco jako chemopren ve spreji, a taky sem to musel nahrivat fenem aby se to dalo lip tvarovat ale furt se tam delali bubliny byla to hrozna nervni prace jeden tapec se vsim vsudy mi trval 3 hodiny !!!!!!

vycvaknout nejdou, ty cudliky tam jsou roztaveny takze sem je musel odvrtat, zpatky sem pouzil siroky podlozky kovovy a prisrouboval to, fakt horznej voser ale vysledek ja parada, jak opravdova kuze a navic to stalo jen par stovek...

ten predni naraznik bylo horsi tam dat, lem ma o neco sirsi takze z blizka je to videt i blinkry torsku vylezly ven ale vypada to lip (aspon ja mylsim) a z torchou nasili tam sel uchytit, kdyz clovek stoji pred autem neni to poznat...

máš to pěkný no OK
   Návrat  
Václav je teď offline  Václav
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2008 , 13:46   Citovat  

na tu koženku se chystám už docela dloho ale mám z toho docela strach
   Návrat  
kefa je teď offline  kefa
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2008 , 13:56   Citovat  

moc pěkný moc
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2008 , 17:38   Citovat  

mohl bych na tu kozenku napsat navod ale to by nebylo moc platny musi se zacit ta kozenka lepit od stredu a porad vyhlazovat a nahrivat, ja sem sehnal docela tvrdou, slo top hur koupil sem 100x140 cm za 220,- v Praze

ale muzu nekomu poradit jestli se do toho nekdo pustite kdyztak
   Návrat  
Žemli je teď offline  Žemli
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2008 , 18:17   Citovat  

hometuner napsal:
mohl bych na tu kozenku napsat navod ale to by nebylo moc platny musi se zacit ta kozenka lepit od stredu a porad vyhlazovat a nahrivat, ja sem sehnal docela tvrdou, slo top hur koupil sem 100x140 cm za 220,- v Praze

ale muzu nekomu poradit jestli se do toho nekdo pustite kdyztak

návod by byl super.aspon sepsat pár bodů a asi ti bude dost lidi moc vděčnejch
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2008 , 19:10   Citovat  

Já se na to taky chystal až koupím černé ale asi nechám původní....vtičkový protože jak koukám bude to pěkná je*ačka... KO
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.4.2008 , 19:50   Citovat  

Takhle to vypada fakt libove...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2008 , 19:52   Citovat  

Žemli napsal:
návod by byl super.aspon sepsat pár bodů a asi ti bude dost lidi moc vděčnejch

no ale zapomnel sem nejaky detaily, treba odpojeni tahla od kliky, je tam takovej patent nemam to vyfoceny tezko bych to popisoval ale postup a rady klidne sepsat muzu a demontaz atd.... neni problem, tak ja na tom zacnu delat a snad se to sem so sekce "jak na to" dostane..... je to dobrý
   Návrat  
rOMIK15 je teď offline  rOMIK15
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.4.2008 , 19:38   Citovat  

čauec,

tak sem s radama Velmi šťastný sem si koupil takovou modrou pogumovanou textílii podobnou kožence + lepidlo pro tyto srandy a rád bych to vyzkoušel. Ještě sem nikdy nic nezkoušel čalounit, ale za to tapec dokážu sundat bezpečně, takže bych uvítal rady spíše k tomu samotnému fyzickému provedení. Ty svorky, co jsou na té jedné fotce vidět jsou speciální, nebo si vystačím s kolíčky na prádlo? ev. na to můžu vzít stolařské svorky Tak to valím bulvy Proč začínat odprostřed? Kolik materiálu si zrušil Ty? (pro jistotu sem si přikoupil něco navíc, kdyby se mi nedařilo, tak bych to dal nějakému profíkovi... Se stydím ) A existují ještě nějaké spešl fígle?

Díky za rady.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.4.2008 , 19:50   Citovat  

Ahoj,

tak sem s radama... Velmi šťastný koupil sem modrou pogumovanou textílii podobnou kožence (nebo kůži??? Se stydím ) a lepidlo "něco"prén, které je pro toto určeno. Tapec si zvládnu odstrojit sám se vším všudy, ale v životě sem nikdy nic čalounit nezkoušel. Ty svorky, co jsou vidět na jedné fotce nahradím spíše kolíčky na prádlo, nebo stolařskými svorkami? Proč se začíná odprostřed? A kolik materiálu jsi použil Ty? Já si toho totiž koupil více, kdyby se mi nedařilo, tak to předám odborníkovi Tak to valím bulvy . Ale chci to zkusit.

Díky a odpověď.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.4.2008 , 23:10   Citovat  

ty svorky to sou jak rikas, takovy ty obyc stolni, no odprostred zacinat doporucuju proto abys mohl vytlacovat bubliny do stran, no asi takhle ja sem nanesl lepidlo a flákl kozenku na tu nejvetsi rovnou cast a nechal trochu zaschnout, a pak uz si hral s tema zaoblenejma castma, to uz bylo tezsi, porad tu kozenku napinat aby nebyly vlny a zaroven tam strikat lepidlo a uchytit svorkou aby to uz tak zustalo prilepeny, pekne centimetr po centimetru, jo a obcas kdyz se nechtela natahnout tak sme to bral i fenem aby torchu zmekla ta guma.....
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2008 , 11:07   Citovat  

to samé jsem dělal na coupé ale tam jsem měl trochu větší plochu a řeknu vám pěknej vopruz, používal jsem klasický chemoprén takže jsem musel nanést lepidlo na obě lepené plochy a to byla teprv kujebárna HaHaaa HaHaaa ale výsledek stojí za to
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.4.2008 , 12:37   Citovat  

Zdravím... Díky za rady, jdu na to Úsměv jo jinak sorry, že sem tu dal dvakrát de-facto ten samý příspěvek, ale napoprvé mi to vyblilo nějaký error a ten příspěvek se mi tu neukázal, tak sem psal znova... HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2008 , 17:46   Citovat  

Meda napsal:
to samé jsem dělal na coupé ale tam jsem měl trochu větší plochu a řeknu vám pěknej vopruz, používal jsem klasický chemoprén takže jsem musel nanést lepidlo na obě lepené plochy a to byla teprv kujebárna HaHaaa HaHaaa ale výsledek stojí za to

nadherna prace je to dobrý Honda co je to za matroš ?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2008 , 22:19   Citovat  

hometuner napsal:
nadherna prace je to dobrý Honda co je to za matroš ?
No koženka Velmi šťastný co jiného svatoušek
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.4.2008 , 16:56   Citovat  

Zdarec,

Clapi, jak jste do toho plastu napasovali šroubky tak ať nejdou po přelepení tou koženkou vidět? Mi tam ty mršky nedrží, ten plast je prostě moc tenký... Ble Rozhodl sem se totiž, že to dám radši své možná budoucí tchýni, která mi včera jen tak mezi řeči řekla, že je vyučená čalounice. Ale i tak to pro ni potřebuju připravit i se šroubkama, ať to jenom potáhne... Jaké šroubky tam máte vy?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.4.2008 , 22:29   Citovat  

rOMIK15 napsal:
Zdarec,

Clapi, jak jste do toho plastu napasovali šroubky tak ať nejdou po přelepení tou koženkou vidět? Mi tam ty mršky nedrží, ten plast je prostě moc tenký... Ble Rozhodl sem se totiž, že to dám radši své možná budoucí tchýni, která mi včera jen tak mezi řeči řekla, že je vyučená čalounice. Ale i tak to pro ni potřebuju připravit i se šroubkama, ať to jenom potáhne... Jaké šroubky tam máte vy?

tak ted nevim co mas presne na mysli, hod sem fotku, ja si nevzpominäm ze bych mel nejaky sroubky pod kozenkou, nic takovyho tam neni, jen sem uchytil ten potahnutej dil normalne zezadu sroubkama s velkou podlozkou zpatky do toho plastu co se dava celej na dvere

sroubky drzi jen ten úchyt na zavirani dveri, pak klicku na otevirani dveri (tahlo), a pak je jeste jeden srouboivaci klip v pravym rohu a jinak je to tam nacvakany na tech dverich, zadny jiny sroubky nez tyhle 3 pokud si vzpominam
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.4.2008 , 22:34   Citovat  

rOMIK15 napsal:
Zdarec,

a já ten díl neodvrtával ale hrál jsem si s hrotovou pájkou a zase jsem to tam zpátky přitavyl HaHaaa HaHaaa docela o šuk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.4.2008 , 11:45   Citovat  

Meda napsal:
a já ten díl neodvrtával ale hrál jsem si s hrotovou pájkou a zase jsem to tam zpátky přitavyl HaHaaa HaHaaa docela o šuk
No tak to musel být celkem mazec. Já totiž narazil na problém, že tam nejdou dát šrouby se zapuštěnou hlavou, protože některé dírky skrz, vedou ven zrovna v ohybu toho plastu, což znamená šikmo k vnější stěně toho plastu. TZN.: zahloubit tu díru by znamenalo buď, šroubek by šel křivě a ten plast by už nepasoval do zbytku tapecírungu, nebo by šel skrz a nedržel, nebo držel, ale dělal bouli pod novou koženkou. Nakonec sem to vyřešil šroubkama (myslím že M5 x 20mm), které mají v hlavičce drážku na obyčejný šroubovák a hlavičku asi tak 3 - 4 mm vysokou. Ten plast sem vzal osmičkou vrtákem skrz a tyhle šroubky do děr zalisovával kladívkem, protože mají průměr hlavičky taky 8mm, možná o fous větší. Pravda, že některé moc nedržely, tak sem je ještě zajišťoval chemoprénem. Takže celkem sranda. Pro podobné dobrodruhy jako já nutno ještě říct pro odradění: to staré lepidlo se nevzdává zadarmo, zůstává trošičku táhlé i po letech, takže broušení je další úžasný zážitek... zmatenej
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.4.2008 , 11:52   Citovat  

Jo jinak pro udržovaní informací, jak si stojím: zadní dveře už jsou u tchýně, přední budu dneska brousit a zapravovat do nich šroubky. do pátku to snad už budu mít hotové všechno. pak se pokusím splašit foťák a hodím sem nějaké fotos...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2008 , 18:40   Citovat  

já sem do prostred tech olámanjech kolíků navrtal vrtakem 1mm dirky malicky a do nich sem dal sroubky dlouhy 1cm s obrovskou podlozkou aby to drzelo (jinak by to propadlo ven) a nemusel sem resit boule z druhy strany pac sem dal maličký vruty

a nebo jak píše méďa zatavit to nějakou pájkou na okapy , nebo necim ale musi to bejt vo šuk jak riká Úsměv
   Návrat  
zelda46 je teď offline  zelda46
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.4.2008 , 0:12   Citovat  

Pekna prace.
Ja koupil Vtec a vzadu to mam modro bile:Úsměv
seda hnusna barva se da prestrikat např na cernou, jsou na to barvy na kuzi!!!DOPORUCUJI.
ale stredy(ty latkove) se musi precalounit a je to hold šuk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.4.2008 , 8:42   Citovat  

hometuner napsal:
já sem do prostred tech olámanjech kolíků navrtal vrtakem 1mm dirky malicky a do nich sem dal sroubky dlouhy 1cm s obrovskou podlozkou aby to drzelo (jinak by to propadlo ven) a nemusel sem resit boule z druhy strany pac sem dal maličký vruty

a nebo jak píše méďa zatavit to nějakou pájkou na okapy , nebo necim ale musi to bejt vo šuk jak riká Úsměv
Tak to se mi mělo říct dřív, než sem začal vrtat skrz... no uvidím, jak to bude držet, až s tím bude tchýně hotová...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2008 , 9:57   Citovat  

já sem se byl včera optat na koženku ale měli jen černou a hnědou a že prej sou dva druhy bytová a oděvní. ta oděvní že je slabší a praská. kterou z nich používáte??
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2008 , 18:43   Citovat  

Václav napsal:
já sem se byl včera optat na koženku ale měli jen černou a hnědou a že prej sou dva druhy bytová a oděvní. ta oděvní že je slabší a praská. kterou z nich používáte??

Jestli si z Prahy tak ti dam kontakt na calounictvi kde maj tu co mam ja, ale nevim na co se pouziva, je to spsi takova gumová imitace kozenky ale pracuje se s tim celekm dobre....viz fotky
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2008 , 13:38   Citovat  

hometuner napsal:
Jestli si z Prahy tak ti dam kontakt na calounictvi kde maj tu co mam ja, ale nevim na co se pouziva, je to spsi takova gumová imitace kozenky ale pracuje se s tim celekm dobre....viz fotky

Prahu mám bohužel docela z ruky skoro 100km
   Návrat  
Shawn je teď offline  Shawn
PříspěvekZaslal: 1.5.2008 , 19:43   Citovat  

moooooooc pěkný,fakt ty jo.Nemá s tím někdo skušenosti na accordu 5g???
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
foto meho civica
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina