Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
g-tech rr fanatic
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
maxxi je teď offline  maxxi
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 23:05   Citovat  

Tak mi dnes přišel g-tech rr fanatic má někdo tuhle mašinku? Co jsem pročetl fora tak by to mělo být podobné k Racelogic Performance Box. Pokud by někdo měl pište sem svoje postřehy přátele .

rrsmall.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
rrsmall.jpg, 36.86 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dony je teď offline  Dony
0
PříspěvekZaslal: 16.2.2013 , 21:32   Citovat  

Taky ti jde špatně vyndávat micro sd karta z g-techu ? Máš taky obráceně v grafu v PC Hp jako kW ? Ale i tak Hp (kW) a točivý moment má stejný čislo, což je taky divný.
A ještě jedna věc, když změřím výkon , od 2tisíc až do omezovače, pak to pustím, stopne se to. A ukáže mě to 39 , 40 kw, a já mám Jazze takže to má ukázat 57-60 kw. Jinak když vynásobím 1,5x , tak mě vyjdou reálný výsledky.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 16.2.2013 , 22:01   Citovat  

Dony napsal:
Taky ti jde špatně vyndávat micro sd karta z g-techu ? Máš taky obráceně v grafu v PC Hp jako kW ? Ale i tak Hp (kW) a točivý moment má stejný čislo, což je taky divný.
A ještě jedna věc, když změřím výkon , od 2tisíc až do omezovače, pak to pustím, stopne se to. A ukáže mě to 39 , 40 kw, a já mám Jazze takže to má ukázat 57-60 kw. Jinak když vynásobím 1,5x , tak mě vyjdou reálný výsledky.
to bude asi tím, že to počítá výkon na kolech
Reno přišel na to, že spárvný "koeficient" pro přepočet výkonu na výkon motoru je 1,44. Taky to tak přepočítávám OK
S Hondíkem ale máme starší model RR

maxxi je teď offline  maxxi
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.2.2013 , 22:16   Citovat  

Dony napsal:

JJ karta jde fakt blbě měli tam použít SD lepe by se s tím pracovalo. Měření výkonu jsem ještě nezkoušel přesné to asi nebude.... Smutný ale k porovnání před a po úpravě by to mohlo mít význam. Já jsem si to pořídil hlavně k měření časů na okruhu a pak možného importu dat do videa to funguje super! To měření výkonu ale zkusím jsem zvědaj co z toho vyleze pak jsem dam data.

edit: jaké jsi tam nastavil hodnoty pro to měření výkonu jde mi o ty koeficienty..

Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.2.2013 , 22:23   Citovat  

no co se tyce toho vykonu a realnych hodnot co z toho lezou tak ten koeficient ktery vymyslel Reno a my ho pouzivame tak pasuje presne jenom se musi znat presna vaha auta ktera se tim koeficientem vynasobi a zadava se primo do G-Techu
pripadne vaha z technicaku a taky to funguje
dale je pak dobre mit nastaveny rozsah mereni vykonu od cca 2tis do cca 8tis pred omezovacem aby to melo nejaky smysl a nakreslilo to tu peknou krivku vykonu Velmi šťastný

edit: pohotovostni hmotnost auta x 1,44 = vaha auta zadavana do G-Techu

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 17.2.2013 , 0:06   Citovat  

Nejaky obecny koeficient pro prepocet vykonu motoru vs. vykonu na kolech 1,44? Vzdyt je to u kazdeho auta jinak, nemyslite? A to nejde jenom o vahu vozu, ale i o veskere odpory a treni.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.2.2013 , 0:20   Citovat  

no nam to zatim na vsech autech ktere jsme merili sedelo takze asi to funguje
a jeste pred tim nez sme si koupili G-Tech tak byl Fast na brzde a ty hodnoty s tim pak taky sedely
ja si ten koeficient nevymyslel ale zatim s tim neni problem

vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.2.2013 , 14:26   Citovat  

ten koeficient je skor o tom, ze g-tech meria zrychlenie a aj ked vies presnu hmotnost, tak musis riesit este aj odpor vzduchu (co je zavisle od rychlosti na ktorej merias).
btw: len samotny prepocet medzi vykonom na kolesach a na motore sa neda riesit v percentach - uz som to tu niekolko krat pisal - zober si to iste auto s turbom, kde zmerias vykon s nastavenim max. plniaceho tlaku napr. na 0.5bar a nasledne zdvihnes tlak na 1bar. ztraty namerias v absolutnych cislach rovnake co znamena, ze vykon na motore nemozes ziskat nasobenim ale odpocitanim ztratoveho vykonu, lebo ten je nezavisly od samotneho vykonu motora.

Dony je teď offline  Dony
0
PříspěvekZaslal: 17.2.2013 , 14:51   Citovat  

Hondik napsal:
no co se tyce toho vykonu a realnych hodnot co z toho lezou tak ten koeficient ktery vymyslel Reno a my ho pouzivame tak pasuje presne jenom se musi znat presna vaha auta ktera se tim koeficientem vynasobi a zadava se primo do G-Techu
pripadne vaha z technicaku a taky to funguje
dale je pak dobre mit nastaveny rozsah mereni vykonu od cca 2tis do cca 8tis pred omezovacem aby to melo nejaky smysl a nakreslilo to tu peknou krivku vykonu Velmi šťastný

edit: pohotovostni hmotnost auta x 1,44 = vaha auta zadavana do G-Techu

Ten koeficient 1,44 souhlasí , ale hmotnost udávám podle TP. Pokud bych jí vynásobil 1,44, tak mě neodpovídají hodnoty výkonu v grafu v PC.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.2.2013 , 17:03   Citovat  

Dony napsal:
Ten koeficient 1,44 souhlasí , ale hmotnost udávám podle TP. Pokud bych jí vynásobil 1,44, tak mě neodpovídají hodnoty výkonu v grafu v PC.

kdyz tam das jenom hmotnost dle TP tak to zmeri vykon na kolech a ne na motoru

Obsah fóra Honda-club.cz   
g-tech rr fanatic
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina