Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Varování před JPK Autoservis
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
ALTARiN je teď offline  ALTARiN
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 20:42   Citovat  

Tímto bych chtěl všechny varovat před tímto autoservisem v ulici Bělehradská na Praze 4 tudy odkaz

Here is my story

Po menší nehodě jsem měl lehce promáčknutej pravej přední blatník. Na doporučení od jednoho "známého" jsem navštívil tento autoservis protože ho mám blízko od domova a nechtělo se mi až do Říčan kde ho nechávám normálně servisovat protože to "byl jen blatník". Ted už vím že jsem udělal velkou chybu který budu hodně dlouho litovat Smutný .
Ze začátku vypadalo všechno okey ale pak to začalo. První týden jim nefungovala lakovací pistole, řekl jsem si dobře může se stát.Druhý týden byl zas nemocný lakýra a tady to už i začíná protože můj táta ten týden potkal mojí del solku mezi Náměstí Republiky a Dlouhou třídou. Začal jsem se auta domáhat a mělo bejt k vyzvednutí konečně v pátek, jenže ejhle zase nic prej až v pondělí. V pondělí mi volali že je k vyzvednutí jen moc netrefili odstín barvy ale už to byl měsíc a já se už na Olivera (tak jsem pojmenoval svojí del solku HaHaaa ) těšil Je to tam. a že si i cestou ze servisu trošku VTEC Velmi šťastný . Auto mi předávali něco před šestou takže už byla tma a oni tam naschvál Cooo??? vypnuli světla a asi doufali že si toho nevšimnu. Na první pohled díky tmě se zdálo všechno v pořádku ale při podrobnějším průzkumu mi začalo bejt spíš do breku a sám sebe jsem se ptal zda je to opravdu moje Honda .
Nastříkaná byla i kapota na kterou jim prý spadnul šroubovák ale majtel servisu se to neobtěžoval ani sdělit nebo opravdu doufal že si toho nevšimnu, auto spasovaný stylem že skoro nejdou otevírat pravý dveře a mezi blatníkem a kapotou je tak centimetrová díra nemluvim vůbec o díře mezi přednim nárazníkem a kapotou,všechno těsnění z kapoty odtrhaný a v autě to smrdělo jak kdyby tam někdo týden v kuse prděl i přes můj zánovní kokosovej stromeček...ale to nejlepší a asi i nejsmutnější na konec Smutný auto mělo o cca 230 KM Chápeš! najeto víc než když sem ho tam dával Chápeš! auto vůbec nebrzdí a ke všemu jsem byl tak drzej že jsem se zeptal kdo stím autem jezdil Chápeš! odpověděl že to NEVÍ A ŽE HO UŽ NEBAVÍ FURT SE OBHAJOVAT Chápeš!

sumasumárum auto vypadá víc bouraně než jsem ho tam dával to snad ne naštvanej je na přestříkání + repas brzd + ostatní Cooo??? se dozvím po víkendu až dám auto ke švagrovi do servisu

každopádně už ted nevim, kde na to jako student vemu Bueee Smutný tímhle bych vás chtěl varovat před tímto servisem aby jste si tam svoje Honda a ostatní mazlíky nedávali pokud nechcete dopadnout jako já.

Přeju Vám i Vašim Honda spoustu štastných km !
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 20:49   Citovat  

Ahoj ALTARiNE...

Je mi líto toho co tě potkalo, měl jsem bohužel podobnou zkušenost po koupi mé delSolky, kdy jsem ji nechal u známých mého otce na STK. Naštěsti se mi stalo jen to, že mi vyjeli benzín skoro na sucho a na autě najeli cca 300km. Byl jsem tak nasranej, že jsem málem vzteky poslal do prd... i svého otce, což bych nerad.

Díky tomu, že to byli známí, tak se to vyřešilo tak, že mi zaplatili něco benzínu, ale to u Tebe bohužel asi hrozit nebude.

Doufám, že to bude vše v pohodě a potkáme se na nějaké del Sol akci, které letos plánuju. Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 20:57   Citovat  

Jj, člověk si musí dávat sakra bacha, kam auto dává a komu ho svěřuje.
Tomu svému známému můžeš vřele poděkovat za tip na "skvělý" autoservis.
Já bych svoje auto do servisu nedal.
A když už jo, tak pod dohledem a někomu, koho mám prověřeného.
A i tak bych nebyl úplně v klidu.
Stačí když dávám auto na výměnu čelního skla k jednomu pánovi, kterej s tím z domova jede do práce a celé to trvá dva dny.
Asi to přeháním, ale uvažuju, že příště nechám sklo měnit jinde, ikdyž dělá celkem kvalitně.
Asi to příště dám do firmy, kde mi to udělají na počkání a nikam s autem nebudou přejíždět.

Ježdění s autem zákazníka je hned po špatně provedené opravě největší drzost servisáků.
Jak si to někdo vůbec může dovolit?
Vždyť je to vlastně trestný čin "nedovolené užívání cizí věci" ne?
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 21:05   Citovat  

Nebo to na tvrdo reklamovat, pokud máš fotku před servisem, pak jim jí ukazat... a jít po nich zmatenej

tudy odkaz

Zlatej Alda...
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 21:05   Citovat  

Jde o trestny cin. Pri predavani do autoservisu (a tuplem do toho kde nikoho neznas) musite vzdycky sepsat prijimaci protokol- co se bude opravovat a za kolik, stav auta, pripadne vady, poskozeni, stav ujetych km. Pokud jsi s nimi tohle nesepsal, tezko jim ted budes neco dokazovat. Ale i tak by to snad slo, muzes mit svedky (kdo videl kde a kdy to auto jezdit, co bylo poskozeneho apod.) a navic ti svevolne provadeli opravu toho co jsi pred predanim auta poskozene nemel, takze to na podani trestniho oznameni byt klidne muze. Pripadne jim s pravnikem zalobou pohrozit a chtit financni nahradu jako mimosoudni vyrovnani, pokud byste se navzajem dohodli na oboustranne akceptovatelne castce.
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 21:08   Citovat  

nemel jsi nic platit
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 21:20   Citovat  

Igi napsal:
nemel jsi nic platit

Bez zaplaceni mu nevrati ani klicky od auta, natoz auto samotne.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 21:36   Citovat  

Altarine,
Bully mne předběhl.

DŮLEŽITÁ OTÁZKA: VEŠKERÉ DOKLADY JSOU K DISPOZICI?

Pokud ano nevím nač čekáš? Naklusej tam s veškerou dokumentací vozu zpátky a reklamuj!!!

Pokud nic není, bohužel zaplatíš to znova, jako já kdysi. Ničemu jsem nerozumněl a stálo mne to nervy, usilí atd.

A hlavně bych se zeptal, co dělalo Tvé auto, mimo servis. Chápu, že mohou převážet auto třeba do lakovny, ale ...

to snad ne to snad ne to snad ne
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 21:39   Citovat  

Bully napsal:
Bez zaplaceni mu nevrati ani klicky od auta, natoz auto samotne.

V pondělí mi volali že je k vyzvednutí jen moc netrefili odstín

Proto jsem to napsal
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 22:01   Citovat  

SpaceMan napsal:
Ahoj ALTARiNE...

Je mi líto toho co tě potkalo, měl jsem bohužel podobnou zkušenost po koupi mé delSolky, kdy jsem ji nechal u známých mého otce na STK. Naštěsti se mi stalo jen to, že mi vyjeli benzín skoro na sucho a na autě najeli cca 300km. Byl jsem tak nasranej, že jsem málem vzteky poslal do prd... i svého otce, což bych nerad.

Díky tomu, že to byli známí, tak se to vyřešilo tak, že mi zaplatili něco benzínu, ale to u Tebe bohužel asi hrozit nebude.

Doufám, že to bude vše v pohodě a potkáme se na nějaké del Sol akci, které letos plánuju. Úsměv

jo taky doufám že to dám nějak dohromady a aspon hlavní sraz stihnu Úsměv i když mezi váma budu vypadat jak cirkusák Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 22:04   Citovat  

M@jk napsal:
Altarine,
Bully mne předběhl.

DŮLEŽITÁ OTÁZKA: VEŠKERÉ DOKLADY JSOU K DISPOZICI?

Pokud ano nevím nač čekáš? Naklusej tam s veškerou dokumentací vozu zpátky a reklamuj!!!

Pokud nic není, bohužel zaplatíš to znova, jako já kdysi. Ničemu jsem nerozumněl a stálo mne to nervy, usilí atd.

A hlavně bych se zeptal, co dělalo Tvé auto, mimo servis. Chápu, že mohou převážet auto třeba do lakovny, ale ...

to snad ne to snad ne to snad ne

bohužel všechno bylo na ustní dohodu Smutný hold "mladej a blbej" příště si dám větší pozor...jinak bude se to ještě řešit
   Návrat  
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 22:08   Citovat  

proto je nejlepsi kdyz neco nekomu delam na aute tak u toho muze byt a muze se divat na kazdy krok ukonu to predejde zbytecnym dohadum ze jsem mu tam nedal to co tam melo byt nebo ze sem rekl ze jsem to vymenil a pritom ne,ale vetsina lidi toho zakazniky nechce KO
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 22:27   Citovat  

marty89ul napsal:
proto je nejlepsi kdyz neco nekomu delam na aute tak u toho muze byt a muze se divat na kazdy krok ukonu to predejde zbytecnym dohadum ze jsem mu tam nedal to co tam melo byt nebo ze sem rekl ze jsem to vymenil a pritom ne,ale vetsina lidi toho zakazniky nechce KO

Asi k tomu mají důvod a právě takovému bych auto nesvěřil.
   Návrat  
Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 22:47   Citovat  

Nemám slov.... bliju.... to snad ne to snad ne to snad ne bohužel takových servisů je víc.... to snad ne to snad ne rozhodně bych to jen tak nenechal...
   Návrat  
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 23:01   Citovat  

Petr 78 napsal:
tak tak presne jak pises proto se pak clovek divi ze na ty ,,nove´´ vecy vydrzi malo otec takto take naletel u autosevis bockovi v nove vsi u usti nad labem vymenili x veci a kdyz sem vlezl pod auto chtelo se mi to snad ne pac prasarny a pistek misto aby byů novy tak jen repasovyny priton cen za novy.at uz mechanici nebo servis si musi uvedomi ze se pod tou praci podepisou a je to jejich vizit a uz zalezi jen na nich jaka je precijen plno lidi si u auta rado postoji par hodin aby videly ze jse vse v poradku
   Návrat  
LukasS. je teď offline  LukasS.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 23:13   Citovat  

dej pak vedet jak to dopadlo! drzim palce at to aspon trosku dobre dopadne! je to dobrý
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.2.2013 , 7:37   Citovat  

Petr 78 napsal:

No třeba i "bezpečnostní předpisy"... Když si v servisu na dílně ukopneš palec o krabičku od olej. filtru,tak z toho můžou mít problém... Můžeš sedět vedle za sklem u kafe,ale na dílně by zákazník být neměl..
   Návrat  
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 21.2.2013 , 8:19   Citovat  

Hellborn napsal:
No třeba i "bezpečnostní předpisy"... Když si v servisu na dílně ukopneš palec o krabičku od olej. filtru,tak z toho můžou mít problém... Můžeš sedět vedle za sklem u kafe,ale na dílně by zákazník být neměl..

Ono je to zákazník od zákazníka, nekdo se ti zmrzačí i na rovném asfaltu před dílnou, nemusí ani dovnitř a v přítomnosti dalšího se ti začne ztrácet nářadí - takže pak si pust lidi do dílny. Ja to delám tak že je posadím ke kamnum do křesla do rohu dílny a většina těch co neznám má zákaz se pohybovat po dílně , protože pořád honit kde se co ztratilo už taky nechci. Musí zákazníkovi stačit poheld z cca 10metru na pracoviště..
   Návrat  
mirage21 je teď offline  mirage21
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2013 , 8:20   Citovat  

Tohle je jeden z mnoha důvodů, proč už bych svoje auto do servisu nedal a jen na ústní dohodu už vubec, ne to snad ne Kdyžtak bych ti mohl pomoct, svoji dílnu teda nemám, ale vždycky se našel někdo hodný, kdo mi poskytl azyl Úsměv
   Návrat  
sumy je teď offline  sumy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2013 , 8:32   Citovat  

Uplně jsem si vzpoměl na svého prvního "dvorního" mechanika, leta byl fajn, ale pak začal chlasta a podařilo se mu napasovat pravej homokineťák na levý kolo to mi hlava nebere No ujel jsem cca 300m a pak se svlíkla poloosa a málem jsem si rozbil hubu to snad ne a poslední hřebíček do rakve si zatlouk, když měnil řemen a kladku vyvyžovací hřídele(moc brzo jsem podřadil na 4 a vyvažovák přeskočil Se stydím ) a nezkontroloval volnost a opět cca po 300m bílej kouř a smrad ze spálený gumy-ona se ta kladka netočila naštvanej
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 21.2.2013 , 8:39   Citovat  

urcite urcite tvrde uderit a rozsekat je..ale bude to slozite bez jakehokoliv predavaciho protokolu-lec snad ne nemozne..me zajmavym zpusobem udelali opravu macknutychch dveri primo v Honde a nauctovali pojistovne 18k..uz k nim do opravy nic nepujde a kdyz tak budu o hodne vic odmerenej a nevezmu si auto dokud nebude uplne vse podle mych predstav-tenkrat sem radeji machl rukou /prisel sem na vse az doma kdyz sem si to podrobne prohlidl/ a dodelal si to co bylo po jejich odbornem zasahu potreba radeji sam a nevracel se tam/musel bych nekoho poslat poradne do kiss me /.. Uz sem zazil par odborniku v servisech a musim rict,ze naprosto zneuzivaji neznalost,duveru a nekdy az hloupost lidi..proto servis na aute ktere mas rad sverit jen dukladne DUKLADNE proverenemu servisu a dulezite je ihned takovymto prasackym servisakum ,ktere si potkal udelat poradnou reklamu!!

tvuj topic patri sem tudy odkaz

PS: na 8gclubu mame primo topic Servisy - praktické zkušenosti s konkrétními servisy tudy odkaz

neni ten topic tak dopraseny jako tady na klubu ..sice je tam taky par temat ktere nejsou konkretni primo k danemu servisu,ale celkove je to tam aspn prehlednejsi..asi je to tezke na spravu ze strany moderatoru ..nebylo by spatne mit primo topic kam by se vzdy napsal poze nazev servisu a zkusenostzi k nemu a ne dalsi offtopic nejak sem zadny takovy tady nenasel

offtopic byla treba doba kdy taky kazdy roztal jak slysel PKM..no myslim,ze velka vetsina lidi uz by tam ted nesla to mi hlava nebere ukazka toho jak se muze servis dotentovat..
   Návrat  
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2013 , 8:54   Citovat  

Je to na houby, ale já se se svou Del solkou setkal po čtyřech letech od dání do servisu a to jen proto, abych jí sešrotoval. Zkušenost tedy velí, že když už s něčím do servisu, tak jedině proti řádně vyplněnému předávacímu protokolu a jedině do většího servisu, který bude mít na případné vyrovnání.

A může být dotyčný servis vychvalován třeba do nebe a stejně ti zbudou jen oči pro pláč.
   Návrat  
eidamak je teď offline  eidamak
PříspěvekZaslal: 25.2.2013 , 1:51   Citovat  

Zdravím, tak jsem si četl tvůj příběh a musím říct, že jsem měl podobnou zkušenost.. Leč určitě ne tak trpkou. Mám Civica 6g třídvéřáka a na přechodu za mnou nedobrzdil s Tranzitem.. Naštěstí to strhnul doprava, ale zadní nárazník na odpis a na boku auta plechy pomuchlané.. Dělám v Chlumčanech a doslechl jsem se, že tam je živnostník co opravuje auta.. Neváhal sem a s vidinou úspory času a cesty sem mu auto vesele svěřil.. Vše mělo tvat cca 14 dní, ovšem po 14 dnech,když sem si naklusal natěšený pro svoji Hondu sem se dozvěděl, že nemůže sehnat nárazník a bla bla.. Tak sem si teda nárazník sehnal sám, poté i světlo které bylo taktéž na výměnu a to už uplynul měsíc. Nebudu to rozepisovat, prostě sem čekal další dva měsíce neustále volal a otravoval, kdy už to bude.. Celkově to trvalo asi 3 měsíce Velmi šťastný když sem si pro auto přišel, tak první čeho sem si všiml, že přední znak H chybí a rámeček je SPZ uržený.. lak byl ok, chvilku sem se s nima dohadoval a docela mě bavili.. Řeči typu "to už takhle bylo" nebo "Muselo se to stát u lakýrníka u nás ne" mě opravdu moc nezajímaly.. Nakonec mi dali slevu asi 2000 kč .. S autem bylo také najeto o 200 km víc a benzín .. no asi víte kde Velmi šťastný Zadní pravé světlo sice namontovali, ale prasklé žárovky už se neobtěžovali vyměnit, takže nesvítilo nic co mělo Velmi šťastný A po půl roce sem od někoho slyšel, že mu udělali to samé.. Takže dáte auto zbořený na zadek a zpátky ho dostanete zbořený na předek, ale to nic.. To už takhle bylo Velmi šťastný Normáně jezdim do Nýřan taky tam mají otec a syn Autoservis a tam naprostá spokojenost.. Když sem prorazil nádrž a všude mi řekli, že je to na výměnu tak tam mi jí zaletovali a i s výměnou tlumičů a natankováním za 300 sem platil 1700 kč .. Asi víte na kolik přijde nová nádrž.. =D A drží mi do dneška! Úsměv Takže už bych takovou chybu taky nikdy neudělal Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Varování před JPK Autoservis
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina