Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
A6G - snížený podvozek - spooousta otázek
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
elpin je teď offline  elpin
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 17:38   Citovat  

Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně snížení podvozku. V sérii je Acco jak SUV a ten vyšší předek oproti zadku taky moc sportovně nevypadá. Nechtěl bych ale snižovat nějak brutálně a rád bych zachoval komfortní nastavení jelikož závodit s tím nechci. Viděl jsem Sportfahrwerke pružiny se snížením -40/-30mm (viz odkaz) za přijatelnou cenu. Nikdy jsem ale auto nesnižoval a byl bych moc vděčný kdybyste mi mohli odpovědět na "pár" otázek:

1. Znáte někdo onu značku Sportfahrwerke? Dá se (co se týče značky) na pružinách něco zkazit?

2. Stačí když se u pružin dívám jen na velikost snížení nebo bych se měl i zajímat o tuhost, popřípadě nějaký jiný parametr?

3. Tlumiče, velký to otazník Velmi šťastný Dočetl jsem se že pro snížení do 4cm by měly stačit sériové. Čím to je že sériové jen do 4cm a na víc už je třeba speciální? Je to jen kvůli tomu že je sportovní tlumič kratší a nebo záleží na celkové konstrukci a ty sériové jsou (jak se říká) šmejdy? Ptám se proto, jestli by třeba nebylo lepší vyměnit tlumiče i pro snížení do 4cm. Znova ale píšu že bych chtěl zachovat spíše komfortní jízdu než nějaké sportovní vlastnosti.

4. Jak dlouho vydrží tlumiče? Co jsem pročítal tady fórum tak borci psali že nový snížený podvozek může vydržet klidně jen 20 tisíc km Tak to koukám! Bylo to myšleno obecně k tlumičím a způsobu jakým se s něma zachází a nebo jsou ty speciální tlumiče tak málo trvanlivé (syndrom F1) ? Přijde mi že sériové vydrží statisíce kilometrů - ještě jsem nikdy žádný nemusel měnit.

5. Pokud bych tedy kupoval nějaké sportovní tlumiče, docela se mi líbí kit s pružinama SuperSport od XYZ. Trochu se ale bojím toho, že umožňují různá nastavení (výška, tuhost, komprese pružiny). Budu to dávat do servisu a výšku jim řeknu, ale tuhost by museli asi odzkoušet aby to nebylo moc tvrdé ale ani aby to při brždění nedrhlo o podběhy. A to právě nevím jestli se jim tam s tím bude chtít hrát. Jedná se mi o to že oni to tam třeba namontují, ale jen tak aby to jelo a na nějaké odladění se vykašlaj.

6. Vzhledem k tomu bych tedy raději koupil pružiny s pevným snížením a k nim nějaké tlumiče (nejlépe takové které jsou určeny pro konkrétní výšku a mají konkrétní tuhost), má někdo zkušenost které jsou pro komfortní jízdu, abych necítil každý kamínek?

7. Co například tlumiče KYB? Cenově koukám jeden vyjde na 2 tisíce, takže komplet s pružinama Sportwehrhhhhrehhhkek by vyšel na 12 tisíc a podle toho co píšou na jejich stránkách vypadají ty kayaby dobře je to dobrý Ale budou pasovat na kratší pružiny?

Tak předem moc díky za odpovědi. Pro tuto chvíli je to ode mě vše, ale možná si ještě na něco vzpomenu Velmi šťastný
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 18:02   Citovat  

3. Sériový tlumič pracuje zhruba v polovině zdvihu,tím že zkrátíš pružiny,posuneš jeho pracovní polohu níž a těch 40mm plno lidí udává jako hranici.Pokud by si snížil ještě víc,mohl by při propružení chodit na doraz.Sportovní jsou kratší,taky tužší,nedoporučuji pokud chceš zachovat komfort.Vím jak se jezdilo s bratrovo Corsou na žlutem Koni podvozku.
4. Když jsem koupil Civika,měl přední tlumiče tak v háji,že jsem z kopce na nerovnostech hopsal a nemohl zabrzdit.To měl najeto 140tisíc km. Dal jsem nové tlumiče Kayaba,teď má 360tisíc km a fungují.A to jsem tak polovinu najezdil s kratšíma pružinama.

krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 19:54   Citovat  

1. Ano a mam je na A6G poface. Dalsi kdo je mel byl Robbie. Cena myslim ze 4k pres mistniho clena. Maji nejakou TUV homologaci ale vime jak to s tim je. Skazit se s nima da hodne veci, ale zalezi co od nich cekas. Pokud ti jde o drobne pritvrzeni auta a hlavne opticke snizeni, chybu s nima neudelas.

2. Tuhost na nestavitelnem systemu bude jen ciste subjektivni vec. Nejakej jouda ti rekne ze jsou strasne trvdy protoze je zvyklej na francouzkej typ podvozku. Jinej ti rekne ze uplna pohoda. Ja rikam ze jsou nepatrne tvrdci a momentalne mi to vyhovuje. Spis tu jde pozbirat o konkretnim typu co nejvice infa a od uzivatelu a pak si to nejak prebrat.

3. Origo smejdy? Nevim co mas ty ale ja mam na poface nissin showa a to je podle me hodne dobra volba. Necham je tam az do jejich smrti. V honde stala sada pres 30k na accord 7g. Na sestku to bylo zrejmne obdobne... Pokud beres 40/30 coz je vyskousena kombinace nebal bych se zanechat origo za predpokladu ze jsou dobre. Pokud nevis, nech si je zmerit.

4. Ano tlumice vydrzi relativne dost. Zalezi na tom kde auto jezdi a jak jsou tlumice stressovane. Musime uvazovat o tom, ze pruzina i tlumic je sestaven a vyladen v jeden celek. Pokud pouziji jinou, dejme tomu nizzi pruzinu, zivotnost se urcite snizi. Zalezi ale jak moc jinou a hlavne na jak moc zdravej tlumic. Kdy si tuner z vedlejsi vesnice koupi pruziny -50/50 a nahodi je na tlumic kterej by najel jeste 100k km, zivotnost muze opravdu klesnout na 20-30 tisic. To se hold neni cemu divit. Proto je dobre vedet neco o stavu svych tlumicu... S tim samozrejmne souviseji dalsi podvozkove dily.

5. Absolutne nerelevantni. Pokud bys mel ATR a chtel si s tim hrat - OK. Na tvoje auto zbytecnost a radsi zainvestuj do vybavy co te potesi, brzd jako bezpecnostniho prvku atp. Na tvoje "hrkani" vyhozene penize...

6. Zkus mrknout po -40/30 znacky Eibach

7. Ano. Je to relativne slusna alternativa za kvalitni origose. I zde musim napsat, zjisti si napred v jakem stavu mas svoje tlumice.

Fotku z profilu mam v garazi. U me, ale a to nevim proc se vyskytuje syndrom plovouciho clunu. Napr Robbie to tak nemel. Oba mame 16'' 205/50.

David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 19:56   Citovat  

já jsem použil pružiny H&R snížení o 35mm se sériovými tlumiči,jezdím na nich asi dva roky a zatím jsem spokojenej.ale do většího snížení bych už nešel.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 20:30   Citovat  

Díky chlapy za info!

Tlumiče jsem si nechal změřit letos. Byly v pohdě, ale jak moc to nepoznám. Dostal jsem na papíře graf a to je vše. Nahrál jsem ho k příspěvku tak jestli to někdo umíte přečíst tak řekněte.

To rád slyším že jsou v sérii tak kvalitní tlumiče. Mám ještě před-face a myslím že jedna ze změn ve faceliftu jsou právě jinačí tlumiče, tak snad tam mám taky tak dobré. Jak se to dá poznat co tam jsou za tlumiče? Je to na nich někde viditelně napsané?

Taky bych nejraději nechal původní tlumiče, ale zdá se mi že když jedu přes nerovnosti že to nějak tluče. Nemůže to být třeba už opotřebovaným uložením tlumičů?

Jinak krtku (můžu ti tak říkat? krtekm se blbě skloňuje HaHaaa), s tím syndromem plovoucího člunu myslíš to že předek vypadá výš než zadek? Koukám na tvoje fotky a říkám si jestli není -40 na předku málo když ti to pořád ještě takhle trčí nahoru... Ty znáš někoho kdo má 40/30 a neplave mu to?

20130220_191921a.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20130220_191921a.jpg, 699.31 kB

krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 20:47   Citovat  

Jj na facu jsou tlumice jine. Ja to mam na nich napsano. Jaky mas ty to fakt netusim... Znacka muze byt stjena, ale s jinou chrakteristikou. Nebo taky nemusi. Tlukot ti delaji dalsi dily. Jako ulozeni stabce, kosti stabce, ulozeni tlumicu, cepy na ramenach, silenty, ulozeni trakcnich tyci. Je toho spousuta Velmi šťastný

Co se tyce toho cumaku navrch. Prave Robbie to tak nemel - tlumice KYB. Ale co tak vzpominam nemel to tak ani v originalu. Puvodne jsem si myslel ze to ma jen poface. Ale neni to tak. Nikdy jsem na to neprisel cim to je. Spis je to normlani a podle toho poznas jak moc je podvozek unavenej. Myslim si ze je to proste spravne... Vic nez -40 jsem prave nedaval kvuli tomu ze se to nedoporucuje. Takze budto dat -20 na zadek misto -30ti, nebo dat komplet na cely auto ale cena pak bude jinde. Nebo se ta proste vykvajznout. Krtek OK

EDIT: Robbieho byvalou ma Xan

Jeste cumim na ten protokol a nejsem z toho moudrej. Podle me mas tlumice rovnomerne opotrebovane... Rika ti to ze mas tlumice na 70%/71% predek 75%/74% zadek kde limitni hodnoty jsou 59% predek a 65% zadek? Jestli to chapu dobre tak ti zbyva jeste 10% do limitu? Tzn ze ze 3/4 zivotnosti tlumicu v coudu? Nevim jestli to chapu dobre... Nidky jsem ten protokol nevidel Ble Radsi si pockej na nekoho kdo v tom umi cist OK

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 22:17   Citovat  

Pokud ti staci jenom kratsi pruziny, nekupuj podle zkusenosti tisicu lidi (pokud chces jistotu, kvalitu a trvanlivost) nic jineho nez Pro-Kit od Eibach (vetsinou udavanych 35/30, v realu nekdy o neco vic), se kterym neztratis ani vetsinu jizdniho komfortu nebo H&R s podobnym snizenim, kde ztratis vic komfortu, ale podvozek bude tuzsi, jistejsi. Rikam to ve zkratce, ale obecne to tak je.
Tvuj graf udava stav tvych tlumicu v procentech, takze vypadaji bud na odpis hned, nebo ti odejdou okamzite jak tam das jine pruziny. Zase obecne- tlumic (i v mnohem lepsim stavu nez ty tvoje) sice pobere nejake to rozumne snizeni, jenomze je "zvykly" pracovat v urcitem rozsahu. Po snizeni proste starsi tlumic odejde dost rychle.
Pokud tedy budes menit komplet podvozek- coz te stejne nemine- zvaz bud seriove tlumice a pruziny Eibach ci H&R, nebo uz prakticky za stejne penize rovnou nejaky levnejsi kompletni sportovni podvozek. Kde sice budes mit lepsi jizdni vlastnosti, ale budes mit po hodne velke casti komfortu. Zalezi cemu das prednost.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 22:33   Citovat  

Bully, zrovna teď čtu tvou recenzi na Acco 7G na auto.cz HaHaaa A taky jsem ty Eibachy viděl zmiňované na spoustě míst a nejspíš do nich půjdu. S těmi tlumiči jsi mě nepotěšil Smutný 70% mi přijde jako ještě docela dobrý, vzhledem k tomu že jsou už na autě určo 200 tisíc km, tak by ještě těch 50 tisíc mohly vydržet... Ale nechám si poradit, takže asi půjdou pryč společně s pružinama - aspoň ušetřím na práci servisu.

Můžeš mi doporučit kompletní kit od Eibachu tlumiče + pružiny? Na googlu mi na Acco vyskakují jen pružiny.

Jinak v eshopech jsem viděl že jsou pružiny markované jako 30-35mm/30mm. Jak to mám chápat? Na tom předku si jde nějak zvolit výšku? Ten předek bych opravdu raději níž kvůli onomu syndromu plovoucí lodě, jak jsme tu diskutovali.

Krtku, koukám na toho Xana, ale bohužel většina fotek nejde otevřít Smutný Ale ten černý lip na nárazníku vypadá fakt drsně! Jakto že ho ještě nemáš? Velmi šťastný

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 22:45   Citovat  

Elpin:
cislo pred lomitkem ti udava predpokladane snizeni vpredu, to za lomitkem predpokl. snizeni na zadni naprave. Vyska snizeni zavisi na motorizaci (nekdy je stejna sada pruzin treba pro 2 motorizace soucasne), jinou hmotnost na naprave muzes mit i v zavislosti na vybave auta atd. atd. . Navic jde o orientacni udaj- vetsinou si to po par stovkach km sedne opravdu o neco malo vic.
Eibach dela pruziny prave tak jak se libi asi vetsine lidi- ze snizi predni napravu o neco malinko vic nez zadni.
Tlumice pouzij bud co doporucuji primo na strankach Eibachu (ale budou zrejme tuzsi, takze uz jsi funkcne i cenove na cene kompletniho sport. podvozku, jenom bez nastavovani) nebo k tomuhle snizeni klidne i ty OEM nebo jakekoli jine aftermarket, co se nekomu z majitelu tveho modelu vozu osvedcily. OEM dily se zajimavou velkou slevou prodava treba Alda- vyhledej si ho v sekci Partneri klubu tady na foru.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 23:00   Citovat  

Hmm, to mě ale přivádí na původní myšlenku - jak zjistím který tlumič je udělaný pro snížené pružiny? Na eshopech to nikde nepíšou a jestli říkáš že ty co doporučuje přímo Eibach budou tvrdší tak takové nechci. Nechtěl bych zkracovat životnost nového tlumiče tím že na něj navleču krátké pružiny (když už ten tlumič specielně kvůli těm krátkým pružinám kupuju)...

Moderátor
1
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 23:26   Citovat  

I seriovy novy nebo zanovni tlumic tohle snizeni v pohode vydrzi. Na Tourerovi 7G jezdim s Eibach a dokonce 18" koly dost pres 90 tkm na porad puvodnich OEM tlumicich (kdyz jsem auto kupoval tak mely tlumice jako cele auto "uz" cca 20 tkm) a je to naprosto v pohode. Sice tu nemame cesky tankodrom, tak auto tolik netrpi, zase ale Acco dneska vyuzivame uz vyhradne jako rodinne kombi- tj. casto je poradne nalozeny, takze zahul dostava i tak.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 23:51   Citovat  

Okej, takže je to rozhodnuto. Od Aldy zkusím pozjišťovat cenu OEM tlumičů (a modlit se aby to nebylo fakt 30k za sadu), popřípadě klasiku Monroe nebo Kayaby a na ty hodím Eibach pružiny.

Díky za velice zajímavou a plodnou diskusi. Snad to pomůže i ostatním.

speedy_s je teď offline  speedy_s
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.2.2013 , 12:58   Citovat  

nedávno jsem si koupil AP -40/30 ale než přišly tak jsem se rozhodl že chci komplet tak jsem objednal BC-racing Mr. Green mám je doma jenom rozbalený Velmi šťastný

Johny je teď offline  Johny
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.2.2013 , 16:51   Citovat  

Nechci být posel špatných zpráv, ale OEM Honda tlumiče budou nejspíš celkem slušná raketa. Pokud plánuješ snížení do 40mm tak bych se nebál vzít tlumiče od KYB a na ně nižší pružiny. Monroe bych nedával.

Sám jsem nedávno řešil něco podobnýho na A5G coupé, ale protože se pohybuju v jiných číslech (-60/-40 Se stydím ), tak zvítězil komplet podvozek od H&R, který je na tohle snížení naladěný. Ale jinak bych bral na 99% KYB. Mrk

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.2.2013 , 17:03   Citovat  

Ohledně těch Kayab, tohle jsem našel tady na fóru (viz vlákno):

Bitkar napsal:
ja jen doplnim soptu... v manualu co sem dostal ke sportovnim Kyb tlumicum psali ze to nesmi prijit na pera co sou vic nez -30, jestli si to dobre pamatuju. Ale kdyz sem se ptal emailem jestli sou ty tlumice jen na jejich pruziny, nebo na co a nejakej japonec mi obratem odepsal ze jsou delany pouze na seriovy tlumice ne na zadny snizeny ani tvrdsi... takze to asi neni uplne idealni ale jako do -30 (-40 uz je dost, myslim) se to da, kdyz se nechce koupit celej snizenej set. Jinak je fakt ze na 8G tvrdsi pruziny jedine dobre, ani nemusej bejt snizeny.

A teď babo raď??

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.2.2013 , 17:21   Citovat  

Jenže to se vztahuje ke KYB AGX (tlumič s nastavitelnou tuhostí). A i ten snese určitý snížení, ale v celým rozsahu funguje nejlíp. Pro tebe by byly KYB Excel-G (srovnatelný s OEM).

Já doteď jezdím na pružinách -60/-40 na seriových tlumičích vpředu a červený Koni vzadu. Neříkám že je to nejlepší řešení - já dal pouze pružiny ve 170tkm (a očekával sem že to vydrží cca rok než odejdou a koupím podvozek - vydržely skoro 2 roky a to sem nejezdil jen po silnicích Velmi šťastný ), ale odjel sem takhle víc jak 30tkm na tlumičích, který už měly to nejlepší za sebou...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.2.2013 , 17:26   Citovat  

Aha aha, dobře díky, zkusím teda jako alternativu KYB místo těch Monroe. Akorát se divím že jsou KYB o tolik levnější než Monroe (2000,- vs. 3500,-)? to mi hlava nebere

Jinak je třeba k tomu ještě něco koupit? Nějaké uložení nebo podobně? Na obrázcích jsou tlumiče bez uložení...

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.2.2013 , 17:35   Citovat  

Navím jak je nastavená cenová politika, ale na japonský auta fungovaly většinou mnohem líp KYB než Monroe (takže radím neřešit a být rád, že ušetřit Velmi šťastný ) . Záleží co je dalšího na výměnu, ale horním uložením rozhodně nic nezkazíš - prodává se zvlášť. 99,9% aftermarket tlumičů se prodává holých (pouze tlumič).

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.2.2013 , 17:41   Citovat  

jj, rozhodně bych při jednom rád vyměnil i horní uložení.

A to jsou zase různé značky a vlastnosti a podobně? Na internetu jsem horní uložení KYB neviděl, jen opravnou sadu.

...a já už bláhově myslel že mám všechno vyřešený HaHaaa

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.2.2013 , 17:54   Citovat  

Horní uložení je v podstatě jen guma, takže je to spíš o sympatiích ke značce. KYB určitě dělá horní uložení, ale číslo ti teď z hlavy nepovím.

DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 21.2.2013 , 17:58   Citovat  

Na OEM tlumiče bych asi rovnou zapomněl, ptal jsem se na ně tady Aldy a na mojí P4G z roku 1992 stojí i po slevě 30 tisíc komplet, takže na tvoje A6G to asi moc velkej rozdíl nebude zmatenej Pokud bych si měl vybrat, šel bych rovnou do KYB, jsou tady na klubu hojně vyzkoušený a je to v podstatě náhrada za nechutně předražený OEM Mrk

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.2.2013 , 18:07   Citovat  

A za ty peníze už se dá sehnat hodně hezkej set od KW, BC Racing, Tein, apod... Velmi šťastný I kdyby KYB na nižších pružinách vydžely 60-80tkm, tak to vyjde pořád levněji je 3x vyměnit.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.2.2013 , 18:12   Citovat  

To rozhodně, jestli stojí 30k to se na ně můžu opravdu vykašlat. Důvod proč bych vůbec preferoval sériovky (poface) je kvůli tuhosti, z toho mám trochu strách že KYB budou tužší. Ale jestli si mám vybrat, to si raději zvyknu na tužší než dát do tlumičů půlku ceny celého auta HaHaaa

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.2.2013 , 18:19   Citovat  

Nemyslím, že to bude až takovej rozdíl oproti origo podvozku. Tvrdší by to bylo s nižšíma pružinama i na OEM podvozku. Koneckonců je jen jeden způsob jak to zjistit - najít si někoho kdo tuhle kombinaci má a nechat se povozit.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.2.2013 , 18:27   Citovat  

Právě že ty progresivní pružiny od Eibachu by mohly být ve výsledku stejně měkké jako originální, i když jsou nižší.

Povozit se nemám od koho, tak objednám KYB s Eibachama a už to nebudu hrotit. Podle toho co píšete neudělám chybu je to dobrý

Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.2.2013 , 18:37   Citovat  

Aby OEM tlumiče nebyli Kayaby,zabalené v krabicích s nápisy Honda...

DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 21.2.2013 , 19:19   Citovat  

Kmóďa napsal:
Aby OEM tlumiče nebyli Kayaby,zabalené v krabicích s nápisy Honda...

Ani bych se nedivil Velmi šťastný

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.4.2013 , 20:26   Citovat  

Jaké značky jsou origo tlumiče na A6g ? Úsměv

danone je teď offline  danone
0
PříspěvekZaslal: 25.4.2013 , 19:11   Citovat  

forever222 napsal:
Jaké značky jsou origo tlumiče na A6g ? Úsměv

Koukal jsem na mém A6g a jedinej nápis na tlumičích je SHOWA a čárovej kód Mrk . Toť vše.

Mimochodem, nemáte někdo zkušenosti s tlumičema BILSTEIN B6? Slyšel jsem, že se vyrovnají originálu. Ale znáte to, jedna paní povídala.

forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.4.2013 , 19:40   Citovat  

Tak žebych měl po 300 000km original tlumiče ? Velmi šťastný tež mam Showa ale zadní pomalu dosluhujou jaké by jste doporučili nějaké co se vyrovnaj originálům ? četl jsem tady KYB je to dobrá volba ? Úsměv

Obsah fóra Honda-club.cz   
A6G - snížený podvozek - spooousta otázek
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina