Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda civic VTI šrot pozor
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
RE.ENSI je teď offline  RE.ENSI
PříspěvekZaslal: 22.2.2013 , 20:45   Citovat  

tudy odkaz mravenec

Dnes sem jela s přítelem do Otrokovic,chtěla sem si koupit zase vti,ale tohle bylo na mě moc!!!!Cena 69tis

Píše co tam vše je:

Nadstandardní výbava: Sportovní upravy: Nerezové svody,celonerezový výfuk,setrvačník Fidanza,spojka Exedy,duralové řemenice na motoru,honda kit netami sání,short shift,motor točí 9000rpm,krátký stálý převod 3,8,všechny kotouče brembo,zadní ramena D2 racing,odklony D2 Racing,Celý podvozek 4x uniball,32 stupňů nastavení odskoku,nezávislé nastavení výšky na tuhosti XYZ Racing Tarmac rally(vydrží i skoky)

Doplňující popis: Prodám Hondu civic VTi v technicky výborném stavu,málo najeto na stáří vozu,není orezlá,Těžko se pro ni mezi VTi hledá konkurence jede opravdu brutálně... Ve Vozidle je motor B16A1 a to kvuli tomu ,že jsem jej sehnal a měl najeto jen 70 000km tak jsem si jej překroužkoval a je to motor na vždy má jednotku VTi čili stále stejný výkonm ,ale auto zdaleka nemá 118Kw je to trošku jinde :)Automobil má centrál na dálku,elektrický okna,servo(z acordu ,protože jsem jezdil na slickách)klimatizace ,ale je vydělaná kvůli výkonu ,nic méně přidám,ve předu jsou horší kotouče tak dám uplně nové bremba k tomu,auto je celé vynikající jen ho předemnou stihl někdo oplastovat a má horší lak,proto tato cena,jsem ovšem schopen zařídit potah do folie za dobrou cenu:) Před prodejem bych na autě udělal STK a Vyřešil eko daň

Tak že:

Výfuk děravý,zkroucený,sání hrozný,řemenice serie,spojka ok,brzdy ko,čepy ko,sedí to k jedný sraně,žádné štelování odklonu,podvozek xyz tam vúbec není,vše silenbloky,zadní lemy shnilé,prahy utrhané,
Interier katastrofa jak u cikánu
Netopí,prej dolejval vodu a zase už není,motor!!!olejnička!!!! Asi těsnění pod hlavou nebo je hlava prasklá
Pneu zadní sjeté
Lak jak na favoritu,lak se loupe ale hrozně
Elektrika je na vyhoření
Je tam toho víc!!!!

Ani sem se nesvezla tak nevim Smutný

Tím to chci aby se nikdo nespálil,jako já která sem jela 520km jem tak,když nám více věcí zatajil
Ale neodradí mě to zase hondičku papa VTEC

Mějte se,vaše Hondařka pifko

1-honda-civic-vti.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
1-honda-civic-vti.jpg, 97.62 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Wena.Honda je teď offline  Wena.Honda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2013 , 20:56   Citovat  

už je tam pěknou dobu na sportovních vozech. a to jak píše...už kuli tomu bych tam nejel kor takovou štreku.a ty fotky mluví za vše,člověk to nemusí ani vidět.... KO cestu bych si nechal zaplatit
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.2.2013 , 21:58   Citovat  

Wena.Honda napsal:
už je tam pěknou dobu na sportovních vozech. a to jak píše...už kuli tomu bych tam nejel kor takovou štreku.a ty fotky mluví za vše,člověk to nemusí ani vidět.... KO cestu bych si nechal zaplatit
jak by jsi toho docílil?

Jinak to je smutný že někdo nabízí auto v takovým stavu za tyhle peníze přátele
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2013 , 21:59   Citovat  

vydrží i skoky pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.2.2013 , 22:01   Citovat  

vojt4s napsal:
vydrží i skoky pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Je to tam. jj, ale ta radlice vepředu to nevydrží pořádnej výtlem
   Návrat  
Oncek je teď offline  Oncek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2013 , 22:05   Citovat  

už od pohledu vypadá hrozně, navíc ta Ostravská spz ve Zlíně to mi hlava nebere
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2013 , 22:21   Citovat  

Dutch napsal:
jak by jsi toho docílil?

úplně normálně,
Prostě tomu člověku řeknu do telefonu , že o to auto mám zájem, na fotkách se mi líbí , pokud je vše tak jak říká, tak akceptuji i cenu kterou za to chce, a zda si zatím staavem opravdu stojí , jestli nekecá. Když řekne že nekecá, tak se ho normálně zeptám, jestli mi bude ochotnej zaplatit cestu pokud přijedu s penězma a stav auta bude uplně jinej než mi teď povídá do telefonu. Samozřejmě pane, nebudu řešit nějakej ´tukaneček na karoserii, není to nový auto, jde mi o to aby to prostě bylo tak jak říkate.Pokud je takový domluvě přístupnej, tak pak už je to skutečně jen o tom stavu toho auta. A berte to tak, že slušný lidi nelžou a nechtěj nikoho okrást. Když ale přijedu a auto fakt není takový jak mi mazal med kolem huby tak z něj ty prachy vymlátím. Pokud teda nemá víc jak 130 kilo a metr 80 (to by byl větší než já) nebo u toho není dalších 5 jeho opálenejch bratrů. V tom druhým případě bych ovšem ani nevylez z auta a rovnou bych odjel VTEC .
A logicky, pokud se už do telefonu začne vymlouvat a diskutovat a blablabla , tak je to podezřelý a pryč od toho. Na oplátku, pokud je to auto za 100 a vy tam ale jedete s 60ti rovnnou s tím ,že ho stáhnete ,ale on se stáhnout nedá ,protože taky není hloupej a ví co prodává, tak pak po něm nemůžete chtít cestu proplatit. Což ale určitě nebyl tenhle případ, tady už je dost podezřelý to jak je formulovanej ten inzerát a na těch fotkách to taky není žádná hitparáda.
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 22.2.2013 , 22:44   Citovat  

by dostal do naštvanej

nejspíš je v polopřevodu, aby nemusel platit EKOpoplatek, už to smrdí KO
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2013 , 22:47   Citovat  

VTI za 69t s vybavou jakou pise? No nevim, ale kdo cekal libovku, tak je blazen. To auto kdyby bylo v TOP stavu, tak nebude za 69t je to dobrý

vespula.mortifer: ukaz mi cloveka, kdo ti na tohle kejvne. Ikdyby jsi mel prijet pro par aut v TOP stavu co jsem si vymazlil a byl jsem si jisty TOP stavem, tak na tohle bych ti teda nekyvnul. Pak se s tebou hadat kvuli nejake kravine? Fakt ne, dekuji.. TOP auto si kupce najde H+
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2013 , 22:53   Citovat  

vespula: jo to co pises s tím souhlasím to je ideální stav po dohodě, ale myslím si že ti nikdo na to nepřistoupí a když tak nikde není psaný že ti to dá. A mlátit ho, to ne, to ublíží akorát tobě, protože nikoho nikde nebude zajímat že jste se po telefonu "domluvili"... Spíš si myslím že tohle je riziko kupujiciho Smutný
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2013 , 23:11   Citovat  

Tak s tím souhlasím, že je to riziko kupujícího. A to že to zněj vymlátím je myšleno samozřejmě jen obrazně. Je to o tom si to vykomunikovat. Obecně - když se takovýho návrhu do telefonu skutečně lekne, tak většinou není o co stát, když začne rozumně diskutovat , tak většinou stojí za to jet se na to auto podívat. Prostě se dá po telefonut riziko eliminovat. I když je taky možný , že neuvidíš auto který je v pohodě a který bys jinak rád koupil. Nicméně mě se tenhle postup osvědčil , ten člověk mi normálně řek, že to auto moc nezná, že ho koupil protiúčtem, ale jemu se rostě zdá že je to auto dobrý a nemá důvod mi lhát a říkat něco co ví, že není pravda. A když jsem pro auto přijel, tak mi ještě sám slevil tisícovku na cestu i když nemusel. Je to prostě o domluvě.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2013 , 23:26   Citovat  

vespula: přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda civic VTI šrot pozor
Fórum: Pokec o autech