Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nestartuje
Fórum: Partneři
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Torreto je teď offline  Torreto
PříspěvekZaslal: 25.2.2013 , 12:03   Citovat  

Zdravim vsechny a prosim o radu , prestala mi startovat honda Smutný toci ale nechytne a kdyz chytne tak je to zazrak uz ubec nevim cim to muze bejt vyndal jsem svicky byla vetsi mezera asi 1,2 mm u kazdy zmensil jsem na 0,8mm po navraceni svicek auto chytlo ale den na to po prvnim nastartovani auto chytlo po druhem taky ale moc se mu nechtelo a po treti uz jsem ho nenatocil vyndal jsem rozdelovac procistil vlhkost zadna namontovano z5 problem pretrvava , myslite ze by to mohlo bejt treba starterem ? nebo kabely od rodelovace ? vypada ze uz jsou starsi a trosku spuchreli
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.2.2013 , 12:10   Citovat  

Startér motorem točí, ne? Tak to asi nebude tím.
Na vině většinou bývá rozdělovač, ale podstatné je, abys zjistil, jestli čerpadlo dává palivo a rozdělovač jiskru.
   Návrat  
Mapone je teď offline  Mapone
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2013 , 12:16   Citovat  

Jestli se to týká tvého Civica 92, tak se podívej, jestli ti dává jiskru. Pokud ne je, to buď cívkou nebo modulem v rozdělovači.
Pokud jiskru dává, ale nestartuje, zkontroluj relé palivového čerpadla.
Nic jiného mě nenapadá.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.2.2013 , 12:32   Citovat  

benzin jde normalne ale vcera kdyz jsem vyndaval svicky byla jedna od oleje celkem dost muze to bejt hlavni zavada ?ze by to bylo tesnenim ale to me zase prijde blbost protoze byla spinave ze zhora zavit uz byl cistej a jiskru davat musi kdyz dvakrat auto chytlo a po treti uz ho proste nenatocim
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2013 , 12:44   Citovat  

určitě vyčistí prostor pro svíčku nesmí tam být žádný olej ani mastnota protože pak svicka nedává jiskru tam kam má.dobře by bylo vyměnit i svicky.pokud bude vše ok tak sundat víko ventilu a koupit novou sadu a prestesnit klidně kroužku na těsnící ke svickam lehce maznout silikonem. pokud to nepojede a zkontrolujes že dává benzín je problém v rozdelovaci. jinak pozor setkal jsem se u 1.5 že mi svicka házela jiskru ale auto nechtěli naskočit a byla nacata cívka v rozdelovaci....
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.2.2013 , 12:50   Citovat  

ok provedu ....... je zajimavy ze byla zaspinena jenom jedna svicka no zbytek cistej kazdopadne to vycistim stejne si myslim ze to budu muset pretesnit ........ a jeste jedna vec byl jsem vyndat ten rozdelovac a po vyndani vytek benzin ale vypadalo to jako benzin smichanej s olejem nevim zda je to problem nebo je to normalni Tak to koukám!
   Návrat  
Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2013 , 17:12   Citovat  

promiň za offtopic ale jak chcete vyčistit prostor pro svíčku? já to mám třeba na ekonomovi celkem hluboko a jak na to...
   Návrat  
moriett je teď offline  moriett
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2013 , 18:03   Citovat  

mb7909 napsal:
promiň za offtopic ale jak chcete vyčistit prostor pro svíčku? já to mám třeba na ekonomovi celkem hluboko a jak na to...

Asi protéká okroužek, je nutno koupit nové. Potřeba sundat víko ventilů, povolit rozvody, sundat z vačkového kola řemen, vymontovat vačku a vahadla takový ten celek s hřídelama a pod tím jsou ty kroužky většinou úplně zpuchřelé. Kroužky se dají dohledat přes hondaparstdeals.com, jsou tam napsané rozměry, k dostání v českých obchodech.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2013 , 18:45   Citovat  

mb7909 napsal:
no je to na wc ale já to dělám tak, že na injekční stříkačku dam mini hadičku a vysaju co jde pak vezmu svíčák a pořad ho strkam ke svíčce až na doraz a vyndavám ho a olej nabalený na svíčáku otírám až tam nic nezbyde a pak vyndám svíčku a namitám si hadr na dlouhý plochá šroubovák a vytírám to až do sucha .... jenom jsem dělal olej u svíčky tam kde ani svíčka díky oleji nebyla vidět pořádnej výtlem
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.2.2013 , 20:30   Citovat  

uz jsem snad problem vyresil bohuzel me nenapadlo ze jsou v servisu uplny k*k*ti a nalili tam o 1L oleje vic a ja jsem taky ko*o*t ze jsem si to neskontroloval jinak jsem prostor pro svicky vycistil taky stylem tenouckej hadrik a namotat na sroubovak a dukladne ocistit . olej sem z vetsi casti vypustil a nalil presne na miru zitra zajedu do toho servisu a asi je nakopu do vajec jinak vsem moc moc dekuju Úsměv snad to bylo tim olejem a uz auto pobezi jak ma Úsměv OKa to uz nezminuju ze tesneni pod vikem ani nebylo spravne umisteny takze asi tak
   Návrat  
Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2013 , 12:20   Citovat  

Dutch napsal:
no je to na wc ale já to dělám tak, že na injekční stříkačku dam mini hadičku a vysaju co jde pak vezmu svíčák a pořad ho strkam ke svíčce až na doraz a vyndavám ho a olej nabalený na svíčáku otírám až tam nic nezbyde a pak vyndám svíčku a namitám si hadr na dlouhý plochá šroubovák a vytírám to až do sucha .... jenom jsem dělal olej u svíčky tam kde ani svíčka díky oleji nebyla vidět pořádnej výtlem

co kde vysajes.. ja mam u svicek sucho Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.3.2013 , 17:40   Citovat  

cau chalani tak je v haji aji rozdelovac chvili to bezelo tedkon auto za jizdy chciplo a uz neslo znova natocit po vyndani svicky a prilozeni k plechu otoceni klickem na startovani svicka jiskru nehodi nemate nekdo za rozumnou cenu roudelovac na civica 92 1,5 66KW ?? predem diky asi byl nacatej a tedkon se jenom dodelal no
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.3.2013 , 20:25   Citovat  

Není potřeba měnit celý rozdělovač. Odešel ti buď zapalovací modul nebo cívka.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2013 , 23:23   Citovat  

Jagi napsal:
co kde vysajes.. ja mam u svicek sucho Úsměv
ja taky Velmi šťastný ja to nepsal jako že mi teče olej ke svickam, ale že jsem dělal servis na vícero hondach kde jsem zjistil olej u svíček a popisuji jak jsem to odstranil.... papa
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.3.2013 , 9:08   Citovat  

nevim o nikom v okoli hradce kralove kdo by me ten rozdelovac dal do pucu a ja vim jiste ze ja to delat nebudu protoze se v tom nevyznam ale kdyby do toho nekdo chtel jit tak mu budu srdecne zavazan samozrejme zaplatim
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.3.2013 , 10:52   Citovat  

Určitou repasi ti udělat můžu - vyměnit ložisko, gufero a těsnící kroužek, celkově to okouknout a tak. Materiál vyjde na 800 Kč, moje práce na 200 (nedělám to pro obživu Úsměv ) Otázka je, co je u tebe vadné, nová cívka stojí okolo 1000, modul 2-4000.
Jsem ale z Prahy.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.3.2013 , 9:52   Citovat  

chlapy vsem dik za pomoc nakonec byl vazne v haji rozdelovac uz byl sehnan novej a auto startuje jak ma jenom nejak vic bubla vejfuk na volnobeh tak nevim cim to je asi ze to tedkon 2 tejdny stalo a nejezdil sem s tim tak se to snad srovna ale kazdopadne vrele diky vsem za pomoc H+
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.3.2013 , 10:06   Citovat  

Torreto napsal:
chlapy vsem dik za pomoc nakonec byl vazne v haji rozdelovac uz byl sehnan novej a auto startuje jak ma jenom nejak vic bubla vejfuk na volnobeh tak nevim cim to je asi ze to tedkon 2 tejdny stalo a nejezdil sem s tim tak se to snad srovna ale kazdopadne vrele diky vsem za pomoc H+

otázkou je, jestli máš dobře seřízený předstih OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nestartuje
Fórum: Partneři
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina