Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Antiradary - je nutné přeplácet monopol?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
shallowhal je teď offline  shallowhal
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2008 , 15:58   Citovat  

Napadlo mě tu rozvést debatu na téma antiradary, resp. detektory radarů. Po tom co jsem dostal pokutu a body mínus na typicky "vychytávacím místě" (dědina 4 baráky, rezavá značka obce - tam mají měšťáci žně) uvažuju o antiradaru. Po důkladným studiu to vypadá, že si tady někdo udělal monopol na Beltronics a s upraveným FW si jednoduše diktuje ceny. Přitom samotný hardware má cenu zhruba 3-5tis. Kč, dalších 300% jde do kapsy těm, kteří mají programátor a patřičný FW. Je tak?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Frik je teď offline  Frik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2008 , 16:28   Citovat  

Na tohle tema se prodiskutovalo uz tisic strankove diskuze. Nektere se smazaly, pak zas zalozily znova atd...

Jestli na to mas cas muzes si pocist.
forum - autorevue
forum antiradary
a nasel bys toho mnohem vic..

Ja to ve sve dobe studoval bedlive, protoze sme tenkrat chteli ubastlit vlastni antiradarovou hracku, ale hrat si z VF technikou je obecne komplikovana zalezitost, ne zrovna dostupne vybaveni na experimentovani atd...
Kdyz to shrnu, tak mas pravdu elektronika se da koupit US za zlomek ceny, ale pan Ing. Ján Gnip, CSc., autor uprav antiradaru znacky Bel neni zadny amater a v oboru se vyzna, takze jeho upravy pro frekvence pouzivanych na ceskych komunikacich... a NEJDE jen o upravy firmwaru.... neco stoji. To ze i ja si myslim, ze je ten priplatek za tyto upravy hodne premrsteny nemeni nic na tom, ze zadna jina firma za tech X let neprisla se stejne funkcni upravou, takze proc by si pan Gnip nenechal za jeho know how zaplatit... je to byznys..

Kluci delali spoustu testu s upravenymi a neupravenymi antiradary vsech moznych znacek a vzdy se dospelo k zaveru, ze upraveny BEL ti odfiltruje vyborne plane signaly a velmi dobre zachyti ty co ma.. u ostatnich ta spolehlivost je mensi, ale pokud nemas penez nazbyt, je par znacek, ktere jsou docela spolehlive i bez uprav..

Pokud jde o rusicky laseru tak tam uz se ubastlit neco da, ale neinteligentni jammer policajti poznaji...
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.4.2008 , 17:39   Citovat  

odpovím na otázku : není , stačí jezdit podle pravidel Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 24.4.2008 , 18:20   Citovat  

Valentine one to vyřeší .. už na něj šetřím taky Úsměv
   Návrat  
Gavly je teď offline  Gavly
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2008 , 18:27   Citovat  

Miki Civic napsal:
Valentine one to vyřeší .. už na něj šetřím taky Úsměv

Ve městech je čím dál víc leserových radarů. To si moc nepomůžeš... Ne?
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 24.4.2008 , 18:44   Citovat  

Gavly napsal:
Ve městech je čím dál víc leserových radarů. To si moc nepomůžeš... Ne?

tohle umí s nejnovějším firmware detekovat i ty městký laserový :mravenec: ... nebo pak ještě přikoupit rušičku laserů .. cože je ale dalších 14tis Smutný
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.4.2008 , 18:49   Citovat  

Miki Civic napsal:
tohle umí s nejnovějším firmware detekovat i ty městký laserový xxxxx ... nebo pak ještě přikoupit rušičku laserů .. cože je ale dalších 14tis Smutný

ale ta uz je narozdil od detektoru zakazana.... za tezky pokuty
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2008 , 18:55   Citovat  

bordel napsal:
ale ta uz je narozdil od detektoru zakazana.... za tezky pokuty

Přesně tak.
Jak už řekl "Frik" pokud není dostatečně inteligentní rušička, tak se ti to moc nevyplatí, neboť Ti na to lehce příjdou
Jedině, nevim jestli to už změnili, ale rušit se nesmí státní policie. O Městské v zákoně není ani slovo
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2008 , 19:08   Citovat  

Co je "inteligentní" jammer? Myslím, že čistě teoreticky by mělo stačit při poplachu dupnout na brzdu a bleskově ho vypnout, aby jim to hned ukazovalo. Já myslím, ale že jeho význam je i v případě, že jedu předpisově, poznám, že se za mě zavěsili šmejdi, ne? Myslím hlavně ty "provokatéry" apod.

Co se týče "patentu" na Beltronics, chápu, ale solidarita musí být, je potřeba se proti policejnímu šikanování spojit a bránit. Ti úchyláci, co to všechno navrhují, jsou vesměs beztrestní, stejně jako bezohlední hajzlíci. Rychlá jízda neznamená nebezpečná, nebezpečná je až ve spojení s bezohledností a ohrožováním okolí. Jak už jsem říkal, nejvíc člověka naštve, když je trestanej neprávem, což je v 90% případů.

Nejezdím 240 na dálnici, ani jako blázen tam, kde je provoz. Ale když jedu 200km pohodově osmdesátkou a pak mě někde zastaví měšťáci na konci díry kde jsem přehlídl značku obce (a oni číhali schválně tam, protože to znají), tak to naštve!!!
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.4.2008 , 19:22   Citovat  

shallowhal napsal:
Nejezdím 240 na dálnici, ani jako blázen tam, kde je provoz. Ale když jedu 200km pohodově osmdesátkou a pak mě někde zastaví měšťáci na konci díry kde jsem přehlídl značku obce (a oni číhali schválně tam, protože to znají), tak to naštve!!!

tak to je jen dobre, az prehlidnes i znacku 30km/h a do vozovky ti vbehne dite, tak z tech 80km/h budes asi blbe brzdit...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2008 , 19:23   Citovat  

Musím dát za pravdu, někteří kreténi dělají všechno pro to aby někoho načapali, místo toho aby hlídali tam kde je potřeba zvýšit bezpečnost(školy atd..). Taky mě už vyhmátli na konci jedné dědiny, kde jsem na to už trochu šlápnul a ahen jsem to měl za 3 bodíky...

s tím zašlápnutím a rychlým vypnutím nevim nevim...
i když ta inteligence muže spočívat už v tom že se sám vypne při určité rychlosti
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.4.2008 , 19:35   Citovat  

po meste se jezdi slusne berte ohled na chodce či děti.a nepotrebujete rusicky laseru.chjo
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2008 , 19:42   Citovat  

bordel napsal:
tak to je jen dobre, az prehlidnes i znacku 30km/h a do vozovky ti vbehne dite, tak z tech 80km/h budes asi blbe brzdit...

Co to tady vykládáš prosímtě? To, že nosím v kapse kapesní nožík, ze mě nedělá vraha.

Bojuju proti svévoli těch, kteří si vylepšují rozpočty protože na to mají přece "ze zákona" právo. Na nebezpečných místech se většinou neměří, protože není kam umístit radar případně kde zastavit hříšníky, aby to nebylo ještě nebezpečnější. A na pohodlných místech, kde to buď svádí nebo lehce přehlídne, tam je to jen o sběru pokut.

Takže antiradar je vlastně jen takový upozorňovač na výběrčí.

Mimochodem, jezdím "nepředpisově", jinak to snad ani nejde (ovšem jen co se rychlosti týče) a neměl jsem nikdy ani nehodu, a dokonce jsem nikdy neplatil za rychlost!!! (až teď prakticky neprávem). Magoři co jezdí v levejch pruzích, přejížděj bez blinkrů, slepci co nedávaj přednost - ti jsou nepostižitelní, ať si najdou bič na ně!
   Návrat  
Frik je teď offline  Frik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2008 , 19:52   Citovat  

Inteligentni jammer to je spis o tom jak moduluje to zareni z infra resp. laserovych ledek. Nekdo si mysli ze si napicha par infra ledek natvrdo sviticich a hotovka - coz jako pri dostatecne intezite, dobre smerovosti a zvolene vhodne vlnove ldelce te LEDky bezpecne zarusi laserove merice, ale to jim prave hned ukaze ze jim prijima trvaly infra paprsek. Ty inteligentni to tak sikovne moduluji, ze jim to jen hazi nesmyslne rychlosti a nektere skutecne maji i napichnuti na VSS senzor a pod nastavenou rychlost se ruseni uplne vypne.

Ve meste o tom zadna, jezdit pouze pomalu a nechat at si lidi poradne omrknou jak vypada hezka Honda, ale kdyz laserem meri tak jako vcera u nas, v miste kde je 2 proudovka a zadna obytna zona a je tam docasne 50ka..... mistni to vi ze si tam odchytavaj ale je to proste buzerace na takovem useku merit... zvlast kdyz se tam zadne nehody nestavaji.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2008 , 20:08   Citovat  

Frik napsal:
Inteligentni jammer to je spis o tom jak moduluje to zareni z infra resp. laserovych ledek. Nekdo si mysli ze si napicha par infra ledek natvrdo sviticich a hotovka - coz jako pri dostatecne intezite, dobre smerovosti a zvolene vhodne vlnove ldelce te LEDky bezpecne zarusi laserove merice, ale to jim prave hned ukaze ze jim prijima trvaly infra paprsek. Ty inteligentni to tak sikovne moduluji, ze jim to jen hazi nesmyslne rychlosti a nektere skutecne maji i napichnuti na VSS senzor a pod nastavenou rychlost se ruseni uplne vypne.

jj, vím co je inteligentní jammer, jen bych chtěl zauvažovat jak jej zbastlit. Ještě na škole jeden kluk měl diplomku z toho jak na CW radary. Dokonce praktickou. Opravdu udělali něco, na co policajti neměli šanci reagovat.

No a co se týče té rychlosti. Nebavíme se o bláznech kteří jezdí jak hovada (i když je jich na tomto foru určitě hafo) ale spíš o tom že si nemůš stále hlídat přesnou rychlost. To bys musel jezdít pořád 40 na 50-tce. A to normální řidič nesnáši, hlavně když má takového řidiče před sebou
   Návrat  
Driver je teď offline  Driver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.6.2008 , 22:28   Citovat  

Gavly napsal:
jj, vím co je inteligentní jammer, jen bych chtěl zauvažovat jak jej zbastlit. Ještě na škole jeden kluk měl diplomku z toho jak na CW radary. Dokonce praktickou. Opravdu udělali něco, na co policajti neměli šanci reagovat.

No a co se týče té rychlosti. Nebavíme se o bláznech kteří jezdí jak hovada (i když je jich na tomto foru určitě hafo) ale spíš o tom že si nemůš stále hlídat přesnou rychlost. To bys musel jezdít pořád 40 na 50-tce. A to normální řidič nesnáši, hlavně když má takového řidiče před sebou

Tak takhle Diplomka by mě fakt zajímala, můžeš mě ji nějak poslat?
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.6.2008 , 23:23   Citovat  

Miki Civic napsal:
tohle umí s nejnovějším firmware detekovat i ty městký laserový xxxxx ... nebo pak ještě přikoupit rušičku laserů .. cože je ale dalších 14tis Smutný

v momentě kdy tě budou měřit laserovou puškou a pípne ti detektor nemáš už žádnou obranu. Jsi změřen okamžitě kdy na Tebe namíří.

Rušička je nelegální a za její užití je tvrdý postih. Jsou sady, které se namontují do auta a nejsou při normálním hledání vidět.

Šlápnout rychle na brzdu??? To je ta největší hovadina co jsem slyšel..... co ty za Tebou? Podívaj se ti do kufru.
Detektor ti umožní svižnější jízdu na místech kde je to vzhledem k možnostem zbytečné jet např.80 v místě kde může být v klidu 90 bo 100. Ale poletíš li hodně přes limit nepomůže ti ani detektor. Nezapomínejte že je potřeba určitá vzdálenost ke zpomalení a když to zaflekuješ .......
Nejsnadnější obrana je jezdit si jak chci tam kde nikoho neohrozíte, kde nejsou švestky atd. I takových míst v ČR je dost.
   Návrat  
Nick je teď offline  Nick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.6.2008 , 0:02   Citovat  

Driver napsal:
Tak takhle Diplomka by mě fakt zajímala, můžeš mě ji nějak poslat?

odkaz

Tady jsou práce od nás ze školy (přímo u zdroje). Ale myslím si, že se tam nic kloudnýho nenajde, možná spíš na ČVUT...
Ale napadlo vás taky, že ve chvíli kdy policajti uvidí že máte detektor, tak už není možnost to domluvit jinak Tak to valím bulvy Automaticky si o vás pomyslí, že ten detektor máte asi proto, že to prasíte...
   Návrat  
Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2008 , 11:30   Citovat  

je znama pravda ze prave ti moralisti co reknou co kdyz ti tam vbehne dite a ze jezdis jako prase atd kdyz jedes misto 50satky 60sat tak ti porusuji predpisy nejvic, fascinuje me ze si lidi nedokazou zamest pod vlastnim prahem a odpovedi na tehle diskuzi typu jezdi predpisove me pridou trosku out uz to si dokaze odpoveded takhle kazdej asi to neni narocny na iq tolik a je FAKT ze se stava ze policiste NEKDY meri jenom proto aby vybrali - znam tam par lidi a sami me to rikali ze musi splnit limit a tak si stoupnou nekam kde musi nekoho obetovat je tak nastavenej system takze az tak o bezpecnost nejde, prakticky sem se nesetkal jeste s clovekem na tehle planete ktery by mohl s cistym svedomim rict ze nikdy neporusil rychlost
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Antiradary - je nutné přeplácet monopol?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina