Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pozor :bazar na hondaclub.cz (neg) Rendy
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.2.2012 , 18:41   Citovat  

tak tohle je teda dobrá reklama OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.2.2012 , 18:48   Citovat  

Mail lze najít třeba v tomhle inzerátu - zde
kde je i telefon 603277070 a přes něj se člověk dostane například sem na další špatnou zkušenost , případně sem a ejhle podrobnosti - Radek Chamola.
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.2.2012 , 22:04   Citovat  

Spacir napsal:
To je tahle? Říkal sem si, že za ty peníze není ještě pryč, vypadá dobře. HaHaaa

na tuhle jsme se byli podivat s kamosem a ani zdaleka neni v takovem stavu jako se tvari na fotkach... Velmi šťastný pozor na ni! jeli jsme pro ni az z Brna (takze fakt kus cesty) a radeji jsme to otocili a dali od ni ruce pryc (hlavne jak v inzeratu bylo psano: "nove silenty na podvozku" tak po shlednuti ani jeden novy silent a po dotazu na pana prodejce... "kde, ze teda jsou ty nove silenty" tak jen rekl: "ony se tam vlastne nemenily" nasledovala projizdka (kdy mi pan prodavajici rikal, jak to krasne tahne..., nacez ja mel zcela opacny nazor, na to ze je to Esina Vtec tak podle me docela vylitany...) ale at se kazdy presvedci sam Mrk
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 7.2.2012 , 22:11   Citovat  

Boha jeho,
že to ty lidi baví ... kua. to snad ne
   Návrat  
Aichi je teď offline  Aichi
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 16:20  Naposledy upravil Aichi dne 9.2.2012 , 0:14, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jj to je ona. Mě ji prodal za 47 tisíc půlka tech věcí co tam o ní píše jsou výmysly. Je to opravdu krásný auto každý se za ním otočil. Je mi líto že jsem ji musel vrátit.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Spacir je teď offline  Spacir
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 18:13   Citovat  

exxsodus napsal:
prodejce povesit za koule, ale kdyz kupuju auto, tak jedna z nejdulezitejsich veci co si zkontroluji jsou vsechna cisla

No a hlavně občanku prodejce. Úsměv
Ale kdyby šlo jen o to auto, co tu čtu je docela hrůza.
Nechápu, že ten člověk ještě nenarazil. :hehe:

edit: taky dobré jak prodává padělky Skunk2 ramen odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 23:58   Citovat  

Co říct jsem mladej blbec co naletěl ,ale teď jsem pořádně vyškolenej a příště už vím co mám kontrolovat. Další životní zkušenost. Já jsem jeden z mála kteréýmu prachy vrátil zpátky co jsem tady tak četl tak ostatní tak dobře nepochodili třeba ta slečna co ji podělal s tím motorem do ,kterého investovala kupu peněz.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.2.2012 , 0:17   Citovat  

A je to tady nebojsa si četl co tu píšu a začíná mi vyhrožovat v soukromý zprávach je to rozenej mafián.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.2.2012 , 11:40   Citovat  

Myslím že to s těma gorilama nic neřeší já bych to viděl spíš na to vězení za falšování podpisu jsou dva roky a vyřeší to sami policajti to by k soudu ani nedošlo policajti za to maj zvláštní prémie. V base už by si ho někdo vzal do parády jak tu píšeš KingsKillere. Velmi šťastný
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.2.2012 , 6:42  Naposledy upravil crxmann dne 10.2.2012 , 7:13, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Chápu rozhořčení a náladu, ale snažte se vyvarovat vyhrožování apod. Za to nám ON fakt nestojí.
Jedno krásné české příslový říká : na každé prase se vaří voda, nebo každé prase má svého řezníka.
Pište sem, pouze osobní zkušenosti s tímto prodejcem, jeho různé kontakty, ať je to ucelené, adresy a přezdívky.

Dřív nebo později to dopadne. Naše forum najíždí při vyhledávání přes google jako jedno z prvních, tak když chce reklamu, má ji mít!

Napadá mi, že napíšu na všechny spřátelené weby aby toto upozornění šlo mezi co nejširší H+ uživatele.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.2.2012 , 6:45   Citovat  

Stačí do googlu zadat jeho telefoní číslo a vyjede milion stránek a na každé druhé negativní komentář.
pořádnej výtlem

PS: doplnil jsem úvodní příspěvek o dostupná data na internetu. Jen aby to bylo pěkně po hromadě.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.2.2012 , 7:06   Citovat  

Pro pobavení s kým máme tu čest:

Rendy | 20.06.2009 10:17:45Link na zdroj

Noviteam,nevím kdo jsi,ale přesto budu reagovat na tvá silná slova.Je vidět,že tvá závist je veliká a hezky to tady dokazuješ asi budeš velký závadník!!!Jen pro vysvětlenou nikoho jsem nerozhádal a carbonii nejedu kvůli takovým ,jako jsi ty,kteří mají auto za ranec a jen chodí po depu jako mistři a výsledky bohužel více než ostudné proto velmi chápu,že seriová vytuněná Honda která přijede po ose a sundá SPZ a zostudí velké auta je pro takové lidi jako jsi ty hanebné,ale rozumný člověk a Závodník pochopí,že někde to prostě tomu autu svědčí!!!Škoda jen,že takový ,jako jsi ty nehrají šachy třeba by jsi byl zrovna Kasparov se tady snaží v diskuzi být důležitý!!! Myslel jsem,že má kontorla v Prachaticích ti to dokáže,ale bohužel tě to naštvalo ještě více tak pro vysvětlenou rád si zazávodím a udělat ze sériového auta hezké je můj vejký koníček a když se dostaví ještě ůspěch je to proč to dělám.Tak tě prosím a všechny ostatní pod různými nicky představ te se a můžeme věc vysvětlit ,jak se patří a nedělat věčnou jako nazval moc hezky MIREK P. ( ŠEPTANDU) je to od vás ubohé a bohužel uspěch se neodpouští....Rendy

aktualizováno | 04.10.2009 21:38:42 | Link na zdroj
Zpráva technického komisaře - DISKVALIFIKACE!
Zpráva technického komisaře

Již při pátečních přejímkách byla zjištěna nedovolená rozpěra uložení spodních ramen na vozidlech 701- Radek Chamola, 704- Pribula Mojmír a 710- Polanecký Aleš. Jezdci dostali možnost volby mezi odstraněním výstuhy a penalizací 1,5 vteřiny na jízdu- všichni tři se rozhodli pro jízdu s výstuhou a penalizací.

Já jen podotknu, že Všechny tři auta tzv. dělal dotyčný pán.

VTEC
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.2.2012 , 7:24   Citovat  

JJ mas pravdu nadavat mu opravdu nema smysl ja jsem tu puvodni zpravu napsal jen abych upozornil na nej a hlavne na tu Hondu aby nikdo nenaletel jako ja to co se tu rozjelo okolo je jen zbytecna saskarna.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.2.2012 , 7:52   Citovat  

Milí Rendy mi se osobně známe ,a jestli máš špatnou paměť tvůj problém. Úsměv
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2012 , 7:57   Citovat  

crxmann napsal:

Noviteam,nevím kdo jsi,ale přesto budu reagovat na tvá silná slova.Je vidět,že tvá závist je veliká a hezky to tady dokazuješ asi budeš velký závadník!!!Jen pro vysvětlenou nikoho jsem nerozhádal a carbonii nejedu kvůli takovým ,jako jsi ty,kteří mají auto za ranec a jen chodí po depu jako mistři a výsledky bohužel více než ostudné proto velmi chápu,že seriová vytuněná Honda která přijede po ose a sundá SPZ a zostudí velké auta je pro takové lidi jako jsi ty hanebné,ale rozumný člověk a Závodník pochopí,že někde to prostě tomu autu svědčí!!!Škoda jen,že takový ,jako jsi ty nehrají šachy třeba by jsi byl zrovna Kasparov se tady snaží v diskuzi být důležitý!!! Myslel jsem,že má kontorla v Prachaticích ti to dokáže,ale bohužel tě to naštvalo ještě více tak pro vysvětlenou rád si zazávodím a udělat ze sériového auta hezké je můj vejký koníček a když se dostaví ještě ůspěch je to proč to dělám.Tak tě prosím a všechny ostatní pod různými nicky představ te se a můžeme věc vysvětlit ,jak se patří a nedělat věčnou jako nazval moc hezky MIREK P. ( ŠEPTANDU) je to od vás ubohé a bohužel uspěch se neodpouští....Rendy

Již při pátečních přejímkách byla zjištěna nedovolená rozpěra uložení spodních ramen na vozidlech 701- Radek Chamola, 704- Pribula Mojmír a 710- Polanecký Aleš. Jezdci dostali možnost volby mezi odstraněním výstuhy a penalizací 1,5 vteřiny na jízdu- všichni tři se rozhodli pro jízdu s výstuhou a penalizací.

VTEC

Ještě je tam dobrej ten dodatek na závěr:

Dále byla opět kontrolována vozidla 701- Radek Chamola, 704- Pribula Mojmír a 710- Polanecký Aleš, u kterých již na první pohled nebyly v pořádku odklony na zadní nápravě. Při prohlídce vozidel bylo zjištěno, že mají nedovoleným způsobem upravena (zkrácena) horní ramena. Vzhledem k tomu, byli všichni tři jezdci ze závodu diskvalifikováni.
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2012 , 8:28   Citovat  

crxmann napsal:
Chápu rozhořčení a náladu, ale snažte se vyvarovat vyhrožování apod. Za to nám ON fakt nestojí.
Jedno krásné české příslový říká : na každé prase se vaří voda, nebo každé prase má svého řezníka.
Pište sem, pouze osobní zkušenosti s tímto prodejcem, jeho různé kontakty, ať je to ucelené, adresy a přezdívky.

Dřív nebo později to dopadne. Naše forum najíždí při vyhledávání přes google jako jedno z prvních, tak když chce reklamu, má ji mít!

Napadá mi, že napíšu na všechny spřátelené weby aby toto upozornění šlo mezi co nejširší H+ uživatele.

Akorát na některý by se mohla vařit rychleji Tak to valím bulvy
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.2.2012 , 8:34   Citovat  

crxmann napsal:

VTEC

No dalo by se spekulovat co je jeho koníčkem... HaHaaa

C5g VTi s číslem 701 je na prodej za 169tis...
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2012 , 8:48   Citovat  

pokud je to ona zluta co si myslim (precijen v CR jich opravdu moc neni a jednu jsem vlastnil), tak tohle auto bylo v silenem stavu (koroze, bouracky) a dotahl ji jisty klucina z Hradku u Rokycan, ktery ji mel na kseft - prelakovat a papa Ale musim uznat, ze 3 roky zpet cca co jsem za nim jel s CRX 1g 101PS, tak mu to drzelo a jelo paradne je to dobrý Holt cas a zachazeni udela s kazdym autem hodne
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2012 , 8:52   Citovat  

bych to s pánem mohl dát dohromady..

mě nezáleží jak to z venku vypadá a jemu zas nic neříká technická stránka vozu pořádnej výtlem
nemá něco společnýho s italama nebo s jedním nejmenovaným autobazarem??
navoněná bída HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.2.2012 , 8:55   Citovat  

RASTA napsal:

mě nezáleží jak to z venku vypadá a jemu zas nic neříká technická stránka vozu pořádnej výtlem
navoněná bída HaHaaa

Teď ho naštvu... Velmi šťastný

Rasto, dej se s ním dohromady, třeba pak budou prodávaná auta v dobrém stavu.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.2.2012 , 9:05   Citovat  

RASTA napsal:

navoněná bída HaHaaa

to by jsi ale musel vydávat 1,8 za 1,6 a když dostaneš avízo že se ti motor bude nalívat tak musíš umět "omarodit" a nejet na závody. pořádnej výtlem
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2012 , 11:49   Citovat  

PAKO napsal:
to by jsi ale musel vydávat 1,8 za 1,6 a když dostaneš avízo že se ti motor bude nalívat tak musíš umět "omarodit" a nejet na závody. pořádnej výtlem

Smutný Bueee

tak škoda no..já sem "starej" poctivec Úsměv
hold bude muset u toho podvádění, podvodů a věcí, které jsou prostě "POD" naší úrovní
zůstat sám Hihi
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.3.2013 , 19:09   Citovat  

Tak už sem se chytnul na háček taky.
Dostal sem tip na obd2 klapku s MAP senzorem a tak sem neváhal a prodejce v inzerátu kontaktoval.
tudy odkaz
Kdybych věděl, že jde o Rendyho, tak to obejdu velkým obloukem. naštvanej
Po pár mailech, kde mě ujišťoval, že je i s čidlama (TPS a MAP senzorem) sem si jí nechal zaslat na dobírku.
Dneska si jí vyzvednu na poště a co nevidím po rozbalení krabice. Senzory sice měla, ale TPS byl totálně zlámanej a chyběl mu jeden vývod.

Opravdu TOP stav. Ten senzor si přehodím ze starý klapky, o tom žádná, ale ten přístup mě opravdu ...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2013 , 16:03   Citovat  

A copak nám to nedorazilo pořádnej výtlem

odkaz

Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.3.2013 , 17:48   Citovat  

Sice jsem auto od nej primo nekupoval ale stavel ho udajne on nebo jeho tym a nemuzu si ani trosku stezovat Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.3.2013 , 20:13   Citovat  

Igi napsal:
Sice jsem auto od nej primo nekupoval ale stavel ho udajne on nebo jeho tym a nemuzu si ani trosku stezovat Úsměv

A stavěl to pro někoho nebo pro sebe?
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 13.3.2013 , 23:39   Citovat  

Igi napsal:

záleží kdo z týmu, rendy racing se rozpadnul na více částí. Bral jsem od něj zadní ramena D2 racing, prej málo jetá, jezdili na nich závody do vrchu, strejda google mi našel pár fotek Targy Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.3.2013 , 10:00   Citovat  

Hellborn napsal:
A stavěl to pro někoho nebo pro sebe?

Pokud se nepletu stavel to pro cloveka od ktereho jsem auto koupil.
   Návrat  
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2013 , 18:38   Citovat  

Igi napsal:
nemas cervenou targu s ramem?
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.3.2013 , 0:07   Citovat  

marty89ul napsal:
nemas cervenou targu s ramem?

ee mam cernou targu bez ramu...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz