Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Strana 68 z 158
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2013 , 17:33   Citovat  

Já mám taky ten Magic a dneska zase nic vše v pořádku. Dneska mi udělal machoš ventily a vše v cajku žádné abnormální vůle
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
boratko je teď offline  boratko
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2013 , 22:38   Citovat  

Minulý týden jsem dělal velký servis na Acco ve 120 tis km. Nechal také seřídit vůle ventilů a mechanik byl překvapen, že nejsou ventily tvrdé, prý asi je to přimazáváním. Každopádně ventily seřizoval, k nějakým odchylkám došlo. Na LPG najeto 15 tis km. Celkově byl ale překvapen stavem ventilů při jízdě na LPG. Takže zatím spokojenost.

Multiplex je teď offline  Multiplex
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2013 , 10:45   Citovat  

tudy odkaz

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.2.2013 , 22:40   Citovat  

Někdo už zplynoval C9G je to dobrý C9G LPG

padam je teď offline  padam
3 háčka
Členství: Gold
2
PříspěvekZaslal: 18.2.2013 , 23:16   Citovat  

hopit napsal:
Někdo už zplynoval C9G je to dobrý C9G LPG

JJ, to je mých rodičů. Zkušenosti naprosto pozitivní, nedá se poznat jestli jede na LPG nebo benzín a i v nynějších mrazech všechno funguje tak jak má.

Viz. tudy odkaz

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 0:07   Citovat  

padam napsal:
JJ, to je mých rodičů. Zkušenosti naprosto pozitivní, nedá se poznat jestli jede na LPG nebo benzín a i v nynějších mrazech všechno funguje tak jak má.

Jak je to se zárukou auta? Někdo tady psal že zaniká přestavbou. Škoda že koncovka plnění není schovaná pod víčkem nádrže , ale jinak moc je to dobrý

padam je teď offline  padam
3 háčka
1
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 0:55   Citovat  

hopit: koncovka bohužel nešla schovat, protože je pod víčkem plast, ve kterém by plnící ventil nedržel nebo spíš nevydržel.
Co se týká záruky, tak by se řešila až by se něco stalo, a podle mě je riziko, že soudní znalec řekne, že závada "xyz" byla způsobena LPG a nemohla nastat při provozu na benzín je minimální. Samozřejmě instalace LPG nemůže ovlivnit záruku na komponenty, kterých se netýká, podvozek, převodovka, elektrika a tak podobně. Strašení zárukou mi přijde jako typický FUD - tudy odkaz

chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 19:43   Citovat  

...zdravim pardalove Velmi šťastný tak acco jde do plynu teda na prestavbu uz v patek...jedine co mne trapi je jestli mam nechat dat rovnou namontovat i primazavani pac motor ma najeto 225tis Mrk podle vseho co jsem kde precetl by nemnelo byt u acco 6g f20b6 potreba a taky se s tim stotoznuji jenomze co clovek precte a vydedukuje si z toho nemusi byt to spravne Úsměv...

...tak co a6g motor f20b6 primazavani ano nebo ne? Úsměv...

AFY

4 háčka
1
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 20:42   Citovat  

chalejkum napsal:

...tak co a6g motor f20b6 primazavani ano nebo ne? Úsměv...

AFY

Ne. Pokud se ventily začnou zaklepávat , můžeš vždy přimazávání dodělat .

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 18:25   Citovat  

V autokelly už mají LPG Honda v katalogu cože cože ? Posero přiznej se Velmi šťastný

kellylpg.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
kellylpg.JPG, 176.17 kB

gregy4 je teď offline  gregy4
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.2.2013 , 14:31   Citovat  

Mel bych dotaz na rezervni kolo. Je nutne ho vozit v civicu 7G (r.v.2002) nebo existuje nejaka alternativa ktera mi nezabere misto v kufru ?

sumy je teď offline  sumy
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.2.2013 , 15:13   Citovat  

gregy4 napsal:
Mel bych dotaz na rezervni kolo. Je nutne ho vozit v civicu 7G (r.v.2002) nebo existuje nejaka alternativa ktera mi nezabere misto v kufru ?

Podle změny ve vyhlášce by měla stačit opravná sada na lepení pneu-spray.
Popravdě řečeno, celkem 4x bych byl bez rezervy nahranej(pneu z boku)a tak bych ji vyndaval, jen když bych potřebaval kufr celej. Vždyť dojezdovka zas tolik místa nezabere.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.2.2013 , 17:31   Citovat  

Taky jsem tohle řešil jestli tu opravnou sadu a nebo dojezdovku. A nakonec vyhrála dojezdovka z vrakáče za 500kč. Představ si, že pojedeš někde v noci nezi polema a vletíš do díry a gumu cvakeš z boku a jsi nahranej. Jen jsem měl problém jaku dojezdovku koupit. já frajer přišel na vrakáč a koupil 14" ,protože mám 14", že. A když jsem ji potom zkoušel jestli tam pásne tak hle nešla nasadit přes brzdový třmen. Tak honem zpátky a vyměnil jsem za 15" a ta pasuje.

citace:
hopit

ale zajímavé je,že já mám anglána MB2 r.v.00 a mám přesně ten stejný motor jak máš na tom obrázku co je LPG D14Z4 to mi hlava nebere

chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.2.2013 , 9:21   Citovat  

...a6g plne plynofikovano Úsměv - zatim jenom 40km bez studeneho startu ale po obmedzovac jedu gas Velmi šťastný...
...dneska se uvidi kopa snahu zimno a start Velmi šťastný...

...jinak do 45l nadrze narvali 42l plynu dobre ne? Úsměv...

AFY

turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
1
PříspěvekZaslal: 26.2.2013 , 19:39   Citovat  

Zdravím
posielam odkaz na zaujímavý e-shop v Polsku ohľadom komponentov LPG, mám dobrú skusenosť, dodanie do ČR zcela bez problémov, napr.vstrekovače Valtek 30 4V skoro o 1/3 až polovicu lacnejšie (aj s dopravou ) ako v ČR. Za mňa je to dobrý

tudy odkaz

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.2.2013 , 20:11   Citovat  

Chlapi nevíte kde sehnat kabel na diagnostiku pro Magic 2?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.2.2013 , 18:15   Citovat  

Kabel jsem našel, ale potřeboval bych od někoho jak pracovat se softwarem od magicu. Víte někdo jak na to? Manuál jsem našel, ale člověk se tam toho moc nedozví. Jde mi hlavně o to jak upravovat mapy. Díval jsem se na mechaniky jak s tím dělají a jsou tam takové posouvátka či co na te křivce, ale jestli to stačí jen posunovat nahoru dolů tedy ubírat a přidávat bohatost směsi.

ramiza je teď offline  ramiza
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 21:44   Citovat  

Zítra vezu cívu na montáž LPG.
(c6g, 1.4, r.v.97)
a přemýšlím, zda nechat udělat i to přimazávání ventilů.
Je to nutné?
Díky Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 22:00   Citovat  

ramiza napsal:
Zítra vezu cívu na montáž LPG.
(c6g, 1.4, r.v.97)
a přemýšlím, zda nechat udělat i to přimazávání ventilů.
Je to nutné?
Díky Úsměv

Je to zbytečnost. Navíc cena přimazávání je větší než cena tvého motoru Velmi šťastný

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 22:03   Citovat  

hopit napsal:
Je to zbytečnost. Navíc cena přimazávání je větší než cena tvého motoru Velmi šťastný

richtig Úsměv OK

Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 22:40   Citovat  

hopit napsal:
Navíc cena přimazávání je větší než cena tvého motoru Velmi šťastný
je to dobrý pořádnej výtlem

Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 22:47   Citovat  

optimas napsal:
Kabel jsem našel, ale potřeboval bych od někoho jak pracovat se softwarem od magicu. Víte někdo jak na to? Manuál jsem našel, ale člověk se tam toho moc nedozví. Jde mi hlavně o to jak upravovat mapy. Díval jsem se na mechaniky jak s tím dělají a jsou tam takové posouvátka či co na te křivce, ale jestli to stačí jen posunovat nahoru dolů tedy ubírat a přidávat bohatost směsi.

Odkud jsi? Já kvůli vzdálenosti do HL Propanu pořídil kabel a stylem "samouk" jsem se s tím naučil dělat. Není to v zásadě nic těžkého...

P.S.: hodně dobrý je EN manuál, je o dost podrobnější než CZ.

karnas je teď offline  karnas
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.3.2013 , 16:19   Citovat  

Tak mi v HL propanu v Praze zase poladili Magica k horsimu. Kdyz chcipnu teplej motor a znova nastartuju tak se mi zda ze to prepina rovnou pri startu a jak mile to chyte tak zapipa chybu a prepina na benzin...nema nekdo tuseni cim by to mohl byt? Uprime uz nemam naladu jezdit s tim do HL propan praha, jejich pristup je hroznej .Nevi nekdo o nekom sikovnym stredni cechy, Praha?

David vti je teď offline  David vti
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.3.2013 , 19:34   Citovat  

karnas napsal:
Tak mi v HL propanu v Praze zase poladili Magica k horsimu. Kdyz chcipnu teplej motor a znova nastartuju tak se mi zda ze to prepina rovnou pri startu a jak mile to chyte tak zapipa chybu a prepina na benzin...nema nekdo tuseni cim by to mohl byt? Uprime uz nemam naladu jezdit s tim do HL propan praha, jejich pristup je hroznej .Nevi nekdo o nekom sikovnym stredni cechy, Praha?

Taky jsem tam jednou byl a už mě tam nikdo nikdy nedostane !!! Jeden to jakože ladil,druhej se mi válel po autě to snad ne naštvanej a třetí sedmnáctkrát do minuty opakoval - čím by to mohlo bejt,zě se to dusí a škube ??? to mi hlava nebere
Prostě mentálci... KO To snad radši udělám výlet do Ostravy,tam jsou prej supr a vědí o co jde...
Jinak na HL znám pána u Lovosic,ale to už je pro tebe asi taky z ruky a můj problém bohužel taky nevyřešil...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.3.2013 , 21:40   Citovat  

Dopis napsal:
Odkud jsi? Já kvůli vzdálenosti do HL Propanu pořídil kabel a stylem "samouk" jsem se s tím naučil dělat. Není to v zásadě nic těžkého...

P.S.: hodně dobrý je EN manuál, je o dost podrobnější než CZ.

Ostrava

David vti: já byl minulý týden v HL propanu v Ostravě kdy se mi rožínala kontrolka motoru s chybou špatné zapálení válců. Vyměnili po 30tkm filtry dali repas vstřiky 35ks a vypli předehřev vstřiků který mi dělal bordel při studeném motoru. Včera jedu z práce a po přepnutí na LPG auto začalo škubat nešlo do otáček. vypnu LPG a zas to jede na benal v pohodě. Přepnu zpět a stejný problém. Zajel jsem do HL propanu řekl o co jde a zeptali se co mi dělali. Tak jsem řek že repas vstřiků. A už byl kravál ,že je to špatně že repas vstřiků je na nic, že po týdnu se lidi vraceji zpět a nefungují jim vstřiky. Vytáhli fungláky Magic Jet a namontovali a cena 400ks Tak to valím bulvy 1600 za 4 vstřiky mě málem omylo. Pak mi mechanik říká budete platit na pokladně nebo mě do kapsy. Tak říkám kolik do kapsy? 150/ks Já usměv na rtu tahám z kapsy 600kč a zpokojeně odcházím. Ještě mi řekl kdybych něco potřeboval tak že nemám chodit předem ,ale bočními vrátky a že se vždy domluvíme. Auto na nových vstřikách jede jak pila. Je to sakra znát repas vstřiky a nové.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.3.2013 , 21:43   Citovat  

karnas napsal:

Zavolej do HL propan Ostrava zděl jim problém co máš a že nejsou v Praze schopni to odstranit. Ať jim poradí co mají dělat. Někdo už tady taky řešil tenhle problém s Prahou a volal do Ostravy a oni to vyřešili.

vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.3.2013 , 21:56   Citovat  

Poraďte , v čem to bude, možná už to někdo z vás řešil :
Ráno, studenej motor, nastartuju na benzín, jede to normálně, po ujetí cca 2-3 km, tedy po zahřátí motoru se tak jak má automaticky přepne na LPG. A tady je právě ten problém , ale jen ráno . Motor jede na plyn napřed jakoby snad na dva válce chvilku, takový prd prd prd, pak se chytne třetí , to už je lepší a teprve pak - odhadem tak po 20 vteřinách až půl minutě se to chytne a pak už to jede normálně. A kdykoliv během dne už se to pak nestane, při žádném přepinání, vše funguje jak má. Zase až ráno. Jinak je to den ode dne horší , závada se jakoby stupňuje. Původně jsem to přikládal zimě a že snad chvilku trvá než plyn proteče vstřikama a pokud to byl jen fakt malinkej ten mezičas než to začne jet naplno, tak mi to nevadilo , ale teď už mi to vadit začíná. Dneska ráno mi to dokonce na křižovatce chcíplo , protože se to přeplo právě ve chvíli, kdy jsem k ní přijížděl a musel tam zastavit.
Takže co ? Svíčky? Vstřiky ? Fitr? Ať vím co mě čeká.

David vti je teď offline  David vti
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.3.2013 , 22:05   Citovat  

Optimas : to je dobré vědět,díky za info... je to dobrý

turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.3.2013 , 22:25  Naposledy upravil turkpet dne 28.3.2013 , 10:18, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

vespula.mortifer napsal:
Poraďte , v čem to bude, možná už to někdo z vás řešil :
Ráno, studenej motor, nastartuju na benzín, jede to normálně, po ujetí cca 2-3 km, tedy po zahřátí motoru se tak jak má automaticky přepne na LPG. A tady je právě ten problém , ale jen ráno . Motor jede na plyn napřed jakoby snad na dva válce chvilku, takový prd prd prd, pak se chytne třetí , to už je lepší a teprve pak - odhadem tak po 20 vteřinách až půl minutě se to chytne a pak už to jede normálně. A kdykoliv během dne už se to pak nestane, při žádném přepinání, vše funguje jak má. Zase až ráno. Jinak je to den ode dne horší , závada se jakoby stupňuje. Původně jsem to přikládal zimě a že snad chvilku trvá než plyn proteče vstřikama a pokud to byl jen fakt malinkej ten mezičas než to začne jet naplno, tak mi to nevadilo , ale teď už mi to vadit začíná. Dneska ráno mi to dokonce na křižovatce chcíplo , protože se to přeplo právě ve chvíli, kdy jsem k ní přijížděl a musel tam zastavit.
Takže co ? Svíčky? Vstřiky ? Fitr? Ať vím co mě čeká.

...pozorujem u seba rovnaký prejav,ale jednoznačne podľa mrazov, zatiaľ to neriešim, uvidím na jar,predsa len na vstrekovačoch Valtek 30 už mám 45tis.km...aj keď sa dajú repasovať, mám už zakupené radšej nové..o polovicu lacnejšie na:
tudy odkaz

karnas je teď offline  karnas
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.3.2013 , 22:28   Citovat  

optimas napsal:
Zavolej do HL propan Ostrava zděl jim problém co máš a že nejsou v Praze schopni to odstranit. Ať jim poradí co mají dělat. Někdo už tady taky řešil tenhle problém s Prahou a volal do Ostravy a oni to vyřešili.

Jojo to sem byl ja Úsměv az 3ti vstriky co tam daly fungovaly...myslim ze to je jenom blbe naladeny...prijde mi jako by vypnul podminku minimalnich otacek pro prepnuti...uprimne uz me s nima nebavi jednat,slusny vychovani je jim cizi davaj neprimo najevo ze je otravujes...radsi bych resil s nekym kdo by to treba poladil prede mnou a vysvetlil co a jak...

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina