Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak si stojí v dnešní době 4G s DOHC VTEC?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Jumbo je teď offline  Jumbo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.3.2013 , 12:53   Citovat  

Ahoj,
rád bych znal i názory ostatních na toto auto. Především z finančního pohledu. Jako každý rok přemýšlím o prodeji tohoto dnes věřím již raritního auta, ale nevím. Jaké jsou reálné představy o ceně při cca 185tkm, motor ok - jezdí pořád jak splašenej Úsměv , načat třetí synchron, nová originální japonská spojka (najeto max do 20tkm), opečovávaný podvozek (ramena, čepy, brzdy), kola O.Z., uvnitř pěkný stav, zvenku - koroze PZ lemu, LP blatník na karosařinu, kastle potlučena od krup, před cca. 20tkm nové rozvody. Pravidelně měněný olej.. Celkově až na karosařinu pěkné a spolehlivé auto.. Rád si přečtu vaše názory, na mobile.de k prodeji obvykle max 3 kusy začínajíc cenou okolo 90tisíc a jdouc až na 150tisíc. V ČR jsem při běžném projetí webů s auty nenašel ani jeden kus na prodej, ale věřím že potencionální kupci existují G4G VTEC
díky za názory Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.3.2013 , 13:15   Citovat  

20tis. a hned jedu... Velmi šťastný

Reálně ho u nás prodáš za málo (poslední šel v dobrém stavu šel za asi 40-50). I když z popisu vypadá trochu potlučeně... To je ten ťuknutej kdysi, jak pojišťovna neuměla ocenit a nevěřila v odlišnost dílů?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.3.2013 , 13:18   Citovat  

Haha, to je mi jasný, že za 20 mi za něj dá každej pořádnej výtlem

Jj, nárazník byl opraven, LP blatník ne, ale není to žádná tragédie. Auto víceméně jezdilo pouze přes léto a poslední skoro 3 roky je pouze garážované a občas projeté. Co mi přijde horší jsou ty kroupy, ale to je také opravitelné a bez pohledu pod úhlem to ani vidět není.
   Návrat  
bik3r je teď offline  bik3r
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2013 , 14:54   Citovat  

A z jakeho duvodu ho chces vubec prodavat ? jestli se teda muzu zeptat. Ja mam ee9 necele dva roky sice sem s ni najel neco malo do 5tis a ted se renovuje ale v zadnem pripade nepremyslim o prodeji,protoze jsem ani nevidel auto ktere by dokazalo udelat cloveku takovy pozitek z jizdy ze vyleze z auta jeste s rozklepanyma nohama. VTEC
   Návrat  
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2013 , 15:15   Citovat  

Podívej na Cocksovo EE8. Nemyslím si, že by reálná prodejní cena výrazně nepřekročila 50 tisíc Kč a i za takovou cenu by to nějakou dobu trvalo. Vzpomínám si na oranžové EE9, které se tu dlouho prodávalo za 40tis. Kč a karosařina na něm byla v pořádku.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.3.2013 , 15:25   Citovat  

v cechach bych videl,ze realne za nej dostanes mozna 40k...mozna ho inzerovat treba v de nebo tak,ale spis byt tebou tak si ho necham pro radost..moc lidi se mnou moje nazory ohledne ceny aut tady nesdili,ale proste svet je ted na prodejce zly Úsměv ho izeruj za 70 a uvidis sam..postpne snizuj na nejakou min.hranici a treba se hned na zacatku nebo v prubehu nekdo ozve...no a treba ho neprodas ani za tech 40 Mrk

myslim,ze pokud to jen trochu jde je nejlepsi si tyhle auta nechat a prozivat tu radost
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.3.2013 , 15:25   Citovat  

bik3r napsal:
A z jakeho duvodu ho chces vubec prodavat ? jestli se teda muzu zeptat. Ja mam ee9 necele dva roky sice sem s ni najel neco malo do 5tis a ted se renovuje ale v zadnem pripade nepremyslim o prodeji,protoze jsem ani nevidel auto ktere by dokazalo udelat cloveku takovy pozitek z jizdy ze vyleze z auta jeste s rozklepanyma nohama. VTEC

Já tohle dilema řeším každý rok - prodat/neprodat. S tvým názorem se jinak ztotožňuji. Nicméně stav věci se má tak, že od roku 2008 co mám rodinu, tak šlo auto víceméně stranou. Proto pak přicházejí tyto myšlenky, u mě je víceméně auto nevyužité. Roky 2004-2008 se prostě nevrátí (kdy jsem s tím lítal a neustále měl v žilách tuny adrenalinu VTEC ). Prostě přemýšlím co dál. Nejspíš to stejně dopadne tak, že za několik let bude víc peněz k dispozici a pravděpodobně se pokusím z auta udělat originál a třeba ho postavím na veterána Úsměv
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2013 , 15:35   Citovat  

Nebudu psát jaká je reálná cena , ale cena EE9 už půjde jedině nahoru. Když nic jiného tak jsou to dobře uložené peníze je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2013 , 15:35  Naposledy upravil Fish dne 22.3.2013 , 15:42, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Až na pár výjímek se auta kupují na základě roku výroby. Pokud se nekdo podívá do inzerce,kde běžně najde Civic 7G sedan 2001 1.6 Vtec za 59t kč,určitě nedá 50t za r.v. 89-91. Jediná šance je nadšenec,který "ví",co kupuje,čili honda klub CZ,DE,SK atd.

U neznalých reálná cena 15-30t kč...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.3.2013 , 19:21   Citovat  

hopit napsal:
Nebudu psát jaká je reálná cena , ale cena EE9 už půjde jedině nahoru. Když nic jiného tak jsou to dobře uložené peníze je to dobrý

Taky myslím. A je to hlavně srdcovka, jen to využití u mne nemá takové, jaké by VTEC měl mít Bueee
   Návrat  
Jenda.4g je teď offline  Jenda.4g
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.3.2013 , 23:34   Citovat  

Minulý rok v říju jsem si jednu EE9 pořídil.. Nebylo mi líto za ní dát 80 tis.. Sice vím, že za tuhle cenu jsem mohl mít auto s úplně jinou výbavou - pohodlím a spousta lidí kolem mě si klepe na čelo, co že jsem si to vlastně koupil. V pořádí je to moje druhé auto ( řidičák mam 3 roky ), před tím jsem měl taky 4G, který mi jasně naznačilo, kam se asi budu ubírat dál.. Tady asi těžko prodáš za cenu, kterou si auto opravdu zaslouží a na kterou si ho ceníš, jedině že by se našel zase stejnej maniak, jako jsem byl já a další tady na klubu.. G4G
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2013 , 4:05   Citovat  

Jenda.4g napsal:
Minulý rok v říju jsem si jednu EE9 pořídil.. Nebylo mi líto za ní dát 80 tis.. Sice vím, že za tuhle cenu jsem mohl mít auto s úplně jinou výbavou - pohodlím a spousta lidí kolem mě si klepe na čelo, co že jsem si to vlastně koupil. V pořádí je to moje druhé auto ( řidičák mam 3 roky ), před tím jsem měl taky 4G, který mi jasně naznačilo, kam se asi budu ubírat dál.. Tady asi těžko prodáš za cenu, kterou si auto opravdu zaslouží a na kterou si ho ceníš, jedině že by se našel zase stejnej maniak, jako jsem byl já a další tady na klubu.. G4G

Máš pravdu a mimochodem, ten tvůj VT vypadá skvěle! Úsměv přátele
   Návrat  
Jenda.4g je teď offline  Jenda.4g
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2013 , 9:49   Citovat  

Jumbo napsal:
Máš pravdu a mimochodem, ten tvůj VT vypadá skvěle! Úsměv přátele

Díky, mouchy sice nějaký má, ale s tím jsem musel počítat . Úsměv Když už budeš prodávat, tak možná zkusit v tom Německu, tam jsem to taky nějakej čas sledoval a pohybujou se tam za celkem dobrou ( pro tebe ) cenu.. Úsměv
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.3.2013 , 9:58   Citovat  

Snad jenom pohled na realitu zvenku- na "zapade" je oproti CR, SR apod. mnohem vyssi cena za servis, pojisteni, silnicni dan apod., takze drzet v provozu podobne auto si dovoli jenom opravdovy nadsenec. Ten si potom po zapocitani vsech nakladu proste nemuze ani dovolit prodat auto levne. Ceny za PR (kdo ma plne pojisteni na youngtimera?) jsou v CR porad hodne nizke a servis si dela kazdy sam nebo u souseda v garazi (coz neznamena, ze by nemusel byt delany dobre). V provozu je porad obrovske mnozstvi podobne starych aut, takze neni ani problem sehnat ND temer zadarmo, coz ke snadnosti a dostupnosti servisu zase silne prispiva. Navic si, s prominutim, s prihlednutim k tomuhle vsemu koupi podobny vuz spis nekdo mlady kdo nema moc penez a chce si uzit, nez sberatel- a podle toho taky casto vypada stav techhle aut.
Pak je jasne, ze se v CR nemuzou prodavat draho. To nema nic spolecneho s tim jestli "Cech (ne)dokaze ocenit dobre auto". Coz samozrejme zvysuje pravdepodobnost ze se za hranicemi podari prodat draz.
   Návrat  
Jirka1 je teď offline  Jirka1
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2013 , 21:02   Citovat  

Ahoj,..Úsměv)) zvláštní.. každý tyhle auta chce a když je má tak každý rok přemýšlí jestli to prodat pořádnej výtlem Řekl bych že už to je Hondí nemoc. Jinak kdyby jsi měl crx.. tak chápu, ale civic je snad ,, relativně k použití ,, pro rodinu.. Jen dneska jsou všichni zvyklí cpát do aut kočáry a jak to nemá 600 litrů kufr, tak to není auto pro rodinu.
Je pravda že cenu ocení už jen nadšenec.. A tak nepočítej že ho prodáš za moc a rychle.. Ale štěstí může přijít. Co vím jistě.. tak že si budeš za pár let rvát vlasy!!!! kouř kolik že za něj chceš? Lucy
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.3.2013 , 22:15   Citovat  

Ahoj já jsem řešil podobnou situaci,auto jsem koupil před 5 rokama za 70 tis. ale v dost zbídačeném stavu(krom motoru),nacpal jsem do něj dost peněz,ale jen co se mechaniky týká a teď po tech pár zimách jsem zjistil že plechařina je v háji,neměl jsem sílu už v tom dál pokračovat a chtěl odjet do zahraničí za prací,auto v myslím si v dobrém stavu jsem nabídl za 40 tis. a šla by hned,byl zájem,ale já si to rozmyslel a před rokem se pustil na dlouhou cestu renovace plus samozřejmě zakončení celolakem,ale šel jsem do toho v podstatě s úmyslem si vůz nechat....
Bude to ta hračka v originalu co ji vytáhnu když mě to doma nebude bavit a budu se chtít cítit jako když mě bylo 25 a to tahle mmotokára dovede Úsměv
Takže si ji schovej a užívej ji dokud bude jezdit Úsměv
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.3.2013 , 22:21   Citovat  

Moudrá slova je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 9:35   Citovat  

Díky za názory. Moje situace je taková, že před 10-ti lety jsem bohužel dostal přes nos co se týká financí a čekají mne ještě 2 roky "vyhazování peněz z okna". Takže Civic nedostal zasloužené investice do krásy (ale o motor a podvozek bylo pečováno) a co je rodina na světě, tak EE9 ani není využíván jak by mohl. Nicméně otázka prodeje tu stále je. Nějaké nabídky mi už chodí přes SZ a cena se mi začíná zdát přiměřená, ale stejně pořád váhám Je to tam. Vím, že když prodám, tak už nejspíš nikdy znovu nekoupím. A ty pocity - znám to až moc dobře ! Na to kolik mi už je, tak si ve VTEC připadám jak mladík, z motoru mám husí kůži, ze zátahu mám pořád lepší pocit, než jak táhne nová M5. Nevím jak je to možný Velmi šťastný , ale tohle je prostě stará dobrá motokára bez elektronických nesmyslů. M5 jede jak raketa, ale emočně je to pro mě prázdný auto, prostě VTEC forever ! Velmi šťastný
   Návrat  
georgo je teď offline  georgo
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 10:22   Citovat  

Já prodal a do dnes lituji. Už si mohu jen rvát vlasy, což je je na mě vidět viz. profil
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 10:30   Citovat  

georgo napsal:
Já prodal a do dnes lituji. Už si mohu jen rvát vlasy, což je je na mě vidět viz. profil

A před prodejem Vteca sis je rval proč? to mi hlava nebere HaHaaa
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 11:05   Citovat  

Předtím si je rval, protože chtěl vteca a nemohl ho sehnat Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 11:16   Citovat  

Minor napsal:

OK Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 12:42   Citovat  

Minor napsal:

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
georgo je teď offline  georgo
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 13:18   Citovat  

Holomci Velmi šťastný
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 14:52   Citovat  

hah jak ho rozebrali..Velmi šťastný podle mě je dnes reálná kupní cena za orig auto kolem 40 tkč. protože se v čechách už nenajde auto který je origo a zdravý. pokud bych takový sehnal neměl bych problém za něj dát klidně i 80 tkč. Bohužel v čechách je to zabitý , zajedu si pro auto do polska , je to sice dál ale Honda tuning a vůbec honda komun ita je tam uplně někde jinde
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 15:02   Citovat  

R3S napsal:
hah jak ho rozebrali..Velmi šťastný podle mě je dnes reálná kupní cena za orig auto kolem 40 tkč. protože se v čechách už nenajde auto který je origo a zdravý. pokud bych takový sehnal neměl bych problém za něj dát klidně i 80 tkč. Bohužel v čechách je to zabitý , zajedu si pro auto do polska , je to sice dál ale Honda tuning a vůbec honda komun ita je tam uplně někde jinde

A co bude s bílým? Se stydím
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 15:12   Citovat  

bílá půjde do světa , počítám
   Návrat  
Tomas Civic je teď offline  Tomas Civic
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 16:31   Citovat  

R3S napsal:
bílá půjde do světa , počítám
. I s naladenym motorem ?
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 19:12   Citovat  

motor si nechávám ,pokud máš zájem o nějaké info dořešíme to PM nebo FB at tu nespamujeme tento topic
   Návrat  
ladapes je teď offline  ladapes
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 22:04   Citovat  

JJ Jumbo, si ho nech ať mně můžeš znovu svézt Úsměv Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak si stojí v dnešní době 4G s DOHC VTEC?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina