Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Škoda - obecná diskuze
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 38, 39, 40  Další 
Zaslat odpověď

Strana 9 z 40
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2013 , 17:37   Citovat  

no hlavne nejde hlavne oto jet rychleji ,ale o fun faktor , to sam dobre vis kdyz mas 4G Úsměv
rychle jede i VECTRA OPC a je luxusne udelana oproti starsim generacim ale nechtel bych ji ani nahodou .

Dle mne osobne vypada jako Thalie zkrizena ze seatem a audi A4 , kam se hrabe na dizajn i40 nebo SEED ,
proste zase dalsi zlatanina od koncernu ...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2013 , 19:11   Citovat  

rattray: tak srovnani s C4G 1990 pobavilo a ty fotky taky, na te prostredni to vypada jako kdyby nekdo udelal kolaz ze 4 aut, brrr. to snad ne
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Strober je teď offline  Strober
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.4.2013 , 20:08   Citovat  

A už jste viděli nového Superba? odkaz Designér evidentně někde zamrzl, protože aby 3 "různá" auta měli téměř identický desgin, hmmm... to mi hlava nebere Už to začíná být fakt nuda... Velmi šťastný
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.4.2013 , 20:19   Citovat  

Odkaz

Odkaz
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.4.2013 , 20:27   Citovat  

jvkgrifone: nuda
Stejně jako je nuda zvenku tak je nuda i uvnitř.

Ten motor má opravdu ošklivej zvuk. Auto je uvnitř docela dost hlučné a nevím na jakých gumách to jede, ale to musejí v každé zatáčce tak kvílet?
Nebo to je kvůli zvukovému zážitku, když ho motor neposkytuje? Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2013 , 21:17   Citovat  

Strober napsal:
A už jste viděli nového Superba? odkaz Designér evidentně někde zamrzl, protože aby 3 "různá" auta měli téměř identický desgin, hmmm... to mi hlava nebere Už to začíná být fakt nuda... Velmi šťastný

se divis u koncernu ,kdyz vsechny WV vychazi z pola pořádnej výtlem
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2013 , 22:05   Citovat  

jvkgrifone napsal:

Odkaz

Pokud se nepletu tak je to silnice Železná Ruda - Klatovy , jede neustále dolů z kopce Velmi šťastný Tohle by tam předvedl i 1,4 civic.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2013 , 22:10   Citovat  

hopit napsal:
Pokud se nepletu tak je to silnice Železná Ruda - Klatovy , jede neustále dolů z kopce Velmi šťastný Tohle by tam předvedl i 1,4 civic.

bych nechtel videt tu spotebu , jak toci tu chudinku , vidim dobre ,ze za jizdy podrazuje do jednicky

mohly jeste udelat polovicni kvalty jak na nakladaku bych chtel videt co by delal do kopce pořádnej výtlem

a ta navigace je zlatej hrebik pořádnej výtlem
   Návrat  
Strober je teď offline  Strober
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.4.2013 , 22:38   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
se divis u koncernu ,kdyz vsechny WV vychazi z pola pořádnej výtlem

Abych řekl pravdu...nedivim...ale byly doby kdy jsem bezpečně rozeznal oktávku od superba...fčil si to rozhodně nelajznu...mám taký pocit, že nejviditelnější rozdíl, bude v ceníku.. Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 0:27   Citovat  

Kdepak, zde osvěta nemá cenu Velmi šťastný Rezignuji na post obhájce práv Škody Auto Je to tam. Budu to brát pozitivně, řekněme, že jen rádi škádlíte. Jinak bych si musel myslet něco jiného, méně pozitivního Velmi šťastný Na závěr Vám doporučuji si O3 zkusit (těm co tak neučinili) na vlastní údy, abyste příště, třeba ve společnosti vzdělaných lidí, nebyli za údy Je to tam. přátele
   Návrat  
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 0:40   Citovat  

Vcelku se dobře bavím těma komentářema tady. Design a vkus je každýho věc, ale 99% vidělo oktávku jakýkoliv generace tak max projet kolem Velmi šťastný hned jste tu všichni odborníci na škodovky Úsměv já bych si osobně třeba zas nekoupil Hondu jako daily car, protože nový Hondy sou hnusný Úsměv ale ty vaše profi názory na to, jaký je auto, který většina z vás ani neviděla naživo, na to je potřeba asi nějakej speciální dar Velmi šťastný
   Návrat  
walda91 je teď offline  walda91
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 2:14   Citovat  

millhauz napsal:
Vcelku se dobře bavím těma komentářema tady. Design a vkus je každýho věc, ale 99% vidělo oktávku jakýkoliv generace tak max projet kolem Velmi šťastný hned jste tu všichni odborníci na škodovky Úsměv já bych si osobně třeba zas nekoupil Hondu jako daily car, protože nový Hondy sou hnusný Úsměv ale ty vaše profi názory na to, jaký je auto, který většina z vás ani neviděla naživo, na to je potřeba asi nějakej speciální dar Velmi šťastný

Viděl jsem, seděl jsem, jel jsem. Včera nám na sklad v ŠA spadl první superBlb poface - byla noční a tak jsme ho samozřejmě ihned pořádně vyzkoušely. Krom sdružení čumáku i zadku s oktou a nasazení toho ohavnýho volantu jsme na žádný změny nepřišli. 80% lidí se kterými jsem se na téma designu nových schades bavil, měli vcelku rozpačité a spíš negativní názory a já s prominutím spadám k nim. "Vypadá to všechno stejně" , nebo "To jsou auta pro zarytý čechy, nebo starý dědky" s tím se setkám v podstatě denně. Při jízdě sorry ale jak bylo psáno výše fun factor? žádnej ty auta jsem fakt o ničem dobrý tak maximálně na dojetí z A do B a převážet plnej kufr krabic mlíka (viz. autosalon) Velmi šťastný - víc krabic než nabídne kdokoli jiný samozřejmě. A k dayli caru? to bych si dokázal vybrat i jinak než Slepici šuk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 2:21   Citovat  

millhauz napsal:

popravde po zkusenostech z fabiema a ochtavkama jak benzinu tak v nafte nemuzu mit ani jinej nazor

a netvrdim ,ze bych jsi koupil novou hondu to uz vubec ne , bud zustat pri starych dobrych Japoncich nebo

koupit jineho dobreho stareho japonce Velmi šťastný

Ale jo je to tezky dilema ,ale diki bohu to nemusim resit pac na to nikdy nebudu mit, kuovat auto za pul mega

ale stejne bych ty prachy za skodovku nedal , jsou urcite i jiny volby za ty prachy .

kupovani skodovek je minulosti zauzivanej spatnej zvyk ..
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 8:01   Citovat  

millhauz napsal:
...99% vidělo oktávku jakýkoliv generace tak max projet kolem Velmi šťastný .. já bych si osobně třeba zas nekoupil Hondu jako daily car, protože nový Hondy sou hnusný Úsměv

Tohle znam z diskusi na jinych serverech - odsuzovani kritiku tim, ze vlastne nic nevi, znevazovani jejich nazoru apod. Ano, mas nejaky psychicky problem, protoze ti nekdo saha na hracku a ty to nedavas. Mrk Nicmene k veci:
- 100 lidi tady nediskutuje, takze tvych "99%" je mimo uz jen proto, ze jak s 01 tak s 02 jsem najezdil mnohem vic kilometru, nez by mi bylo mile
- A ano, prave na zaklade te zkusenosti - i kdyz pominu otresny design - tvrdim, ze jsou to nezazivne (pod)prumerne plecky a ze kvalita sla mezi 01 a 02 dolu a aspon dle vizualnich dojmu s O3 to tak pokracuje i dal

Jezdim obcas s 02, presednuti z Accordu 7G bylo utrpeni, o aktualnim presednuti z 8G ani nemluve. Stejne tak sveho casu skocit z 01 1.8T do VTi 4D bylo jako vymenit polamanou hracku za novou (krome rizeni, ktere bylo u obou na houby).

Jinak jsi nam to vsem fakt huste nandal ze jsou novy hondy hnusny, strasne brecime a ti millhauzovejsi z nas jiste napisou, ze 99% millhauze nikdy zadnou novou hondu ani nevidelo tak co tady keca Velmi šťastný pořádnej výtlem
   Návrat  
bigy je teď offline  bigy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 8:12   Citovat  

..omg to jsou zase keci kiss me
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 8:39   Citovat  

skyline napsal:
Tohle znam z diskusi na jinych serverech - odsuzovani kritiku tim, ze vlastne nic nevi, znevazovani jejich nazoru apod. Ano, mas nejaky psychicky problem, protoze ti nekdo saha na hracku a ty to nedavas. Mrk Nicmene k veci:
- 100 lidi tady nediskutuje, takze tvych "99%" je mimo uz jen proto, ze jak s 01 tak s 02 jsem najezdil mnohem vic kilometru, nez by mi bylo mile
- A ano, prave na zaklade te zkusenosti - i kdyz pominu otresny design - tvrdim, ze jsou to nezazivne (pod)prumerne plecky a ze kvalita sla mezi 01 a 02 dolu a aspon dle vizualnich dojmu s O3 to tak pokracuje i dal

Jezdim obcas s 02, presednuti z Accordu 7G bylo utrpeni, o aktualnim presednuti z 8G ani nemluve. Stejne tak sveho casu skocit z 01 1.8T do VTi 4D bylo jako vymenit polamanou hracku za novou (krome rizeni, ktere bylo u obou na houby).

Jinak jsi nam to vsem fakt huste nandal ze jsou novy hondy hnusny, strasne brecime a ti millhauzovejsi z nas jiste napisou, ze 99% millhauze nikdy zadnou novou hondu ani nevidelo tak co tady keca Velmi šťastný pořádnej výtlem
Velmi šťastný je to dobrý pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Kondik je teď offline  Kondik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 9:25  Naposledy upravil Kondik dne 6.4.2013 , 9:26, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

OIII 1.2 , 1.4 a 1.6 TDI jsem mel moznost si "uzit" na slavne "hladke" R7

Kopiruji svoji facebookovou revelation i sem.

Osobní zkušenost s novou Octavií 3 Generace.

1.6 TDI Město = 6.2L , Mezi-město = 5,6L , Dálnice ( 130 km/h ) = 5.5L
1.2 TSI ( 77 kw ) Město = 7.7L , Mezi-město = 6,9L , Dálnice ( 130 km/h ) = 6.5L
1.4 TSI Město = 8.1L , Mezi-město = 7,3L , Dálnice ( 130 km/h ) = 6.3L

• Zadní sedáky a zadní komfort je za trest.
• Měkčené plasty jsou humus ale standart v této třídě takže v normě.
• 1.2 TSI je skutečně zoufalá, 1.6TDI aspoň nic nežere když už nejede.
• Zadní "levná" vlečná náprava je na třeba takové rozbité R7 skutečně hraničící se sebepoškozováním, s 17" ALU tuplem.
• 1.6TDI by byla ještě lepší pro šetřílky, mít 6 rychlostí, na dálnici by jí 6 převod hodně slušel, skutečný 6. převod, ne rozseklá 5ka.
• Škoda, že je 1.6TDI o tolik dražší vůči TSI, 60,000 je sakra rozdíl. Za tenhle rozdíl máte první použitelný motor 1.4TSI a ještě vám zbyde na bublifuk. S 1.2TSI Vám zbyde 60.000 na benzín , ale jakmile se to vozidlo chytne pod krkem, žere jako prokoplý buben.
• S Velkou navigací Columbus moje koleno trpí, víc než 200 km a můžeme na amputaci.

• 1.8TSI +
• 1.6 TDI, 1.4 TSI, 2.0 TDI (Jestli nebude mít servisní renomé předchozích BKP, BMM, AZV, BKD, BMN motorů) +/-
• 1.2 TSI obě verze -
   Návrat  
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 9:26   Citovat  

skyline napsal:
Ano, mas nejaky psychicky problem, protoze ti nekdo saha na hracku a ty to nedavas.

jakou hracku? Me je jedno, v cem kdo jezdi a je mi uplne jedno to, co si o mych vlastnich autech nekdo mysli. Jen me bavi nazory lidi, ktery vi prd ale umi na vsechno jen plivat. To, ze ma nekdo opravdovou zkusenost s veci, kterou se snazi kritizovat ( at uz pozitivne nebo negativne), je tady v CR svetla vyjimka.

skyline napsal:
Jinak jsi nam to vsem fakt huste nandal ze jsou novy hondy hnusny, strasne brecime a ti millhauzovejsi z nas jiste napisou, ze 99% millhauze nikdy zadnou novou hondu ani nevidelo tak co tady keca Velmi šťastný pořádnej výtlem¨

To, ze to beres jako utok na vlastni osobu je tvuj problem Úsměv
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 10:23   Citovat  

millhauz napsal:

Já bych si zase jako daily car nekoupil škodovku .Tsi nelze předělat rozumně na LPG. Tdi co moc nejede za 11L/100km také není volba pro mě. Navíc jsem zvyklý, najít ráno auto tam kde jsem ho večer nechal Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 10:41   Citovat  

hopit napsal:
Navíc jsem zvyklý, najít ráno auto tam kde jsem ho večer nechal Velmi šťastný

Ano, to je argument, který bohužel ovlivnil o měÚsměv
   Návrat  
sumy je teď offline  sumy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 14:30   Citovat  

Už mě vyhraněnost názorů opustila, asi jsem stár, ale zkušenosti:
Fabia 1.g -1,2HTP 2x selhali brzdy-nové auto, najeto 8.000km, u jiné, najeto 200.000 za 300km sežrala komplet, olej a ani neblikla žádnou kontrolkou Tak to koukám! Jezdit je v tom za trest
Octa 1.g 1,9TDI nová, najeto cca 15.000 vypnutí motoru při předjíždění Tak to koukám! (Otec měl 2, jednu mu ukradli)
Octa 2.g za 7 let provozu a 78.000km servisní náklady na opravy(né běžnou údržbu) cca 70.000 kč, v 5 letech zrezlá kapota, záruka nekryla a i s kulancí to stálo 12.800kč, furt blbly air bagy, klima, stahovačky, vytápěná zrcátka se sama odstřelovala(celkem 4ks) Místo sedaček školní židličky. Nakonec rozstřelena a tatík si raději koupil šikmooko s tím, že škodovku už do baráku nechce. Co dělali nevlastnímu otci služební fabie a octávie už by tento příspěvek činilo neúnosně dlouhým. Tchýně také měla zásadně koncern a přišlo jí jako normální, že auto papá olej, že v pařáku klima najednou vyplivne horkou páru (polo), že se vypíná posilovač řízení, hoří hlavní pojistky-prostě je to jenom stroj a ten se může rozbít ne? Pak jsem ji navedl na japonce. Nejdřív UFO, pak MR-2 jako víkendovku a teď CR-Z. Služebáky kupuje KIA a do servisu jezdí jen na pravidelné prohlídky(teda u kie na ní zapomněla a na první olej najeli 46.000km Tak to valím bulvy) S ufem(momentálně 105.000) byla mimořádně 2x. Poprvé termostat a pak zadní brzdy zůstávala vyset.
Tož tak. K nové octě/rapidu(kdo to má rozeznat) mohu akorát říct, že je pro mě taková nijaká a spíš se mi nelíbí než líbí. Za ty prachy ani omylem Ble
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 15:24   Citovat  

sumy: Velmi šťastný jakej mám použít koeficient pravdivosti, 0,3, 0,4 ? Je to tam.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 16:48   Citovat  

jvkgrifone napsal:
sumy: Velmi šťastný jakej mám použít koeficient pravdivosti, 0,3, 0,4 ? Je to tam.

Teda ty jsi zarytec HaHaaa nic ve zlém, spousta lidí co pracuji ve ŠA na ty auta nedá nedopustit a o tom, že by mohlo být lepší i něco jiného nechtějí ani slyšet kouř
   Návrat  
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 16:52   Citovat  

Jak stary baby před samoskou - pomlouvat a drbat Velmi šťastný Velmi šťastný

a myslim, ze povest drbajicich bab je vsem jasna naštvanej
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 16:54   Citovat  

Já bych tohle téma nechal smazat Se stydím myslím, že sem nepatří neboť žádný přínos nemá. Akorád se tu všichni hádáme a zbytečně, každý bych řekl obrázek má
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 16:58   Citovat  

To se ale dalo čekat.
Diskutovat o škodovkách na Honda klubu......

Je přeci logický, že Hondaři budou mít radši Hondu než jiné značky ať už je k tomu vedlo cokoliv.
Nemůže tady nikdo čekat, že Hondaři budou chválit Škodu. Kdyby chválili Škodu, tak už by třeba ani nebyli Hondaři a byli by v jiném klubu.
A neberte to paušálně. Neházím všechny do jednoho pytle.

Ikdyž sám se řadím mezi odpůrce škodovek. Máme doma dvě v rodině, jsem občas nucený s nima jezdit a i dělat nějaký servis a nechtěl bych takový auto ani zadarmo.
Nebo zadarmo i jo, ale hned bych ho prodal a koupil něco pořádnýho Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 17:30   Citovat  

jvkgrifone napsal:

1,0. Bohužel Bueee Nemám potřebu si honit triko a hned v úvodu jsem zmiňoval, že ač mé zkušenosti jsou ořesné, tak uznávám, že mnoha lidem slouží k plné spokojenosti) Jen jsem to napsal zkráceně, tedy že se nijak nevyhraňuji proti.
Řeknu ti to takto. Už i šéf mi raději proplácí cesťák na mé auto( a to je co říct), než riskovat další odtah služební fábie. Bohužel mám asi špatnou karmu. Vždyť i Felda, kterou měla manželka když jsme se potkali(do té doby 100% fungující auto) začala trpět záhadnou závadou(nepodařilo se ji nikdy odstranit) že startovala jen za pohybu. Tedy buď rozlačit a normálně nastartovat, nebo startovat se zařazenou rychlostí tak, aby startér rovnou i hýbal autem(Tohle jsem ale zmiňovat nechtěl, protože tomu i já sám těžko věřim, natož to chtít po jiných. Leč bylo to tak) Závady jsem zmiňoval pouze ty, u kterých jsem přímo byl, né žádné z doslechu. Jetě se mi tu doma i válej nějaký věci na Octu II(stahovačka pravého okna)kterou jsem nestačil před nehodou tatíkovi vyměnit, podimenzovaný náhon a v zimě prasknul. Vtipnou věc u které jsem však nebyl, leč jsem zařizoval opravu. Tak kolegovi se, když byl v Chorvatsku na dovče, horkem narovnal horní ohyb tapecírungu(tam kde se nahoře ohýbá k okýnku) na dveřích u řidiče HaHaaa Docela drahá sranda. Půjdu li do minulosti, tak byl ještě fajn služební Fako pick up, kde se díky zlomení bowdenu kousnul plnej knedlík Je to tam.
Tak, a teď si jsem jistej, že mě pasuješ na H. CH. Andrsena Hihi přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 18:36   Citovat  

H. CH. Andersen. Velmi šťastný O starejch střepech typu Felicia -- není třeba se bavit. O povedenosti modelu Fabia 1,2 HTP lze taky velmi úspěšně pochybovat. Velmi šťastný Mě prostě jen rozsekává ten krásnej přístup některejch členů. Napovídá něco o osobnostních rysech. Kritika na základě pocitů a cizích názorů je prostě fenomenální věc pořádnej výtlem Nesním o dokonalosti čehokoliv, vč ŠA, která je prostě jen koncernová děvečka, co může leda tak poslouchat Wolfsburgské diktáty. Ale zkušenosti mám zkrátka odlišné a mám jich dost. Velmi šťastný přátele
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 19:09   Citovat  

A tak to má být. Jde jen o to nemít růžové brýle. Co si budem povídat. I na 8.g clubu je dost členů, kterým jejich Ufa dělaj vrásky. Nahodilé chyby v elektroinstalaci(taky my už 1x pro slabou baterku při vyjíždění z parkoviště vypnul posilovač), nafťáky co skončí u krajnice a nejedou, problémy různého druhu co se podvozku týče. Tak to je. Našteští mě se zatím za mých celkem cca 400tkm( od doby co jsme s manželkou společně jen na našich jpn autech najezdili cca 350) nikdy nestalo, že by mě jakýkoliv japonec zradil(ale minulá mazda 626 mě taky potrápila, leč nikdy nepodrazila)a to že jsme našeho "rekordmana" dojeli do 0,5 mio km. Za 250tkm jen 1xalternátor a 1x startér. Na koncernech jsem najezdil jen zlomek svých km a i tak jsem si užil HaHaaa Takže asi tak by jsme to mohli ukončit.
H. Ch. Andersen
přátele
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 19:22   Citovat  

Felda měla narozdil od nového Rapida, o2, Fablie II charakter, možná střep, ale když mě postavíte před Ochcávku II 1,8t, nebo před Feldu a řeknete, uživej si, beru feldu.
(ano řidil jsem vše mnou zmíněné)
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Škoda - obecná diskuze
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 38, 39, 40  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina