Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Rozdíly mezi spojkami u C4G, C5G a C6G; EDIT:spojka Nippart
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Ivoss je teď offline  Ivoss
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.4.2008 , 17:41  Naposledy upravil Ivoss dne 27.4.2008 , 23:39, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ví někdo jaké jsou rozdíly mezi spojkami u jednotlivých generací Civiců? Čeká mě nákup spojkové sady na C6G anglán (motor D16W4) a zjišťuju že v katalozích dílů jsou (nečekaně.. HaHaaa) tak trochu zmatky. Tak například jsem našel v Elitu nějakou sadu Exedy HCK2025 s lamelou o průměru 210mm a nábojem 20,1x22,3 / 20 zubů, což by všechno souhlasilo s mojí lamelou, akorát podle katalogu Elit to patří do C4G/CRX2. V seznamu náhrad mají odkaz na nějakou sadu SACHS, kde přítlačák je určenej pro C4G/CRX2, C5G/CRX3 a C6G a lamela pro C4G/CRX2, C5G/CRX3, ložisko jen pro C4G/CRX2 což i souhlasí podle fotky, je jiné než to co se používá u spojek s hydraulickým ovládáním. Tak teď babo raď jestli by mi pasovala aspoň lamela, chtěl bych lamelu Exedy (přítlačák i ložisko mám dobré) a z časových důvodů by bylo fajn kdybych ji nemusel objednávat z USA.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Ivoss je teď offline  Ivoss
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.4.2008 , 23:38   Citovat  

Nikdo nic neví? to mi hlava nebere

Nechci zakládat další thread tak se zeptám tady - má někdo zkušenosti se spojkovou sadou Nipparts?

Našel jsem dvě spojkové sady Nipparts, jedna je přímo pro můj motor - tudy odkaz a druhá pro podobný motor v civicu coupé - tudy odkaz myslím že i ta by měla pasovat, akorát ta pro coupé je značně levnější, tak nevím to mi hlava nebere, výkon obou motorů je stejný, že by byla spojka pro 5D nějaká masívnější? to mi hlava nebere
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Rozdíly mezi spojkami u C4G, C5G a C6G; EDIT:spojka Nippart
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina