Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotosoutěž - Březen 2013- Výsledky
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3

Komu dáte svůj hlas?
Mikeck
3%
 3%  [ 9 ]
KutMan
18%
 18%  [ 52 ]
needs
13%
 13%  [ 39 ]
Skyline
18%
 18%  [ 51 ]
Evička
3%
 3%  [ 11 ]
endless
30%
 30%  [ 85 ]
Parker
1%
 1%  [ 3 ]
xenon04
11%
 11%  [ 33 ]
Hlasovalo : 148
Celkem hlasů : 283

King je teď offline  King
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2013 , 14:05   Citovat  

To častějc. Velmi šťastný Myslím že jednou týdně minimálně. Zrovna jsem posledně zahlédl, že se zase sbírají fotky, ale pak zafungovala skleróza, takže teď budu výhradně za repala. Lucy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.4.2013 , 22:07   Citovat  

King napsal:
To častějc. Velmi šťastný Myslím že jednou týdně minimálně. Zrovna jsem posledně zahlédl, že se zase sbírají fotky, ale pak zafungovala skleróza, takže teď budu výhradně za repala. Lucy

Hele, a kterejpa Ty že vlastně seš? Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2013 , 18:51   Citovat  

odhlasovano Je to tam.
   Návrat  
xJoseph je teď offline  xJoseph
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 18:21   Citovat  

U mě vede stylem endless a KutMan. Parádní fotky, má to atmosféru.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.4.2013 , 0:33   Citovat  

A mame tu vysledky hlasovani- 1. misto endless s 85 hlasy, 2. misto KutMan s 52. O jediny hlas, 3. skyline s 51 hlasy. Blahopreji! přátele
Prvni 2 tradicne pozadam o zaslani snimku v originalnim rozliseni na klubovy email fotosoutez@honda-club.cz, diky.
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 8.4.2013 , 1:26   Citovat  

Ufo je to dobrý Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2013 , 9:32   Citovat  

Bully napsal:
A mame tu vysledky hlasovani- 1. misto endless s 85 hlasy, 2. misto KutMan s 52. O jediny hlas, 3. skyline s 51 hlasy. Blahopreji! přátele
Prvni 2 tradicne pozadam o zaslani snimku v originalnim rozliseni na klubovy email fotosoutez@honda-club.cz, diky.

myslim, ze jsme ti to posilali i s originalem na mail.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2013 , 17:07   Citovat  

No tak se do toho můžeme pustit, žeano :twisted:

Mikeck: Příště bych nepoužíval formát 3:2, dost na tom, že zdejší fotky mají problém s kompozicí při 4:3. Fotka na téma První jarní brázda by se hodilo spíše k zahradnímu traktůrku.

Kutman: Kompozičně slušné, nápad skvělý, ale k čemu to je, když je auto rozmazané? nesouhlas

Needs: To vloni ta nachlup stejná fotka s preludou, jen focená z druhé strany vyhrála, že se ta hrůza zase opakuje? Kompozice děs, šutry ve výfuku na pár facek, radioaktivní obloha na to snad ne

Skyline: trošku málo masa kolem auta, holt klasický problém s místem a okolím v muzeích, ale na rovinu - jestli z téhle várky patří něco na fandovský kalendář, tak tohle. Už z principu. je to dobrý

Evika: Něčím mě to odpuzuje, ale nejsem schopný říct čím. Nejsem si úplně jistý, jestli jen zásluhou divné kompozice, tmavého obrazu a divně rozmístěných aut. Rád bych poskytl podnět ke zlepšení, ale nemám. cože cože ?

Endless: Krásné auto, dobře postavené, skvělé pozadí, luxusně apokalyptická obloha. Ale kompozice trošku hapruje a fotku zabila ta petlahev a půlmetrový plevel kolem auta.

Parker: Zlatý hřeb soutěže. Honda s prokopnutými dveřmi a zviřátkem na zrcátku v poli a na pozadí hnoják. Tohle se dostat do kalendáře, skupuju celej náklad. pořádnej výtlem

Xenon: Řemeslně pěkná fotka, ještě ořezem odspoda malinko upravit kompozici a současně tím zmizet spodní okraj trati a bylo by to super. Určitě druhá nejlepší v tomhle kole. kouř
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2013 , 17:30   Citovat  

Vysledky neprekvapily, gratulace vitezum. Kazdopadne King teda dneska jede Velmi šťastný

mikeck: moc na prostredku, nahore nic, dole nic... Celkove takova dokumentarni fotka "mam kupecko". Chce to trochu napad a premyslet nad pozadim/popredim (ceho vic, ceho min).

KutMan: listi super ale auto rozmazany a narvany vpravo, levej horni roh silene prepalenej, proste na rozdil od prvni fotky dobrej napad, ale slabsi provedeni.

needs: pisek ve vyfucich, odraz fotografa na narazniku, nezajimavy pozadi, divne prekontrastovany nebe.

Mou fotku at komentuji jini (ale King ma samozrejme pravdu pořádnej výtlem ).

Evicka: auta uz jsou aspon jakz takz symetricky, ale cely je to divne neostry plus kilometr dlazebnich kostek bych priste vynechal.

Endless: od prvni chvile jsem vedel, ze ta fotka vyhraje a taky jsem vedel, co sem napisu - ta petka je otresna, plevel tomu moc nedodava. Nebe, svetelny rampy a auto kazdopadne OK

Parker: ten hnojnik me taky slozil, ale aspon to King neskoupi a zbude i na ostatni Velmi šťastný

xenon04: fotka pekna, ale tak nejak moc normalni (ale to ber s rezervou, co fotim miata cup mam podobnych hromadu a snazim se spis najit zajimavejsi uhly).

Jdu kazdopadne do priste vyfotit neco rozmazanyho, protoze to tady proste "jede".
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2013 , 18:07   Citovat  

gratulace vítězům přátele
díky za hlasy a komenty pifko

King: prostor pro ořez byl, zkoušel jsem auto rovně, z kopce, do kopce, bez lajny... Úsměv v miniatuře se mi asi nejvíc líbilo to co jsem poslal (nějak to ta lajna oživovala), ještě si s tím do šuplíku zkusím pohrát OK

nevím kam to jinam napsat, námět ke kalendáři to není Velmi šťastný
nešel by nějak zvyditelnit počet shlédnutí u jednotlivých fotek jako v HondaDnes?? celkem by mě zajímalo kolikrát se která fotka rozklikne do plnýho rozlišení Úsměv
   Návrat  
needs je teď offline  needs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.4.2013 , 20:17   Citovat  

Kingu : nemám dokonalé fotky,ale o tom to tady myslím není,nebylo by to asi ani pak o členech clubu ale jen profíkách.Takže tlachej klidně dále své rozumy Se stydím
Vítěz přátele parádní fotka a gratulace.Mne by se v kalendáři zamlouvala formulka ale i tak,měsíc to bude pěknej.
   Návrat  
Evička je teď offline  Evička
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2013 , 20:41   Citovat  

needs: sis jeste nezvykl ze zacatecnici fotografove se tady jen kritizujou? HaHaaa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.4.2013 , 20:54   Citovat  

Evička napsal:
needs: sis jeste nezvykl ze zacatecnici fotografove se tady jen kritizujou? HaHaaa

no střízlivá kritika je zdravá takže někdy určitě pomůže předejít i chybám při focení co děláme OK
ale někdy to snad ne Velmi šťastný
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.4.2013 , 20:57   Citovat  

...podle mě je to tak, že Vám ti co něco už dokáží nafotit radí jak vyjít z průměru a příště udělat lepší fotku.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2013 , 21:03   Citovat  

crxmann napsal:
...podle mě je to tak, že Vám ti co něco už dokáží nafotit radí jak vyjít z průměru a příště udělat lepší fotku.

No od Kinga teda zadnou radu nevidim... spis jen kritizuje nez by rekl spis ty auta tak a tak a bla bla bla....
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.4.2013 , 21:08   Citovat  

Evička napsal:
No od Kinga teda zadnou radu nevidim... spis jen kritizuje nez by rekl spis ty auta tak a tak a bla bla bla....

Hlavně že se to líbí nám,je to hra,kinga neřeš a fota dělej nadále jak se líbí tobě Úsměv Třeba chtěl poradit a myslel to dobře,to že se vyjadřuje jako kanál je jeho způsob konverzace.
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.4.2013 , 23:37   Citovat  

King napsal:
No tak se do toho můžeme pustit, žeano :twisted:

Ty jsi byl asi hodně nadrženej, viď? Docela palba, "čéče", na to že tady nemáš žádnou fotku...

Tak já taky s dovolením něco vypotím:

Mikeck: Fotka, která by se hodila třeba do HondaDnes, čistě informativní, sotva něčím zaujme. Tvoje coupéčko, Mikeck(u), by to chtělo fotit zepředu, je to tak trochu neokoukanej exot, tak bych toho využil...

KutMan: Je tam ten pohyb, nápad, to jako jó, ale chtělo to "jet" foťákem s autem, aby nebylo to hlavní, co má být na fotce, v nejslabší kvalitě... ale uvažoval jsem nad hlasem...

needs: Tohle neni můj šálek kávy, písek ve vejfuku mi nevadí, odrazu fotografa jsem si ani tak nějak nevšiml, to mě spíš zaujalo to "razítkování" dole v ďolíku (tam musel zmizet ten Fiátek a nějaký kočky, ne?). Ale asi chápu, že spoustě lidem se to líbí...

Skyline: Technicky bez problému a chápu, že jinak to moc vyfotit nešlo, ale na mě je to takový trochu nepřehledný a je tam spousta rušivejch míst...

Evička: Tady mohla vzniknout daleko lepčejší fotka - je tam pěkná atmosféra, ale kompozičně jsou ty auta prostě špatně postavený a je jich tam, oproti zbytku fotky, prostě málo, nemůžu si pomoc. Příště bych jedno předsunul, druhý trochu upozadil, pohrál si se zoomem/výřezem...

endless: Dobrá fotka, endless má vybavení a umí, ale v HondaDnes jsem viděl lepší fotky. Asi to teda málo zkoumám, ale petky jsem si nevšiml ani náhodou a ani tak mi nevadí. Byla součástí scenérie? Tak tam je prostě vyfocená... Spíš mi vadí kompozice - možná jsem odkojen zlatým řezem, možná ne, ale nějak mi to tam nesedí...

Parker: V sekci bazar by se, při případném prodeji, určitě neztratila, auto je tam vidět pěkně, ale na čelní příčky to tedy mělo hodně daleko...

xenon04: Napíšu "taková ta klasická, okruhová xenonovka04". Mám je rád, líbí se mi, takže jsem jí dal hlas, na kalendáři by se jistě vyjímala...

Tak snad nejsem ten nejhorší kritik, ale když mám teď stopku, tak se alespoň vyjádřim takhle, no... Berte mě s rezervou a jen v dobrém, prosím... přátele
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2013 , 7:30   Citovat  

needs napsal:
Hlavně že se to líbí nám,je to hra,kinga neřeš a fota dělej nadále jak se líbí tobě Úsměv

Tak přesně tohle je ta rada, která by tu NIKDY zaznít neměla. Pokud se k tomu takto postaví všichni, focení se tady nikam neposune.

Evička napsal:

Mrzí mě, že jsem nebyl schopný v tvém případě přinést nic konstruktivního, prostě sednout do auta a místo focení odjet. Dělat společné fotky je ještě mnohem těžší, než fotit auto samostatně. Možná bys měla začít ...od začátku a fotit sólo. Jinak pro inspiraci třeba srovnávák CRX a CR-Z. Ne, že bych všechno tam vyfocené mohl nabídnout na kalendář, ale současně tam asi není horší snímek, než jsi se na kalendář odvážila nominovat ty.

needs napsal:
Kingu : nemám dokonalé fotky,ale o tom to tady myslím není, nebylo by to asi ani pak o členech clubu ale jen profíkách. Takže tlachej klidně dále své rozumy Se stydím

To říkat nemusíš, je to vidět. To je vůbec dobrá hláška. A o čem teda fotosoutěž je, než o soutěži fotografů, respektive fotografií? Já myslel že o tom, nabídnout pěknou fotku, která se bude líbit. V případě soutěže na H-C je problém, že "porota" neví, na co se dívat a tak často vyhrávají fotky, které nejsou dobré a vzniká tím pokroucený názor, že takhle by to mělo vypadat. Proto jsem se rozhodl do toho rejpat. A pokud jsem urazil tvou ješitnost, jako že zjevně ano, tak přesně o to mi šlo. Příště si určitě dáš víc záležet - při focení i úpravě v grafickém editoru. A když nedáš, tak tu budu své rozumy tlachat dál. A šetřit tě nebudu. Cool

SaKaL napsal:
Ty jsi byl asi hodně nadrženej, viď? Docela palba, "čéče", na to že tady nemáš žádnou fotku...

A to musím? Jinak mě teda překvapuje, čeho všeho sis jako člověk, který alespoň trochu fotí, nevšiml. Nemůžeš koukat jen na zlatý řez. HaHaaa Mimochodem pokud si dobře vzpomínáš, byl jsem první, kdo začal veledíla v soutěži kritizovat. Nebylo to zjevně k ničemu ani ze strany hlasujících, ani ze strany fotografů, takže je třeba přitvrdit, jinak to dopadne přesně opačně, než by bylo žádoucí - ti, kteří fotit umí a pravidelně dostávají na frak, rezignují na účast a stane se tady z toho ještě větší smeťák, než to je teď.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.4.2013 , 8:29   Citovat  

offtopic

Kingu, jsem fotograficky nevzdělaný a posuzuji fotky jen pocitem, tak se nemohu a nebudu k žádné vyjadřovat.

Ale opravdu zvaž své reakce, protože zvlášť podle tvého prvního vyjádření, bych řekl, že ti jde hlavně o "tahání si vlastního trika" než o dobrou radu ostatním, byť amatérům nebo mírně pokročilým. přátele

PS. Jen lidé s velmi "zbytnělým" egem, předhazují svá díla jako vzor pro ty ostatní co "neumějí" ... a to platí obecně v každé umělecké činnosti kde se výkon a kvalita nedá ani změřit ani zvážit

přátele
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2013 , 9:41   Citovat  

Rome, to je trošku alibistické. Nemusíš mít fotografické vzdělání, abys poznal, že je fotka rozmazaná, že je na ní čurbes, že má příšerné pozadí nebo že je v PS přebarvená.

Ano, může to tak vypadat. Ale kdyby ses pečlivěji začetl do mého předchozího příspěvku, důvod bys tam našel. Popravdě řečeno jsem fotosoutěž roky neřešil, až pak jsem zjistil, že z vybraných výstupů vzniká kamendář, který se prezentuje jako oficiální výstup H-komunity. To poplácávání po zádech jak "se tu zase sešly samý tlááásný fotešky" bylo trošku kontraproduktivní.

Nicméně nemám problém s tím se tu na požádání přestat angažovat, beztak mě to jen obírá o čas a klidně si dál budu honit zbytnělé ego na HC, když už tak dobře píšu o autech a fotím. Mrk
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.4.2013 , 10:06   Citovat  

jestli to myslíš tak, že je jednoduší kritizovat než radit ? ... tak máš pravdu Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2013 , 10:17   Citovat  

Tak to každopádně. Mojí ambicí je upozorňovat na chyby, dle hesla chybami se člověk učí. přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2013 , 10:18   Citovat  

Spis aby to kritizovani neodradilo lidi posilat fotky do souteze.... Hihi
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.4.2013 , 10:35   Citovat  

King napsal:
když už tak dobře píšu o autech a fotím. Mrk
tak bacha aby ti tam nepřišel king 2 Velmi šťastný dycky je někdo dravější ,silnější a možná i lepší.
myslím žes trochu nepochopil situaci: je to soutěž amaterů posuzovaná amatery subjektivně - mě se daná fotka líbí kvuli dokumentaci danýho časoprostoru a jestli je někde mázlá , je tam málo masa (řeznictví ani jatka ani stádo skotu tam nikde nevidím tak je tam proto málo masa asi ) a další "vady" jsou mi šumák neb to ani nevnímám ,oproti tomu na precizně provedenou ,suprově ořízlou a bla bla bla ti klidně řeknu "hm pěkný ale nuda" nebo "měl zabrat víc ten motor maj tam zajímavě řešený ovládání čehosi" .
u mě by si "profi fotograf " nevydělal ani na slanou vodu páč prostě rozdíl mezi profi a amater nevidím -stejně tak nevidím rozdíl mezi fotkou z kompaktu a hyper super fotáku -maximálně v tom že jde víc zvětšit aniž by se rozkostičkovala (ted máš asi infarkt). pořádnej výtlem
ve chvíli kdy se amateři budou zučastnovat soutěže posuzované profi porotou má cenu tvůj ton diskuze.neříkám neříct chyby ale nepodávat to tak arogantně.
to že dané fotky jdou na kalendář s tím nemá nic společnýho , jsou lidi co si fotí mimino co týden a dělaj z toho kalendář a podělí s ním pak široký příbuzenstvo taky je zpucuješ za neprofesionalitu ?
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2013 , 10:45   Citovat  

Kinga bych se zastal, pokud si fotografové z jeho sodovky vemou ponaučení, pak si příště mohou dát větší pozor, naopak s Evičkou souhlasím taky, když dítěti řeknete že ten obrazek co namalovalo je hnusný, tak se na malování prostě vybodne...
Patřim mezi lidi co si vyslechnou sodovku a pak se snaží to udělat lí (no spíš "snaží" Velmi šťastný ). Dle mě je to dobrá škola a člověk se může přiučit i od ostatních fotografů a zkoumat kde udělali chybu je to dobrý
Ačkoliv chvala a co je na fotce dobře by taky potěšilo HaHaaa

Monty: ale dokud někomu neřekneš že 1+1 jsou 2 a ne 168, tak tam do smrti bude psát 168 a bude mu to jedno, kdo chce si může vzít z kinga příklad a kdo ne, naoplátku může kingovi oponovat a říct co se ti na fotce libí a autor ať si udělá názor sám, nebo ať se na to vyprdne a dělá si to po svém je to dobrý

Jsou to jen názory a možná rady, nikoliv vžitá pravda, možná ten písek ve vyfuku má nějaký skryty význam Lucy
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.4.2013 , 11:03   Citovat  

Bubaak napsal:

Monty: ale dokud někomu neřekneš že 1+1 jsou 2 a ne 168, tak tam do smrti bude psát 168 a bude mu to jedno, kdo chce si může vzít z kinga příklad a kdo ne, naoplátku může kingovi oponovat a říct co se ti na fotce libí a autor ať si udělá názor sám, nebo ať se na to vyprdne a dělá si to po svém je to dobrý

Ale já přece neříkám nekritizovat a pochlebovat , já jsem pro kritiku, ale jde o formu , tak jak to king podal si představuju sprdunk od šefa někde na podnikový poradě(není king šefredaktor to by pak odpovídalo) a ne kritiku pár fotek někde na netu , který si pak pár lidí vydá v kalendáři.
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2013 , 11:08   Citovat  

Bubaak napsal:
... možná ten písek ve vyfuku má nějaký skryty význam Lucy

Myslíš něco ve stylu "ARMED" pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2013 , 11:48   Citovat  

monty napsal:
tak bacha aby ti tam nepřišel king 2 Velmi šťastný dycky je někdo dravější ,silnější a možná i lepší.

To už bych si ho srovnal. Mr. Green

Jak už jsem psal - tón byl takový, jaký byl, protože jsem čekal, že vyvolá ostřejší diskuzi, což je jediný způsob, jak upozornit na problém. Když napíšu "dovolil bych si upozornit na drobnou chybičku tady a zaváhání tamhle" bude to mít efekt hrachu, vrženého proti zdi. Takhle si třeba někdo za měsíc vzpomene, až bude přemýšlet o zaslání fotky, jak to tady King šuk a podívá se, jestli nemá obrázek nějakou očividnou vadu. kouř Jinak sis určitě všiml, že jsem pouze nekritizoval, Xenon se s fotkou vypořádal se ctí a Kutman ukázal také hodně snahy.

Evička: To mě napadlo taky, ale dělá to na mě dojem, že jsou účastníci velmi splachovací. Velmi šťastný Jak už jsem psal, spíše se může stát, že se naprdnou ti, kteří si s focením opravdu dávají práci a všelidové hlasování to nedocení. to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2013 , 12:04   Citovat  

ja nevim co to resite a proc to tak prozivate, tak se clovek vyjadril ne. Kdyz jsem endlessovi predala Kingovu zpravu tak jen pohnul ramenama a valel se na gauci dal...

Bud to vemte jako kritiku, ze ktere se poucite, nebo kyvnete rameny a nereste to =D Potrefena husa... =D

Ne kazdy Vam v zivote obali kritiku do ruzove vaty a nekdo ji rika natvrdo - je to jednodussi. Bud to berte nebo ne, ale nedelejte z toho zbytecny drama =D

King: ty petky jsem si ani nevsimla =D ale puvodne to nebylo focene na kalendar, a ve vetsine pripadech takove veci umazavame v PS =D V pripade fotosouteze se neumazalo nic, proto zustala. Oriznout to moc neslo, protoze uz tak mela fotka uplne jiny format a pri oriznuti by se vsechno hnulo uplne mimo.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.4.2013 , 12:05   Citovat  

King napsal:
To už bych si ho srovnal. Mr. Green

Jak už jsem psal - tón byl takový, jaký byl, protože jsem čekal, že vyvolá ostřejší diskuzi, což je jediný způsob, jak upozornit na problém. Když napíšu "dovolil bych si upozornit na drobnou chybičku tady a zaváhání tamhle" bude to mít efekt hrachu, vrženého proti zdi.

možná máš pravdu , na druhou stranu, já mám zkušenost ,že na utok lidi reagují spontánně protiutokem a i když je možná už v druhé větě konstruktivní poznatek prostě ho přejdou a reagujou jen na počáteční agresi. kontraproduktivní, mě bys s tímhle naprosto znechutil.
celkově lidi reagujou jen na první podněty , kolikrát tu píšu při hledání závady :udělej 1) xyz , 2) abc a 3) jkl a přijde odpověd "udělal jsem xyz a nepomohlo to " ,"odpovím a co bod 2 a 3", " to nevím to jsem nezkoušel"...

to myst: prostě se mi nelíbil ton jakým to king podal , nemyslím že byl vhodný na debatu mezi "kamarády" můj osobní názor nic víc fotku zde nemám radši sebekriticky priznám že ve chvíli kdy bych sem něco dal tak půlce fotografů hruzou slezou vlasy a king mi sepíše a4 chyb a pak spáchá harakiry trojnožkou od fotáku.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotosoutěž - Březen 2013- Výsledky
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina