Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Co se mi líbí/nelíbí na našem fóru
Fórum: Náměty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 20 z 20
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.4.2013 , 7:09   Citovat  

georgo napsal:
Tak jsem nakonec vše taky bymazal, ale to mě do budoucna stejně nepomůže.
Mě by Ajsíku stačilo řazení podle jmen.

no Daver o tom mluvil, že by to tam dal, ale určitě to potřebuejš, když tam máš pár SZ a dáš ctrl F ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2013 , 7:44   Citovat  

tak to sam cumim na jakym sem miste, taky promaznu SZ Se stydím
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.4.2013 , 7:59   Citovat  

Taky nechápu že jich mám na kontě 1061 Velmi šťastný Uděláme delete no HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bart34 je teď offline  Bart34
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.4.2013 , 23:04   Citovat  

Boze, kdo chce, stejne si to nakluka klidne jednou denne, za tyden mas 7 podekovani, je to burt, ceskej clovicek si dycky najde zpusob jak dosanout svyho, ale pokud zjistim ze je nejaka funkce a chci ji vyuzit zpetne treba rok, tak jsem zbytecne omezenej a musim na to myslet treba pres tyden. kvuli nejakymu nesmyslnymu omezeni. Misto 5 minut prace a mam to Ble
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 9.4.2013 , 23:17   Citovat  

Bart34 napsal:
Boze, kdo chce, stejne si to nakluka klidne jednou denne, za tyden mas 7 podekovani, je to burt, ceskej clovicek si dycky najde zpusob jak dosanout svyho, ale pokud zjistim ze je nejaka funkce a chci ji vyuzit zpetne treba rok, tak jsem zbytecne omezenej a musim na to myslet treba pres tyden. kvuli nejakymu nesmyslnymu omezeni. Misto 5 minut prace a mam to Ble

Ola,
chápu, že to není extra příjemné, ale tak pokud se Ti to nelíbí, je možnost pomoci klukům, co programují toto forum a doprogramovat chybějící funkce, nejsem I.T. odborník, tudíž bohužel nemohu. Ale pokud by si věděl o někom či sám si šikovný, tak prosím, přijď s návrhem, jak to vylepšit.

Děkujeme.

je to dobrý přátele
   Návrat  
Bart34 je teď offline  Bart34
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.4.2013 , 23:41   Citovat  

Moc tomu nerozumim, ale pokud tuhle funkci nejak omezili, neni nic jednodussiho nez omezeni odstranit. Dle meho automehcanickyho usudku je to dobrý
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.4.2013 , 4:59   Citovat  

Bart34 napsal:
myslíš,že to klikače bude bavit ? že si na to vubec druhý den vzpomene? nene já myslím že tohle funguje , neplette si to s fakebukem . pokud mi někdo pomůže a chci mu takhle poděkovat tak to udělám ,i když jsou to 2-3 lidi je to zvládnutelný ,není cílem abys rozdával poděkování 10-ti lidem za bezva pokec někde na srazu.a děkovat rok pozpátku ,trochu pozdě ne ?? když to vydrželo rok tak to týden nespasí.
   Návrat  
georgo je teď offline  georgo
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2013 , 8:35   Citovat  

665+1 napsal:
no Daver o tom mluvil, že by to tam dal, ale určitě to potřebuejš, když tam máš pár SZ a dáš ctrl F ?
No já jsem si je všechny vymazat nechtěl. Při čištění jsem zkrátka kliknuk jinak a bylo vymalováno. Jen jsem nechtěl hned psát jaké jsem pako. Teď se nechám masírovat od ostatních, že neodpovídám a pak to snad bez následku narušeni vzájemných vztahů odezní.
Hlavně jsem nechtěl aby se to tady zvrhlo na 3 stránky diskuze bez výsledků a tak jsem si je chtěl roztřídit ručně a nechat to být.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2013 , 20:30   Citovat  

Bart34 napsal:

Ty jseš dobrý...brečíš nad tím, že nemůžeš dát poděkování hned a zjistil si po roce Úsměv , že tady ta funkce je...dle mě je to omezení OK a je plně dostačující.
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2013 , 12:34  Naposledy upravil MSX dne 11.4.2013 , 12:37, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Je mi celkem jedno jestli tady nějaké poděkování bude nebo ne. Ti co to programují se jim taky určitě nechce řešit takové blbosti. Ale můj názor je, že poděkování jako je teď nastavené je dle mě k ničemu. Proč? Protože ho nevyužívá každý. Někdo má nulu, přitom by si zasloužil stejně tolik děkovaček jako někdo kdo má např.+20. Poslední dobou se tu nějak namnožili stížnosti na některé uživatelé. To, že jsou v topicu mě nijak nepomůže Proč? Protože je to zdlouhavé než najdu někoho kdo je tam vypsán. Prioritou proč poděkovat nebo naopak, bych viděl hlavně v bazaru. Protože tam jde o peníze a tam se množí takové konflikty.
Kdyby to šlo nastavit podobným principem jak to je na Aukru, bylo by to myslím o hodně více prospěšnější než je to doposud. Nevím jestli by to tak šlo nebo ne. Ale tak se dá sjednat možná alespoň trochu respekt. Když vidím, že nějaký flousek má +0x, a přitom - třeba 2x, a k tomu by ještě bylo napsáno i za co ty mínusy nebo plusy dostal, tak bych se mohl rozhodnout jestli mi stojí za nějaký ten obchod.
Směřoval bych to hlavně na ten bazar, aby se neřešili blbosti, že ten mu dal mínus kvůli nějaké absurditě. Je jasně že se vždy najde někdo kdo by brečel. Ale hold tomu se asi nedá zamezit.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.4.2013 , 12:37   Citovat  

Mínusy už byly (stejná podoba jako poděkování) a dost často to bylo "klik -" a komentář "jen tak".. Proto zůstaly jen pozitivní.
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2013 , 12:45   Citovat  

Hellborn napsal:
Mínusy už byly (stejná podoba jako poděkování) a dost často to bylo "klik -" a komentář "jen tak".. Proto zůstaly jen pozitivní.

Proto by to nesměl byt klik jen tak, ale možnost kliku jen v určité situaci. Třeba právě v tom bazaru. Ale to by bylo asi moc složité to předělávat. Tam by musela nejspíš naběhnout možnost té volby. Jenže to by ten bazar musel byt zpracován asi ne formou diskuze. Ono je to asi složité to udělat. Já tomu nerozumím, proto si nijak nestěžuji. Ale na tenhle způsob děkovaček nehledím. Namátko jedna z tvých... "PAKO: ty víš" HaHaaa
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 11.4.2013 , 12:57   Citovat  

MSX napsal:
Proto by to nesměl byt klik jen tak, ale možnost kliku jen v určité situaci. Třeba právě v tom bazaru. Ale to by bylo asi moc složité to předělávat. Tam by musela nejspíš naběhnout možnost té volby. Jenže to by ten bazar musel byt zpracován asi ne formou diskuze. Ono je to asi složité to udělat. Já tomu nerozumím, proto si nijak nestěžuji. Ale na tenhle způsob děkovaček nehledím. Namátko jedna z tvých... "PAKO: ty víš" HaHaaa

pletes si forum sdruzujici H+ lidi s obchodnim portalem Nápad je tu! sem chodi lide z jinych duvodu, hlavne pro technickou pomoc a srazy. Bazar je tu jen jako doplnkova funkce od toho aby mohli uzivatele fora prodat (pripadne koupit) napr zbytky z garaze nebo jine dily co potrebuji a jinde se sehnat nedaji. Je nesmysl predelavat a uzpusobovat cele forum jednoucelove pouze k prodeji a nakupu kdyz to tu o tom vubec neni...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.4.2013 , 12:59   Citovat  

MSX napsal:

Je to holt pako no... Úsměv To bylo po novém spuštění poděkování a odkazuje na ta vynulovaná.

To by musel být bazar kompletně předělán,aby nemohl kromě kupujícího klinout nikdo jiný.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Co se mi líbí/nelíbí na našem fóru
Fórum: Náměty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina