Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Autočalounictví Česká Lípa
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
john.vodka je teď offline  john.vodka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 22.3.2013 , 22:29   Citovat  

Zdravim. Máte někdo z České Lípy a okolí zkušenosti s www.autocalounictvi-cl.cz ?

Chci si nechat přešít svuj rozdrbanej volant, tak by mě zajímalo jestli to u nich má smysl. Z fotek toho člověk mnoho nepozná Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.3.2013 , 22:37   Citovat  

ti maj fotky mazlejší jak když fotím ja Velmi šťastný
osobně si chci nechat časem upravit volant zde tudy odkaz

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 22.3.2013 , 22:56   Citovat  

jo na volantech.cz už sem koukal dřív, ale objevil sem tyhle čalouníky. Navíc když už v Lípě bydlim, tak je to trochu víc po ruce Úsměv

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2013 , 0:40   Citovat  

Ja teda i na tech mizernych fotkach vidim nejen u volantu spoustu chyb, takovou praci bych neprevzal. Na druhou stranu na Volantech jsem neslysel nikdy nic spatneho.

robsik1 je teď offline  robsik1
1 háčko
1
PříspěvekZaslal: 23.3.2013 , 9:28   Citovat  

Nikdy jsem na ty lipský rusky mluvicí čalouníky neslyšel nic dobrýho. Takže asi raději jinde

0
PříspěvekZaslal: 23.3.2013 , 10:07   Citovat  

tak to asi vypadá na návrat zpět k Volantechu, než si to nechat dodrbat od rusáků

DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2013 , 10:31   Citovat  

Od zminovaneho cloveka jsem videl udelane sedacky a dalsi veci do interieru na jednom aute. Sedacky byly ok, drobnejsi veci uz o neco horsi. Tim chci rict, ze treba sedacky by tam asi nechat sly, volant spis ne.

marab je teď offline  marab
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2013 , 11:20   Citovat  

Volant určitě u Volantechu. Za těch 100kč poštovného to určitě stojí. Rychle, kvalitně a móóoc pěkně OK
Radši tam ale nevolejte, protože chování mají na úrovni řeznickýho psa....a ani nezjišťujte, pro koho dělají takové množství volantů Ble

S tím čalounictvím v Č.Lípě jsem teď trochu znejistěl....mám tam u nich sedačky do C2G na kompletní předělání....teď už nezbývá než se modlit...snad to bude OK.
Ano, je to málá domácí ruční výroba, žádný velký profi čalouník, ale tomu odpovídá i cena. Uvidíme jak to bude s kvalitou. Viděl jsem u něj sedačky v kvalitě prvovýroby, ale také sedačky dost zmršené( křivé švy, nekvalitně napnuté polstrování). Ale ta horší kvalita byla vždy na silném a nepoddajném vinylu nebo na nevhodně zvolené kůži, která se podle mě designem a tloušťkou na sedačky vůbec nehodí. Pochopil jsem, že u něj zákazníci dost často tlačí na cenu a mnohdy volí materiály, který pak na sedačkách můžou dělat neplechu. Alcantaru je u něj málokdo ochoten zaplatit.
Já zvolil kombinaci černé a červené alcantary a zadek a bočnice do černého vinylu....do konce měsíce by to mělo být hotové, tak pak dám reference a fotky. Držte palce ať to dobře dopadne Úsměv

A to že je to Rus nebo Ukrajinec mi vůbec nevadí, každý se nějak živý a každý odněkud je....důležitý je přístup, výsledek a cena.

Showroom

Edit: jste mě tak vyblbli, že jsem mmu šel hned volat a domluvil jsem se, že mi bude posílat fotky z průběhu praci a postupně si to budeme odsouhlasovat, jestli je to OK Velmi šťastný ....on mi to teda sám navrhnul, že u takhle zásadních předělávek to dělá standardně.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.5.2013 , 10:21   Citovat  

Tak už asi můžu sdělit svoji zkušenost s tímto čalouníkem.....zatím je to totální prů...wc

Sedačky už měly být skoro měsíc hotové a nejsou.....v podstatě si teď připadám jako rukojmí....vše co jsme si domluvili, jako cenu, vzhled, materiály, termíny neplatí a čalouník si teď diktuje. Cena se zvýšila už o víc jak 20%....protože jsou dražší materiály bla bla....prý je objednal...dnes jsem zjistil že nic neobjednal a nutí mě do jiných materiálů než jsme si původně domluvili, aby prý se vešel alespoň do té navýšené ceny. Takže místo alcantary mi nabízí nějakou polskou náhražku apod.
Sedačky jsou rozebrané, rozkuchané a já jsem zatím pěkně v pytli Tak to koukám! takže mě při dnešním volném dni přepadla celkem slušná trudomyslnost....
Teď rozmýšlím co dál....věřit že to snad někdy dotáhne do konce za neznámou cenu s neznámou kvalitou materiálů? Vzít si od něj torza sedaček a nechat to udělat jinde, když už není k dispozici původní vzhled a tvar sedačky? Chjo.....proč takový lidi vůbec podnikají.....hlavně že má FB plný kladných reakcí naštvanej

sopta je teď offline  sopta
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.5.2013 , 13:00   Citovat  

marab napsal:
Tak už asi můžu sdělit svoji zkušenost s tímto čalouníkem.....zatím je to totální prů...wc

Sedačky už měly být skoro měsíc hotové a nejsou.....v podstatě si teď připadám jako rukojmí....vše co jsme si domluvili, jako cenu, vzhled, materiály, termíny neplatí a čalouník si teď diktuje. Cena se zvýšila už o víc jak 20%....protože jsou dražší materiály bla bla....prý je objednal...dnes jsem zjistil že nic neobjednal a nutí mě do jiných materiálů než jsme si původně domluvili, aby prý se vešel alespoň do té navýšené ceny. Takže místo alcantary mi nabízí nějakou polskou náhražku apod.
Sedačky jsou rozebrané, rozkuchané a já jsem zatím pěkně v pytli Tak to koukám! takže mě při dnešním volném dni přepadla celkem slušná trudomyslnost....
Teď rozmýšlím co dál....věřit že to snad někdy dotáhne do konce za neznámou cenu s neznámou kvalitou materiálů? Vzít si od něj torza sedaček a nechat to udělat jinde, když už není k dispozici původní vzhled a tvar sedačky? Chjo.....proč takový lidi vůbec podnikají.....hlavně že má FB plný kladných reakcí naštvanej

A sakra Tak to koukám!
Nechci být za chytráka, ale fakt už po mnoha zkušeností je lepší u neznámé firmy sepsat alespoň hrubou objednávku s rozpisem rozsahu objednané práce, materiálů a cen tak, aby prostě už neměl prostor pro takovýhle věci. Dle zákona pak má možnost navýšit cenu max. o 10%. Dělá v tom denně, moc dobře zná ceny materiálů, takže žádný nenadálý navýšení bych mu nevěřil. Rozhodně se nenech natlačit do cen polské náhrady za cenu o 20% navýšené Alcantary, protože ta polská náhrada jednak nedosahuje kvality Alcantary, druhak je cenově hluboko pod cenou a za tu cenu co ti jí chce vnutit bys jí měl minimálně 2x tolik, takže by naopak měl jít na polovinu ceny.
Máro, jsi tvrdej obchodník, nenecháš se utáhnout na nudli, dupni si, zařvi a ať frajer buď dá sedačky do původního stavu nebo ať to dodá za smluvenou cenu naštvanej Takhle to vypadá, že vydí pražáka co má prachy a snaží se na něm vydíráním zahojit na nákupu novejch mašin to snad ne

TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.5.2013 , 14:12   Citovat  

Tak to je nemile Emile..... Mas nejaky jiny calouniky v zaloze? Poptal bych cenu a pak
zvazil jestli nebude lepsi ty sedacky nechat udelat jinde. Kdyz tak se to da udelat podle
tech z cervenaka ne???? Ale je jasny, ze v takovym projektu se neco bude wc
Jen doufat, ze ne vsechno, ale jen neco...... Tak to valím bulvy

DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.5.2013 , 14:19   Citovat  

To mě mrzí, budu koukám muset sehnat někoho jiného na přečalounění rozlepeného stropu u Englána. Kdyby někdo věděl o někom jiném v okolí Liberce, tak budu rád za tip.

Minor je teď offline  Minor
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 1.5.2013 , 15:24   Citovat  

Moje zkušenost s čalouníkem Klaubrem z Blatné také bohužel negativní. Termín, provedení, všechno špatně.
A dobrýho čalouníka bych taky využil.

PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.5.2013 , 15:44   Citovat  

vzpomněl jsem si že v Praze v Radlický skoro hned dole na křižovatce u tramvajový zastávky Braunova je/byl čalouník
kdysi jsem tam vez kolegu z práce ktreýmu dělal sedačky do brouka a vypadaly pěkně ale tak to je pro pražský asi spíš

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.5.2013 , 19:36   Citovat  

Duonout si sice můžu, ale teď mi to není moc platný. Důležitý je, aby to bez stresu dodělal a dupat ohledně navýšení ceny můžu až o bude hotový.

Jiný čalouníky zatím v záloze nemám a to hlavně proto, že teď jsou sedačky rozebraný až na kostru, tak by to hned tal nikdo do kupy nedal, když by neviděl jak to vypadalo původně.

Zítra by se "čalouník" měl zastavit za mnou v Praze a ukázat mi vzorník jiných materiálů, protože s alcantarou evidentně ustřelil Smutný a to jsem se tak těšil že to bude eňo ňuňo Bueee Místo alcantary mi nabízí alcatraz....netuším jestli je to vhodný na autosedačky nebo ne.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2013 , 10:19   Citovat  

marab napsal:
Zítra by se "čalouník" měl zastavit za mnou v Praze a ukázat mi vzorník jiných materiálů, protože s alcantarou evidentně ustřelil Smutný a to jsem se tak těšil že to bude eňo ňuňo Bueee Místo alcantary mi nabízí alcatraz....netuším jestli je to vhodný na autosedačky nebo ne.

Alcatraz je napodobenina co kvalitou, hustotou tkaní, otěruvzdorností (Alcatraz má tuším garanci poloviční - 40.000 otěrů oproti 85.000+ u Alcantary), povrchovou úpravou i stálostí barev (hlavně černá bledne dost rychle) na Alcantaru fakt nemá. Já ho měl na té CRX-Recaro sedačce co jsem si čalounil a tak ten materiál znám, vlastně víceméně stejnou kvalitu mám teď na stropnici a A/B/C-sloupcích - ale tam to bohatě stačí. Na sedačku už bych vážně raději připlatil za originál.
No mě se to hned nezdálo, že ti tu Alcantaru nabízí za třetinovou cenu. Fakt ho nechápu, musel vědět, že jí za tolik nesežene ani kdyby se rozkrájel to mi hlava nebere
Každopádně Alcatraz je tak kolem 300-350/běžný metr šíře 140cm takže třetina toho co po tobě chtěl, takže by ti naopak měl značně slevit, né naopak cenu navyšovat.

hele já ti nevím no...na to tvoje občasný blbnutí by to asi stačilo, když budeš auto parkovat v garáži a nebude často stát na slunci, tak to i nějaký čas vydrží vpohodě kvalitě a mezi tím můžeš případně pohledat jinýho šalouníka a pak nechat jen tyhle části přečalounit do originálu. ty tou Alcantarou chceš jen ty středy a zbytek kůže, ne? Tam toho materiálu moc není...a tak ikdybys měl přitlačit na cenu pro Alcantaru běžnou, tj. 3500,-/běžný metr šíře 140cm, tak by se ti to asi o moc neprodražilo...ať ti udělá reálnou cenovou nabídku a uvidíš no...

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2013 , 13:24   Citovat  

sopta napsal:
Alcatraz je napodobenina...

Černou alcantaru má z prvovýroby. Handrkujeme se jen o tu červenou, na středy sedaček. Večer jsem si to ještě přeměřil a přepočítal a rozkreslil na šíři 140cm a světe div se....naskládal jsem to do 1bm, i když jsem nechával 1,5cm rezervu na švy na každé straně....takže do plánovaných 2bm to prostě musí být. Uvidíme, jak se to bude dál vyvíjet....

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2013 , 14:11   Citovat  

marab napsal:
Černou alcantaru má z prvovýroby. Handrkujeme se jen o tu červenou, na středy sedaček. Večer jsem si to ještě přeměřil a přepočítal a rozkreslil na šíři 140cm a světe div se....naskládal jsem to do 1bm, i když jsem nechával 1,5cm rezervu na švy na každé straně....takže do plánovaných 2bm to prostě musí být. Uvidíme, jak se to bude dál vyvíjet....

no tak víš jak, 1 běžný metr = 3500,- takže kdyby se to vešlo do jednoho, tak není co řešit, 2bm = 7000,- a to už je znát... Fakt se ho snaž donutit ať si dá závazek, že se to vejde do 1bm a vem originál, nebudeš to muset později nechat někde zase předělávat...

sumy je teď offline  sumy
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2013 , 14:48   Citovat  

offtopic Teda když to tu pročítám to snad ne Když jsem ze srandy "tunil" fiestu s hadrovou střechou, tak mi na ni manželka přečalounila sedačky za dopoledne(rozebrat, rozpárat, přešít, nalepit, složit) a za odpoledne mi ušila novou střechu z baťohoviny. Jó, to pak bylo fáro,bílá 3-dvéř fiesta, velký kola z XR3i v pískový barvě, stejné barvy hadrová střecha střecha a komplet oranžovej textilní interiér kouř Škoda jen tý totál mrtvý 1,3 pořádnej výtlem Děti mu říkaly Bombón Velmi šťastný

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.5.2013 , 10:22   Citovat  

Tak jsem včera udělal přepadovku u čalouníka. Sedačky má už skoro hotové....už stačí jen sundat a vyměnit polstrování a očalounit.
Zase tomu čalounění tolik nerozumím, ale slovy laika bych řekl, že na to ještě nesáhl Velmi šťastný

2013-05-08 13.17.42.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2013-05-08 13.17.42.jpg, 79.27 kB

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.5.2013 , 10:28   Citovat  

Takže stačí už jenom na tom začít dělat a bude to hotový pořádnej výtlem
Když tak koukám na to nový polstrování z Kokty co ti tam bude dávat...to má výrazně delší sedák...to jsem zvědavej jak pevně to tam bude držet, jestli se to nebude vepředu ohýbat, když to nemá zespodu žádnou kostrukční podporu...

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.5.2013 , 10:36   Citovat  

sopta napsal:
Takže stačí už jenom na tom začít dělat a bude to hotový pořádnej výtlem
Když tak koukám na to nový polstrování z Kokty co ti tam bude dávat...to má výrazně delší sedák...to jsem zvědavej jak pevně to tam bude držet, jestli se to nebude vepředu ohýbat, když to nemá zespodu žádnou kostrukční podporu...

On to upraví a zkrátí ze zadu, tak aby to pasovalo na moji konstrukci. Pár sedaček jsem tam u něj zase viděl a výsledek dobrý. Jen ten čas a komunikace KO
No uvidíme...

Edit: Jo a ty seš takovej znalec, že si poznal sedák z Kokty? Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.5.2013 , 10:43   Citovat  

marab napsal:
On to upraví a zkrátí ze zadu, tak aby to pasovalo na moji konstrukci. Pár sedaček jsem tam u něj zase viděl a výsledek dobrý. Jen ten čas a komunikace KO
No uvidíme...

Edit: Jo a ty seš takovej znalec, že si poznal sedák z Kokty? Úsměv

Tak to pak joo...

Hele budeš se divit, ale fakt jsem ho poznal... Úsměv

Obsah fóra Honda-club.cz   
Autočalounictví Česká Lípa
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích: