Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotosoutěž - Duben 2013- Výsledky
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2

Komu dáte svůj hlas?
Nekmar
27%
 27%  [ 41 ]
King
16%
 16%  [ 25 ]
njn
6%
 6%  [ 9 ]
zitnyp
8%
 8%  [ 12 ]
Kapky
42%
 42%  [ 63 ]
Hlasovalo : 103
Celkem hlasů : 150

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.4.2013 , 18:06  Naposledy upravil Bully dne 9.5.2013 , 12:35, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Vazene Hondarky a Hondari, vyhlasuji fotosoutez na mesic duben na novy kalendar pro rok 2014! Fotky muzete posilat do 30.4.2013. Tesim se na vase snimky a preji vam dobre svetlo!

1. FORMAT A VELIKOST

Je mozne zasilat pouze fotky ve formatu JPG, s orientaci na sirku (povolen je format 3:2 i 4:3), vitezna fotka muze byt pri pouziti do kalendare oriznuta na jednotny format v rozmezi cca 10%. Neni mozne zasilat fotky na vysku, panoramaticka fotka je povolena pouze v pripade, ze finalni format bude odpovidat rozmezi uvedenemu pomeru stran. Neni povoleno k fotce dodavat zadne barevne ani odzobne ramecky, pouze cista fotka. Pokud na tom autor trva, je mozne do fotky vlozit svuj podpis (na originalni verzi pro kalendar vsak byt nesmi).

a) Zmensene foto do souteze: format JPG (komprese max 70%), delsi strana 1024pix, kratsi v zavislosti na formatu, tj. 683pix u pomeru 3:2 a 768pix u pomeru 4:3; (+- pixel, zavisi na editoru).
b) Originalni foto do kalendare: format JPG v maximalni kvalite, velikost min. 5 mpix.

Neni mozne zasilat foto z mobilu, fotografie bude vyrazena. Neodstranujte prosim z fotografii umyslne EXIF.

2. UPRAVY

Jsou povoleny upravy jako uprava kontrastu, barev, lokalni korekce, drobne retuse vad ci rusivych mist, upravy perspektivy, orez, redukce sumu, rozostrovaci ci doostrovani filtry, hdr, kolorovani, multiexpozice apod. Dovoleno je vymazat znaky a cislice z RZ a nahradit je.

Je zakazano provadet jakekoliv fotomontaze, dodavani ruznych pozadi ci objektu z jinych fotek, dokreslovani, zasadni zmeny objektu (napr. virtual tuning).

3. AUTORSTVI A PODMINKY

Soutezit muze pouze autor zaslane fotografie a kazdy muze zaslat maximalne 1 fotografii za mesic. Jestlize nekdo posila fotku ciziho auta napr. zde z klubu, bylo by vhodne ho o tom informovat (pokud je to mozne). Pokud autor se svou fotkou zvitezi, nemuze se nasledujici 4 mesice fotosouteze zucastnit (kazdy tedy muze mit maximalne 3 vitezne fotky v kalendari). Zvitezi-li fotka s konkretnim autem, nemuze jiz stejne auto byt objektem soutezni fotografie v danem roce (sledujte proto pozorne fotosoutez). Autor fotografie zaroven s jejim zaslanim dava OS Honda Club souhlas ke zverejneni.

4. PREDMET

Hlavnim predmetem fotografie musi byt vyrobek se znackou HONDA, predevsim tedy automobil, popr. motocykl (berte v potaz, ze jsme server zamereny predevsim na auta, tzn. ne napr. doplnky z butiku). Motiv fotografie by mel v idealnim pripade korespondovat s obdobim soutezniho mesice. Neposilejte prosim letni fotku do lednove souteze, nebo fotku se snehulakem v srpnu apod. . Moderator si z techto duvodu vyhrazuje i pravo ev. presunu viteznych fotografii z jednotlivych mesicu do jinych. Na fotografii mohou byt i lide, avsak vzdy by meli byt obeznameni s tim jak bude tento snimek pouzit. Fotka by mela byt vzdy porizena v souladu s dobrymi mravy a nemela by byt prvoplanove nejakou formou reklamy nebo inzerce.

5. ZASILANI FOTEK A HLASOVANI

Fotky muzete zasilat ve zmensene verzi na adresu fotosoutez@honda-club.cz pouze po predem urcenou dobu souteze vyhlasenou moderatorem. Do nazvu souboru nezapomente napsat svuj nick! Po prijeti Vam moderator vzdy potvrdi prijeti, popr. Vas upozorni, ze fotka nesplnuje podminky a muzete sjednat napravu.

Nasledne budou vsechny fotografie zverejneny, a to v poradi, v jakem dorazily, a zacne hlasovani. Kazdy hodnotici ma pravo dat hlas az trem fotografiim, hlasovani bude probihat 7 dni. Pote budou vyhlaseni vitezove a autor prvni vitezne fotografie bude pozadan o zaslani fotografie v originalnim rozliseni. Soutezici, jehoz foto skonci druhe, bude taktez pozadan o zaslani fota, z nejz bude vytvoren wallpaper v designu H-C.

Poznamky- dulezite!
Moderator, potazmo OS Honda Club, si vyhrazuje pravo na zmenu pravidel a vyrazeni jakekoliv fotografie nesplnujici uvedene podminky. V pripade zjisteni zamerneho podvodu hrozi autorovi zakaz ucasti v soutezi po cely rok nebo dokonce i ban.
Tento rocnik se uz odehrava primo v konkretnich kalendarnich mesicich, pokud mozno tedy i s tematem odpovidajicim danemu mesici (viz bod 4.).

Nekmar.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Nekmar.JPG, 177.04 kB

King.jpg

King.jpg, 989.14 kB

njn.jpg

njn.jpg, 492.6 kB

zitnyp.JPG

zitnyp.JPG, 640.26 kB

Kapky.jpg

Kapky.jpg, 582.38 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.4.2013 , 23:19   Citovat  

Up, tak kdo zkusi mit svuj snimek na dubnove strance kalendare? Velmi šťastný
   Návrat  
njn je teď offline  njn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2013 , 1:22   Citovat  

snad stihnu nahodit podvozek a kola a neco blejsknu Velmi šťastný kdyztak az kveten ...
   Návrat  
zitnyp je teď offline  zitnyp
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.4.2013 , 19:59   Citovat  

UP! posilam Úsměv
   Návrat  
njn je teď offline  njn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2013 , 20:04   Citovat  

Taky sem se pokusil HaHaaa
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.4.2013 , 21:54   Citovat  

Mam ted posledni vecer dovolene v CR a proste nestiham, napisu vam vsem potvrzeni o prijeti fotek do fotosouteze az zitra, stejne tak zorganizuju a vyhlasim hlasovani se spozdenim. Diky za pochopeni Mrk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.5.2013 , 22:50   Citovat  

Hlasovani muze zacit je to dobrý
   Návrat  
Evička je teď offline  Evička
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2013 , 5:24   Citovat  

odhlasovano,ale pouze jeden hlas Úsměv Nejak me nic nezaujalo Úsměv
   Návrat  
njn je teď offline  njn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2013 , 6:25   Citovat  

Taky jsem jeden rozdal, samozřejmě né mě Velmi šťastný
   Návrat  
King je teď offline  King
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2013 , 9:20   Citovat  

Evička napsal:
Nejak me nic nezaujalo Úsměv

Souhlasím. Nuda. Taky mě nic "nezaujalo". Aby nebylo 80 % fotek v zásadě až na drobné výjimky co vytknout, to se tady nestává... svatoušek Vzato jako celek jedna z nejlepších měsíčních fotosoutěží H-C všech dob. je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2013 , 19:57  Naposledy upravil vespula.mortifer dne 2.5.2013 , 20:18, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak jsem ten jeden hlas dal taky .... jednomu s těch bílejch aut ...
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.5.2013 , 20:15   Citovat  

Nerad to píšu, ale tentokrát je to vážně trochu nuda... Ještě si to budu muset nechat projít hlavou... to mi hlava nebere
   Návrat  
Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2013 , 8:45   Citovat  

Je to škoda, že se tady tentokrát sešlo tak málo fotek Bueee
   Návrat  
xJoseph je teď offline  xJoseph
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.5.2013 , 9:20   Citovat  

Nic moc účast. Popravdě jsem sám nevěděl komu dát hlas, ale nakonec zvítězil njn. Přijde mi ze všech nejlepší.
   Návrat  
Monia je teď offline  Monia
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2013 , 18:24   Citovat  

taky jsem hlasovala... ale popravdě nic moc... sama toho moc nefotím, ale přijde mi to jako pořád to stejný dokola... to mi hlava nebere
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.5.2013 , 20:31   Citovat  

Monia napsal:
taky jsem hlasovala... ale popravdě nic moc... sama toho moc nefotím, ale přijde mi to jako pořád to stejný dokola... to mi hlava nebere

Jako myslíš auta a tak, viď Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2013 , 20:36   Citovat  

SaKaL napsal:
Jako myslíš auta a tak, viď Úsměv

no myslím vůbec ty fotky, jak sou focený... je to skoro to stejný pořád... jinak auta jsou tu pořád jenom ufonci Velmi šťastný jiný auta tu dloooouho nebyly Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.5.2013 , 20:38   Citovat  

Monia napsal:
no myslím vůbec ty fotky, jak sou focený... je to skoro to stejný pořád... jinak auta jsou tu pořád jenom ufonci Velmi šťastný jiný auta tu dloooouho nebyly Úsměv

přátele Já Ti rozumim... Ale tak zase co chceš vymejšlet, viď... Když by někdo vyfotil auto zespoda, jakože podvozek aby se odlišoval a bylo to jiný, tak by to asi taky moc nezabralo Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2013 , 20:40   Citovat  

SaKaL napsal:
přátele Já Ti rozumim... Ale tak zase co chceš vymejšlet, viď... Když by někdo vyfotil auto zespoda, jakože podvozek aby se odlišoval a bylo to jiný, tak by to asi taky moc nezabralo Úsměv

prostě poznáš, když ta fotka je nečím jiná než ty ostatní... ikdyby byla focená pořád ze stejnýho úhlu... líbí se mi fotky, co mají nějakej nádech, že je tam krom auta aji něco zajímavýho... bohužel tohle kolo je v tomto slabší no... fakt pěkný fotky umí fotit jenom pár lidí tady (ikdyž jsou to pořád stejný auta, tak ty fotky nikdy neomrzí) Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.5.2013 , 20:43   Citovat  

Jo, jo, to víš, no, já mám teď na chvíli stop, no Se stydím Což je i tak trochu

odpověď pro Kinga,

proč není můj "Pohřebák" u božích muk ve fotosoutěži...

Ale dost té skromnosti... HaHaaa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2013 , 8:14   Citovat  

Škoda, měla by můj hlas. je to dobrý
   Návrat  
njn je teď offline  njn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2013 , 16:18   Citovat  

Tak to valím bulvy
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.5.2013 , 5:45   Citovat  

Gratulace vítězi! Jak jsem psal už dávno, S2K je prostě polovina úspěchu Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.5.2013 , 12:44   Citovat  

Tradicne oficialne blahopreji Kapkymu, z toho co se nabizelo jde urcite o zaslouzene vitezstvi s 63 hlasy je to dobrý , druhy Nekmar s 41, bronz patri Kingovi s 25.
Vsem soutezicim vsechna cest za ucast, hlasujicim diky za vas zajem a hlasy přátele

Prosim Kapkyho i Nekmara o zaslani snimku v originalnim rozliseni na fotosoutez@honda-club.cz.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2013 , 15:52   Citovat  

Teď se alespoň ukáže, že nejsem jen rypák svatoušek , tentokrát budu hlavně chválit.

Nekmar - ostré, pěkně barevné, dobrý úhel. Jen trošku horší kompozice, vpravo to chtělo ještě kousek masa a vlevo ještě o větší kousek masa víc. Mrk

njn, to je klasická H-C divočina v grafickém editoru, ale ještě v rozumných mezích, ani sebelepší software ale prostě neodstaraní barák, rostoucí z kapoty. Vcelku slušná kompozice, chtělo to trošku přidat maso pod autem a malinko ubrat napravo. Nejslabší fotka, ale vůbec ne tragická. Lucy

zitnyp - geniální zlatý řez, ale současně ukázka, že kompozice není všechno - fotka působí "prázdně", okolo spousta bordelu který by šel snadno vymáznout, stejna jako větve, rašící z A sloupku. Jinak také ostré, věrné barvy.

kapky - vcelku slušná kompozice, dobrá hloubka ostrosti, která udělá z neinspirativního českého venkova vcelku snasitelné pozadí, geniální večerní slunko, perfektní ostrost, barvy. Super, i když tam ten stín fotografa prostě vidím. Velmi šťastný

Jak už jsem psal - hodně dobré kolo a to i přes menší účast. ...no, možná právě proto. Mr. Green
   Návrat  
njn je teď offline  njn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2013 , 17:16   Citovat  

Hold zrcadlo mám v ruce asi 3týdny a o programech vím zatím prd Velmi šťastný Měsíců bude ještě dosti, takže do jednoho se prostě dostanu! kouř No a taky to tady je hodně o tom, kolik členů tě zná...
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2013 , 19:52   Citovat  

Ucast byla tentokrat slabsi jak na pocet ucastniku tak na napady. Na strane druhe, fotky vypadaji aspon technicky velmi slusne a to je posun spravnym smerem! OK

nekmar: taky bych dal auto trochu vic prostoru, ale hlavne je to proste trochu obycejne z pohledu prostredi.

King: v tomhle uhlu vypada CR-V zatracene dobre, ale ty hole vetve v pozadi...

njn: o tom, kolik tady znas lidi to mozna je, nicmene v tomto pripade je to jednoznacne fotkou, protoze jako jedina ma tech technickych problemu vic nez je prumer. Vypada to preostrene a prekontrastovane, takova zvlastni kombinace radioaktivni travy s havarii tankeru. Divny je tmavy svetlo u ridice a ta bouda pro psa co "roste" autu z kapoty a celniho skla taky bohuzel neni uplne optimalni. Ale to neni nic, co by se nedalo zlepsit, staci si vic vsimat nejen toho, co fotim, ale taky toho, co se mi k tomu plete do objektivu. Rikas, ze fotak mas chvili a tohle jsou klasicke zacatky, takze bych se toho do budoucna vubec nebal. OK

zitnyp: moc pekne barevne a ostrosti, ale chtelo to vic oriznout, protoze nebe neni zajimave a i kdyz chapu snahu tam mit cely strom, v tomto pripade by nejspis vypadalo lip mit toho okoli min.

kapky: jak udelat z nudne fotky zajimavou jednim tahem Úsměv Kazdopadne hodne pomaha samotne auto , S2k je S2k. Gratulace k vitezstvi, kazdopadne priste bych radsi zajimave pozadi/popredi nez divoky uhel natoceni.
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2013 , 19:55   Citovat  

vitezna fotka super OK

jen pro kalendar bych ji trochu orizl aby tam bylo vice auta Úsměv

kapky_185.jpg

kapky_185.jpg, 289.41 kB
   Návrat  
Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2013 , 20:35   Citovat  

Mockrát děkuju všem, ať už za názory, gratulace a především hlasy Úsměv Tak se mi to přece jenom konečně povedlo HaHaaa Až bude trošku víc času, taky sem zkusím něco sepsat a ohodnotit zbylé fotografie Mrk Jen mě trochu mrzí, že teď mám na dlouhou dobu šlus Bueee

To SaKaL: Vím, že S2000 je stále tahák pro oči, i přesto, že se modelově jedná už o docela stařečka, nicméně myslím, že např. Nekmarovo Mugenised CTR je u nás taky docela raritka a místo v kalendáři by mu určitě taky slušelo, takže to mohlo dopadnout klidně úplně jinak Úsměv

To King: Už jsem to psal i k SaKaLově fotce v HondaDnes, ale bohužel s nudným, neinspirativním pozadím u nás nic nenadělám HaHaaa Tady vážně není moc příležitostí, kde cvaknout nějakou pěknou fotku se zajímavým pozadím, ale do příště budu ještě hledat nějakej lepší flek Velmi šťastný

To njn: Nedokážu posoudit, jestli je to tady především o známostech, ale myslím, že ne Ble Co se týče mě, tak myslím, že zrovna já tady moc profláklej nejsem a už minimálně 2x jsem měl k vítězství blízko, takže takhle bych to asi nebral. Pokud jde o ty úpravy v grafických editorech, tak bohužel nebo bohudík, zrovna u mých fotek je to někdy citelnej zásah Velmi šťastný Než jsem tu fotku trochu upravil, tak to taky nebyl žádnej zázrak Velmi šťastný

To Luky: Bullymu už jsem fotku zaslal, takže nechám na jeho uvážení, co s tou fotkou vymyslí Mrk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.5.2013 , 20:50   Citovat  

Kapky napsal:
...
To SaKaL: Vím, že S2000 je stále tahák pro oči, i přesto, že se modelově jedná už o docela stařečka, nicméně myslím, že např. Nekmarovo Mugenised CTR je u nás taky docela raritka a místo v kalendáři by mu určitě taky slušelo, takže to mohlo dopadnout klidně úplně jinak Úsměv

Pro mě je stejně S2K top Honda, kterou znám (NSX je trochu jiný vesmír) a já bych se nebál, však ono na toho nekmarova TajpáRa taky určitě dojde...

Kapky napsal:

To King: Už jsem to psal i k SaKaLově fotce v HondaDnes, ale bohužel s nudným, neinspirativním pozadím u nás nic nenadělám HaHaaa Tady vážně není moc příležitostí, kde cvaknout nějakou pěknou fotku se zajímavým pozadím, ale do příště budu ještě hledat nějakej lepší flek Velmi šťastný

A nebo budeš muset použít pozadí pani domácí Velmi šťastný

Kapky napsal:

To Luky: Bullymu už jsem fotku zaslal, takže nechám na jeho uvážení, co s tou fotkou vymyslí Mrk

I když nepopírám, že se mi ta fotka taky takhle líbí víc, tak to neklapne... Pravidla jsou pravidla...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotosoutěž - Duben 2013- Výsledky
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina