Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Acco 2,2 iCTDi
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.12.2007 , 16:00   Citovat  

Mate nekdo nejaky PRAKTICKY zkusenosti s delsim pouzivanim Acco 2,2 iCTDi? Idealne verze tourer... Diky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
pajo je teď offline  pajo
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.12.2007 , 16:09   Citovat  

neviem co konkretne chces vediet, mame v praci, 2rocny, momentalne nieco cez 100.000km, ale sedan. okrem vymen oleja a garanciek ziaden problem. dlhodoba spotreba okolo 7 (vobec sa ale nesetri), podvozok parada, motor parada, celkom to auto zvazujem aj pre seba, len skoda ze neni automat Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.12.2007 , 18:27   Citovat  

pajo napsal:
neviem co konkretne chces vediet, mame v praci, 2rocny, momentalne nieco cez 100.000km, ale sedan. okrem vymen oleja a garanciek ziaden problem. dlhodoba spotreba okolo 7 (vobec sa ale nesetri), podvozok parada, motor parada, celkom to auto zvazujem aj pre seba, len skoda ze neni automat Smutný

Parkrat sem s autem jel ale vzdycky jenom chvilku po meste a ted nejak nemam moznost auto otestovat. Zajimalo by me jakou ma auto spotrebu pri dejme domu konstantni rychlosti 100 a 160kmh s tempomatem a treba 4ma lidma. No a celkove jak je to se zpracovanim - jak je na tom interier po tech 100t? Mate v kuzi nebo v latce? Neni motor na cestovani ve vic lidech slaby? Precejenom je auto dost tezky... Jak je na tom kufr, kdyz se sklopi zadni sedacky? Nektery auta to maji dost blbe vyreseny... Je prevodovka dobre odstuponovana na cestovani nebo je to spis delany na mesto? A celkove jestli si myslis, ze je dany auto vhodny na cestovani... Dneska jsem se byl podivat v AAA (ne ze bych tam chtel neco kupovat, ale stoji tam vpodstate vsechno, tak jsem se byl jentak projit) a koukal jsem, ze tak ty 2 roky stary kousky jsou uz dneska za pekny penize...

V 1/4 leti pristiho roku chci do firmy kupovat nejaky auto pro sebe na jezdeni a tak zvazuju i tohle... I kdyz bych taky radsi automat, o neco vetsi a vic koni.... Ale to honda nedela Smutný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.12.2007 , 18:48   Citovat  

norsi napsal:
Parkrat sem s autem jel ale vzdycky jenom chvilku po meste a ted nejak nemam moznost auto otestovat. Zajimalo by me jakou ma auto spotrebu pri dejme domu konstantni rychlosti 100 a 160kmh s tempomatem a treba 4ma lidma. No a celkove jak je to se zpracovanim - jak je na tom interier po tech 100t? Mate v kuzi nebo v latce? Neni motor na cestovani ve vic lidech slaby? Precejenom je auto dost tezky... Jak je na tom kufr, kdyz se sklopi zadni sedacky? Nektery auta to maji dost blbe vyreseny... Je prevodovka dobre odstuponovana na cestovani nebo je to spis delany na mesto? A celkove jestli si myslis, ze je dany auto vhodny na cestovani... Dneska jsem se byl podivat v AAA (ne ze bych tam chtel neco kupovat, ale stoji tam vpodstate vsechno, tak jsem se byl jentak projit) a koukal jsem, ze tak ty 2 roky stary kousky jsou uz dneska za pekny penize...

V 1/4 leti pristiho roku chci do firmy kupovat nejaky auto pro sebe na jezdeni a tak zvazuju i tohle... I kdyz bych taky radsi automat, o neco vetsi a vic koni.... Ale to honda nedela Smutný

o neco vetsi a vic koni v automatu... legend Mrk samo ze nie nafta no Smutný

neviem aku ma spotrebu pri konstantnych rychlostiach, tento totiz nema palubak, ale co mam odsledovane tak spotreba sa v roznych rezimoch, rychlostiach a styloch jazdy moc nelisi. 5ka je na tej prevodovke dost dlha (a vobec cela prevodovka je dlha - proste diesel), takze vies jazdit od nejakych 70 az do max, ktore je cca okolo 210 tacho. pri 160 mas este stale pod 3000rpm, takze uplne ticho a spotreba v klidku. tento je koza/alcantara, interier ako novy, nic nevrze ani neklepe, podla mna uplne super. naklad ani 4 ludi nie je vobec citit, ani napr. taka klima. toto je u diesla specificke. kufor je klasicky sedan, proste maly otvor na nakladanie a co sa tyka sklapania sedaciek, sklopit idu jednoducho ale bohvieaky priestor nevznikne. to auto je podla mna prave na cestovanie, po meste ma na nom absolutne nebavi jazdit, pretoze treba az prilis casto kvaltovat. proste dlha prevodovka. takisto ma nebavilo po meste jazdit na civicu VTEC-E ale na coupe s vyrazne kratsou prevodovkou nemam problem. podvozok to ma klasicky hondacky, trosku tvrdsi, ale neunavuje, dobre drzi aj v kratkych rychlych zakrutach, na zlej ceste vytvara pocit, ako keby chcel zadok uskakovat. je ale na 225/40/17. nemam moc rad naftu, ale toto je jedno z mala aut, ktore mozem. ten diesel sa krasne toci, ma zvuk benzinu, je vyborne odhlucneny, bez vibracii, najmensia turbodiera zo vsetkych dieselov co som jazdil, take HDI alebo TDI sa nechyta
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.12.2007 , 19:15   Citovat  

Legend povazuju za nesmysl - ani maly ani velky, design nic extra, motor co zere jak motor o tridu vys... Kdyz uz bych chtel zivit auto co mi bude zrat po meste temer 20l tak si muzu rovnou poridit treba staryho jaguara... A to ze nedelaji Legend v dieselu povatuju za nejvetsi magorinu. Ale to je vedlejsi...

Jinak diky za info, musim se nekde zase projet a uvidim. Mozna nekdam zajdu mezi svatkama... Zatim je ve vyberu Acco 2,2 iCTDi (nevyhody ze je z vyberu nejmensi, nema automat, ma nejslabsi motor a interier mi prijde dost zvlastni, zas za dany penize by byl nejnovejsi a mel jeste zaruku), A6 Avant 2,5 V6 (nevyhoda ze se hodne kradou, ma drahy servis, vnitrek sice super kvalita ale nic moc napaditost¨, blbe se shani v kuzi (chci kvuli psum) a celkove je auto takovy nijaky), V70 D5 (na fotkach hnusnej vnitrek, ale v realu asi nejlepsi z tehle 3, skoro kazdy v kuzi, hlavne velky stredovy tunel je super, zas je auto celkem krabice, ceny servisu jeste nevim, motor je pry v dany kategorii uplne super a s priplatkovejma tlumicema je auto pry vyborny, a je hodne velky), XC70 D5 (nevyhoda ze je drahy, takze by clovek musel koupit strasi nez ostatni auta, taky maji dost najeto, ma vyssi spotrebu kvuli 4x4 a zbytek jako V70) no a nakones starsi S80 D5 (velky, super interier, na cestovani uplne vyborny se super spotrebou ale neni kombi coz je kvuli psum zasadni problem)... Chjo bych si snad nejradsi nechal od PK Motorsporta nejaky auto vyrobit Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.12.2007 , 19:21   Citovat  

Treba takovy Legend 3,3 V6 iCTDi (1,5x 2,2 iCTDi :twisted: ) kombi, 4X4 z novyho BMW, 7rychlostni automat z CLS a vyskove stavitelnym podvozke od Audi Velmi šťastný
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.12.2007 , 13:07   Citovat  

Čau pane. Tak u nás v práci máme 2,2 jako firemní taxík. Respektive jej má majitel, který nás vozí na letiště apod. Má na něm najeto 78tis a jediná věc se kterou měl problém je vnejší otevírání kufru. Nějak mu to odešlo. Takže to byla jediná závada, kterou řešil v rámci reklamace. Jinak na to, že s tím jezdí neustále tak žádné tlučení praskání vrzání interiéru apod. Je potřeba říct, že ten člověk jezdí neskutečně dobře. OK
   Návrat  
accoplus je teď offline  accoplus
PříspěvekZaslal: 20.5.2010 , 21:19   Citovat  

jezdil jsem drive (docela svizne) s Acc.2.0 tdi (anglan) za 6,3 , dnes mam Acc.2.2 i-CTDi , PP mi ukazuje spotrebu 5,4 , nicmene dojezd mam cca.900 km . Tankuju plna-plna , takze to vypada , jajko-by PP premeroval neco vice pres 1l. Zajimalo by mne , jake zkusenosti maji jini majitele
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.5.2010 , 21:48   Citovat  

Norsi žijééé HaHaaa Tak dlouho mi sliboval kuy,chlast a chlebíčky až jsem se z toho usadil radši sám,jinak bych byl furt na vocet Velmi šťastný
Nejlíp ti asi odpoví Bully,má to na co se ptáš a využívá tak jak popisuješ Mrk

Pajo:dva roky starej acco bez palubáku? Tak to valím bulvy
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2010 , 21:58   Citovat  

norsi napsal:
... a vic koni.... Ale to honda nedela Smutný

mrkni na stránky Honda.cz je tam Acco Tourer Type-S 2.2 i-dtec 180 koní - to už pojede slušně
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.5.2010 , 22:00   Citovat  

spoon napsal:

Pajo:dva roky starej acco bez palubáku? Tak to valím bulvy

No 2 roky starej byl tehdá 2005... HaHaaa HaHaaa HaHaaa
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.5.2010 , 22:11   Citovat  

Hellborn napsal:
No 2 roky starej byl tehdá 2005... HaHaaa HaHaaa HaHaaa

Ááááá,dobré ráno,pane Se stydím HaHaaa Velmi šťastný
Co to tady vytahujete za vykopávky? naštvanej pořádnej výtlem
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.5.2010 , 23:04   Citovat  

accoplus napsal:
jezdil jsem drive (docela svizne) s Acc.2.0 tdi (anglan) za 6,3 , dnes mam Acc.2.2 i-CTDi , PP mi ukazuje spotrebu 5,4 , nicmene dojezd mam cca.900 km . Tankuju plna-plna , takze to vypada , jajko-by PP premeroval neco vice pres 1l. Zajimalo by mne , jake zkusenosti maji jini majitele

Ja mam 2.2i-CTDi v Toureru, 6-qalt, poface (11/07). PP mi ukazuje presne, sedi to podle dotankovani. S origo koly (mam je na zimu-205/55x16") jezdim normalne od 6,2-7l., na letnich 225/40x18" asi o 0,2-0,3 l. vic. Prumery mi kazi dlouhe jizdy po nemeckych dalnicich ve vysokych rychlostech Velmi šťastný Ale pod 6l./100 prumer jsem se stejne nedostal nikdy. Zase ale nejezdim na spotrebu, jezdit jak duchodce kvuli nizsi spotrebe by me nebavilo. Dlouhodoby prumer pro Acco 7G s timhle motorem je jinak podle spritmonitor.de cca 6.6l./100, tak se jeste vejdu Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.5.2010 , 23:31   Citovat  

area07 napsal:
mrkni na stránky Honda.cz je tam Acco Tourer Type-S 2.2 i-dtec 180 koní - to už pojede slušně

Co jsem se docetl, tak slavny Acco Tourer 8G Type-S s dieselem 180k ma treba 0-100 za 9,6 (oficialni udaj), muj 7G Tourer Sport poface 9,3 (taky oficialni udaj). Stara bolest, mohutnejsi a tezsi auto nerozhybe ani silnejsi motor, plus filtr pevnych castic (u 7G jenom za priplatek). Diesel se 150 k je na tom jeste hur- 10sec.. Zvedla se jenom maximalka, radove o nekolik km/h. O katastrofalnim pidikufru nemluve.
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2010 , 7:35   Citovat  

Bully napsal:
Co jsem se docetl, tak slavny Acco Tourer 8G Type-S s dieselem 180k ma treba 0-100 za 9,6 (oficialni udaj), muj 7G Tourer Sport poface 9,3 (taky oficialni udaj). Stara bolest, mohutnejsi a tezsi auto nerozhybe ani silnejsi motor, plus filtr pevnych castic (u 7G jenom za priplatek). Diesel se 150 k je na tom jeste hur- 10sec.. Zvedla se jenom maximalka, radove o nekolik km/h. O katastrofalnim pidikufru nemluve.

Smutný hodnoty nic moc, nijak jsem to na honďáckých stránkách nestudoval, jen mě zaujalo těch 180 koní
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.5.2010 , 8:35   Citovat  

v IDTECU jsem jel ( pravda jen 150koni) a je to liny oproti CTDi. Za jednoznacnou kvalitu u CTDi povazuju zvuk, a konzistentni tah ( rek bych urcite 1700 az 4000)
Kdybys ses chtel projet v ctdi toureru po 245tis km ,( kolem Prahy) mozno.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.5.2010 , 8:44   Citovat  

Těm,co si nevšimli jako já,je to téma z roku 07 Hihi
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.5.2010 , 11:57   Citovat  

uaaaa, su trubka Úsměv

ale nabidka plati, pred dvema lety by se projel v 180tkm toureru ......
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.5.2010 , 17:35   Citovat  

spoon napsal:
Těm,co si nevšimli jako já,je to téma z roku 07 Hihi

Vsiml jsem si Úsměv , ale odpovidal jsem na prispevky ze stejneho data.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.5.2010 , 21:47   Citovat  

Bully napsal:
Vsiml jsem si Úsměv , ale odpovidal jsem na prispevky ze stejneho data.

en esli nežleš HaHaaa
   Návrat  
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2010 , 10:20   Citovat  

ted uz muzes koupit i naftu s automatem (konecne)
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2010 , 14:05   Citovat  

po dalsich 3 rokoch mozem aj ja aktualizovat info Úsměv cca pred 3 mesiacmi ked som odchadzal z firmy, mal predmetny accord okolo 200tkm a zas tak uplne v rozsahu 100-200tkm bez poruchy nebol... vymena zvodov, blow-off, spojky, tripoidov, motorcek centralu a naposledy co viem tak bol nejaky problem s EACV (resp. s jeho obdobou na dieseli) - v zasade vsetko dooost vysoke financne palky
   Návrat  
VTECer je teď offline  VTECer
PříspěvekZaslal: 25.5.2010 , 14:17   Citovat  

pajo napsal:
po dalsich 3 rokoch mozem aj ja aktualizovat info Úsměv cca pred 3 mesiacmi ked som odchadzal z firmy, mal predmetny accord okolo 200tkm a zas tak uplne v rozsahu 100-200tkm bez poruchy nebol... vymena zvodov, blow-off, spojky, tripoidov, motorcek centralu a naposledy co viem tak bol nejaky problem s EACV (resp. s jeho obdobou na dieseli) - v zasade vsetko dooost vysoke financne palky

Můj Accord má za sebou podobné opravy...v mém případě však šlo o zanedbatelné položky, když uvážím, že má najeto přes 220tis.km. Prasklé svody, které však byly vyměněny bezplatně za nové - uznaná záruční vada. Motorek centrálu u dveří spolujezdce. Praskající žárovky potkávacích světel (min. 6 x krát do roka jsem měnil obě), což jsem vyřešil xenonama. Honda
   Návrat  
robsik1 je teď offline  robsik1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.5.2013 , 12:48   Citovat  

zdravim, tak už mi začalo taky krásně smrdět ze svodů do auta. Mám Acco 2004. Samozřejmě, že předchozí majitel svody nevyměnil a já už jsem po záruční době 2 roky. Takže jediný co můžu udělat tak dát nové za 11500 bez DPH + práce Ble
V práci má kolega 2007 a na jeho VINko se záruka také vztahuje. Na mojí radu si je nechá vyměnit. Napadlo mě, že bych si mohl hodit do svého auta ty jeho staré svody. Jeho auto má najeto 75tis (100%).
Moje otázka je - vyplatí se do mého dát ty jeho svody (plechové) s tím, že jsou mladší a mají méně najeto? Nebo sundáním od něj a výměnou u mě se můžou nějak poškodit? Zaplatil bych jen práci za výměnu (cca 4000). I kdyby to mělo vydržet 3 roky tak pro mě good, lepší než 20000.
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2013 , 15:48   Citovat  

trochu obnovím téma, jaký doporučujete olej? od předchozího majitele tem je mobil 1 5w30 Nápad je tu!
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.5.2013 , 18:32   Citovat  

OsekSpider napsal:
trochu obnovím téma, jaký doporučujete olej? od předchozího majitele tem je mobil 1 5w30 Nápad je tu!

to mi hlava nebere Napr. tady: tudy odkaz nebo uz Xkrat kdekoli jinde.
   Návrat  
robsik1 je teď offline  robsik1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.5.2013 , 6:12   Citovat  

robsik1 napsal:
zdravim, tak už mi začalo taky krásně smrdět ze svodů do auta. Mám Acco 2004. Samozřejmě, že předchozí majitel svody nevyměnil a já už jsem po záruční době 2 roky. Takže jediný co můžu udělat tak dát nové za 11500 bez DPH + práce Ble
V práci má kolega 2007 a na jeho VINko se záruka také vztahuje. Na mojí radu si je nechá vyměnit. Napadlo mě, že bych si mohl hodit do svého auta ty jeho staré svody. Jeho auto má najeto 75tis (100%).
Moje otázka je - vyplatí se do mého dát ty jeho svody (plechové) s tím, že jsou mladší a mají méně najeto? Nebo sundáním od něj a výměnou u mě se můžou nějak poškodit? Zaplatil bych jen práci za výměnu (cca 4000). I kdyby to mělo vydržet 3 roky tak pro mě good, lepší než 20000.

Honda
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.5.2013 , 17:29   Citovat  

robsik1 napsal:

Samozrejme ze tvemu kolegovi zadny servis nevymeni nic co je v poradku, bez zavady. Navic je prodlouzena zaruka jen petileta, takze se muze tykat uz jen A7G poprve uvedenych do provozu cca od pol. roku 2008 a pozdeji. Coz bude vzacnost, to uz z linek sjizdela 8. generace Accorda.
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.5.2013 , 19:50   Citovat  

OsekSpider napsal:

Klidně v něm pokračuj, pokud ho máš možnost sehnat za dobrou cenu.
Jeden z nejlepších olejů je to dobrý

Třeba tady ho mají za myslím slušnou cenu: odkaz
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2013 , 20:03   Citovat  

Petr 78 napsal:
Klidně v něm pokračuj, pokud ho máš možnost sehnat za dobrou cenu.
Jeden z nejlepších olejů je to dobrý

Třeba tady ho mají za myslím slušnou cenu: odkaz

právě že možnost nemám, ale na netu jsem našel za 1000kč 5l vč. dopravy tak ho asi vezmu, ještě musím sjistit kolik se tam do toho leje
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Acco 2,2 iCTDi
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina