Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
DaweCIVICkrteK Pozor !
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
statiC je teď offline  statiC
PříspěvekZaslal: 22.5.2013 , 22:28   Citovat  

Setkal jsem se zde s prodejcem (viz. nadpis), který prodával basový reproduktor SONY tudy odkaz inzerát zde. Po emailové domlvě vše v pořádku ochotnej vstřícnej atd. Dohodli jsme se, že mu zašlu peníze na účet včetně pošty a on mi zašle slíbený basák, ale realita je jiná Bueee peníze jsem mu zaslal a doložil to i kopií vše v pořádku až bude mít peníze na účtě tak mi ho zašle sliboval. Když se tyden a něco nic nedělo kontaktoval jsem ho pomocí soukromých správ ovšem bez reakce, asi po dvou týdnech na to mi konečně odpověděl, že se omlouvá že nesehnal tak velkou krabici na ten basák a že tď už jí má a jako kompenzaci mi pošle i reproduktory sony které taky v inzerátu nabýzí. OK v pořádku dá se to pochopit, ale další dny plynou a stále se nic neděje už to bude zase pomalu 14 dní a já sem pořád nic neobdržel na správy dotyčný nereaguje a já mám 1100 kč v ... někde Smutný jsem poučen pro příště a vy ostatní si dejte pozor aď nenaletíte jako já
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.5.2013 , 23:14   Citovat  

Co na to napsat ? To jsi tak bohatej, že někomu neznámýmu posíláš peníze na účet dopředu ?
Cheš i moje číslo účtu , že bys mi taky něco poslal ?
Od čeho jsou tady asi ty čísla kolik dotyčný napsal příspěvků, od čeho jsou tu poděkování ?
Ale třeba ho někdo zná a pomůže ti to vyřešit.... Máš aspoň jeho adresu a telefon ?
Jinak tu máme i topic Dlužníci.....
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 8:04   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
Co na to napsat ? To jsi tak bohatej, že někomu neznámýmu posíláš peníze na účet dopředu ?
Cheš i moje číslo účtu , že bys mi taky něco poslal ?
Od čeho jsou tady asi ty čísla kolik dotyčný napsal příspěvků, od čeho jsou tu poděkování ?
Ale třeba ho někdo zná a pomůže ti to vyřešit.... Máš aspoň jeho adresu a telefon ?
Jinak tu máme i topic Dlužníci.....

+ od čeho je aukro Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 8:12   Citovat  

master88 napsal:
+ od čeho je aukro Úsměv

Na posílání brambor místo telefonů? Velmi šťastný
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 8:16   Citovat  

Hellborn napsal:
Na posílání brambor místo telefonů? Velmi šťastný

tak jistě, ale tam máš hodnocení prodejce a každej kdo trochu myslí si objedná věc jen u toho co má kladný hodnocení přátele
   Návrat  
sumy je teď offline  sumy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 8:20   Citovat  

master88 napsal:
tak jistě, ale tam máš hodnocení prodejce a každej kdo trochu myslí si objedná věc jen u toho co má kladný hodnocení přátele

Ale i tak už jsem se několikrát spálil Smutný A věřit v pomoc aukra při řešení problému za 2500,- je asi stejně opodstatněné, jako věřit v existenci princů zakletých v žabáka.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 9:40   Citovat  

Napis jeho jmeno, prijmeni, adresu... trebas to ma nekdo kousek je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 9:49   Citovat  

Jmeno ani adresu nemám vše jsem řešil přes HC napsal mi že chce předem peníze na účet a jelikož jsem zde měl jenom dobré zkušenosti se členy tak jsem souhlasil. Čili jsem trochu v háji, ale spíš se mi jedná o to aby nenaletěl někdo další
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 9:57   Citovat  

takove obchody predem na ucet opravdu jen s proverenymi lidmi..neco napovi podekovani,neco jejich historie tady..ale chapu,ze se pomerne tezko orientuje prave v tomhle
   Návrat  
beastti je teď offline  beastti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 10:51   Citovat  

a borec si to tu cte a rika si kiss me
   Návrat  
zend3r je teď offline  zend3r
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 11:02   Citovat  

master88 napsal:

ale ani to neni zarukou spokojeneho nakupu, jak jsem mel moznost zjistit zmatenej
   Návrat  
Pjétro je teď offline  Pjétro
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 11:07   Citovat  

beastti napsal:
a borec si to tu cte a rika si kiss me

asi tak OK

tak ono už jen to že trval na poslání peněz předem něco napovídá...myslim že nikoho nezabije na poště vyplnit papírek Úsměv

nadruhou stranu ti mohl na dobírku poslat cihlu místo repráku, takže ono se tomu bránit nedá. Proto si vždycky raději třikrát promyslim jestli není lepší si pár stovek připlatit o koupit si tu věc novou v krámě nebo od někoho prověřenýho než "důvěřovat" někomu o kom nevim nic je to dobrý
   Návrat  
beastti je teď offline  beastti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 11:46   Citovat  

me treba takovi lidi stvou nejvice. ja treba taky neposilam veci driv, nez mi prijdou penize na ucet.

a to z prosteho duvodu, stejne tak jako se tu potuluje plno zebraku, co vyberou penize a pak nic neposlou, tak je tu plno takovych, co si ojednaji veci na dobirku a kdyz se s tema vecma dodrcas na postu, vyplnis slozenky, zaplatis postovne, tak ti pak volaji z posty, ze adresat balicek odvolal zpatky, pak mu volas a borec se vymlouva, ze auto prodal, ze se mu narodilo dite o kterem snad prdtim ani nevedel ze se mu ma narodit a vselijake mozne vymluvy.

proto vzdy zaloha na ucet aspon 200 na postu a pak az hnu prstem. tebe 200kc nepolozi a ja z 200kc nezbohatnu.
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 12:08   Citovat  

Když už tu řešíte cihlu, tak u dobírky máš právo to na poště otevřít a okamžitě reklamovat, např. že ti právě místo basáku zabalí cihlu, oni dobírku stornujou a dotyčnej ojebálek utře. To že lidi vemou krabici a mažou pryč z pošty je už potom jejich problém. Jinak nejlepší řešení jak píše beastti, nechat si poslat peníze za poštu a poslat na dobírku, peníze předem na účet bohužel i tady na klubu bych posílal jen lidem, který znám dlouho, nebo aspoň osobně.
   Návrat  
Strober je teď offline  Strober
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 12:25   Citovat  

Dotyčnému zkus ještě napsat email nebo zprávu, že pokud situaci nebude řešit, tak na něho podáš trestní oznámení pro trestní čin podvodu, tam je sazba od 2 let myslím. Pokud je normální, tak se kvůli 11 stovkám nebude chtět zaplétat s fízlama, no a pokud není...tak si ho došlápnou benga...ti si podle č.účtu zjistí minimálně majitele
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 12:33   Citovat  

už mám sepsáno odstoupení od smlouvy podle zákona tak jak má být pokud ani tohle s daným člověkem nepohne tak opravdu podám trestní oznámení
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 12:35   Citovat  

Já se obávám že ti trestní oznámení bude k prdu, neboť dle ceny se jedná o přestupek, v případě, že se nic nezměnilo, tak trestný čin to je až od 5i tisíc. Ale to ti tady určitě předseda Hellborn vysvětli líp jakožto člověk z právního odboru HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 12:45   Citovat  

DanTe napsal:
Já se obávám že ti trestní oznámení bude k prdu, neboť dle ceny se jedná o přestupek, v případě, že se nic nezměnilo, tak trestný čin to je až od 5i tisíc. Ale to ti tady určitě předseda Hellborn vysvětli líp jakožto člověk z právního odboru HaHaaa

Udělám z Tebe mého tiskového mluvčího,jo? Úsměv

Je to tak - pro přečin podvodu (§209 odst. 1 TZ) je nutná škoda nikoli nepatrná, což je nejméně 5tis.Kč (§ 138 TZ). Tohle je max. přestupek proti majetku (§ 50 odst. 1 písm. a) PZ) s pokutou do 15tis. Kč. Takže to PČR postoupí na obecní úřad. Jak je to s informacema od bank při přestupku z hlavy nevím.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 12:47   Citovat  

DanTe napsal:
Když už tu řešíte cihlu, tak u dobírky máš právo to na poště otevřít a okamžitě reklamovat, např. že ti právě místo basáku zabalí cihlu, oni dobírku stornujou a dotyčnej ojebálek utře. To že lidi vemou krabici a mažou pryč z pošty je už potom jejich problém. Jinak nejlepší řešení jak píše beastti, nechat si poslat peníze za poštu a poslat na dobírku, peníze předem na účet bohužel i tady na klubu bych posílal jen lidem, který znám dlouho, nebo aspoň osobně.

Nechtel jsem nic psat pac je na to extra tema ,ale kdyz se to tak rozjelo tak neco malo postnu ..
taky spusob skontrolovat balik a hlavne jak bylo napsano , taky si koukam jak dloho je clovek na
HC a projdu jsi jeho prispevky a skym uz neco resil , je pravda ,ze to nemusi stacit ,
ale osobne si nemyslim ze by clovek znamej u ostatnich HC lidi by si neco takoveho dovolil .
Zatim jsem nemel problem posilat penize predem ,nebo kdyz je posilaly predem me a posilaly se i castky kolem 10 tis chce to proverit a odhadnout cloveka ..

rada postizenemu , poucit se z toho a jestli mas na to zaludek ,jit po nem ,
ale nemysli jsi ,ze kdyz zjistis jmeno a adresu ,ze ti ty prachy da , takze budes muset pritlacit ...
a proto se ptej sam sebe, ma to cenu za 1100Kc a mas nato zaludek ???
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 12:50   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
Nechtel jsem nic psat pac je na to extra tema ,ale kdyz se to tak rozjelo tak neco malo postnu ..
taky spusob skontrolovat balik a hlavne jak bylo napsano , taky si koukam jak dloho je clovek na
HC a projdu jsi jeho prispevky a skym uz neco resil , je pravda ,ze to nemusi stacit ,
ale osobne si nemyslim ze by clovek znamej u ostatnich HC lidi by si neco takoveho dovolil .
Zatim jsem nemel problem posilat penize predem ,nebo kdyz je posilaly predem me a posilaly se i castky kolem 10 tis chce to proverit a odhadnout cloveka ..

rada postizenemu , poucit se z toho a jestli mas na to zaludek ,jit po nem ,
ale nemysli jsi ,ze kdyz zjistis jmeno a adresu ,ze ti ty prachy da , takze budes muset pritlacit ...
a proto se ptej sam sebe, ma to cenu za 1100Kc a mas nato zaludek ???

Má to cenu, protože kdyby to náhodou provedl 5 lidem,tak je to 5500 a podvod. Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 12:53   Citovat  

beastti napsal:
me treba takovi lidi stvou nejvice. ja treba taky neposilam veci driv, nez mi prijdou penize na ucet.

tak záloha je samosřejmě něco jinýho OK nevidim problém poslat i celou částku, ale prostě někomu "ověřenýmu" ne někomu
kdo má registraci od 2007 a do 2013 třeba 46 příspěvků, a když si na ně kliknu a přečtu si je vidim samý uražlivý a hloupý řeči ale když něco
prodává tak hraje super člověka. Ony i ty příspěvky někdy o člověku lecos napoví Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 13:12   Citovat  

Hellborn napsal:
Udělám z Tebe mého tiskového mluvčího,jo? Úsměv

Hihi to radši ne Se stydím HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 13:29   Citovat  

Hellborn napsal:
Má to cenu, protože kdyby to náhodou provedl 5 lidem,tak je to 5500 a podvod. Úsměv

ja ale myslel jestli to ma cenu pro nej , cas ,benzin a pevne nervy ..
je jasny kdyby obral vice lidi by to byl podvod ,ale do te doby to muze z nakym vysledkem resit jedine po svem
a kdyz je nato sam tak musi vedet jestli na to ma nebo ne !

nikdy nevis na jakyho ... narazis , jestli to je blbecek na stredni co mu dosli prachy kvuli fetu
nebo radnej podvodnik kterej ma takove praktiky v malicku a plati na nej jenom jedno ...
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 15:10   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
ja ale myslel jestli to ma cenu pro nej , cas ,benzin a pevne nervy ..
je jasny kdyby obral vice lidi by to byl podvod ,ale do te doby to muze z nakym vysledkem resit jedine po svem
a kdyz je nato sam tak musi vedet jestli na to ma nebo ne !

nikdy nevis na jakyho ... narazis , jestli to je blbecek na stredni co mu dosli prachy kvuli fetu
nebo radnej podvodnik kterej ma takove praktiky v malicku a plati na nej jenom jedno ...

tyjo cist tvoje prispevky, to se clovek zapoti
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 17:49   Citovat  

HonDan napsal:
tyjo cist tvoje prispevky, to se clovek zapoti

nevim a tys uz musel resit neco podobneho ,ze se potis jen pri cteni ..

pisete tady o podvodech a tak , ale kdy se timhle spusoben neco vyresilo ..., ne kazdej se podela tim ,
ze ho tady pomluvite jako slepice na naky vesnici a i to neni zaruceny ,ze dostanete svoje prachy ,
kdybych chtel prachy zpet ,urco bych se obratil na PCR ... ti vam je vrati ? .. akorat zabijete cas na pul dne sepisovanim a tot vse .. bud chces svoje penize nebo ne , mezitim je to jen ztrata casu ..
   Návrat  
Miky.T. je teď offline  Miky.T.
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 18:28   Citovat  

Pjétro napsal:
asi tak OK

tak ono už jen to že trval na poslání peněz předem něco napovídá...myslim že nikoho nezabije na poště vyplnit papírek Úsměv

nadruhou stranu ti mohl na dobírku poslat cihlu místo repráku, takže ono se tomu bránit nedá. Proto si vždycky raději třikrát promyslim jestli není lepší si pár stovek připlatit o koupit si tu věc novou v krámě nebo od někoho prověřenýho než "důvěřovat" někomu o kom nevim nic je to dobrý

Od toho to je dobírka snad ne ? OK Nezaplatím a neodejdu a doma zjistím ,že tam mám Velké ... ale překontroluju balík a až potom zaplatím. Honda
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 19:01   Citovat  

Miky.T. napsal:
Od toho to je dobírka snad ne ? OK Nezaplatím a neodejdu a doma zjistím ,že tam mám Velké ... ale překontroluju balík a až potom zaplatím. Honda

velká mejlka.žádnej pošťák/pošťačka a vlastně žádná přepravní služba tě nenechá otevřít balík před zaplacenim a pak ho nechtít.na to jsou reklamace popř.se sepisují škodní zápisy(toto ve svý práci dělám skoro denně)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 19:19   Citovat  

Miky.T. napsal:

od toho to dobírka asi není no, dobírka je od toho že zaplatíš při převzetí balíku Velmi šťastný

jak píše PeteZ myslim že všech poučeních přepravních společností i pošty je pouze to že si máš zkontrolovat neporušenost balíku ne jeho obsah, protože
pobouchanej balík můžeš hodit na přepravce, ale že ti někdo poslal prázdnou krabici to už jejich problém není. Alespoň jsem se teda zatim nesetkal s případem
kdy bych si mohl rozbalit balík předtim než bych něco podepsal...a pak třeba řekl hele tady to má škrábanec to nechci, pošlete mu to zpátky Velmi šťastný nevim jak by pak dokazovali odesílateli že jsem to otevřel já a ne třeba řidič, to by v tom byl asi dobrej guláš Úsměv a sepisovánim nějakých papírů na místě by se řidiči akorát zdržovali, nevim no
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 21:41   Citovat  

Pjétro napsal:
od toho to dobírka asi není no, dobírka je od toho že zaplatíš při převzetí balíku Velmi šťastný

jak píše PeteZ myslim že všech poučeních přepravních společností i pošty je pouze to že si máš zkontrolovat neporušenost balíku ne jeho obsah, protože
pobouchanej balík můžeš hodit na přepravce, ale že ti někdo poslal prázdnou krabici to už jejich problém není. Alespoň jsem se teda zatim nesetkal s případem
kdy bych si mohl rozbalit balík předtim než bych něco podepsal...a pak třeba řekl hele tady to má škrábanec to nechci, pošlete mu to zpátky Velmi šťastný nevim jak by pak dokazovali odesílateli že jsem to otevřel já a ne třeba řidič, to by v tom byl asi dobrej guláš Úsměv a sepisovánim nějakých papírů na místě by se řidiči akorát zdržovali, nevim no

oni totiž všichni řidiči přepravních společností strašně milujou když musej sepisovat škoďáky(vim o čem mluvim Úsměv )
maj toho většinou tolik že všude chtěj jen předat zásilku případně zinkasovat peníze za dobírku a vypadnout
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2013 , 23:23   Citovat  

tudy odkaz

tak nevim.............
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
DaweCIVICkrteK Pozor !