Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pražským policistům v pátek večer ujížděli tři řidiči
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
mumilek je teď offline  mumilek
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.5.2013 , 21:55   Citovat  

Doufam ze ne nekdo odsud.

Nebo to je nekoho bejvalka?

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Rosa je teď offline  Rosa
PříspěvekZaslal: 25.5.2013 , 22:21   Citovat  

Myslím, že nikdo z klubu by si na kufr nedal logo fabie RS pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
mumilek je teď offline  mumilek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2013 , 22:27   Citovat  

Vsak mi to auto prijde povedome, ten kdo tam dal to logo, urcite nedelal lemy.. tak hadam ze nekoho bejvalka, zda se ze se o to auto nekdo chvili staral.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2013 , 9:00   Citovat  

Hondar fetak - pozitivni na amfo a metamfo - chudak si urcite myslel, ze ho honi UFO a ne PCR Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 26.5.2013 , 9:11   Citovat  

zase za wc fetaci, proc nekdo neudela poradnou varku na zbaveni techto psu Velmi šťastný
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2013 , 9:23   Citovat  

nechápu proč je simírovci nutí ležet na zemi to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2013 , 9:28   Citovat  

Radek: asi jsi prehledl 3 fakty: NARKOMAN, UJIZDENI, NUZ ... co vic chces jako argument ?

Dobrý den, pane feťák, pokud by jste náhodou chtěl - ale nemusíte jakóóóó, tak byl by jste tak laskav a nasedl do vozidla a půjčil mi váš krásný nůž? Uděláme si výlet po lékařích a na dopravku, vítéééé? Ale pokud ne, tak můžete zase jet a třebas zase ujíždět Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2013 , 9:36   Citovat  

gizmi napsal:
Radek: asi jsi prehledl 3 fakty: NARKOMAN, UJIZDENI, NUZ ... co vic chces jako argument ?

asi nějakej speciální pražskej postup.....

u nás je feťáku 3 zadnice a když nějakýho nahání tak to probíhá naprosto vklidu....... no stress, neřeknu kdyby mu tím nožem mával před hlavou .

Asi si na tom koksu tak věřil že chtěl uject ale evidentně podle fotky zastavil sám u krajnice......
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2013 , 9:37   Citovat  

tím ho teda nechci obhajovat za volant to nepatří.ale pokud za tím volantem nesedí nepříčetnej bezmozek tak se mi tohle zdá zbytečný......
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.5.2013 , 9:52   Citovat  

No, nevím, ale bejt policajt, co honí chlapa, který ujíždí v autě, tak asi moc nedumám nad tím, jak zjistit, jestli to je nebo není nepříčetnej bezmozek a radši si ho pojistím tak, aby případně nezačal zase zdrhat nebo mávat nožem.
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2013 , 9:57   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
tím ho teda nechci obhajovat za volant to nepatří.ale pokud za tím volantem nesedí nepříčetnej bezmozek tak se mi tohle zdá zbytečný......

Radku jde o to, že nikdy nevíš co toho deb..a napadne, pražáci jsou na tohle cvičení a přistupujou ke každýmu s notnou dávkou opatrnosti, nikdo v tu chvíli neví, jestli dotyčnej bude spolupracovat nebo ten nůž fakt použije, stalo se už hodně případů kdy to neskončilo bez následků
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.5.2013 , 10:15   Citovat  

Slusna prace Úsměv To logo vzadu Velmi šťastný a jen at lezej,smazky spinavy..a u krajnice asi sam od sebe nezastavil,levy zadni kolo se mi zda tak nejak vylomeny Úsměv)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2013 , 11:56   Citovat  

Tak jsem rad, ze nejsem jedinej slepej a hlavne ze jako jedinej umim cist Velmi šťastný Diky cocksi, necitim se taaaaak sam Velmi šťastný Fotky jasne ukazuji, jak mu to uklouzlo a jak to naboril. V textu je o tom i zminka je to dobrý

Prcek: nejen Prazaci - kdyz me podobnej expert malem zabil kolegu (zastavoval ho a on nafetovanej naznacil, ze zastavuje a pak par metru pred kolegou slapl na plyn. Nebyt uskoku na chodnik, tak tu nemusel byt), tak jsem ho pak 2 dny na to vytahl hlavou na pred pred Skodovkou, kdyz zrovna koncila. Nastesti nemel cerstve vpichnuto, takze na zablokovani pri ujizdeni nereagoval narazem. Byl to muj prvni solo "vytah" z auta a dokonce me tenkrat napadlo mu jeste udelat stouru v aute. Naslo se mraky zajimavych veci pro kriminalku (sperhaky, paklice, nahradni baterky, SPZ, atd). Vcelku uspesny den, protoze se to stalo rano a defakto uz jsem se diky nemu nedostal znovu ven Úsměv Chtelo ho mraky oddeleni Velmi šťastný Ridic to byl ale frajer. Nikdy nemel papiry, sam upozornil, ze pred jizdou fetoval a vypis dlouhej jak toaletak HaHaaa
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.5.2013 , 14:27   Citovat  

gizmi napsal:
Tak jsem rad, ze nejsem jedinej slepej a hlavne ze jako jedinej umim cist Velmi šťastný Diky cocksi, necitim se taaaaak sam Velmi šťastný Fotky jasne ukazuji, jak mu to uklouzlo a jak to naboril. V textu je o tom i zminka je to dobrý

Prcek: nejen Prazaci - kdyz me podobnej expert malem zabil kolegu (zastavoval ho a on nafetovanej naznacil, ze zastavuje a pak par metru pred kolegou slapl na plyn. Nebyt uskoku na chodnik, tak tu nemusel byt), tak jsem ho pak 2 dny na to vytahl hlavou na pred pred Skodovkou, kdyz zrovna koncila. Nastesti nemel cerstve vpichnuto, takze na zablokovani pri ujizdeni nereagoval narazem. Byl to muj prvni solo "vytah" z auta a dokonce me tenkrat napadlo mu jeste udelat stouru v aute. Naslo se mraky zajimavych veci pro kriminalku (sperhaky, paklice, nahradni baterky, SPZ, atd). Vcelku uspesny den, protoze se to stalo rano a defakto uz jsem se diky nemu nedostal znovu ven Úsměv Chtelo ho mraky oddeleni Velmi šťastný Ridic to byl ale frajer. Nikdy nemel papiry, sam upozornil, ze pred jizdou fetoval a vypis dlouhej jak toaletak HaHaaa

je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Pražským policistům v pátek večer ujížděli tři řidiči
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina