Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Výběr Civika Radu prosím
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Marwy je teď offline  Marwy
PříspěvekZaslal: 25.5.2013 , 2:27   Citovat  

Zdravím, chtěl jsem od vás poradit s výběrem auta, Honda chci uz od prvního spuštění nfs U2 Velmi šťastný.. auto budu používat na každodenní ježdění, takže očekávám i nižší spotřebu, mmé současné auto si bere okolo 9L /100 km, což mi přijde dost, našel jsem docela slušný kupé, viz. Honda Civic COUPE 1,6 LS ale celkem mě děsí ten nájezd, je tam uváděno že je to 1.majitel + servisni kniha, ale nevim nejsem si moc jistej.
A pak jsem si všiml ještě tohoto Honda Civic 1,5 i LS u toho se uvádí 84kw to je VTEC ? nebo ten E-vtec ?

Byl bych rád kdyby jste mi napsali pro a proti každého toho auta, máte zkušenosti s motorama, spotřebou oleje, náchylnost poškození/unavení materiálu ? Velmi šťastný

Moje momentální první auto je audi A4 1,8 20V a prostě není to auto pro mě, řekl bych že je to spíš taková loď, takže ho teď bude prodej a pak nákup Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.5.2013 , 5:31   Citovat  

to coupe bude jezdit tak za 6-7-8 a sedan za 6-7, ten sedan je econom, jina 1,5 se tam myslim ani nedavala, to je super motor na vykon/spotreba, jinak sedan je vyroba japonsko a coupe je vyroba amerika, oboje by melo vydrzet +- stejne, jen je tam vetsi pravdepodobnost ze tomu reznou lemy, to coupe uz ma nalitano hodne, spis nez na motoru je to ale vzdycky znat i na celym podvozku atd, ale ten sedan taky nema uplne nejmin, u coupe je videt ze s nim byly spokojeny protoze k nemu koupili i druhou hondu Úsměv coupe je nekolikanasobne hezci nez sedan ale ten sedan ma zas zajimavejsi motor a o 100tis km min. je to na tobe ale c6g sedan je pro me osobne strasne hnusnej Velmi šťastný za tyhle penize se zkus podivat treba i po poface hatchbacku nebo i tom sednau, ten je hlavne o hodne hezci Úsměv na bazos.cz je c6g asi bambilion je to dobrý
   Návrat  
Block43 je teď offline  Block43
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2013 , 10:51   Citovat  

Vzhledově je coupe mnohem hezčí než sedan pokuď ti jde o vzhled určitě COUPE ale ten motor v sedanu je k nezaplacení. Se spotřebou se dostaneš klidně i na cca 5l když nebudeš courat jen po městě a jezdit brzda-plyn. Možná bych koukl i po hatchbacku protože do něj taky dávaly ten motor 1,5 econom i když mě u HB chybí prostě ten zadek. Úsměv Jinak pokuď bylo o auto staráno nebál bych se těch nalítanejch kilometru ani na tom coupe pokuď je podvozek v pohodě a motor běží jak ma, protože tady majitel aspon nestáčel tachometr což je v česku trend u kterykoliv značky KO Zbytek už popsal osiris... OK
   Návrat  
Marwy je teď offline  Marwy
PříspěvekZaslal: 25.5.2013 , 11:43   Citovat  

Block: no jak píšeš u HB chybí zadek, ten prostě bejt musí, tak nevim prostě počkám jestli se ještě někdo vy\jádří Úsměv
osiris: vim ze coupe je mnohem hezci taky se mi libi 1000x víc a taky jsem si vsim ze tam mají i druhou Honda , ale na toho sedana jsem ted narazil a nezdalo se mi to špatny Úsměv, jako vzhledově nic moc ale zas tak hrozny to neni Úsměv

jinak výkonově jsou obe tak na stejno ne ? akcelerace, kroutak, brzda plyn jezdit nebudu, ale nekdy si rád zajezdim i celkem svižně, u současnýho auta jsem se nedostal ani na omezovač, protože by mě to totálně sežralo, hned po tom co sem udelal papíry tak jsem jezdil s peugeotem 205 1,9 nebo 1,8 v naftě Velmi šťastný na to se dalo šlapat jakkoliv a stejně to žralo pořád 5 L na sto km Velmi šťastný
   Návrat  
Block43 je teď offline  Block43
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2013 , 13:55   Citovat  

I sedan muže bejt pěknej viz foto... Ja sedana v ekonomu mam doma protože tahat coupe do prace apod. nechci takže sem vzal druhy auto a nejede nejhuř a ta spotřeba prostě super. Jak jede origo motor v coupe 6g tedy 1,6 77kw nevím to sem neměl ale vím jak jede 1,5 v 5g coupe 74kw a není to o moc horši takže počitam že obě auta nad kteryma uvažuješ pojedou podobně jen bude rozdíl ve spotřebě. A pokuď hlavní priorita není spotřeba tak za mě jednoznačně COUPE je to dobrý

401024_467878093288130_1976064092_n.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
401024_467878093288130_1976064092_n.jpg, 106.53 kB
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2013 , 15:13   Citovat  

co se tyce vzhledu ,tak kazdej civic je peknej kdyz je v top stavu , je snizeny aspon o 5cm a ma kola ktery mu slusi .
co se tyce motoru ,uz to tady bylo receno ,1.5 econom je nejspolehlivejsi motor od hondy ,jen je tezsi jej sehnat nezli 1.4 ktera taky neni spatna , jen neni moc vykonna .Take je otazka jestli opravdu potrebujes 4dver , pokud nemas decka a nevozis partu kamaradu na vylety tak ti vklidu postaci hatchback nebo coupe a 1.5 econom se dava i do hatchbacku a kastle je lehci :-)Urcite neudelas spatne z jakymkoliv motorem 1.4-1.6 jen najit kus v dobrem stavu ,na najezdu ani tak nezalezi kdyz se majitel k nemu choval slusne a auto proslo vetsim servisem .

ja taky porad hledal 4,5D nebo kombi ,ale za te leta jsem zjistil ,
ze jsem naplno nevyuzil ani HATCH kterej je taky praktickej Úsměv
   Návrat  
skyliner je teď offline  skyliner
PříspěvekZaslal: 26.5.2013 , 22:25   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Výběr Civika Radu prosím
Fórum: Pokec o autech