Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Strana 71 z 158
angel.CZ je teď offline  angel.CZ
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.5.2013 , 19:34   Citovat  

taky ostrava, asi 12 měsíc minulého roku.... a revize v březnu Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 8.5.2013 , 23:15   Citovat  

optimas napsal:
Oba filtry, revizi a repas 4 vstřikovačů a platil jsem kolem 700kč. ... ]

Ty, jo asi budu jezdit na servis do Ostravy.... Mně tady jen revize a snad výměna filtru přišla na podzim na asi 1200 ,-

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.5.2013 , 1:58   Citovat  

je blbost co napsal, pokud tam nemá někoho známeho, tak nevěřím Hihi Klidně si zavolejte do HL propan a řeknou Vám k tomu své s usměvem na tváři pořádnej výtlem

BTW: tak jsem pohledal tedy a ....

strana 1.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
strana 1.jpg, 1.65 MB

optimas je teď offline  optimas
4 háčka
-1
PříspěvekZaslal: 9.5.2013 , 19:03   Citovat  

angel.CZ napsal:
je blbost co napsal, pokud tam nemá někoho známeho, tak nevěřím Hihi Klidně si zavolejte do HL propan a řeknou Vám k tomu své s usměvem na tváři pořádnej výtlem

BTW: tak jsem pohledal tedy a ....

Věř si čemu chceš je to tvůj boj na faktuře mám napsáno 706 Kč ,ale je fakt, že revizi tam nemám napsanou a tu mi dal jen tak bokem za kterou jsem nezaplatil ani korunu prý jako bonus i když jsem to měl napsané v objednávce na práci. A další věc a to mi taky nebudeš věřit a psal jsem to i minule kdy mi po tehle opravě odešly repas vstřiky co mi tam dali. A když jsem přijel na reklamaci tak mi dal jeden jejich mechanik nové vstřiky (ne repas) za 150 kč kus bez papíru i když stojí jeden 400 kč Hihi . Tak a teď si můžeš mluvit co chceš. A známeho tam nemám ani jednoho oni se ti mechanici nabídnou sami, ale asi se jim nelíbíš Hihi
Jasně když tam budeš volat tak ti řeknou co to bude stát. Tak to valím bulvy

Tak jsem ti tam připojil i fakturu a revizní zprávu. Podívej se na datumy. Oba jsou 20.3.2013 Takže revize a oprava byla dělaná v jeden den. Byl jsem v HL Propanu objednán na tenhle den tak že si doufám nebudeš myslet, že jsem nejdříve udělal opravu a pak tam přijel znova a dělali mi revizi. Tohle by snad udělal jen blázen.

20130509_190933.jpg

20130509_190933.jpg, 1.42 MB

20130509_192447.jpg

20130509_192447.jpg, 1.55 MB

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.5.2013 , 7:04   Citovat  

Velmi šťastný no tak vidíš, teďka z tebe leze že revizi sice máš, ale neplatil jsi ji, to jsi zapomněl dodat Mr. Green to by bylo dalších 300 navíc a a pokud ty střiky byly ještě pod nějákou reklamací tak je to jasné, já taky loni měnil nějáký motorek nebo něco , dal mi tam nový a nechtěl ani korunu za materiál a ani za práci.... Úsměv

Jen se ptal (někdo) kolik to stojí, tak jsem mu to napsal, za kolik to udělají, je ovšem jiná, a jak se podíváš na paragon, máš tam napsáno 40kč filtr a 420kč práce.... teďka si přičti ještě 300za revizi a souhlasí to stím mým příspěvkem je to dobrý
A pokud se jim nelibým tak mají špatný vkus asi Se stydím

4 háčka
-1
PříspěvekZaslal: 10.5.2013 , 16:39   Citovat  

Podívej, mě zajímá, že jsem platil 706kč a mám to i s revizí a nové vstřiky za 150kus. Nic jiného mě nezajímá. Kdo to platí jinak mě celkem nezajímá Velmi šťastný

Matjbc je teď offline  Matjbc
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.5.2013 , 22:35   Citovat  

Mám dotázek. Už jste někdo myl motor s veškerou tou ele. z LPG (mytím mám na mysli wap, ne jen šolíchání štětečkem a hadříkem) Cooo???

Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.5.2013 , 8:37   Citovat  

Matjbc napsal:
Mám dotázek. Už jste někdo myl motor s veškerou tou ele. z LPG (mytím mám na mysli wap, ne jen šolíchání štětečkem a hadříkem) Cooo???

Asi tyden zpet jsem myl motor wapkou a saponatem a bez problemu...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.5.2013 , 14:08   Citovat  

Matjbc napsal:

Taky jsem tomu už několikrát pustil wapku, ale bacha na to když máte omotané svody thermo páskou. Já dal na wapku tu rotační trysku a ta mi tu pásku roztrhala. Takže to dělat jen tou obyčejnou tryskou a z větší dálky(myslím tim jen svody) Jinak zbytek motoru nastříkám Militem na motory (něco jako Arva) a pak na to pustím wapku, ale jednou se mi stalo, že mi po takovém mytí začla blbnout elektrika. rozsvítila se mi kontrolka ECU a občas to jelo na 3 válce. Takže moc te vody nepouštějte na rozdělovač. Nebo ho potom vysušit a svíčky taky. Letos asi 14 dní zpět jsem to myl a vše v pohodě

Matjbc je teď offline  Matjbc
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.5.2013 , 23:31   Citovat  

Supr díky hoši, radši trochu zakryju tak njk tu důležitou ele. a jdu do toho Úsměv

karnas je teď offline  karnas
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2013 , 10:47   Citovat  

Tak po delsi dobe pridam zkusennost s resenim meho problemu s nepravidelnym volnobehem a spatnym startem ohrateho auta.
Na radu p. Hudce z Ostravy sme sundali vstriky a zjistili ze tam nebyl zadnej tlak - tzn. ze vstriky propousteli plyn ze soustavy do sani a motor tak startoval na smes benzinu s plynem. Pan Hudec navrhl at jim vstriky poslu ze je zkontrolujou popripade poslou jiny. Jiny uz sou na ceste ke mne - musim opravdu vyzdvihnout ochotu HL Propanu v Ostrave, kez by takhle fungovala Prazska pobocka. Takze pokud ma nekdo problem doporucuju resit rovnou s Ostravskou pobockou. Az to tam namontujem dam vedet jak to chodi.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2013 , 20:23   Citovat  

A nevíš jestli to byly repas vstřiky nebo origo?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2013 , 21:46   Citovat  

Obratem poslal repas, mely by to bejt ty nejnovejsi FX ja tam mel nakej starsi model....kazdopadne zacaly propoustet po cca 35k....vlastne kdyz to ted nak propocitavam tak spis po 25k

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.5.2013 , 17:48   Citovat  

První moje repasy mi vydržely asi 10tkm a druhé tyden. Teď mám origo a nemůžu si stěžovat, zatím.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 16.5.2013 , 9:27   Citovat  

Tak s tema vstrikama co mi poslali to zatim slape jak vino. Je fakt ze sem zatim nejel jenom 70km. Jsem zvedav co vydrzej, kdyz odejdou tak holt koupim funglovky.

tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.5.2013 , 23:07   Citovat  

Ahojte, mate skusenosti sparovat tento interface kabel z LPG a software v notebooku ? Mam Solaris mini V3 a program Solaris 2.14. Program hlasi NOT CONNECTED. Port je vybrany spravny, aj program port spravne detekuje, ovladac na COM port je ok. Konfig portu prokladam na screene. Viete poradit ?

port.jpg

port.jpg, 37.56 kB

oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.5.2013 , 20:03   Citovat  

Ahoj,
mam takovej dotaz. Mozna to uz tady nekdo resil ale zeptam se.
Jak funguje plyn? Jde me o to jak je to rizeno - jestli ma plyn svoju ridici jednotku a benzin ma taky svoji(origo) - je to od sebe striktne oddeleno. Nebo to jede nejak dohromady jakoze na benzinovou plus neco navic kvuli plynu.
Je to mozna blbej dotaz ale zajima me to. Hlavne z duvodu chiptuningu jestli to bude mit vliv na plyn nebo jen na benzin. Diky za konkretni odpovedi. Honda

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.5.2013 , 21:49   Citovat  

Moj Solaris V3 ma vlastnu RJ ktora je prepojena s benzinovymi vstrekovacmi a od nich berie impulzy a upravuje pre LPG vstrekovace.
Myslim si, ze takto to ma asi vacsina LPG systemov.

Mightyfenix je teď offline  Mightyfenix
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2013 , 11:07   Citovat  

oorrbb napsal:
Ahoj,
mam takovej dotaz. Mozna to uz tady nekdo resil ale zeptam se.
Jak funguje plyn? Jde me o to jak je to rizeno - jestli ma plyn svoju ridici jednotku a benzin ma taky svoji(origo) - je to od sebe striktne oddeleno. Nebo to jede nejak dohromady jakoze na benzinovou plus neco navic kvuli plynu.
Je to mozna blbej dotaz ale zajima me to. Hlavne z duvodu chiptuningu jestli to bude mit vliv na plyn nebo jen na benzin. Diky za konkretni odpovedi. Honda

Ahoj,
plynové instalace mají vždy svojí vlastní řídící jednotku, ve které se nastavují hodnoty od bohatosti směsi až po auto-off při dosažení určitých otáček.
P.S.: chiptuning na benzíňák?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2013 , 11:29   Citovat  

jake mate zkusenosti s rozdilnosti ruznych cerpacek? Jako to, ze to nekde tlaci vic a nekde min, ze zalezi na tom jak daleko maj tu tlakovou nadrz od stojanu a na tlaku, sile cerpadla je mi jasny. Ale ze nekde proste najedu na 30 litru podstatne min nez od jinud to proste je divny. Ted jsem na svoji staly a nejoblibenejsi cerpacce EuroOil v Ustimu Kauflandu najel od plny do plny 372 kilometru za 32,5 litru. Coz povazuju za vlastni rekord. V tom kratke i dlouhe trasy, klidna jizda i obcas VTEC Kdyz cerpam jinde tak vim ze kolem stavu 300 najeto uz musim hledat cerpacku. Treba v sobotu jsem bral 35 litru v Kurimi u Brna a v Usti uz jsem byl na suchu, ani ne 320 kilometru cesty skoro v kuse.Cim to je?

oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2013 , 16:17   Citovat  

Mightyfenix napsal:
Ahoj,
plynové instalace mají vždy svojí vlastní řídící jednotku, ve které se nastavují hodnoty od bohatosti směsi až po auto-off při dosažení určitých otáček.
P.S.: chiptuning na benzíňák?

na ten chip tuning me privedl zdejsi clen kterej to ma a tvrdi ze d16v1 vazne ozije Velmi šťastný. Pravda je ze tento motor je kvuli emisam dost priskrcenej - konstrukce sani/vyfuk, ale treba taky nastavenim RJ...
Uvazuju jen teoreticky - zatim se nato nechystam jen chci mit jasno. Ja chapu ze plyn ma svoji RJ ale zajima me jak moc je to propojene s tou benzinouvou. Souhlasis stim co napsal Tukkan? Protoze pak by jsem ten teoretickej chiptuning poznal aj na plynu (plyn uz by si to dosteloval podle sveho). Otazka je jestli pak musim zajet jeste na serizeni plynu. Zajima me vsechno kolem.

diky

_DoDo_ je teď offline  _DoDo_
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2013 , 16:27   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
jake mate zkusenosti s rozdilnosti ruznych cerpacek? Jako to, ze to nekde tlaci vic a nekde min, ze zalezi na tom jak daleko maj tu tlakovou nadrz od stojanu a na tlaku, sile cerpadla je mi jasny. Ale ze nekde proste najedu na 30 litru podstatne min nez od jinud to proste je divny. Ted jsem na svoji staly a nejoblibenejsi cerpacce EuroOil v Ustimu Kauflandu najel od plny do plny 372 kilometru za 32,5 litru. Coz povazuju za vlastni rekord. V tom kratke i dlouhe trasy, klidna jizda i obcas VTEC Kdyz cerpam jinde tak vim ze kolem stavu 300 najeto uz musim hledat cerpacku. Treba v sobotu jsem bral 35 litru v Kurimi u Brna a v Usti uz jsem byl na suchu, ani ne 320 kilometru cesty skoro v kuse.Cim to je?

V práci jsme to řešili několikrát. Jakto že na váš plyn ujedu 450km a když tankuju jinde tak něco přes 350km na 45l nádrž?
Odpověď je víceméně jednoduchá, tam kde najedete míň, tak nemají LPG namíchané ve správném poměru Propan/Butan, nebo přimíchávají jiné technické plyny, které do LPG nepatří ale jsou levnější. Takže výsledek je menší dojezd, špinavé filtry a nedejbože zalepené vstřikovače a repas reduktoru.

_DoDo_ je teď offline  _DoDo_
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2013 , 16:34   Citovat  

oorrbb napsal:
na ten chip tuning me privedl zdejsi clen kterej to ma a tvrdi ze d16v1 vazne ozije Velmi šťastný. Pravda je ze tento motor je kvuli emisam dost priskrcenej - konstrukce sani/vyfuk, ale treba taky nastavenim RJ...
Uvazuju jen teoreticky - zatim se nato nechystam jen chci mit jasno. Ja chapu ze plyn ma svoji RJ ale zajima me jak moc je to propojene s tou benzinouvou. Souhlasis stim co napsal Tukkan? Protoze pak by jsem ten teoretickej chiptuning poznal aj na plynu (plyn uz by si to dosteloval podle sveho). Otazka je jestli pak musim zajet jeste na serizeni plynu. Zajima me vsechno kolem.

diky

Zdravím,
ano výkon po CHipu by jsi měl poznat i na plyn, pokud tedy bude plynové zařízení dostačovat technickou vyspělostí. tzn. budou stíhat dávkovat vstřikovače a reduktor.
Nicméně doporučujeme navštívit montážní středisko, které provedlo instalaci a nechat zkontrolovat a seřídit bohatost směsi a křivku výkonu. Plynová jednotka se sice přizpůsobí přes OBD, ale né vždy je to 100%ní.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2013 , 16:57  Naposledy upravil vespula.mortifer dne 29.5.2013 , 18:03, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

_DoDo_ napsal:
V práci jsme to řešili několikrát. Jakto že na váš plyn ujedu 450km a když tankuju jinde tak něco přes 350km na 45l nádrž?
Odpověď je víceméně jednoduchá, tam kde najedete míň, tak nemají LPG namíchané ve správném poměru Propan/Butan, nebo přimíchávají jiné technické plyny, které do LPG nepatří ale jsou levnější. Takže výsledek je menší dojezd, špinavé filtry a nedejbože zalepené vstřikovače a repas reduktoru.

Aháá, tak proto většinou u těch čerpaček kde maj i servis na LPG to vychází nejhůř. Prostě to pančujou, aby měli zákazníky na servis. Ta čerpačka, kam jezdím nejvíc teď, je poměrně nová, nějak tuším od února nebo března , ještě se asi nezkazili, nebo nenaučili pančovat.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2013 , 17:19   Citovat  

Co sa chiptuningu tyka, tak skoro ziadna firma neponuka upravu RJ na benzinove Honda motory. Bol som sa pytat v Profi Tuningu BA, a ked som riekol, ze mam Accorda, tak prevratili oci a s davkou neochoty povedali, ze ved nech sa stavim niekedy, nestavil som sa. Holt nemam TDI kiss me
Opacny pristup mam z firmy motorchip.eu, ti chceli aby som im odfotil chip zvnutra RJ aby vedeli, ci sa da upravit pamat.
Este som to neotvaral, ani neviem ci to budem riesit.
Ma niekto skusenost s chipnutymi Honda benzinovymi atmosferickymi motormi? Narast vykonu, priebeh krutaku ?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2013 , 19:05   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
Aháá, tak proto většinou u těch čerpaček kde maj i servis na LPG to vychází nejhůř. Prostě to pančujou, aby měli zákazníky na servis. Ta čerpačka, kam jezdím nejvíc teď, je poměrně nová, nějak tuším od února nebo března , ještě se asi nezkazili, nebo nenaučili pančovat.

Já jezdím k čerpačkám kde mají nejlevnější LPG a je jedno jestli to je Hansgas, Kralupol, Flaga, Primaplyn a vždy najedu na 41 litrů 470-480km. Ještě se mi nestalo abych najel méně nebo více jen by mě zajímalo jak by ten plyn míchali nebo do něj něco přidávali na čerpací stanici. To jako, že by otevřeli horní dekl a nalili tam něco Velmi šťastný

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2013 , 20:59   Citovat  

no to já taky nevím... tak co tě napadá ,čím to je takovej rozdíl ?

4 háčka
1
PříspěvekZaslal: 30.5.2013 , 18:19   Citovat  

Mě napadá jen jedna věc a to může být ,že do nadrže se natlačí méně plynu ,ale na počítadle ti to ukáže že jsi natankoval 30litrů ,ale v nádrži máš třeba jen 25, ale zase na druhou stranu pokud každý plní dokud mu to nezaprdí Velmi šťastný tak ví, že není plná. Mě se stal přesný opak. Kdy mi do nádrže 43 litrů natlačilo 46 a kdybych to nevypnul tak by tam snad vlezlo i 50. Takže asi něco vadného na počítadle. Pak jsem jezdil na pumpu Hansgas a vždy mi to natlačilo jen 41 litrů pak jsem přijel po měsíci a byla tam nová pistol a měli nové čerpadlo a natlačilo mi to 42,5 a ještě to neprdělo. Ale nějak se mi nechce věřit že by to bylo nějakým mícháním. Tohle není nafta nebo benzín. Věřil bych rozdílu tak 10-20 km mezi značkami. Ještě může mít vliv okolní teplota. Při chladnějším počasí může natlačit více LPG než když je horko. Taky může hrát vliv kdy se ti přepne z benzínu na LPG, ale to už jsou spekulace a dohady

silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 30.5.2013 , 18:28   Citovat  

No proste to chce pocitat spotrebu z vice nadrzi a udelat prumer, z jednoho tankovani se u lpg nic poznat neda... napr. pri jednom tankovani mam spotrebu 9l a pri dalsim u stejneho stojanu jen 7l, ale dlouhodoby prumer mam porad kolem 8l nezavisle na tom, kde natankuju...

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.5.2013 , 21:39   Citovat  

A tak to mně to taky žere rozdílně. Ale pořád jsou ty nejmarkantnější rozdíly tehdy, když natankuju jinde, než tam kde tankuju nejvíc. A naopak, když tankuju právě tam, tak jsou ty rozdíly nejmenší. A taky se někdy divím kolik se mi do tý nadrže vejde,kolikrát když to začne prdět tak to ještě natlačí i 5 litrů. Ale kdyby proměřovalo počítadlo tak mám na ty litry kratkej nájezd přece, a já ho tam odsud právě mám delší.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina