Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Spojka Aisin...dobry kup??
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2010 , 8:58  Naposledy upravil SonnyX dne 3.5.2010 , 14:39, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

mam moznost koupit za dobrou cenu spojku aisin,ale je na cc7/ce8 96kw 2.0,co sem tak letmo koukal po autodilech,tak jine spojky (nipparts apod) maji stejne cislo jak pro 2.0,tak pro moji CB8 2.2 110kw,r.v. 93,ma nekdo moznost mi to potvrdit?
konkretne mi jde o to, zda muzu hodit spojku z 2.0 na 2.2

diky za odpoved
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2010 , 10:36   Citovat  

No na 100% pasuje lamela z F22 do F20.Vyskouseno na me P4G. je to dobrý Melo by to teda jit i obracene.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2010 , 12:41   Citovat  

ted jsem byl v honde a potvrdili mi to...jinak je to vubec dobre,myslim ta znacka Aisin?

Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2010 , 13:44   Citovat  

Ajsi HaHaaa

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2010 , 14:32   Citovat  

Prelude napsal:
Ajsi HaHaaa

co? Velmi šťastný

coudu je teď offline  coudu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2010 , 16:10   Citovat  

SonnyX napsal:
co? Velmi šťastný

Zkus napsat "Idaho"vi ten má tuhle značku v repertoáru a má sní určitě zkušenosti OK ..a dal byti i pěknou cenu

jeho topic odkaz

edit: heh dokonce maj teď akci: 25% sleva na spojky Velmi šťastný

Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
1
PříspěvekZaslal: 3.5.2010 , 20:23   Citovat  

coudu napsal:
Zkus napsat "Idaho"vi ten má tuhle značku v repertoáru a má sní určitě zkušenosti OK ..a dal byti i pěknou cenu

jeho topic odkaz

edit: heh dokonce maj teď akci: 25% sleva na spojky Velmi šťastný

bože já sem vul . vse, co se dnes patlima díly spojy sem nacenoval díly s 30%slevou Velmi šťastný Velmi šťastný no je videt unava po celém dni v dílně Úsměv

no ceny udržím ony stejen celé sety se vetšinou vejdou do podmínek na 30%slevu tak je to v pohode.

Dost OT - k tematu - Spojky AISIN se používali v prvomontáži v kombinacio s NKK komponenty. Jsou kvalitní a v podstate sejedná o originální díl ( jen nebývá balený v obalu s červeným H - ale to asi záleží kde to koupíte a od toho se odvíjí cena ). Jenda z mála variant nad kterou bych uvažoval jsou komponenty od Exedy, u kterých s emi nekolikrát potvrdilo, že i když se jedná o "druhovýrobový" komponent bývá většinou přítlak silnejší než u serie ( mluvím ted o "obyč" exedy ne stage 2 a výše.. ) a proto bývá obcas osazení exedy přítlačákem označováno za "stage 1" uprav spojky, poslední dobou je cenová politika dokonce taková že mnohdy je Exedy levnejší jak AISIN / NKK . Z techto duvodu pokud není dostupný celý set exedy, dávám přednost skládání jednotlivých dílu do sady dle vzorce : Exedy přítlak/NKK-NSK-Exedy lamely ( rozhoduje cena jsou takřka totožné ) / Koyo-nsk-nkk ložisko .

doufám že jsem s touto vyčerpávající odpovedí aspon trochu pomohl se rozhodnout Úsměv

Edit : zpet k prvotnímu dotazu ( tak to vypadá když čtete topicy odzadu Velmi šťastný ) spojkové sady pro CE8/CC7/CB8 by dle starého katalogu JC i nového katalogu IC mely být shodné.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
mecar je teď offline  mecar
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2010 , 21:31   Citovat  

to si myslim že IDAHO zasloží potlesk přátele kouř

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2010 , 21:35  Naposledy upravil SonnyX dne 7.6.2010 , 20:10, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Idaho napsal:
bože já sem vul . vse, co se dnes patlima díly spojy sem nacenoval díly s 30%slevou Velmi šťastný Velmi šťastný no je videt unava po celém dni v dílně Úsměv

no ceny udržím ony stejen celé sety se vetšinou vejdou do podmínek na 30%slevu tak je to v pohode.

Dost OT - k tematu - Spojky AISIN se používali v prvomontáži v kombinacio s NKK komponenty. Jsou kvalitní a v podstate sejedná o originální díl ( jen nebývá balený v obalu s červeným H - ale to asi záleží kde to koupíte a od toho se odvíjí cena ). Jenda z mála variant nad kterou bych uvažoval jsou komponenty od Exedy, u kterých s emi nekolikrát potvrdilo, že i když se jedná o "druhovýrobový" komponent bývá většinou přítlak silnejší než u serie ( mluvím ted o "obyč" exedy ne stage 2 a výše.. ) a proto bývá obcas osazení exedy přítlačákem označováno za "stage 1" uprav spojky, poslední dobou je cenová politika dokonce taková že mnohdy je Exedy levnejší jak AISIN / NKK . Z techto duvodu pokud není dostupný celý set exedy, dávám přednost skládání jednotlivých dílu do sady dle vzorce : Exedy přítlak/NKK-NSK-Exedy lamely ( rozhoduje cena jsou takřka totožné ) / Koyo-nsk-nkk ložisko .

doufám že jsem s touto vyčerpávající odpovedí aspon trochu pomohl se rozhodnout Úsměv

Edit : zpet k prvotnímu dotazu ( tak to vypadá když čtete topicy odzadu Velmi šťastný ) spojkové sady pro CE8/CC7/CB8 by dle starého katalogu JC i nového katalogu IC mely být shodné.

dekuji za nazor Úsměv
ja prave koupil za 3000 nepouzitou sadu Aisin na 2.0,tak jsem chtel vedet,jestli jsem neudelal spatne...mam totiz pul roku starou nipparts a ve vyssich otackach pri prudsich rozjezdu mi to klouze,tak jsem vyuzil vyhodne nabidky... Úsměv

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 17:52   Citovat  

jaka je zaruka na spojku,vi nekdo?

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 18:04   Citovat  

SonnyX napsal:
jaka je zaruka na spojku,vi nekdo?

minimalne dva roky ze zákona

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 18:09   Citovat  

no takhle...mam mensi problem...asi v listopadu jsem koupil spojku Nipparts za 5400,-,mesic v poho a pak zaclo auto pri rozjezdu poskakovat...bohuzel se reklamace muze protahnout az na 30dni,mesic bez auta jsem byt nemoh a novou spojku si nemohl dovolit...pak jsem si nejak zvykl a nedavno zjistil,ze je utrzeny silenblok motoru-dnes vymenen s pranim,ze skakani delal zmineny dil...bohuzel,opak byl pravdou a auto skace dal,sice ne tak moc,ale skace...uz mam zakoupenou vyse zminenou spojku Aisin a pristi tyden prijde vymena,mam sanci na uspech ve veci - reklamace spojky Nipparts? ma nekdo napad, cim to muze byt?

btw,nad 5500ot/min spojka Nipparts trochu prokluzuje

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 18:14   Citovat  

za zkousku nic nedas uvidíš až ji vyndáš Mrk

Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
1
PříspěvekZaslal: 3.6.2013 , 17:32   Citovat  

SonnyX napsal:
no takhle...mam mensi problem...asi v listopadu jsem koupil spojku Nipparts za 5400,-,mesic v poho a pak zaclo auto pri rozjezdu poskakovat...bohuzel se reklamace muze protahnout az na 30dni,mesic bez auta jsem byt nemoh a novou spojku si nemohl dovolit...pak jsem si nejak zvykl a nedavno zjistil,ze je utrzeny silenblok motoru-dnes vymenen s pranim,ze skakani delal zmineny dil...bohuzel,opak byl pravdou a auto skace dal,sice ne tak moc,ale skace...uz mam zakoupenou vyse zminenou spojku Aisin a pristi tyden prijde vymena,mam sanci na uspech ve veci - reklamace spojky Nipparts? ma nekdo napad, cim to muze byt?

btw,nad 5500ot/min spojka Nipparts trochu prokluzuje

říkám to pořád dokola, Nipparts nic nevyrábí, přebaluje co se zrovna dobře koupí. Jediné co si vyrábejí / mají stáleho dodavatele jsou Herth+Buss kotouče a desky takže nipp je jistota jen v brzdách, v jiných dílech nevíte nidky jakého výrobce / kvalitu dostanete.. Úsměv

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.6.2013 , 18:18   Citovat  

Idaho mi dával Aisin do Corolly a vše ok...akorát jsem s ní najel cca 8000 km tak nemůžu posoudit výdrž Úsměv

Obsah fóra Honda-club.cz   
Spojka Aisin...dobry kup??
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina