Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
A7G - spotřeba vypnutého rádia
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Paolo.n je teď offline  Paolo.n
0
PříspěvekZaslal: 2.6.2013 , 6:25   Citovat  

Jedná se o model s navigací, naměřil jsem spotřebu ve vypnutém stavu 210 mA, je to normální? Mě se to zdá moc. Neměřil jste náhodou někdo kolik si rádio vezme na pinu pro stálý napájení? Mě to totiž za tejden spolehlivě vycucá baterku že nenastartuju. Je tam ale předchozím najitelem připojen Audio-link na přehrávání MP3, couvací kamera a kabel k nějakýmu telefonu. Rádio jsem zatím nevyndaval, tak nevím, jestli nemí problém v tomhle příslušenství.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 2.6.2013 , 9:05   Citovat  

A7G nemám, ale spolehlivě Ti můžu říct, že to je hodně. Začni tím, že odpojíš neorigo věci.

0
PříspěvekZaslal: 4.6.2013 , 0:41   Citovat  

Tak jsem to dneska rozebral a odpojil co se dalo, a měřil, měřil, měřil. No Audio-link do nedělal, při odpojení žádná změna. Ten drát od telefonu nikam nebyl připojenej, zřejmě už z toho původní majitel něco vymontoval, takže tam prostě jenom byl položenej kabel. Našel jsem tam ale ještě schovanej FM transmitter s 3,5 mm vstupem, ale protože je napájenej na anténním kabelu, tak jsem ho tam zatím nechal, neměl jsem už moc času ho vypájet a spravit anténní kabel. Každopádně, ten taky ale při vypnutým rádiu nic nežere. Na couvací kameru jsem se nedostal, protože se mi nepovedlo vymontovat DVD mechaniku navigace, kam jsem myslel že bude zapojená, nakonec jsem ale zjistil, že je tam připojená nějakým jiným způsobem, protože ten konektor na couvací kameru je volnej.
Na víc už nebyl čas, musel jsem to zase poskládat dohromady, v poledne potřebuju vyjet.
Takže na zejtra si nechám zkoumání samotnýho rádia, všimnul jsem si, že při úplně vypnutým autě a s vytaženým klíčkem, když stisknu Eject, tak se rozhýbe mechanika changeru, to má takhle fungovat???
A pak už by to moh bejt jenom svod v konektoru nějaký žárovky vnitřního osvětlení, nic víc už na tuhle pojistku připojeno není. A jestli ani tohle nepomůže, tak už pak jenom Chocholoušek.

skyline je teď offline  skyline
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.6.2013 , 13:16   Citovat  

Paolo.n: radio pri vypnutem klicku v origo stavu nefunguje, tedy ani changer. Neco je tam tedy zjevne spatne. Nez to cely rozeberes, zkusil bych mrknout na pojistky, jestli tam nekdo neco nenapojil natvrdo jinak, nez by to melo byt a nemas treba radio zapojeny tak, ze je i pri vytazenem klicku pod napetim (tedy se samotnym radiem nic v neporadku neni, jen tam proste porad vali stava).

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 4.6.2013 , 22:29   Citovat  

Rádio má na jednom pinu přívod stálýho napájení, aby nezapomnělo stanice a ostatní nastavení. Ale taky se mi zdá divný, že by měla být aktivní mechanika changeru. Rádio jako takový s vypnutým klíčkem nefunguje. Podle manuálu na pojistce 6 je akorát rádio a vnitřní osvětlení, ale samozřejmě ještě prozkoumám, jestli tam někdo něco nenafušoval.

0
PříspěvekZaslal: 7.6.2013 , 2:13   Citovat  

Tak jsem to objevil. Nedělalo to samotný rádio, ale Bluetooth modul. S odpojeným bluetooth modulem je spotřeba celýho auta v zamčeným stavu 20 mA, měřeno přímo na baterce. To už bude jenom přijímač na dálkový odemykání.
Tak to jdu rozebrat a zkusím, jestli najdu závadu.

Obsah fóra Honda-club.cz   
A7G - spotřeba vypnutého rádia
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina