Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 58 z 486
Bolfa je teď offline  Bolfa
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.5.2013 , 21:32   Citovat  

Ahoj chlapy tak jsem si taky pořídil Acco a co mě asi nejvíc štvalo na origo autorádiu že tam nejde zapojit Aux bez použití nějakých CD changer emmulátoru a přišlo mě celkem bylbost vyhazovat 1500-2500kč za to abych si mohl zapojit někam 3,5mm jack. Prolistoval sem hromadu stránek na googlu kde borci řešili to samé a taky bezúspěchu ale furt mě vrtalo hlavou to tlačítko CD/AUX na co by tam bylo... Nakonec sem rozdělal autorádio a ejhle na tištěném spoji vedle konektoru na CD-changer chyběl konektoru u něhož bylo napsané aux-Det aux-L apod. vedl do oblastí kde nebyli osazené součástky, tak jsem to chvíli studoval a stačilo dát na nějaké to místečko klemu na správný místa připojit vstup a su asi jediný komu na origo autorádiu svítí AUX a ne CD-C jak při emulaci CD changeru Úsměv
Kdyby jste někdo chtěl bližší informace tak klidně napiště funguje to bezproblému.
VTEC pifko

IMG_3990.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_3990.jpg, 84 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Gavly je teď offline  Gavly
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.5.2013 , 7:57   Citovat  

To Bolfa: Zajímavé... Tak tet není pro tebe problém přehrávat cokoli, například z telefonu?
   Návrat  
Santi je teď offline  Santi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.5.2013 , 8:54   Citovat  

Předpokládám, že pokud teď něco připojíš (mobil, mp3 přehrávač atd.), tak to musíš i z toho zařízení ovládat?
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.5.2013 , 10:36   Citovat  

Santi napsal:
Předpokládám, že pokud teď něco připojíš (mobil, mp3 přehrávač atd.), tak to musíš i z toho zařízení ovládat?

Vzhledem k tomu, ze ani jedno z techto zarizeni nema se systemem Honda (resp. Pioneer) nic spolecneho a zejmena proto, ze AUX je pouze audio vstup, tak si troufnu napsat, ze odpoved je jednoznacne ano.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.5.2013 , 11:19   Citovat  

Přesně tak jediné co de při vstupu na AUX ovládat je hlasitost.
Jako zdroj zvuku používám Iphone a stejně si nedokážu představit že bych si z 2000 skladeb vybíral pisničky na display autorádia.
   Návrat  
CAD je teď offline  CAD
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.6.2013 , 14:14   Citovat  

Neco malo k tematu "AUX" v nemcine

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.6.2013 , 20:09  Naposledy upravil Bully dne 2.6.2013 , 20:32, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak jestli neni zrovna lepsi rovnou ten Xcarlink. Stejne se do toho radia musite dostat, navic toho pres tuhle krabicku jde ovladat vic nez jenom hlasitost a krome vstupu AUX mate i USB a SD(HC) kartu, jine modely treba i Blootooth. Edit- Bluetooth Velmi šťastný Modry zub, delam z toho malem Bloodtooth- krvavy zub HaHaaa
   Návrat  
wokrhlak je teď offline  wokrhlak
PříspěvekZaslal: 2.6.2013 , 20:23   Citovat  

nevite někdo jak sundat tem dekl okolo radia ?? potřeboval bych bud odpojit cd changer nebo vydolovat cd co se tam pravděpodobně seklo
   Návrat  
ARMIK je teď offline  ARMIK
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2013 , 22:19   Citovat  

wokrhlak napsal:
nevite někdo jak sundat tem dekl okolo radia ?? potřeboval bych bud odpojit cd changer nebo vydolovat cd co se tam pravděpodobně seklo

O par stranek zpatky to najdes Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.6.2013 , 22:39   Citovat  

Bully napsal:
Tak jestli neni zrovna lepsi rovnou ten Xcarlink. Stejne se do toho radia musite dostat, navic toho pres tuhle krabicku jde ovladat vic nez jenom hlasitost a krome vstupu AUX mate i USB a SD(HC) kartu, jine modely treba i Blootooth. Edit- Bluetooth Velmi šťastný Modry zub, delam z toho malem Bloodtooth- krvavy zub HaHaaa

Jo kdyby fungovalo tlačítko next song tak bych se nezlobil ale jednou už sem viděl jak tady ty emulátory fungují s flashkou nebo sd-kartou a žádná sláva to neni tváří se to že máš jakoby 99skladeb na jednom virtualním CD a celkem nelogicky se to řadí, najít určitou písničku na USB je fakt děs, příjde mi že za ty prachy to fakt nestojí.
Jinak tady ten aux dořešit do toho rádia neni vubec obtížné když už vím co a jak cca 2 hodky i s demontáží a montáží rádia Úsměv
Jo a bluetooth taky neni problém mám doma tady toto tudy odkaz
je tam 3,5mm výstup na sluchátka takže stačí jen zapojit a hraješ taky přes blouetooth nebo telefonuješ a za mnohem nižší cenu než ten x-carlink ale to je na každém jaký způsob zvolí. Honda
   Návrat  
martmix je teď offline  martmix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.6.2013 , 2:09   Citovat  

Nevite prosim nekdo,jaky cislo ma barva tehle kol?Popripade,jak to zjistit?Jsou to klasicky original H 17" na accordech 7g celkem bezny.Byli opryskany,tak sem je nechal opiskovat.A ted pujdou na barvu.Ale chtel bych,aby vypadaly uplne stejne,jako predtim.
Omlouvam se za pouziti fotky accouse nekoho tady z clubu Úsměv
Diky

honda_accord_2003_112.jpg

honda_accord_2003_112.jpg, 189.65 kB

garage_04.jpg

garage_04.jpg, 159.74 kB
   Návrat  
gebar je teď offline  gebar
PříspěvekZaslal: 10.6.2013 , 13:00   Citovat  

Zdarec, chystám se na výměnu pružin. Budu dávat origo za moje stávající H&R (-50/50). Pokud by měl někdo zájem, budou k mání. Je to na benzínový sedan. (Já mám 2.4, ale mělo by to být na všechny benzíny) Cenová představa cca 3000. (Nový stojí přes 6k. Až budou venku, dám je tu na bazar. Kdyby někdo chtěl tak kontakt na mě: 736/508073
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2013 , 13:17   Citovat  

Bolfa" u x-carlinku funguji vsechna tlacitka stejne jako pri ovladani CD changeru. Tedy pochopitelne i tlacitko "dalsi".
   Návrat  
bambuss je teď offline  bambuss
PříspěvekZaslal: 10.6.2013 , 18:39   Citovat  

Bolfa napsal:
jednou už sem viděl jak tady ty emulátory fungují s flashkou nebo sd-kartou a žádná sláva to neni tváří se to že máš jakoby 99skladeb na jednom virtualním CD a celkem nelogicky se to řadí, najít určitou písničku na USB je fakt děs, příjde mi že za ty prachy to fakt nestojí.

Já se teda přidávám na stranu spokojených s Xcarlinkem v Acco. Je to podle mě nejelegantnější řešení přehrávání hudby v originálním audiosystému. Rádio už jsem několik měsíců neposlouchal a to mě těšíÚsměv

Problém s nelogickým řazením souborů/skladeb jsem snadno vyřešil utilitkou DriveSort.

Pokud to tu padlo, omlouvám se, ale připomenutí snad neuškodí.
   Návrat  
saly je teď offline  saly
PříspěvekZaslal: 11.6.2013 , 10:00   Citovat  

Ahoj

Chtěl bych se zeptat jaké tlumiče jste koupili na své Acco? Dávali jste originál nebo jste šli do jiné značky. Jsem zde četl chválu na tlumiče Kayba tak o nich uvažuji. Jen nevím jaký model koupit, doporučíte jaký a kde je koupit?

Dík za radu. Úsměv
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2013 , 10:12   Citovat  

saly napsal:
Ahoj

Chtěl bych se zeptat jaké tlumiče jste koupili na své Acco? Dávali jste originál nebo jste šli do jiné značky. Jsem zde četl chválu na tlumiče Kayba tak o nich uvažuji. Jen nevím jaký model koupit, doporučíte jaký a kde je koupit?

Dík za radu. Úsměv

Jestli nechceš mít žádné komplikace, jdi do originálů...
   Návrat  
CAD je teď offline  CAD
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.6.2013 , 11:17   Citovat  

Tlumice - mam na Acco 2.0 7G tlumice Sachs a bez problemu (jezdim na nich asi 2 roky) cenu uz si nepamatuju. Kayaba jsou myslim dobra volba. je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2013 , 12:33   Citovat  

CAD napsal:
Tlumice - mam na Acco 2.0 7G tlumice Sachs a bez problemu (jezdim na nich asi 2 roky) cenu uz si nepamatuju. Kayaba jsou myslim dobra volba. je to dobrý

já nechci vyvolávat paniku, možná smůla, na Civicu 7g jsem dal přední nový Sachs a totálně špatný (geometrie rozhozená víc než by měla, tlumiče vadný klepaly, kroužek pod pístem vadil prachovce - v orig. neni, atd), takže tam šly originály a naprosto OK... bůhví kde se to vyrábí dneska, moje byly made in china, stejný tam měli v krámě pro změna made in turkey... rozhodně mně se experimentovat nevyplatilo (2x platit výměnu a 2x geometrii)
   Návrat  
saly je teď offline  saly
PříspěvekZaslal: 11.6.2013 , 12:42   Citovat  

Doktor napsal:
já nechci vyvolávat paniku, možná smůla, na Civicu 7g jsem dal přední nový Sachs a totálně špatný (geometrie rozhozená víc než by měla, tlumiče vadný klepaly, kroužek pod pístem vadil prachovce - v orig. neni, atd), takže tam šly originály a naprosto OK... bůhví kde se to vyrábí dneska, moje byly made in china, stejný tam měli v krámě pro změna made in turkey... rozhodně mně se experimentovat nevyplatilo (2x platit výměnu a 2x geometrii)

Kolik tě vyšly originály v Hondě?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.6.2013 , 13:07   Citovat  

Doktor napsal:
Jestli nechceš mít žádné komplikace, jdi do originálů...

Na starší byly origo Kayaby.. Jak je to u A7g zatím nevím..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2013 , 15:18   Citovat  

saly napsal:
Kolik tě vyšly originály v Hondě?
ja dával na Civicu, tak si zkus zavolat do Hondy nebo raději Aldovi Úsměv
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.6.2013 , 22:28   Citovat  

Doktor napsal:
ja dával na Civicu, tak si zkus zavolat do Hondy nebo raději Aldovi Úsměv

Na cenu tlumičů jsem se informoval cca před rokem právě u Aldy:
- přední 3400,- Kč/ks
- zadní 4400,- Kč/ks
(mám Tourera)
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2013 , 23:22   Citovat  

Kayaby vychází o dost levněji a jsou hodně dobrý,na Civiku mám na přední najeto skoro dvakrát tolik km co bylo najeto na originály než byli úplně po smrti a tyhle pořád makají...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2013 , 22:47   Citovat  

bambuss napsal:
Já se teda přidávám na stranu spokojených s Xcarlinkem v Acco. Je to podle mě nejelegantnější řešení přehrávání hudby v originálním audiosystému. Rádio už jsem několik měsíců neposlouchal a to mě těšíÚsměv

Problém s nelogickým řazením souborů/skladeb jsem snadno vyřešil utilitkou DriveSort.

Pokud to tu padlo, omlouvám se, ale připomenutí snad neuškodí.

Jj věřím že Xcarlink samozřejmě svou službu splní a je na každém jakou cestu zvolí, jestli USB SD/MMC IPOD control AUX a popř Bluetooth s cenou cca kolem 2tis nebo pouhý AUX s cenou kolem 100kč + zručná práce někoho kdo se v tom vyzná.
Kdyby Xcar byl levnější tak ho určutě taky pořídím ale hlavně kvuli Ipod control Úsměv OK Honda
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.6.2013 , 23:21   Citovat  

Bolfa napsal:
Jj věřím že Xcarlink samozřejmě svou službu splní a je na každém jakou cestu zvolí, jestli USB SD/MMC IPOD control AUX a popř Bluetooth s cenou cca kolem 2tis nebo pouhý AUX s cenou kolem 100kč + zručná práce někoho kdo se v tom vyzná.
Kdyby Xcar byl levnější tak ho určutě taky pořídím ale hlavně kvuli Ipod control Úsměv OK Honda

Taky si muzu rict ze mam za pouhych 1500-2000 Kc podstatne vic "muziky"- funkci, druhu a moznosti pripojeni a ovladani OEM tlacitky vsude mozne a vseho mozneho. Uhel pohledu, mne nejakych usetrenych par stovek nestoji za to abych mel s prominutim tak osekany nedodelek.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2013 , 14:50   Citovat  

dnešní technická po dvou letech, bez přípravy, spontáně sem tam vyrazil, protože sem zjistil, že mi končí na konci měsíci a budu zrovna v zahraničí Úsměv tak to má prostě vypadat... HONDA je to dobrý VTEC pochválili a zároveň pokárali, že příště bych měl přijet bez poklic (i když sou pod šroubama, měly by bejt dole, to fakt nechápu) Úsměv

technicka_accord.jpg

technicka_accord.jpg, 87.7 kB
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.6.2013 , 15:22   Citovat  

Doktor:
a co jsi cekal? Velmi šťastný My mame teda najeto vic a hned se to projevilo- nesvitila mi PP parkovacka to mi hlava nebere Musim tam poprve vymenit zarovku. Na STK se tu jezdi po 3,5 letech a pak kazdy rok + pri kazde zmene majitele.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2013 , 15:32   Citovat  

no tak čekal sem že nebude zásadní problém ale že vůbec žádnej a bez přípravy Úsměv

za měsíc tam razim se Civicem 7G a ten je taky jako novej ale musel sem tam menit uz silenty a tlumice tak uvidime, u nej naposledy byla taky psana zarovka Úsměv)

a kdyz sme u tech zarovek...miluju vymenu predni parkovacky
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2013 , 15:51   Citovat  

Se divím že nemáš nic zapsáno ani v lehkých závadách. Většinou tam vždycky něco napíšou,není to nové auto už...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2013 , 16:38   Citovat  

Kmóďa napsal:
Se divím že nemáš nic zapsáno ani v lehkých závadách. Většinou tam vždycky něco napíšou,není to nové auto už...

to ja taky, ale ono je to fakt v cajku, i Alda mi to chvalil, zvlast kdyz pak videl motor kdyz sundal viko, prej jako novej Úsměv holt kdyz se o to clovek stara je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina