Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic coupe 1,7 V-TEC
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
suky20 je teď offline  suky20
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 14:23  Naposledy upravil suky20 dne 3.5.2008 , 14:50, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ahojte, je to můj první příspěvek, tak doufam, že jsem hned napoprvé nezmršil Topic...

Chci se zeptat na vaše zkušenosti s kupéčkem 7G(alespoň doufám, že je to 7G..nebo že by 6G?..rv2001 ??)... Poslední dobou zvažuju koupi nového auta a tohle mě vyloženě zaujalo, tak se snažím sehnat co nejvíce informací. Po přečtení pár článků mám v sobě neutuchající nadšení pro tenhle kousek. Proto se právě obracím na vás, jestli mi sundáte ony ,,růžové brýle", nebo jestli je to opravdu tak vydařené auto?? Zajímá mě například poruchovost, spotřeba a tomu podobné.... Dá se říct, že uvítam jakýkoliv názor, abych si vše utříbil.... Úsměv

Děkuju za odpovědi... Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
bikersedlak je teď offline  bikersedlak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 14:32   Citovat  

Hello...napíšu ti to asi takhle....HONDA-The POWER of Dreams...stačí???
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 14:35   Citovat  

bikersedlak napsal:
Hello...napíšu ti to asi takhle....HONDA-The POWER of Dreams...stačí???

jo s tim souhlasím a přidávam se. Honda je dobrá volba
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 14:40   Citovat  

Power of dreams... já vim, já vim.... Úsměv ... nikdy jsem v tom autě, bohužel, neměl možnost jet... akorát párkrát v civicu 8g 66kw ... a to je asi výkonově nesrovnatelný...ale i to mi přišlo super.... Honda
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 14:42   Citovat  

stačí když tě někdo(nejlepe ale sám)sveze např. v C5G 1.6i VTi 118kW(160PS)...a neuvěříš že to je jen jednašestka....mááázéééc...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 14:47   Citovat  

docela by mě zajímalo, jestli tady je někdo přímo s timhle kupátkem..?? Co jsem zatim tak pročítal, tak jsem o něm neviděl ani zmínku.. Smutný
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 15:10   Citovat  

power of dreams ... ale koukni na 2. stránku.. tědlech modelů týdle generace jezdí po ČR asi tak, kolik měl můj děda prstů na pravý noze.. a to šláp za války na minu OK

jestli s tim nedejbůh něco provedeš tak nepočítej s vrakáčema, nemaj nikde nic na mý 6G coupé natož na 7G.. takže na to dej bacha...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 15:17  Naposledy upravil suky20 dne 3.5.2008 , 15:18, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

eXi_ napsal:
power of dreams ... ale koukni na 2. stránku.. tědlech modelů týdle generace jezdí po ČR asi tak, kolik měl můj děda prstů na pravý noze.. a to šláp za války na minu OK

jestli s tim nedejbůh něco provedeš tak nepočítej s vrakáčema, nemaj nikde nic na mý 6G coupé natož na 7G.. takže na to dej bacha...

To jsem si taky řikal, proto mě právě zajímá ta poruchovost... jestli se na těch autech něco nějako víc se*e??? Na druhou stranu se mi líbí, že těch aut neni tolik... protože když kouknu, kolik jezdí focusů, golfů a tomu podobných, tak se mi do žádnýho z nich nechce... a to nepočítam požitek z jízdy..
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 15:17   Citovat  

Kamarád má 7G coupe 2001 a bez problému,je to super kára,výkon slušný na tu váhu. Můžu dát kontakt na mail a zeptej se ho
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 15:19   Citovat  

Fish napsal:
Kamarád má 7G coupe 2001 a bez problému,je to super kára,výkon slušný na tu váhu. Můžu dát kontakt na mail a zeptej se ho

Mm, to budeš hondej... jeslti ho to nebude nějak otravovat, tedy... to bych nerad..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 15:33   Citovat  

no rozhodně na to seženeš rychleji náhradní díly než na mojeho Civica z USA...už teď mám problém sehnat blikač a světlo(u světla musím improvizovat a koupit evropský světlomet a předělat...)
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 15:43   Citovat  

bikersedlak napsal:
no rozhodně na to seženeš rychleji náhradní díly než na mojeho Civica z USA...už teď mám problém sehnat blikač a světlo(u světla musím improvizovat a koupit evropský světlomet a předělat...)

Tak zas si umíš poradit... Úsměv . Já mam pocit, že ty coupe se dělaj jenom v USA... ne?? Ale to je asi něco inčího... no, každopádně doufam, že bych eventuelně žádný ND schánět nemusel... Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 15:48   Citovat  

suky20 napsal:
Tak zas si umíš poradit... Úsměv . Já mam pocit, že ty coupe se dělaj jenom v USA... ne?? Ale to je asi něco inčího... no, každopádně doufam, že bych eventuelně žádný ND schánět nemusel... Úsměv

Přesně tak, všechny coupe jsou vyráběny v USA. Vy ještě v dnešní době máte problémy sehnat náhradní díly? Neblázněte.............
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 15:49   Citovat  

mail na měj by měl být jirka.hejtmanek@seznam.cz, řikni,že tě posílá Fish Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 15:50   Citovat  

Oki, díky moc, Fishi....
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 16:29   Citovat  

hele já nemám coupe...já mám sedana...
   Návrat  
ICE.J je teď offline  ICE.J
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 16:41   Citovat  

Taky jsem shanel info o Coupe 7G a dozvedel jsem se tohle: 1,7 motor neni zrovna nejpovedenejsi a bohuzel tady to s jinym motorem nesezenes, pry maj tyhle motory nejakou vrozenou vadu, ale pry zalezi kus od kusu jestli se ukaze...samozrejme dily neresim, kdyz uz si koupis neco co ma malokdo tak nemuzes pocitat, ze to bude jednoduchy, ale na druhou stranu v nemecku jich jezdi vic, tak by asi nemel bejt problem sehnat neco tam v nouzi... OK Bylo mi receno, ze pokud mam na vyber motor 1,7 nebo neco jinyho tak prej spis neco jinyho...taky zalezi co od toho ocekavas a kolik do toho chces investovat...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 19:52  Naposledy upravil suky20 dne 4.5.2008 , 22:56, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Investovat...?? Myslíš za kolik koupit, nebo za kolik udržovat?? Případně opravovat??? Vrozenou vadu?A nevíš co to bylo?? Nebo teda je.

Jinak od toho očekávám slušnej výkon se slušnou spotřebou, což jsem se tak nějak dočet, že by to splňovat mělo...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.5.2008 , 21:04   Citovat  

Co třeba něco takového???

tudy odkaz
   Návrat  
ICE.J je teď offline  ICE.J
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.5.2008 , 18:23   Citovat  

suky20 napsal:
Investovat...?? Myslíš za kolik koupit, nebo za kolik udržovat?? Případně opravovat??? Vrozenou vadu?A nevíš co to bylo?? Nebo teda je.

Jinak od toho očekávám slušnej víkon se slušnou spotřebou, což jsem se tak nějak dočet, že by to splňovat mělo...

No myslel sem to tak ze bych se koukal po necem s jasnou historii a ve vybornem stavu a to nebude to nejlevnejsi...v nemecku jsou ty lepsi kusy 2001-2003 kolem 9-10tis euro...presne nevim co to je za vadu, pak uz jsem se po tom nepidil...Proste neni to uplne spatnej motor, ale patri mezi ty horsi od Hondy a kdyz vezmes v uvahu, ze Honda ma jedny z nej motoru na svete, tak na tom furt bude lip nez Ford, VW atd. Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.5.2008 , 22:08   Citovat  

Ok, ok... tak po jakym motoru teda nejlépe sáhnout??? S nějakým obdobným výkonem...??
   Návrat  
LastV8 je teď offline  LastV8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.5.2008 , 8:47   Citovat  

ahoj...
ja mam 1.7 coupe RV 2004, ak chces kuknut, tak sem:
tudy odkaz

...nemam ho este dlho, takze sa mi tazko vyjadruje k motoru, ale co som zhanal na inete, som nepocul nanho nic specialne zle, len vyvoj ide dopredu, terajsia 1,8 ma vacsi vykon a rovnaku spotrebu.....zatial som mal na nom spotrebu 6,9 dvakrat za sebou a to som prave v obdobi, ked skusam co dokaze.....co sa mi paci na nom, ze prevodovka je kratka, takze taha odspodu, co som na civikoch nebol zvyknuty ani nahodou...samozrejme si treba uvedomit, ze pri vacsich rychlostiach na patke toci dost vysoko, ale aspon patka nie je na ozdobu, ale da sa s nou aj predbiehat...a motor je az prekvapivo tichy....cele zrychlovanie mi pripada tak prijemne linearne, bez nejakych vacsich kopancov a pod....na taketo auto by sa hodil z tej doby skorej 2.0L 114 kw, ale aj 1.7L zrychluje sikovne, rozne 1.9TDI a 2.0TDI VW sa nechytaju...druha vec je, ze na to, kolko vela stalo auto, ked bolo nove, ma dost strohy interier....a nema ani hodiny...to je pre mna sok, lebo sa mi nechce stale odputavat od riadenia a kukat na ruku.....kufor je 448L co je pecka, predchadzaju civic 6g 4D mal 410L...osobne som s auto velmi spokojny, dufam, ze kazovy nebude, kedze je to Hcko, nema na to predpoklady.....
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.5.2008 , 13:58   Citovat  

Last V8: Děkuju za info. Právě ta spotřeba mi přijde taky skvělá... na to, jak to údajně dokáže letět.... Úsměv ... jenom se zeptám, jaká je tak adekvátní pořizovací cena??? Ty máš tedy novější ročník, než se já poohlížím...to o dost.. ale tak cca...??? Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.5.2008 , 14:05   Citovat  

suky20 napsal:
Last V8: Děkuju za info. Právě ta spotřeba mi přijde taky skvělá... na to, jak to údajně dokáže letět.... Úsměv ... jenom se zeptám, jaká je tak adekvátní pořizovací cena??? Ty máš tedy novější ročník, než se já poohlížím...to o dost.. ale tak cca...??? Úsměv

no ja som to niesol z nemecka a chcel som po facelifte a s malym poctom km, takze ta cena bola vacsia: 11500EUR. Musis kuknut mobile.de alebo autoscout.de, su tam rozne ceny, podla poctu km a roku vyroby. Najlacnejsie su nonvtec 1.7 88kw, zevraj idu tiez slusne.....ale ako hondista ti odporucam jedine vtec, to je nase Úsměv
takto, necakaj uplne sportove auto, so seriovymi pneu 195/60R15 zadok lietal neslusne, teraz som prezul na 205/50R16 a je to ine kafe....a tiez to nie je VTI co sa tyka zrychlenia, ale je to lepsie ako 1.6 ky......takze take do pohody....ale rozhodne je to "neokoukane" auto, ktore nevidis kazdy den, takze je to prijemne spestrenie ho stretnut....
...takze podciarknute, tesne pod 100 000km, rv okolo 2001 najdes za slusnu cenu a to auto este dlhe km s prehladom vydrzi....
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.5.2008 , 14:20   Citovat  

Já právě koukal, že jsou tam i kousky za 5000 , 5500 Eur... ale jeslti to neni něco, jak když prodávaj Ochcávku za 3000 E. Jakože takový FAKE....??? Protože jsem koukal, že se pohybují kolem 7000,8000 Eur... Proto se ptám na tu reálnou cenu.... asi vypadám trošku jako okurka, já vim... ale pořád si řikam, že je lepší se optat... Na ty 88 kw jsem taky koukal... a neni to tedy to pravý ořechoví, jo??? :o)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.5.2008 , 14:28   Citovat  

suky20 napsal:
Já právě koukal, že jsou tam i kousky za 5000 , 5500 Eur... ale jeslti to neni něco, jak když prodávaj Ochcávku za 3000 E. Jakože takový FAKE....??? Protože jsem koukal, že se pohybují kolem 7000,8000 Eur... Proto se ptám na tu reálnou cenu.... asi vypadám trošku jako okurka, já vim... ale pořád si řikam, že je lepší se optat... Na ty 88 kw jsem taky koukal... a neni to tedy to pravý ořechoví, jo??? :o)

myslim, ze tato ponuka je referencna, asi takto sa hybu ceny:
tudy odkaz

...osobne preferujem pre istotu pri kupe auto pod 100 000 km, potom pri 100 000 si vymenis vsetko co treba a mas istotu, ze to bolo menene....pravda je, ze tieto auta su drahe, ale ak niekto mal hondu, ine auto nechce.....moj civic mal 160 000 km a s motorom som v servise s nim nebol, iba na prehliadky som chodil....kto mal francuzske auto (napr. kolegova c3), tak vie o com hovorim....
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.5.2008 , 14:46   Citovat  

No co Ti budu povídat, já teď mam francouze...a už musí z domu...
Je fakt, že zas auto pod 100t nevyžaduju... když bude ve slušnym stavu, tak je mi to takřka jendo... Přes 7000E se už moc dostat nechci... ještě dovoz+další náklady... no, každopádně to neni tak levná záležitost, jak jsem si to maloval... Je to tam.

Ještě rozmýšlím, jeslti neskočit do nějaké klasické Hondy Civica... třídvířko.... ty vyjdou laciněji... a taky není tak úplně ,,okoukaná" :o)
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic coupe 1,7 V-TEC
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina