Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Rada- koupě stanu
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
kefa je teď offline  kefa
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.7.2013 , 23:57   Citovat  

Ahoj,
jsou zde mezi námi znalí stanování a výletů v přírodě?

Potřeboval bych od zkušenějších doporučení stanu.

V 90% budou ve stanu 2 lidi. Ale skrze pohodlí a prostor by stan měl být pro tři lidi.

nechci jen obyčejný kempový letní. Stan by měl zvládnout i případně horší počasí- plánují se výlety na rakouské feraty a jiné outdoorové aktivity.

předsíńka výhodou

cena kolem 5.000,-

zatím se mi zamlouvá, i když je tošku dražší.

tudy odkaz

díky za každý typ
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2013 , 9:59   Citovat  

moje zkušenost je taková, že pokud se chceš vyspat, je potřeba odečíst jednoho člověka. Pokud tedy budete spát ve dvou, potřebuješ minimálně stan pro tři. Ale s expedičníma stanama zkušenost nemam a navíc se u nich bere v potaz hmotnost, skladnost apod. což já naopak neřešim protože v horách nestanuju a všude jezdim autem. Jo a pokud jsi alespoň nedprůměrně vysokej tak bacha aby ses tam vešel.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Vaciii je teď offline  Vaciii
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2013 , 12:59   Citovat  

Ahooj Úsměv

Určitě bych zkusil také kouknout na outdoor řadu od Husky.. Boyard, Bonelli, Bizon.. Já osobně mám Bonelli, 3 osoby - musim říct, že ve dvou se vyspíme krásně. Mám 190cm, což neni ideální, ale i tak pohoda. Boyarda měl kamarád, taky ok a Bizona jsem neviděl, ale myslim, že neni problém si zajet třeba do Decathlonu a nechat si ho postavit. Ten Bizon je trošku prostornější varianta, jak pro 3, tak pro 4 osoby, takovej stan bych asi hledal já, kdybych znovu vybíral.. No kdyby jsi s nákupem vydržel až do Honday, tak budeš mít určitě možnost přátelsky vyzkoušet několik stanů Hihi Velmi šťastný

papa
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2013 , 14:20  Naposledy upravil rotker dne 2.7.2013 , 14:23, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jestli chceš spát v horách a samozřejmě stan nosit na zádech, tak rozhodně vypusť sranda stany typu Husky apod. a hlavně se zaměř na váhu, aby měl hliníkový tyčky, né ty laminátový párátka, čím víc bodů křížení tím lépe a skvělou výhodou je, když stan stavíš v dešti, tak aby u toho stanu šel nejdřív stavět vrchní plášť a až potom tropico s vnitřkem, páč jinak ve slejváku máš tropico hned plný vody Smutný Pak už jen vybírej podle toho aby ses tam vešel, podle ceny a podle tebe požadované předsíňky. Osobně doporučuju hodně lidmi uznávané stany Jurek, jejichž výhoda je, že jsou české a jakýkoli poškozený díl ti bez problémů opraví/vymění/oservisují, takže to pak není investice jen na pár let jako v případě zahraničních značek. Kolega má expediční stan Hannah, chválí si ho, ale cena byla mezi 15-20.000,- Smutný na druhou stranu on je trochu extrémista a má už odškrtlou 7mi tisícovku. Pak už mám jen zkušenost s Husky a jako většina věcí od nich, je to jen na parádu KO
   Návrat  
kefa je teď offline  kefa
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2013 , 14:20   Citovat  

potřebuju to řešit během týdne. Ohledně spaní a popřípadě uložení věcí ve stanu právě počítám se stanem pro tři i když v tom budeme dva
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Rada- koupě stanu
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina