Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Členství vs. forum
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 7.2.2010 , 17:43   Citovat  

Pročistil jsem databázi od nějakých starých záznamů, které dovolovaly nečlenům OS čerpat výhody členství, takže teď už je vše v pořádku.

Pro rekapitulaci:

Kdo zaplatil členství 2009 může využívat výhod do 1.7.2010 (dle tehdejších stanov)
Kdo zaplatil a zaplatí členství 2010 může využívat výhod do 1.3.2011 (dle aktuálních stanov) - Chápeš! POZOR: jedná se jen o výhody na foru, kartička je platná jen do 31.12.2010 Chápeš!

Takže 1.7.2010 proběhne další čistka databáze a vyhážeme ty, kteří si členství neprodloužili.

Výhody, které mají členové OS zde na fóru sepíšeme v nejbližších dnech a šoupneme na forum. je to dobrý

PS: při tomto manévru přiletělo ufo a naťukalo mi nesmyslný kód do dotazu, takže to smázlo všechny osobní data ... už je vše zpět a ufo bylo vyhnáno .. to jen, kdyby se někdo podivil, že se jmenuje ANO ANO a pochází z ANO HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.2.2010 , 17:48   Citovat  

ANO ANO
ANO

můžu ti řikat HANO ? ANO
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 7.2.2010 , 19:16   Citovat  

je to dobrý OK je to dobrý
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2013 , 20:08   Citovat  

nechci nějak prudit, nevim že bych tady na fóru kdo ví jak využíval možností, které mi gold členství přináší (spíš jsem nerad omezován a těší mě ta možnost že můžu Hihi ) No tak příběh máme za sebou a teď k věci. kartička se samolepkou dorazila ale členství tady na fóru jaksi nevidím. Napadlo mě, jestli to není "přestupem" ze starého členství na nové, ale přeci jen členem jsem vždy co půlnoci jednoho dne a od první minuty nového dne už bych měl být v novém členství tak raději píšu. Jak už jsem psal, nespěchá to. Díky a zdar OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.7.2013 , 20:35   Citovat  

83427 napsal:
nechci nějak prudit, nevim že bych tady na fóru kdo ví jak využíval možností, které mi gold členství přináší (spíš jsem nerad omezován a těší mě ta možnost že můžu Hihi ) No tak příběh máme za sebou a teď k věci. kartička se samolepkou dorazila ale členství tady na fóru jaksi nevidím. Napadlo mě, jestli to není "přestupem" ze starého členství na nové, ale přeci jen členem jsem vždy co půlnoci jednoho dne a od první minuty nového dne už bych měl být v novém členství tak raději píšu. Jak už jsem psal, nespěchá to. Díky a zdar OK

Ola Radku,
stačí napsat uživatelce Cheerion, ta dělá členství a databázi.

Napraví to. Není problém.

M. přátele
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.7.2013 , 20:43   Citovat  

M@jk napsal:
Ola Radku,
stačí napsat uživatelce Cheerion, ta dělá členství a databázi.

Napraví to. Není problém.

M. přátele

ja mel 2 tydny silver presto,ze mi dobihal Gold..ale tak nejak ta muska se najde samozrejme a me to bylo a je uplne jedno...samozrejme je to urcite o dost mensi rozdil nez Gold vs. Zadne Úsměv
po letech sem si rekl,ze omezim sponzorstvi,ktere uz prakticky nevyuzivam..navic kdyz vidim kolik je tu tech co nedaji nic...samozrejme tech 250 je spis symbolickych,ale myslim,ze pro klub i tak aspn neco..nedat nic sem se neodhodla ani v dobach nejvetsi psycho krize vztahujici se k H-C
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.7.2013 , 21:22   Citovat  

Hlavator napsal:
ja mel 2 tydny silver presto,ze mi dobihal Gold..ale tak nejak ta muska se najde samozrejme a me to bylo a je uplne jedno...samozrejme je to urcite o dost mensi rozdil nez Gold vs. Zadne Úsměv
po letech sem si rekl,ze omezim sponzorstvi,ktere uz prakticky nevyuzivam..navic kdyz vidim kolik je tu tech co nedaji nic...samozrejme tech 250 je spis symbolickych,ale myslim,ze pro klub i tak aspn neco..nedat nic sem se neodhodla ani v dobach nejvetsi psycho krize vztahujici se k H-C

Tome,
no vidíš, no. Já dávám už leta 622,- dle mého členského čísla. Prostě, neřeším nějaké ty ptakořitní spory, beru to účelově jako příspěvěk na to, co mne baví, naplňuje a snažím se nepřipouštět právě ty negativní věci. Zbytečně se nerozčilovat.

Je to tam. přátele
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 12.7.2013 , 21:32   Citovat  

M@jkovi asi změníme členské číslo za 1427 Velmi šťastný

Kluci tak se nečertěte, není to megavychytaný systém, prostě když to tam správce zadá, tak se přepíše starý záznam novým (ad Hlavator) ... a bohužel někdy to zazlobí, na což musím ještě přijít (ad 83427) to mi hlava nebere
   Návrat  
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
PříspěvekZaslal: 12.7.2013 , 21:32   Citovat  

83427 napsal:

no úplně nejlepší by bylo, kdybys mi to napsal mailem... jinak jsem tady do téma o členství psala, jaké se vyskytují nejčastější problémy a že mě mají uživatelé kontaktovat... občas se stane, že zadám u někoho Gold a ono se to uloží, ale pak to nějakým záhadným způsobem zmizí, pár takových případů už bylo. už jsem to opravila, sorry
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.7.2013 , 21:33   Citovat  

Daver napsal:
M@jkovi asi změníme členské číslo za 1427 Velmi šťastný

Kluci tak se nečertěte, není to megavychytaný systém, prostě když to tam správce zadá, tak se přepíše starý záznam novým (ad Hlavator) ... a bohužel někdy to zazlobí, na což musím ještě přijít (ad 83427) to mi hlava nebere

Předsedo, si zabil ... Velmi šťastný
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 12.7.2013 , 21:34   Citovat  

Hlavator napsal:

víš co, přijde platba za členství, tak jdu do sekce pro adminy, napíšu částku, datum, zaškrtnu variantu a jedu dál... to,že tam jsou ještě dva dny gold a nové členství silver jsem si absolutně nevšimla, tak promiň... klidně jsi mi to ale mohl napsat
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2013 , 21:55  Naposledy upravil 83427 dne 12.7.2013 , 21:59, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

cheerion napsal:
no úplně nejlepší by bylo, kdybys mi to napsal mailem...

díky, nechť má zkušenost poslouží mým následovníkům jako vodítko k sepsání mailu adresovaného na tvou emailovou adresu.

Původně jsem chtěl použít obrat "tvé maličkosti", což by ovšem znevažovalo tvé postavení v HC. Napadlo mě tedy použití opačného výrazu, tedy "tvé velikosti". Což by zase mohlo evokovat ke spojení s tvou postavou (ať už vypadáš jakkoliv, nezní to zrovna jako kompliment). Proto věta dopadla tak jak dopadla
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 12.7.2013 , 21:58   Citovat  

83427 napsal:
díky, nechť má zkušenost poslouží mým následovníkům jako vodítko k sepsání mailu adresovaného na tvou emailovou adresu.

to už jsem tu právě před dvěma týdny uveřejnila:-) tu
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2013 , 22:01   Citovat  

cheerion napsal:
to už jsem tu právě před dvěma týdny uveřejnila:-) tu

jo, snad jediný téma spojedný s členstvim do kterýho jsem nenahlídnul muhehe
   Návrat