Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
CTR 7.g loupani v podvozku
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 15.7.2013 , 11:20   Citovat  

Ahoj,
zjistil jsem že na mým CTR 7.g něco loupe na podvozku. Mám vymeněny cepy rízení, kompet horní uložení a udělanou geometrii. odzkoušel jsem spodní remena, spodní čepy a uložení zadních ramen a vše bez vůle. po konzultaci s Lejčim mi říkal, že to slyší od předu a zni to jako vůle v silntblokách motoru či povolený šroub na motoru. všechny šrouby motorové jsem přetáhnul a ok, ale zahýbal jse, přes páku s motorem zdá se mi volnější v silentblokách a nejvíce v tom zadním co drží převodovku, ale zase nevím jak to bylo pevne když to bylo nové Velmi šťastný

loupnutí se vždy projeví, když prudce sešlapnu plyn a hned pustím, když to udělám pomalu tak nic ale pouze když to udělam ostře tak přidá a tuk pustim a tuk.

nesetkal jste se někdo s něčím podobným?

díky za každou radu.... přátele
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.7.2013 , 13:13   Citovat  

klasická bolístka - přední silent motoru Velmi šťastný Doporučuji rovnou koupit PUR výplně je to dobrý
Jinak demontáž je asi to nejhorší, co jsem kdy dělal...pokud máš A/C, jinak by to mohlo být trochu pohodovější

Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.7.2013 , 13:17   Citovat  

rotker napsal:
klasická bolístka - přední silent motoru Velmi šťastný Doporučuji rovnou koupit PUR výplně je to dobrý
Jinak demontáž je asi to nejhorší, co jsem kdy dělal...pokud máš A/C, jinak by to mohlo být trochu pohodovější
hele který to je tj jako všechny silenty nebo ten přední tj. jako u chladice ten malý spíš je k němu přístup ze spodu je to on ?

tenhle odkaz teda tato výpln Velmi šťastný

rotker je teď offline  rotker
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.7.2013 , 13:27   Citovat  

Je to ten malý přední u chladiče - stoper a když máš klimu, tedy druhou saharu, tak je tam všude místa -2cm Velmi šťastný Chcuky ti může poreferovat, dělal to s semnou. Každopádně se musela vypustit voda a povolit horní chladičová příčka a vyhnout chladiče co to šlo, pak už tam je místa jen -1cm Velmi šťastný Dělá se to spodem.
Tenhle silent je špatný, to je ten levý co drží převodovku, ty potřebuješ ty od ES [url=http://honda-club.cz/forum/garage.php?mode=view_galle ry_item&type=garage_mod&image_id=16431]odkaz[/url] Koupíš je od Danyho asi cca za 500,-
Jo utáhni je potom momenťákem na předepsaný moment, jinak z toho budeš mít kostitřas a pak je vhodné mít Hondatu a zvednout volnoběh na 950ot/min - pak je to teprve zase klidný jako série Velmi šťastný

Obsah fóra Honda-club.cz   
CTR 7.g loupani v podvozku
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina