Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Sraz Accord Type-R: 1. Meeting ČR - 2013
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Strana 5 z 6
Slivka je teď offline  Slivka
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.7.2013 , 8:00   Citovat  

Tak páni Bubaak a Shaman, klobúk dole. Nádherné fotky je to dobrý . Vidím, že to Vaše "buzerovanie" malo zmysel HaHaaa
A ani Robikove nie sú najhoršie HaHaaa

Bolo by možné tie fotky nazdieľať aj v plnom rozlíšení?
Vďaka přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2013 , 8:23   Citovat  

Děkuji za pochvalu, osobně si myslím, že shaman to ale zachránil Velmi šťastný

Slivka, a i ostatní no Úsměv možný to samozřejmě je, ale musel bych opět všechny fotky prohnat photosrotem a na to jsem už liný to mi hlava nebere (Fotím do RAWu+jpeg v nejhorší kvalitě na náhled (což je horšíí kvalita jak na gogolu+), následně fotku vyvolávám z rawu a rovnou jí zmenšuji/ořezávám na 1920xXY, takže na plný rozlišení 4000x3000 nebo kolik bych musel znovu Smutný )

Proto bych rád poprosil, kdyby fotky co se ti libili, stáhneš z gogolu+ (nad fotkou je "další">"stáhnout fotku") měli by se ti uložit v origo názvu _MG_0244.jpg a následně mi ty názvy pošleš do SZ HaHaaa
Myslim že z 238 fotek budu uploadovat tak jednu, možná dvě pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2013 , 9:12   Citovat  

Slivka napsal:
Tak páni Bubaak a Shaman, klobúk dole. Nádherné fotky je to dobrý . Vidím, že to Vaše "buzerovanie" malo zmysel HaHaaa
A ani Robikove nie sú najhoršie HaHaaa

Bolo by možné tie fotky nazdieľať aj v plnom rozlíšení?
Vďaka přátele

No jo..ty dokážeš vždycky potěšit HaHaaa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2013 , 12:42   Citovat  

@Bubaak: No ja viem ako si ju stiahnem z picasy, ale chcel som vedieť, či je možné ich stiahnuť aj v plnom rozlíšení. Problém je, že ja si neviem vybrať jednu, ale chcem ich všetky Se stydím
Ale dokážemn žiť aj s tými z picasy Úsměv
Vďaka

@Robik: Pardón Se stydím . Každopádne sa aj medzi Tvojimi fotkami nájdu také, čo ma nadchli. Takže pochvala patrí aj Tebe přátele

Mňa vždy fascinuje, ako Vy, fotografi, dokážete vycítiť čo a pod akým uhlom fotiť (napríklad Bubaakova fotka číslo 167). Toto ma vždy dostane a tým sa ja odlišujem od skutočných fotografov Se stydím HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2013 , 13:34   Citovat  

Slivka: Zas bych nepřeháněl, spousta fotek se opakuje Hihi Zkusím se do toho pustit, ale potrvá to vyrázně dýl jak 3 dny Se stydím
O víkendu mi Robík chce umýt slečnu, pak bude Hyunday.... to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2013 , 14:05   Citovat  

Bubaak: a já myslel že spíše umyješ ty tu mou stařenku, když si ji dal po cestě ze srazu tak za uši Velmi šťastný
Přidá se k nám i Shaman..ale obávám se že asi tento víkend nestíhám..možná v neděli k večeru nebo odpo...ale nevím nevím..jinak tvé fotky jsem ještě neviděl...v práci to je bloknuté Smutný ale těším se Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2013 , 14:06   Citovat  

Bubaak, zatiaľ na to kašli. Ja si stiahnem fotky z picasy a prípadne Ťa budem obťažovať niekedy v budúcnosti, ak usúdim, že nejaká stojí za to. Každopádne vďaka za ochotu přátele

Bubaak šoféroval ATR Tak to koukám!
No a aké máš dojmy z maloobjemovej krabice? Nezdá sa Ti teraz, že má Tvoja 2.3 slečna objem len 0,5? pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2013 , 14:50   Citovat  

Popravdě jsem se trochu bál, přece jen když někdo něco má rád a někomu to pujčí, vždy to dopadne stejně, rozstřelený u krajnice Tak to valím bulvy Takže pokud se jedná o auto co neni z pujčovny, nebo co už nějaký týden neznám, nerad ho řidím HaHaaa

- První dojem byl, že Robík sedí za volantem asi jako ja, jen je menší, takže první menší člověk, po kterým jsem si musel posunout sedačku dozadu cože cože ? Fakt poprvy někdo kdo sedí na krátko
- Druhý dojem, Robík by si měl upravit pásy, střed čtyřbodů ma moc vysoko HaHaaa
- 3. Spojka oproti moji příjemně lehká (asi jak v normálním autě) a převodovka příjemně přesná, netrhající se... lahoda řadit.
- 4. Volant má tlustší věnec, kola jsou větší s nižším profilem a tak má ATR celkově lepší zpětnou vazbu. V nízkých otáčkách se chová dost podobně jak moje, jen má tvrdší podvozek, neodskakuje to jak S6 Audiny, to rozhodně ne, dokonce mi příjde příjemnější než RS Ochta II, je to příjemný, ale žehlička na díry to neni to mi hlava nebere
- 5. "Předjeď ho už proboha", Tak jo, na3, plnej, noha z plynu a pravá zatáčka, cca na 100m jsem mu dal asi 3 zatáčky, neskutečně rychlé a bezpečné předjeti, tohle bych přirovnal snad jen Subaru Legacy 3,0 Spec-B a to je sakra poklona!
- 6. Robíku můžu ti zvednout spotřebu? "Ale opatrně" Výjezd na strakonickou z radotína na dvojku, ale nedotáčel jsem jí k rudým a na plyn z lehka (respekt z LSD a neznalosti auta), trojka - minula 5500 a ATR se zbláznila, najednou vypálila do nekonečných rychlsoti že řazeni na 4 a 5 bylo už raději bez plynu a následně jen udržení rychlosti.
Sjezd na ZBR, nájezdová byla cca 130 bez plynu, ATRa se krásně čitelně nasměřovala na apex a pod lehkým plynem krásně ven přes horizont do ďoliku, zas nahoru přes další horizont do utahující se pravé.
ATRa se chová dost podobně jak moje, jen je cítit větší tuhost kastle (a to dost) a v zatáčkách se tolik nenaklání, přitom si nechává dost prostoru aby jí nezaskočil ani horizont ani ďolíček.
ATRu musím pochválit, skutečně je stejná, proč miluju svojí slečnu, ale přidá tomu víc rychlosti a jistoty. Takhle si představuju rychlou předokolku!
- 7. můj oblibený kopec, byl na ní moc velký tankodrom HaHaaa

Cestou nazpátek jsem si ale dokázal, že ač ATRa je pěkná stará škola, zabavných sedanů. Slečna je prostě slečna, nedokáže si tak zařvat jak metalistka, nedokáže být tak tvrdá a ostrá, není tak bezpečná na předjíždění a rychlá, není tak komunikativní, je to prostě mladá nesmělá slečna, kterou mám prostě rád... i když si ostatní klepou na čelo.
A hlavně, když jsem jel zpět, tak mi z boční vjel pod čumák motorkář a nechal jsem tam gumy.... Ano měl jsem jí na 3 v omezovači (140) na místě kde normální člověk jede 70, ale s ATR bych v něm asi skončil Ble Takže ač Robík musel poslouchat monotoní básnění jak je to krásný a super a to co bych Slivkovi u piva nikdy neřekl... tak jsem rád za svojí slečnu přátele

Robíkovi děkuji za důvěru přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2013 , 15:20   Citovat  

Já mu to navrhnul, jako že ten kousek může odřidit normálně a kdo mohl tušit co se pak stane HaHaaa No neva, mám poučení..už tu mou stařenku nedám nikdy z ruky...Velmi šťastný
Hlavně se mi líbil komentář, že to prý nemám takové uhopsané jako Slivka HaHaaa
Tu převodovku mi už chválilo víc lidí Úsměv) Asi při opravě toho škrtání synchronů 4-5 byla odvedena dobrá práce. Spojku dělal Alda.

Bubaak: když neumíš jezdit s rozumem tak se ti ani nedivím že jsi rád za tu 2,3ku Úsměv) Ale po pravdě, píšeš o tom jak o raketě ale mě to prostě zase tak úžasně rychlé auto nepřijde to mi hlava nebere
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2013 , 15:52   Citovat  

Bubaak, Ty si hotový básnik HaHaaa , veľmi pekne si to opísal je to dobrý

No Robik tam má sériový podvozok a ja tam mám XYZ nastavený na najmäkšie a stále je to dosť tvrdé. Ale aspoň sa to nenakláňa v zákrutách kouř

@Robik: Ono ak to porovnáš s civilným Accordom, tak to celkom slušná raketa je. Ale Ty si už zhýčkaný ATRkom, tak Ti to tak nepríde HaHaaa . Asi by si hovoril inak, ak by si chvíľu jazdil napríklad 1.8. A možno to Tvoje fakt nie je raketa, keďže tam máš tie zlé vačky pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2013 , 16:25   Citovat  

No tak ono se to ani nenaklání s tím sériovým podvozkem kouř

No jo no..to se se mnou už potáhne Velmi šťastný Ale přitom jsem si ty auta oba měnili a přišly nám stejné..aby si tam ty špatné váčky neměl i ty Velmi šťastný
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 17.7.2013 , 17:10   Citovat  

Bubaak napsal:
Tak tady je ta moje pohroma
tudy odkaz

bolí mě prst z trackpointu to mi hlava nebere

výborný fotky ! fakt moc pěkný

jinak já myslel, že žádnej tvrdej alkohol neproběh ! ?

tudy odkaz

Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2013 , 18:29   Citovat  

Robík, nejde tak ani o rozum muj, jako spoluobyvatel na silnici... ta krizovka s motorkářem moje vina nebyla, byl schovaný za křovím a po té polňačce jsem nikdy neviděl jet ani traktor, natož silnici, prostě mi to tam poslal ani nenakoukl jestli tam něco jede... A takhle vznikaj křížky u silnice... a že jich je už dost.
Snažím se předvídat, proto jsem už nezrychloval na strakonicky, přece jen pravej pruh není optimální na předjetí 6 aut z prostředního, i když byl odbočovaci HaHaaa A popravdě jsem se i trošku lekl jak začla náhle zrychlovat (takovej VTEC efekt jsem nečekal) HaHaaa

K ATR: Raketa to je, má chuť zrychlovat, zatáčet, jezdit... Ano, jsou rychlejší auta... o rychlost mi ale nejde Velmi šťastný kdyby jo, tak si koupím němce/itala s top speed 240 za stejný peníze, co jsem kupoval slečnu, která jede sotva 200 a z nuly na sto se plouží devět dní a tři hodiny...Dyť jsem papírově koupil asi to nejhorší, nad čím jsem přemyšlel pořádnej výtlem A to samé je ATR, možná S6 je rychlejší, možná Subu je klidnější, ale ATR tomu dává (stejně jak Subu) něco svého, proto je to raketa a ne jen další blbý auto to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2013 , 18:33   Citovat  

665+1 napsal:

tudy odkaz

Velmi šťastný

Však Slivka musela nějaká být pro lepší náladu Velmi šťastný
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2013 , 19:04   Citovat  

Bubaak napsal:
Tak tady je ta moje pohroma
tudy odkaz

bolí mě prst z trackpointu to mi hlava nebere

moc hezký fotky !! sice jedna se mi moc nelíbí ( jsem na ní já) ale to nevadí Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2013 , 19:25   Citovat  

Shaman, když jen jedna s tebou, tak je to dobrý, seš tam vícekrát Velmi šťastný

Snažím se ty fotky někam nahrát v zipu, tak to kdyžtak nestahujte HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2013 , 19:28   Citovat  

665+1 napsal:
výborný fotky ! fakt moc pěkný

tudy odkaz

Velmi šťastný

Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2013 , 19:38   Citovat  

Na přání jednoho tajemného pána zip fotky
tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2013 , 19:50   Citovat  

Parádní fotky..ted jsem je Bubaaku dostahoval...a v těch garážích taky super..tahle je geniální!!!!
tudy odkaz

Nemáš ji v plné velikosti?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2013 , 21:39   Citovat  

Robík, nějak mi to odkázalo na celé album a s tím jsem už Slivku poslal k vodě HaHaaa
tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2013 , 21:42   Citovat  

Bubaak napsal:
Robík, nějak mi to odkázalo na celé album a s tím jsem už Slivku poslal k vodě HaHaaa
tudy odkaz

Chtěl jsem tu z boku bez světla pod zářivkou ale klidně z garáže dej všechny ve full..jsou super
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2013 , 21:44   Citovat  

ještě tam lezou, dej tomu pár minut Mr. Green
Důvod proč to vždy řežu na 1920 a komprimuji co to jde, internet to mi hlava nebere
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 17.7.2013 , 21:55   Citovat  

Robik napsal:
Chtěl jsem tu z boku bez světla pod zářivkou ale klidně z garáže dej všechny ve full..jsou super

jak vynikne ten poškrábanej lak což v těch odrazech zářivky ? Úsměv a to jsi to rozleštoval mockrát, vid ?

Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2013 , 22:01   Citovat  

Už tam jsou všechny Úsměv Taky jsem se zhrozil jak strašně vypadá v plném rozlišení, a ještě ten zbytek po nápisu Type-R v grilu HaHaaa
zlatý malý rozlišení Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2013 , 22:12   Citovat  

@665+1: Hej hej, ten tam bol prítomný celý čas kvôli lepšej nálade a aby to nebolo také suché pořádnej výtlem

@Robik: Ty si to ešte pred fotením v garážach umyl? Škoda tých škrabancov. Na ich odstránenie by to chcelo nechať strojov rozleštiť a navoskovať tvrdým voskom. Kamarát si tak necháva raz ročne leštiť a voskovať Leona.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2013 , 22:16   Citovat  

665+1 napsal:
jak vynikne ten poškrábanej lak což v těch odrazech zářivky ? Úsměv a to jsi to rozleštoval mockrát, vid ?

Jj a to jsi neviděl jak to vypadalo když jsem to koupil Úsměv Je to prostě stará pravda, rukou to nejde nikdy tak jak strojně (viz Kmóďa). :-/ Ale alespoň na denním světle na to neříkal nikdo nic takže částečně jsem spokojený. Je to tam.

Není nad to mít bílou, na které nejde krom klasické špíny vidět skoro nic Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2013 , 22:20   Citovat  

Slivka napsal:
@665+1: Hej hej, ten tam bol prítomný celý čas kvôli lepšej nálade a aby to nebolo také suché pořádnej výtlem

@Robik: Ty si to ešte pred fotením v garážach umyl? Škoda tých škrabancov. Na ich odstránenie by to chcelo nechať strojov rozleštiť a navoskovať tvrdým voskom. Kamarát si tak necháva raz ročne leštiť a voskovať Leona.

Nene to je foceno hned po sraze..je zvláštní že prach vidět nejde ale tyhle malé škrábance z myčky jo Tak to valím bulvy
Já vím...nabízel mi to kamarád, jeho známí to dělá komplet za tuším 5t...posílal mi fotky když to dělal tuším na RSu MK1..a fakt jako nové...no asi jak když to tu posílal Kmoďa.
Ale stejně na fotce jako na celku si to ani nevšimneš. Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 16:52   Citovat  

Robik napsal:
Není nad to mít bílou, na které nejde krom klasické špíny vidět skoro nic Velmi šťastný

Never tomu Ble . Aj na bielej vidno škrabance, môžem ukázať dnes na chodove. Smutný
Ja práve teraz riešim s chlapíkom čo mi to striekal preleštenie alebo prestriekanie, pretože ľavý zadný bok vyzerá ako nastriekaný celofán Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 17:27   Citovat  

Slivka napsal:
Never tomu Ble . Aj na bielej vidno škrabance, môžem ukázať dnes na chodove. Smutný
Ja práve teraz riešim s chlapíkom čo mi to striekal preleštenie alebo prestriekanie, pretože ľavý zadný bok vyzerá ako nastriekaný celofán Smutný

Aj aj :-/

Dneska na Chodov mi to bohužel nevyjde..já se možná stavím příští týden k tomu Alešovi.
   Návrat  
maxthor je teď offline  maxthor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.7.2013 , 22:10   Citovat  

parádní fota, suuupr akce je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Sraz Accord Type-R: 1. Meeting ČR - 2013
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích: