Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2013 - 26. - 28.7.
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 40, 41, 42  Další 
Zaslat odpověď

Strana 29 z 42
d.prelude je teď offline  d.prelude
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.7.2013 , 20:14   Citovat  

jinak jestli to bude příště na stejnym fleku jedem stopro zas páč to bylo super je to dobrý

NENECHAVCI jsou bohužel všude
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.7.2013 , 21:10   Citovat  

millhauz napsal:
Ja sem rad, ze sem nakonec nejel. Smrad, hluk, bordel, drahy motokary..... Tyhle informace mi stacily. A jestli to bude pristi rok na stejnym miste, verim tomu, ze vetsina lidi se na to vybodne a pojede radsi na Japan Camp, kdyz bude ve stejnou dobu

co ty jsi za člověka.. Tak to valím bulvy Kdybys radši dal ruku k dílu než to tady za kiss me rat jakýmasi názory, kdyžs tam nebyl.
Právě jsem se vrátil a děkuju organizátorům za kus práce, mně nic nechybělo a změna místa asi dala všem zabrat a bude potřeba si zvyknout.
Nemohl jsem bohužel zůstat dýl (jen pasažér, auto ve výstavbě), tak zdravím lidi od Prahy, které jsem konečně poznal - Moraváci se tady známe Úsměv
   Návrat  
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2013 , 21:26   Citovat  

Streetkid napsal:
co ty jsi za člověka.. Tak to valím bulvy Kdybys radši dal ruku k dílu než to tady za kiss me rat jakýmasi názory, kdyžs tam nebyl.
Právě jsem se vrátil a děkuju organizátorům za kus práce, mně nic nechybělo a změna místa asi dala všem zabrat a bude potřeba si zvyknout.
Nemohl jsem bohužel zůstat dýl (jen pasažér, auto ve výstavbě), tak zdravím lidi od Prahy, které jsem konečně poznal - Moraváci se tady známe Úsměv

co bych mel byt za cloveka? To se tu musi vsechno chvalit? Davat ruku k dilu? Proc? 0d toho jsou organizatori, aby si to organizovali ne? Ja vychazim z informaci, ktery sem dostal. Smrad, spina, corky, bordel a drahy motokary Úsměv Co jako cekas? Ze pulka lidi, co jede na Honday, prijede a zacne vsechno organizovat pro tu druhou pulku? Vyjadril sem svuj nazor. Ale opet si me presvedcil o tom, ze tady se to asi nesmi
   Návrat  
Dee-Ell je teď offline  Dee-Ell
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.7.2013 , 21:46   Citovat  

On by nepořádek třeba nebyl, kdyby někteří návštěvnící srazu nebyly prasata a házely bordel tam kam patří Úsměv))
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.7.2013 , 21:48   Citovat  

millhauz napsal:
Ja sem rad, ze sem nakonec nejel. Smrad, hluk, bordel, drahy motokary..... Tyhle informace mi stacily. A jestli to bude pristi rok na stejnym miste, verim tomu, ze vetsina lidi se na to vybodne a pojede radsi na Japan Camp, kdyz bude ve stejnou dobu

No pár lidí se z Japan kempu vrátilo,že je tam nuda...
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2013 , 21:50   Citovat  

millhauz napsal:
co bych mel byt za cloveka? To se tu musi vsechno chvalit? Davat ruku k dilu? Proc? 0d toho jsou organizatori, aby si to organizovali ne? Ja vychazim z informaci, ktery sem dostal. Smrad, spina, corky, bordel a drahy motokary Úsměv Co jako cekas? Ze pulka lidi, co jede na Honday, prijede a zacne vsechno organizovat pro tu druhou pulku? Vyjadril sem svuj nazor. Ale opet si me presvedcil o tom, ze tady se to asi nesmi

kritika ano, proč ne... ale poslouchat jí od někoho kdo tam ani nebyl je vtipný...

smrad? to myslíš vážně? co tam tak páchlo?

špína? nojo, ono se práší když je sucho

a motokáry... ano, to nebylo úplně košér, ale bohužel...

tak že ano, chyby byly, ale to už se holt občas stane
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2013 , 21:54   Citovat  

Dejf napsal:
kritika ano, proč ne... ale poslouchat jí od někoho kdo tam ani nebyl je vtipný...

smrad? to myslíš vážně? co tam tak páchlo?

špína? nojo, ono se práší když je sucho

a motokáry... ano, to nebylo úplně košér, ale bohužel...

tak že ano, chyby byly, ale to už se holt občas stane

No tak treba ty toi toi, na ktery prazilo celej den? To mi reklo nezavisle na sobe nekolik lidi, kteri tam byli.

Nejde o prach, ale o celkovy prostredi. Jak to asi muze vypadat nekde, kde je x set lidi a dve sprchy?

Pro me je proste hygiena a aspon trochu klid v noci priorita na jakekoliv akci
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.7.2013 , 22:07   Citovat  

millhauz napsal:
No tak treba ty toi toi, na ktery prazilo celej den? To mi reklo nezavisle na sobe nekolik lidi, kteri tam byli.

Nejde o prach, ale o celkovy prostredi. Jak to asi muze vypadat nekde, kde je x set lidi a dve sprchy?

Tak se hygienicky můžeš ubytovat v hotelu... Já bych do sprchy v kempu nevlez.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2013 , 22:13   Citovat  

millhauz napsal:

to je opravdu takovej problém par toiek? na všech akcích se používají, ale ne, pro hondařovu prdýlku nejsou dost košěr... prazilo do nich slunce? bohužel, ridit počasí, aby bylo akorát, ještě Daver neumí, ale on na tom kvůli tobě zamaká Tak to valím bulvy

sprchy nejsou, ale jednu noc bez mejdlíčka se snad dá prežít...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.7.2013 , 22:18   Citovat  

Dejf napsal:
to je opravdu takovej problém par toiek? na všech akcích se používají, ale ne, pro hondařovu prdýlku nejsou dost košěr... prazilo do nich slunce? bohužel, ridit počasí, aby bylo akorát, ještě Daver neumí, ale on na tom kvůli tobě zamaká Tak to valím bulvy

sprchy nejsou, ale jednu noc bez mejdlíčka se snad dá prežít...

No asi jsou místo toiek lepší 2 pánské mísy,kde je za hodinu nahamtaná tuna bordelu...

Neřeším. Až si bude stěžovat někdo,kdo tam byl, tak to bude relevantní. Tohle jsou jen žvásty.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2013 , 22:32   Citovat  

Hellborn napsal:
No asi jsou místo toiek lepší 2 pánské mísy,kde je za hodinu nahamtaná tuna bordelu...

Neřeším. Až si bude stěžovat někdo,kdo tam byl, tak to bude relevantní. Tohle jsou jen žvásty.

OK
   Návrat  
Evička je teď offline  Evička
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2013 , 22:40   Citovat  

Millhauz: Mel by ses proplesknout a jit klecet do kouta a drzet pysk kdyz si tam ani nebyl... Jak ubohe nadavat a kritizovat z tvoji strany. TO umi kazdej nezucastnenej trotl Tak to valím bulvy
Jinak ted jsme prijeli domu (bohuzel musim rano v pet vstavat do prace) a libilo se mi to... Jediny co me mrzelo to ze nemam auto na okruh Smutný tak snad pristi rok to vyjde Velmi šťastný
Vsem organizatorum OK OK OK OK OK OK OK
A tesim se na dalsi rok :twisted:
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.7.2013 , 23:01   Citovat  

Ha, byl jsem okraden Lucy
Prijel jsem v sobotu kolem 18:00, poradove cislo 313, a platil za vstup 350 so+ne. Koukejte mi ubrat 1s na sprintu ..priplatim dalsi kilco za strhnuti dalsi sekundy Hihi
A kdyby ne .. tak si ho nechte pro rozvoj HC mravenec
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.7.2013 , 23:01   Citovat  

Live in HD , je to fajn , největší respekt Danymu!!! parádní organizace
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.7.2013 , 23:10   Citovat  

Sraz byl parádní, gratulace zyxovi za miss honday a za první místov kategorii závodu nad 2000ccm, Marfimu za neskutečnou pilu ve speciálech, ale musím i smeknout před hondzou, protože jeho C5G jelo neskutečně a Marfimu dokonce jedno kolo nadělil je to dobrý Ačkoli jsem na okruhu nejezdil, tak Danyho organizace byla perfektní a lidi si to maximálně užili, Pepa klasicky moderoval naprosto bravurně a co se týká dvou sprch, dyť to stačilo úplně normálně, kdokoli šel kolem, tak se osprchoval a neviděl jsem jedinou frontu, maximálně když se sesunula a kluci z Ústí jí dávali dokupy Velmi šťastný A TOI TOI že smrděli, no bože, vy už jste někdo viděli nesmrdící suchý záchody? Já teda ne a oproti třeba Majalesu, kde byly konkurenční hajzlíky, tak tyhle nebyly ani pochcaný, protože měli spešl pisoár pro pány. Takže za mě nakonec paráda a respekt pořadatelům je to dobrý Jo a malinovka byla naprosto vynikající Mr. Green
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 6:44   Citovat  

Štve mě, že jsem nejel (finančně našponováno toto léto), změna prostředí by mi vůbec nevadila. A vys**t či umejt se tam nejezdím. Spíš jde o tu spoustu bezva lidí co tam jezdí a za to stojí tam jet ať je to 200 nebo 300 km.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 6:52   Citovat  

Evička napsal:
Millhauz: Mel by ses proplesknout a jit klecet do kouta a drzet pysk kdyz si tam ani nebyl... Jak ubohe nadavat a kritizovat z tvoji strany. TO umi kazdej nezucastnenej trotl Tak to valím bulvy
Jinak ted jsme prijeli domu (bohuzel musim rano v pet vstavat do prace) a libilo se mi to... Jediny co me mrzelo to ze nemam auto na okruh Smutný tak snad pristi rok to vyjde Velmi šťastný
Vsem organizatorum OK OK OK OK OK OK OK

A tesim se na dalsi rok :twisted:

Nadávej si doma svýmu starýmu laskavě. Ja na nic nenadávám, jen komentuju to, jak mi to půlka štatlu popsala. To, že se ti to tam líbilo je tvoje věc a to, že mě by se tam nelíbilo, je zas moje. Nauč se respektovat názory ostatních.

EDIT: Většina lidí ti sem nikdy nenapíše, že se jim tam nelíbilo, protože by četli přesně takovýhle blbý komentáře na svojí osobu, jakej si teď vyplodila ty.
   Návrat  
Evička je teď offline  Evička
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 7:54   Citovat  

millhauz napsal:
Nadávej si doma svýmu starýmu laskavě. Ja na nic nenadávám, jen komentuju to, jak mi to půlka štatlu popsala. To, že se ti to tam líbilo je tvoje věc a to, že mě by se tam nelíbilo, je zas moje. Nauč se respektovat názory ostatních.

EDIT: Většina lidí ti sem nikdy nenapíše, že se jim tam nelíbilo, protože by četli přesně takovýhle blbý komentáře na svojí osobu, jakej si teď vyplodila ty.

Starymu nadavat nemusim protoze se nechova jak .... A blby komentare mas ledatak ty... ostatni at si nadavaj,ale opravnene kdyz byli na miste a ne doma z gauce. To je kazdej hrdina to snad ne
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 8:31   Citovat  

Az mamka zjisti kolik sem tady nechal za malinovku tak me zabije pořádnej výtlem

Kazdej ma nakej nazor a kdyz ho budem respektovat a nebudem se hadat vse bude v poklidu.Ten kdo to haní chce aby se do nej nekdo opiral tak mu tu radost nedelejte a ignorujte ho!!!

Lezu z postele a hura na sprinty a za fajn lidma!
   Návrat  
Blondis je teď offline  Blondis
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 8:40   Citovat  

Tady nemůže člověk napsat ani svůj názor, jinak vás hned ukamenují. Myslím že je každého věc, co napíše o tom jak se mu tam líbilo či naopak nelíbilo. Nebudu sem psát kde jakou blbost co se mi nelíbilo,ale aspoň to zásadní.Pro mě to třeba nebylo, tím jaké bylo vedro a nebylo tam nic na pořádně schlazení organismu, tak co i vim, tak pulce lidem bylo už pak špatně z vedra,což je jasný. Jet Targou bez klimatizace by byl asi můj pohřeb. Co se týče hygieny se mi taky prostě nelíbilo, jak už říkal Mot, jít z toi toi a umyt si ruky jen ve vodě nemá asi ten správný efekt a proto se občas dostavily i ty střevní problémy.Hlavně co se týče slečen které zrovna měly žencké věci,představa že člověk vleze do toi tojky a nejdřív ho praští už nehorazný smrad a nemluvím ani otom že některé vykonané potřeby nebyly tam kde měly, by si tam žencká měla vykonat určité potřeby co se dělají když je navštíví teta s jahodami není zrovna dvakrát příjemný. V sobotu už byly hold v takovém stavu,že půlka lidi si dávali triko přes pusu nebo jako druhá půlka už vykonávala svou potřebu za stanama nebo různě u křů.Prostě málo na tolik lidí. Sice tam byla sprcha,ale neviděla sem teda nikoho, kdo by se tam vyslékl do naha a začal si umývat bimbaska a chachrňu před celým Honday. Hold nedokáži se 3 dny neumýt, po jedný noci jsem ráno vstala s nalepenou karimatkou na zádech už jak sme lepili. Dále ten hluk v noci, tedy spíše ráno, nebyl přímo skvělý ale s tím sem aji docela počítala. Nemám proti nikomu nic, samozřejmě ani nikoho neobviňuji, pořadatelé dělali co mohli, i catering taky supr, jen hold Svijany jsou Svijany. Jsme samozřejmě rádi, že pro nás Honday udělali. PS.: 70% lidí se kterými jsem se bavila ( nemyslím jen štatláky), mi sdělilo v podstatě stejný názor, takže jestli najednou tu budou samý klady a žadný zápor tak nevím co si tedy o vás myslet Ble .... Tak a klidně se do mě pusťte
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 8:53   Citovat  

Blondis: jenom hlupák by se do tebe pouštěl. Vždyť to je oprávněná kritika zúčastněného člověka a velký důvod k zamyšlení pro pořadatele.
V podstatě jsem měl stejné jako výše uvedené důvody, proč jsem nejel.
Honday ve Svijanech nasadil laťku úrovně vysoko a nebude lehké ji dosáhnout nebo překonat.
Budu v tom držet pořadatelům palce, věřím, že se to povede a já příště nebudu mít důvody nejet na HD. je to dobrý
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 8:54   Citovat  

Marfi napsal:
Az mamka zjisti kolik sem tady nechal za malinovku tak me zabije pořádnej výtlem

Kazdej ma nakej nazor a kdyz ho budem respektovat a nebudem se hadat vse bude v poklidu.Ten kdo to haní chce aby se do nej nekdo opiral tak mu tu radost nedelejte a ignorujte ho!!!

Lezu z postele a hura na sprinty a za fajn lidma!

Rozumnej názor je to dobrý
   Návrat  
Parker je teď offline  Parker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 9:01   Citovat  

millhauz napsal:

Tak to ne, nepražilo na ně celý den Úsměv Dívala jsem se na ně právě kvůli obavám ze smradu, že na té výhni bude horší, a ne, neříkáš pravdu.

Že ti řekne něco několik lidí nic neznamená, protože každá věc se dá podat různě. Například ti můžu
a) říct, že tam bylo málo toi toiek a smrděly, hadice na oplachování, kde byla ledová voda, plácek malý a vyprahlý, dokonalá nuda, protože na okruhu nejezdím, spanilka příliš rychlá... nebo ti můžu
b) říct, že sice tam byly toi toi, ale první den poměrně čisté, druhý den je umyli, sprcha super osvěžení, dostupná všem, když jsi se chtěl opláchnout, tak stačil kohoutek, kterých bylo poměrně dost, místo jsme měli krásné, prostorné, supr parta lidí, grilovačky, BunGeeho skvělé hambáče, spousta pěkných aut, sledovačka primárně zyxe a ossiho na okruhu a fandění, ...

Byla jsem tam a záleží na mně, jak ti to podám. Ty pak pracuješ jen s informacemi, které jsou zkreslené. Když mi někdo řekne, že nesnáší vanilkovou zmrzlinu, protože je moc sladká, taky ji okamžitě nezačnu nesnášet a všem říkat "Nekupuj to!!", ale půjdu a vezmu si svou, ochutnám a zjistím. Tím tě nenutím nikam jezdit, třeba si sedni doma s flaškou rumu a vzpomínej na staré dobré časy, ale dokud to nezkusíš, nesuď. Nebyl jsi tam, nevíš.

A teď nějaký osobní názor: jsem ženská a dost hygienik, takže i když jsem toi toi zvládla docela slušně, stejně tak "sprchu" ( a to si nestěžuju, vím, že se dělalo co se dalo), tak bych taky spíše ocenila něco trošku kulturnějšího. Je fakt, že ráno to bylo na padnutí. Ale jaké si to uděláme, takové to máme. Ve Svijanech si zase každý stěžoval, že u sprch není židlička a že je tam našlapaný od bot. Tady si člověk nevybere Úsměv
Možná by se dalo uvažovat o tom bazénu, který dost chyběl. Jasně, lidí dost, kdyby se tam nasáčkoval každý...ale nemyslím si, že by byl na škodu.
Určitě by byla fajn změna ve spanilé jízdě, protože 110km/hod není spanilá jízda. Stále se doháněl někdo před náma. Když jsme jeli podle předpisů, všichni byli v tahu. A když říkám v tahu, tak úplně někde mimo dohled. Byl by dobrý nějaký zcuk, aby se pomalu rozjela kolona aut.
   Návrat  
TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 9:08   Citovat  

A stejne nejlepsi bylo kafe a cisty zachodky u Meca pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 9:08   Citovat  

Blondis: Na schlazení bylo cca 5min. pěšky několik přírodních koupališť. Ano, toiek bylo málo (nicméně podle firmy,která ke dodala, měly stačit. Proto taky dostala vynadáno a toi byly vyvezeny).

Ano, Svijany měly bazén (za který loni klub zaplatil paušál,aby se hondaři mohli koupat),ale jak bylo vidět,tak plac tady byl pěkně zaplněn a ten plac je větší než Svijany.
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 9:14   Citovat  

kdo chce psa tlouci, hůl si vždycky najde...

mě tak se---re, že jsem nejel papa papa
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 9:22   Citovat  

Hellborn napsal:
Blondis: Na schlazení bylo cca 5min. pěšky několik přírodních koupališť. Ano, toiek bylo málo (nicméně podle firmy,která ke dodala, měly stačit. Proto taky dostala vynadáno a toi byly vyvezeny).

Ano, Svijany měly bazén (za který loni klub zaplatil paušál,aby se hondaři mohli koupat),ale jak bylo vidět,tak plac tady byl pěkně zaplněn a ten plac je větší než Svijany.

Jo to já vím, ale né každy může do rybnika či tak, a co jsme slyšeli, tak prý zrovna úplně na koupání nebyl,což neříkám že je to pravda pač sme tam nebyli. však mě to bylo jedno , v poledne jsme odjížděli pryč. Úsměv
   Návrat  
Parker je teď offline  Parker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 9:25   Citovat  

Blondis napsal:
Jo to já vím, ale né každy může do rybnika či tak, a co jsme slyšeli, tak prý zrovna úplně na koupání nebyl,což neříkám že je to pravda pač sme tam nebyli. však mě to bylo jedno , v poledne jsme odjížděli pryč. Úsměv

Nevím, jak ta voda vypadala, ale spousta holek do rybníka nepůjde proto, že by pak lítaly po gynekologii a zbytek prázdnin by padl. Některým ta voda neudělá nic, někdo na to trpí je to dobrý
   Návrat  
Strober je teď offline  Strober
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 9:34   Citovat  

offtopic
Čekám, že se tady někdo rozepíše jak bylo...no ale zatím to vypadá, že někteří by chtěli mít příští Honday někde v lázních
Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 9:44   Citovat  

[quote="Parker"]Nevím, jak ta voda vypadala, ale spousta holek do rybníka nepůjde proto, že by pak lítaly po gynekologii a zbytek prázdnin by padl. Některým ta voda neudělá nic, někdo na to trpí je to dobrý[/qu

Přesně jak říkáš OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2013 - 26. - 28.7.
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 40, 41, 42  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina